HWSW Informatikai Kerekasztal: Milyen autót érdemes venni? -30- - HWSW Informatikai Kerekasztal

Ugrás a tartalomhoz

Mellékleteink: HUP | Gamekapocs

• (17988 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 13253
  • 13254
  • 13255
  • 13256
  • 13257
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.

Milyen autót érdemes venni? -30- és hogyan kell megszerelni? Értékeld a témát: ****- 32 szavazás

#265081 Felhasználó inaktív   FőDudu 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa
  • Csoport: Fórumtag

Elküldve: 2015. 11. 26. 18:20

Nem semmi almas tortenet kovetkezik:

Szolgaltatotol volt a telefon, gyarilag fuggetlen, ugy kertuk. Leltarban megvan a datum/szamla/szerzodes/imei/stb.
User ideiglenesen nemeteknel van, tenne bele nemet kartyat, nemmegyanemmegy.

Kertem kuldje el az IMEI szamot, megnezetem szolgaltatoval. Elkuldi - leltarban nincs benne.
Elkuldom szolgaltatonak, nem toluk van. :wtf:

Par orai fejtores utan rajottunk, hogy a telefonon kijelzot csereltek - gyari szervizben.
Nezzuk meg a javitasi pappert, kijelzo csere. Szo nincs masrol. Akkor hogy a faszban mas az IMEI?

Nekialltunk neten nezelodni - iphoneox.com azt mondja a usernel levo telefonra, hogy azon a napon vasaroltak amikor a szerzodest kotottuk es a szerzodes szerinti IMEI szamu telefont vettuk. Dejo.
Viszont a szerzodes szerinti IMEI-re azt mondja, hogy REPLACED.

Azaz draga jo Apple szerviz kijelzo javitas cimen kicserelte a fuggetlen telefont egy fuggore, viszont a javitasi jegyen nem tuntettek fel az IMEI valtozast.
Igy a szolgaltato azt mondja a keszulek nem tole van, es nincs bizonyitek arra, hogy Apple szerviz csinalta a cseret.

User meg tepi a hajat a nemeteknel, mert nemmmegyanemmegy.
Kivancsi vagyok mit lep az almas szerviz... :)

Szerkesztette: FőDudu 2015. 11. 26. 18:26 -kor

#265082 Felhasználó inaktív   Jahno 

• vérképkeretezés occsón
  • PipaPipaPipaPipaPipa
  • Csoport: Stábtag

Elküldve: 2015. 11. 26. 18:24

Üzenet megtekintéseIdézet: Boba - Dátum: 2015. 11. 26. 18:13

Vartam a happy endet es a carmageddonozast de sajna egyiken se ment at.:( pedig ugy lett volna igazan poen.

Sok pénzem lenne akkor Seatba rakatnék hajókürtöt és paintball puskát. Itt-ott valami bicajost, gyalogost, meg MSP-*** Merci/BMW vonalat meg bírnám sorozni :-D
Make love not Wor.

#265083 Felhasználó inaktív   Jahno 

• vérképkeretezés occsón
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2015. 11. 26. 18:26

Üzenet megtekintéseIdézet: blueboi69 - Dátum: 2015. 11. 26. 17:13

Aztán fél év alatt napi 1-2megoldott ticketem van kb, de még így is vezetem a toplistát :)

Itt más a divat, mert MINDENRŐL kell jegy és nekem a heti 8 kevés volt úgy, hogy szabadásgon is voltam. Napi pár felett kellene teljesíteni, de akinek kevés van a csoport többi részéhez viszonyítva, annak beszólnak. Feladat bonyolultságától és összetevőitől függetlenül.
Make love not Wor.

#265084 Felhasználó inaktív   FőDudu 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2015. 11. 26. 18:27

Üzenet megtekintéseIdézet: Jahno - Dátum: 2015. 11. 26. 18:26

Itt más a divat, mert MINDENRŐL kell jegy és nekem a heti 8 kevés volt úgy, hogy szabadásgon is voltam. Napi pár felett kellene teljesíteni, de akinek kevés van a csoport többi részéhez viszonyítva, annak beszólnak. Feladat bonyolultságától és összetevőitől függetlenül.

Nagyon szivesen adunk nekik tanacsot munkajog temaban :)
Ki es hogyan fogja oket megbaszni....

