HWSW Informatikai Kerekasztal: Milyen autót érdemes venni? -30- - HWSW Informatikai Kerekasztal

Ugrás a tartalomhoz

Mellékleteink: HUP | Gamekapocs

• (17988 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 13230
  • 13231
  • 13232
  • 13233
  • 13234
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.

Milyen autót érdemes venni? -30- és hogyan kell megszerelni? Értékeld a témát: ****- 32 szavazás

#264621 Felhasználó inaktív   Iguana 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa
  • Csoport: Fórumtag

Elküldve: 2015. 11. 23. 13:25

Üzenet megtekintéseIdézet: Samott - Dátum: 2015. 11. 23. 13:07

Szoval a digok megzabaljak oket ezert lovik es csempeszik a madarakat.

Samott

A máltaiak meg csak lelövik őket, mert az vicces. Jah, nem. Inkább azért, mert férgek.
Egy alkoholista nyakpárna kalandjai amarra, meg túl: phulop.wordpress.com BBM channel: C00490982 Twitter: @phulopblog

#264622 Felhasználó inaktív   Jahno 

• vérképkeretezés occsón
  • PipaPipaPipaPipaPipa
  • Csoport: Stábtag

Elküldve: 2015. 11. 23. 13:37

Üzenet megtekintéseIdézet: -NoVa- - Dátum: 2015. 11. 23. 13:06

Royal-Sprint futárszolgálatról van tapasztalat? 4 éves homáros hisztit találok róluk hamar, de melyikről nem, meg újabbat sem nagyon, akár még rendben is lehetnek.

Műxik. Néha nem. Ahogy a többi :-)
Make love not Wor.

#264623 Felhasználó inaktív   -NoVa- 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2015. 11. 23. 13:40

Üzenet megtekintéseIdézet: Jahno - Dátum: 2015. 11. 23. 14:37

Műxik. Néha nem. Ahogy a többi :-)

Jóvan. Akkor viszek U lakatot, rárakom a futárra, amíg teljesítem az átnézési kötelezettségem, aztán kifizetem a vasat, ha nem csak téglát hozott.
...
"Lelkem sötét odvában megdöglött a bagoly."
"Bringa által vész mind, ki bringát ragad."

#264624 Felhasználó inaktív   LightBringer 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2015. 11. 23. 13:40

Üzenet megtekintéseIdézet: FõDudu - Dátum: 2015. 11. 23. 12:15

En ma kaptam egy e-mail az egyik nemet csomagrol, hogy majd a DHL hozza.
Ha nem vennenk at, akkor 4 Euro a visszakuldesi dij amit nem kalkulaltak bele, blablabla... :blink:

'Mit Wirkung vom 01.07.2013, werden wir bei Unzustellbarkeit eines Paketes, ein Rücksendeentgelt in Höhe von 4,- EUR berechnen, sofern die Unzustellbarkeit nicht von uns oder DHL zu vertreten ist. Unzustellbar ist eine Sendung, wenn keine empfangsberechtigte Person angetroffen wird, oder die Abholfrist fruchtlos verstrichen ist, oder die Annahme verweigert wird, oder der Empfänger nicht ermittelt werden kann.'

Kivancsi leszek a hetvegen rendelt Gearbest es Tinydeal csomagok erkezesi idejere.
Mind EU-n kivulrol jon.

Ez milyen ország..? :-o
Ja, közben megnéztem. Ezt ne a DHL-nek, hanem a feladónak köszönd. :D

Szerkesztette: LightBringer 2015. 11. 23. 13:46 -kor

"A zen az, ha szívünkben és lelkünkben megmaradunk kisgyermeknek." - Takuan
Kép

#264625 Felhasználó inaktív   FőDudu 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2015. 11. 23. 13:57

Üzenet megtekintéseIdézet: LightBringer - Dátum: 2015. 11. 23. 13:40

Ez milyen ország..? :-o
Ja, közben megnéztem. Ezt ne a DHL-nek, hanem a feladónak köszönd. :D

Szandekomban all atvenni - nem azert fizettem ki elore, hogy ciganykodjak :)

#264626 Felhasználó inaktív   chris77 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2015. 11. 23. 14:03

Tudtok ajánlani valami jó fülhallgatót olyan max. tízezerig?
Olyan kéne, ami nem agyigdugós, hanem valami ilyesmi kivitel.
Ilyenem volt évekig, de valamiért levették a palettáról, pedig olcsó és jó volt.
Meglepően jó basszust tudott.

