Idézet: FőDudu - Dátum: 2015. 11. 22. 23:18
meg ezt a kettot osszehazasitani az Azure Ad-val kb. maga a melytorokkal egyenlo...

Lehet ezert dolgozott ennyit az elod.
Ugyebar a startupnal boldog-boldogtalan nyomja a meket, de ezt nem konnyu osszehozni egy vallalati domainnnal.
Nem lehetetlen, de sokszor verhugyozas van.
Persze en is csak elmondasbol tudom az ilyesmit - sosem csinaltam es gatolom is a MAC terjedeset a ceges infrastrukturaban ahogy csak birom.
Ipad es iPhone az mehet - de meken AD-ban dolgozni nem jarja...
Nem feltétlen szar, egyik közeli ügyfelünknél is ez van. Van lokális DC is, de az accountokat szinkronizálja a felhővel is.
Meket én sem szeressem, régi helyemen volt egy lapkiadó cégünk, ott a grafikusok azon nyomták. Teljesen tökegyforma gépek voltak, egyszerre vették, ugyanolyan beállításokkal. Az egyiken be lehetett állítani, hogy egy windows-os smb share-t lásson, a másiknál nem. Hálózaton nem látta, ha beírtuk kézzel, akkor jelszót nem fogadta el.
Felhívtunk valami mac supportvonalat itthon, aszondja a faszi, vegyem meg a legújabb oprendszert, azzal lehet jó lesz.

mivaaaan?

mondtam neki, hogy oké, de itt kb 15gépről van szó, vegyem meg mindegyikre? Oké, és garantálja, hogy azzal menni fog? Csakmert a 15 gép közül 3-on nem ment az smb a maradék 12-n meg igyen, ugyanazzal az oprendszerrel, ugyanúgy a legújabb frissítésekkel... Hát nem garantálta, nyilván, de eddig jutott a szakértelme.
Másik ügyfélnél is a vezérigazgatóúrnak macintosha volt, mert az jó. Mellette ott volt a PC-n az XP is, ha dolgozni akart, nem csak villogni az üzlettársai előtt

azzal is szoptunk kicsit, azt már tapasztalatból nem is akartuk a win AD-val integrálni.
BMWパワー
Kicsit nemfigyelek oda má' keresztbemegyek.
You laugh at me cos I'm different, I laugh at you coz you are the same

"Blubesz a szerelőmegoldóember és a törzsvendég. Grillnek kereke és motorházteteje van, innentől ért hozzá" by Jahno
"Ő is sok kilométerre sörözik. Meg valami luvnya hasáról szíjja a kokaint" by Jahno