#265085 Felhasználó inaktív   leslie 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2015. 11. 26. 18:32

Üzenet megtekintéseIdézet: Jahno - Dátum: 2015. 11. 26. 18:03

És akkor a mi cégünk a hülye :-D Ősidőkben még ráció is lehetett volna benne, de egy ilyen váltás, vagy némi leállás, vagy akármi, annyira nem nagy a különbség. ADSLen is volt levelezőszerverem, külön fizettem relayért és akkor nem baj, ha nem volt állandó net, lényeg a fixIP és valami lesz. Aztán elmúlt.

Nézd, én ezt leszarom. Mondtam neki, h google, 5 ájró per user per hó, és csoki. De ez olcsóbb házon belül, hát majd max időnként nem jön be levél, letojom. Vas megvan, még egy virtuális gép szépen elfér, csak marha régen csináltam mail szervert, de majd összehozom. Postfix+dovecot+amavis+clamav+spamassassin, némi certi (nyilván önaláírt, mert úgy olcsóbb), elvagyok vele. Végül is, upc-nél kb évente van kb 3-4 óra, h irodában nincs net, azt meg kibírjuk. De még az is lehet, h felvetetek egy másik mx rekordot kissebb prioritással, oszt oda rakok egy backup mail szerót, h onnan legalább pop3-al le tudjam szedni, ha alkalom van. Ez akár itthon is elfér. De már felvetettem azt is, h itthon lehetne egy titkosított mentés a file szerverről, vpn úgyis megvan, rsync nem nagy sztori, de nem lett belőle semmi. Akár drbd alapon is, az kissé vagány lenne. :) Most meg van az alap redundancia, meg 2-3 hetente egy usb-s lemezre mentés, nem túl ideális.
Az nevet utoljára, aki először üt.

#265086 Felhasználó inaktív   leslie 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2015. 11. 26. 18:34

Üzenet megtekintéseIdézet: Sipi- - Dátum: 2015. 11. 26. 18:15

Nem akarlak megrémíteni, de nekünk is fel volt írva, hogy marad a fix ip. Viszont a kattintgatós droid egy checkboxot nem pipált be. Ŕllítólag technikai okok miatt vissza sem tudták adni ugyanazt az ip-t.

Nem rémítesz meg, szépen leírtam fél oldalban, h mekkorát fogok(fogunk) szopni, mivel kb mennyi munka lesz, plusz a rengeteg telefonálást. Szerintem olyan 3-4 nap melóval meg tudom úszni. Szerencsére mindenhová be tudok lépni itthonról (mert az itthoni címen bennt van az összes szerver tűzfalában, mint ssh allow). Levél megvan, én előre szóltam, munkaidőben végül is akár heringgel is vághatnék fát, mi baj lehet? Ja, üffélnek nem tudunk majd időben segíeni, azt meg leszarom, úgyis el vannak kapatva. :)

#265087 Felhasználó inaktív   leslie 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2015. 11. 26. 18:36

Üzenet megtekintéseIdézet: Jahno - Dátum: 2015. 11. 26. 18:26

Told le magadról a komolyabb melót, foglalkozz az aprajával. :)

#265088 Felhasználó inaktív   Jahno 

• vérképkeretezés occsón
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2015. 11. 26. 18:38

Üzenet megtekintéseIdézet: FőDudu - Dátum: 2015. 11. 26. 18:27

Nagyon szivesen adunk nekik tanacsot munkajog temaban :)
Ki es hogyan fogja oket megbaszni....

Ezzel mit? Semmi köze, de adhatsz tanácsot, gyanítom kérdeznék hármat és fele csoport nem értené, de próbálkozhatunk. Gondolom vannak sztorik a tékából izé, trafikból is :-D

Itt meg ennél csúnyábbak, mindenki tudja, hogy nem sétálnak be feljelenteni a céget és felét nehéz bizonyítani, meg hasonlók. Most az a divat, hogy szabadság alatt kapsz egy noteszt és dolgozzál... Vagy csak ketten vagytok egy munkakörre és napi 3 óra melóval kolléga munkáját 15-ről 12-re faragod, oszt majd visszakapod mikor Ő megy szabira. Ilyen.
Make love not Wor.