Kipróbáltam az új Y-os szériából talán ezt, de nagy csalódás volt, mert került bele valamiféle leszabályzó elektronika és metrón, ha csutkára tekerem a hangerőt akkor sem hallottam belőle semmit. :(

#264627 Felhasználó inaktív   leslie 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2015. 11. 23. 14:06

Üzenet megtekintéseIdézet: chris77 - Dátum: 2015. 11. 23. 14:03

Ha mégis jó az agybadugós, akkor xiaomi piston 3. :)
Az nevet utoljára, aki először üt.

#264628 Felhasználó inaktív   e-lias 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2015. 11. 23. 14:09

Üzenet megtekintéseIdézet: -NoVa- - Dátum: 2015. 11. 23. 13:40

Jóvan. Akkor viszek U lakatot, rárakom a futárra, amíg teljesítem az átnézési kötelezettségem, aztán kifizetem a vasat, ha nem csak téglát hozott.

edigital asszem velük küld csomagot, ha nem nagy. Nem pontosak (2-4 óra csúszás az igérthez képest), nem veszik fel a telefont, és nem reagálnak mailre sem hamar. Volt, hogy 3 napig kergettem egy csomagot velük. De gondolom kirívó eset volt, mert léteznek.

#264629 Felhasználó inaktív   chris77 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2015. 11. 23. 14:10

Üzenet megtekintéseIdézet: leslie - Dátum: 2015. 11. 23. 14:06

Ha mégis jó az agybadugós, akkor xiaomi piston 3. :)

Ez nem valami headset amúgy?

#264630 Felhasználó inaktív   LightBringer 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2015. 11. 23. 14:10

Üzenet megtekintéseIdézet: FőDudu - Dátum: 2015. 11. 23. 13:57

Szandekomban all atvenni - nem azert fizettem ki elore, hogy ciganykodjak :)

Azt gondoltam, de ugye DHL-nel No-ban alapvetoen eleg sok back-up lehetoseg van. Nekem alapnak be van allitva a szomszed, ha o nem elerheto akkor megy a Packstationba. Onnan meg barmikor kiveheto. Ha a tobbi szomszed hozzafizetne, akkor rendelnek akar ilyen Paketkastent is, aztan mindenki bekaphatja. :D
"A zen az, ha szívünkben és lelkünkben megmaradunk kisgyermeknek." - Takuan
Kép

#264631 Felhasználó inaktív   leslie 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2015. 11. 23. 14:12

Üzenet megtekintéseIdézet: chris77 - Dátum: 2015. 11. 23. 14:10

Ez nem valami headset amúgy?

Is. De meglepően jól szól, pláne az árához képest.
Az nevet utoljára, aki először üt.

#264632 Felhasználó inaktív   Iguana 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2015. 11. 23. 14:20

Olyan kéne, ami nem agyigdugós, hanem valami ilyesmi kivitel.
Ilyenem volt évekig, de valamiért levették a palettáról, pedig olcsó és jó volt.
Meglepően jó basszust tudott.

Kipróbáltam az új Y-os szériából talán ezt, de nagy csalódás volt, mert került bele valamiféle leszabályzó elektronika és metrón, ha csutkára tekerem a hangerőt akkor sem hallottam belőle semmit. :(

Fejhallgató nem jó?
Van egy fölös 'majdnem bontatlan' Urbanears Plattan Black a fiókban. Jó egy éve használok egy ilyet (az asszony meg egy másikat), elég kellemes cucc.

http://www.av-online...lgato-teszt_540

Inkább tesztet linkelek, nem a gyártó oldalát.