#265089 Felhasználó inaktív   LightBringer 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2015. 11. 26. 18:39

Jelentem, átvettük az autót! :) Egyelőre nem tudok értelmes fotót készíteni, mert qrva sötét van. Majd holnap igyekszem mindezt bepótolni. Az első és hatalmas út a kereskedéstől hazáig (legalább 2,5 km) nagyon jó volt, még vásárolni is megálltam... :Đ
"A zen az, ha szívünkben és lelkünkben megmaradunk kisgyermeknek." - Takuan
Kép

#265090 Felhasználó inaktív   Jahno 

• vérképkeretezés occsón
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2015. 11. 26. 18:40

Üzenet megtekintéseIdézet: leslie - Dátum: 2015. 11. 26. 18:36

Told le magadról a komolyabb melót, foglalkozz az aprajával. :)

Mikor, hogy. Ma lazultam kicsit, gyűjtögettem, holnap szabi, hétfőn majd beindul a jegygenerátor :-) Dec 24 is jó lesz, mert este 8ig munkanap, viszont nem írtam be magam arra a napra. Elvégre azt írjuk mikor vagyunk szabin, nem azt, hogy mikor nem vagyunk az irodában. Új főnök szerintem nem is sejti, hogy aki dec 12-re nem vett ki szabit, annak 24-én nem kell jönnie. Ollé. Többiek ezt simán elfelejtették, de szerencsére egyik csávó pénzre gyúr, közel is lakik, dolga sincs, már egy valaki itt lesz.
Make love not Wor.

#265091 Felhasználó inaktív   FőDudu 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2015. 11. 26. 18:42

Üzenet megtekintéseIdézet: Jahno - Dátum: 2015. 11. 26. 18:38

Ezzel mit? Semmi köze, de adhatsz tanácsot, gyanítom kérdeznék hármat és fele csoport nem értené, de próbálkozhatunk. Gondolom vannak sztorik a tékából izé, trafikból is :-D

Itt meg ennél csúnyábbak, mindenki tudja, hogy nem sétálnak be feljelenteni a céget és felét nehéz bizonyítani, meg hasonlók. Most az a divat, hogy szabadság alatt kapsz egy noteszt és dolgozzál... Vagy csak ketten vagytok egy munkakörre és napi 3 óra melóval kolléga munkáját 15-ről 12-re faragod, oszt majd visszakapod mikor Ő megy szabira. Ilyen.

Komolyan mondom, ilyen ceg feketelistas oldalt kellene csinalni - hol, hogyan nem tartjak be a jogszabalyokat :)
Igeny biztosan lenne ra - hovanemenjdolgozni.hu :)

#265092 Felhasználó inaktív   e-lias 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2015. 11. 26. 18:47

Üzenet megtekintéseIdézet: Jahno - Dátum: 2015. 11. 26. 16:45

Akkor Jimmy na :-D Mondjuk Hendrixet sem tartom sokra, de legyen az én bajom.

Annyira én sem szeretem a munkásságát, bár elismerem a teljesítményt. Mondjuk nekem fura, hibrid ízlésem van.

#265093 Felhasználó inaktív   Jahno 

• vérképkeretezés occsón
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2015. 11. 26. 18:49

Üzenet megtekintéseIdézet: FőDudu - Dátum: 2015. 11. 26. 18:42

Komolyan mondom, ilyen ceg feketelistas oldalt kellene csinalni - hol, hogyan nem tartjak be a jogszabalyokat :)

Mert mi a baj vele, ha napi 8 nem elég? Le van írva akárhol, vagy bárhol? Nem lehet ám mindenkinek olyan fasza sorsa (:- Bár LMInél erősen gyűjteni akarták a szavazatokat és sikerült is egyszer az év munkahelyének lenni valamin. Jelentem nekem semmi közöm hozzá.
Make love not Wor.

#265094 Felhasználó inaktív   leslie 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2015. 11. 26. 18:54

Üzenet megtekintéseIdézet: Jahno - Dátum: 2015. 11. 26. 16:45

Akkor Jimmy na :-D Mondjuk Hendrixet sem tartom sokra, de legyen az én bajom.

Nagyon jó zenéi vannak pedig.