Szerkesztette: Iguana 2015. 11. 23. 14:32 -kor

Egy alkoholista nyakpárna kalandjai amarra, meg túl: phulop.wordpress.com BBM channel: C00490982 Twitter: @phulopblog

#264633 Felhasználó inaktív   Samott 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2015. 11. 23. 14:32

de nagy csalódás volt, mert került bele valamiféle leszabályzó elektronika és metrón, ha csutkára tekerem a hangerőt akkor sem hallottam belőle semmit. :(

Legalabb masok se.

Samott
(There is always a last time for everything.) Overhead, without any fuss, the stars were going out. | exHWSW - Értünk mindenhez IS @ PH!

#264634 Felhasználó inaktív   Gabibácsi 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2015. 11. 23. 14:35

Üzenet megtekintéseIdézet: NauTiLUS - Dátum: 2015. 11. 23. 08:34

Olcsóért megoldom :)

Most megy az outsource, van is nagy pánik a belsősöknél...
--- Internet is just a bigger floppy disk ---

#264635 Felhasználó inaktív   Gabibácsi 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2015. 11. 23. 14:36

Üzenet megtekintéseIdézet: blueboi69 - Dátum: 2015. 11. 23. 09:21

Hát nekem is rá kellett keresnem mi az :)

Pelenkás
--- Internet is just a bigger floppy disk ---

#264636 Felhasználó inaktív   Bujdy 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2015. 11. 23. 14:43

Üzenet megtekintéseIdézet: Samott - Dátum: 2015. 11. 23. 06:39

Ne vicceljunk mar, szerinted lesz tobb? Ugy ertem lenyegesen tobb?

Samott

Egy stadion élettartama 30-50 év. Te tudsz mondani BIZTOSAT, hogy lesz-e több, van nem? ;)
Rá mernéd tenni a bal herédet a döntésedre?

Csak saccolni és remélni lehet, ők most úgy remélnek, hogy lesz. Lényegesen több amúgy (pl. 4-5 ezres átlag nézőszám) szerintem is lehet... Még akár az idei szezonban is lesz olyan, hogy 20.000 fölött lesz egy forduló össze nézőszáma, ami a mostani negatív rekord duplája. Elég csak, hogy az FTC-UTE és a DVTK-DVSC meccs egy fordulóban legyen. Az MTK-Felcsút nézőszámát akkor már hozzá sem kell adni! :D

#264637 Felhasználó inaktív   Bujdy 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2015. 11. 23. 14:44

Üzenet megtekintéseIdézet: Samott - Dátum: 2015. 11. 23. 06:48

Hat inkabb, minthogy 20 ezres stadiont epitsunk 2e nezonek. (mondjuk ezen mar tulvagyunk) Meg eleve ilyen valoszinutlen esemenyekre kar bazirozni... :-)

Samott

Akkor költözz Hajdúságba és szembesülj vele, hogy a pesti úrinépek így gondolkodnak... ;)

#264638 Felhasználó inaktív   Bujdy 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2015. 11. 23. 14:45

Üzenet megtekintéseIdézet: hobizoli - Dátum: 2015. 11. 23. 06:53

en ezeknel csak azt nem ertem, ha befele jon vele, akkor mi a f@szt zavarja mar a hataroroket ez?

Vannak úgynevezett szabályok. ;)

#264639 Felhasználó inaktív   hobizoli 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2015. 11. 23. 14:46

Üzenet megtekintéseIdézet: blueboi69 - Dátum: 2015. 11. 23. 12:12

Ez lófasz, rákontrázok, dulva lesz-

Napi DHL. Egyik ügyfelünk Török irodájában a usernek megmakkant a notija, beszopta a Kripto vírust. Notit itt adtuk neki, úgy vitte ki magával. Mondtuk neki, hogy küldesse el a diszket hozzánk, megpróbáljuk a lehetetlent, ha nem tudjuk helyreállítani, akkor ledaráljuk és kap egy új rendszert. Elküldte DHL-el a vinyót, értéknek pedig megadott valami 135 euro-t :omg: De, hogy ezt honnan vette ezt nemtudom, mert sose került ennyibe újonnan sem.
Nembaj, ideér a diszk .hu-ra, jön a dhl-től levél, hogy hohóóó ezt vámolni kell, igazoljam számlával, hogy ez mennyibe kerül. Mondom az embernek, hogy nincs számlám, mivel ezt a terméket nem vettük. Oké, de akkor miért írták rá, hogy 134euro? Hát mondom honnan tudjam, valszeg betippelték. Oké, igazoljam akkor az árát. Belinkeltem neki aktuális aqua.hu meg 1-2 random bolt aktuális árlistáját, hogy ember, ez annyibe került újkorában, már használt nem éri a felét se, az meg kb 3-5ezer ft. De neki akkoris kell számla. :omg: mondom ember, fogja már fel, hogy nincs számla mivel nem került eladásra a termék, ez nem egy tranzakció, a vinyó azért jön ide, hogy visszaküldjük. Oké, van olyan opció, hogy garanciális javítás miatt kerül be az országba, ebben az esetben igazolni kell, hogy a cuccot 2héten belül visszaküldtük, akkor visszafizetik a pénzt. Nade nem bírtak leszakadni arról, hogy kell a számla. Kinti céggel irattunk egy kamuszámlát, rajta szerepelt 15euro a diszkért, mintha megvettük volna. Erre megint beakadt a lemez, hogy most miért 15euro, mikor 134 volt megadva értéknek. Kell nyilatkozat arról, hogy adminisztrációs hiba miatt változott az értéke. Megírom a papírt, aláírom, bescannelem, elküldöm. Erre jönnek, hogy jaaaa ez a kinti embertől kell a nyilatkozat
Mondom ember, a usernek nincs gépe, hogyafaszba várjuk el, hogy nyomtasson, scanneljen, emailezzen. Már a számlát sem tudtam hogy csinálta,de mindegy is.
Oké ezen túllendültünk, aztán elkezdtek kérni vámokmányokat meg ilyen papírokat, amikről azt sem tudom, hogy micsodák
Visszaírtam neki, hogy ember, nem ezzel foglalkozom,nemtudom mit akarnak, amit eddig kért azt megadtam. Nemtudok többet tenni, vigyék vissza a lemezt a feladóhoz az ő költségére.

És a legszebb az egészben, hogy ez volt 1 hónap. Eközben kapott a user egy ssd-n egy új rendszertelepítést. Az ssd-t már itteniértelmes futárszolgálattal küldtük ki. Múlthéten csütörtökön vette fel a futár, ma már a user arról bootolt be :eek: A régi diszkje még mindig a dhl-nél van, nem került vissza hozzá ez mekkora lol már szerinted?
mondjuk beleraktam egy genius egér dobozába az ssd-t, sztem kurvára nem akarták megvámolni.

Rteam-s Laciekkal volt hasonlo
ott a csomagot a brutto kisker aron akartak VAM-lni, amiben a csomagban levo cuccok kiskerben kerulnek bruttoban
de o mivel forgalmozaja ezeknek, nyilvan nem annyiert veszi, amiert itthon masok is aruljak ezeket

:bolond: DHL nem birta felfogni, hogy egy szerintuk 135k-s csomagra nem fog kifizetni +30%-t, mert ha arra kene meg ratenni az arreset, akkor az eletben nem adna el soha
ja es okosan jott a level2 is, hogy a free shipping szerintuk nem az, es meg belevette a jomunkasember a postakoltseget, de ilyen szereny express 24h-s szallitassal szamolva, es hat messze nem ugy jott

ugyhogy lazan lett volna egy 100k csak a VAM a szerintuk brutto 135k-s csomagra, ami valojaban kerult neki kb 40k-ba
telefonon mondta is a nonek, hogy remelem azt nem gondolja komolyan, hogy egy 40k-s csomagra 100k VAM-t ki fogok fizetni, meg mi ez a express24h-s szallitas is benne
meg eleve mi az, hogy a magyar kisker brutto arakon nezik mennyibe kerul benne, amikor ott a szamla
de hogy az tul olcso lenne annyiert, es ezek nem ennyibe kerulnek, biztosan fake a szamla, a VAM miatt es hogy kuldje be a levelezeset a szallitoval :eek:

na erre irt egy wordpad-ban sajat maga, copy-paste, neszebazmegrohadjalmeg

azota ha nem muszaj nem a DHL-t veszik igenybe