#265095 Felhasználó inaktív   e-lias 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2015. 11. 26. 18:54

Üzenet megtekintéseIdézet: FőDudu - Dátum: 2015. 11. 26. 18:42

Nem hiszem, hogy van akkora tároló..... :D :D

#265096 Felhasználó inaktív   blueboi69 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2015. 11. 26. 18:57

Üzenet megtekintéseIdézet: FőDudu - Dátum: 2015. 11. 26. 19:20

Nem semmi almas tortenet kovetkezik:

Szolgaltatotol volt a telefon, gyarilag fuggetlen, ugy kertuk. Leltarban megvan a datum/szamla/szerzodes/imei/stb.
User ideiglenesen nemeteknel van, tenne bele nemet kartyat, nemmegyanemmegy.

Kertem kuldje el az IMEI szamot, megnezetem szolgaltatoval. Elkuldi - leltarban nincs benne.
Elkuldom szolgaltatonak, nem toluk van. :wtf:

Par orai fejtores utan rajottunk, hogy a telefonon kijelzot csereltek - gyari szervizben.
Nezzuk meg a javitasi pappert, kijelzo csere. Szo nincs masrol. Akkor hogy a faszban mas az IMEI?

Nekialltunk neten nezelodni - iphoneox.com azt mondja a usernel levo telefonra, hogy azon a napon vasaroltak amikor a szerzodest kotottuk es a szerzodes szerinti IMEI szamu telefont vettuk. Dejo.
Viszont a szerzodes szerinti IMEI-re azt mondja, hogy REPLACED.

Azaz draga jo Apple szerviz kijelzo javitas cimen kicserelte a fuggetlen telefont egy fuggore, viszont a javitasi jegyen nem tuntettek fel az IMEI valtozast.
Igy a szolgaltato azt mondja a keszulek nem tole van, es nincs bizonyitek arra, hogy Apple szerviz csinalta a cseret.

User meg tepi a hajat a nemeteknel, mert nemmmegyanemmegy.
Kivancsi vagyok mit lep az almas szerviz... :)

áú ez csúnya
BMWパワー
Kicsit nemfigyelek oda má' keresztbemegyek.
You laugh at me cos I'm different, I laugh at you coz you are the same
Kép
"Blubesz a szerelőmegoldóember és a törzsvendég. Grillnek kereke és motorházteteje van, innentől ért hozzá" by Jahno
"Ő is sok kilométerre sörözik. Meg valami luvnya hasáról szíjja a kokaint" by Jahno

#265097 Felhasználó inaktív   blueboi69 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2015. 11. 26. 18:57

Üzenet megtekintéseIdézet: Jahno - Dátum: 2015. 11. 26. 19:26

pff idióta egy cég ez baszki
BMWパワー
Kép
"Blubesz a szerelőmegoldóember és a törzsvendég. Grillnek kereke és motorházteteje van, innentől ért hozzá" by Jahno
"Ő is sok kilométerre sörözik. Meg valami luvnya hasáról szíjja a kokaint" by Jahno

#265098 Felhasználó inaktív   blueboi69 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2015. 11. 26. 18:59

Üzenet megtekintéseIdézet: Jahno - Dátum: 2015. 11. 26. 19:38

Szabadság alatt miért kéne dolgozni? áhh gecc be fog dőlni ez a szar.... hányan vagytok amúgy? mert említesz valami helpdesket is,akkor mégsem vagytok egyedül.
BMWパワー
Kép

#265099 Felhasználó inaktív   FőDudu 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2015. 11. 26. 19:18

Üzenet megtekintéseIdézet: blueboi69 - Dátum: 2015. 11. 26. 18:59

Szabadság alatt miért kéne dolgozni? áhh gecc be fog dőlni ez a szar.... hányan vagytok amúgy? mert említesz valami helpdesket is,akkor mégsem vagytok egyedül.

Meg ha esetleg ugy lenne a szerzodese mint az enyem, amiben egy adott osszeg van a munkaidon kivuli es elore nem lathato problemak megoldasara is.
Kireszletezve, hogy hetvegen/unnepnap/akarmikor - de csak surgos esetben.

Azaz kb a keszenletert fizetnek havi szinten.

#265100 Felhasználó inaktív   leslie 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2015. 11. 26. 19:18

Üzenet megtekintéseIdézet: blueboi69 - Dátum: 2015. 11. 26. 18:59

Szabadság alatt miért kéne dolgozni?

Nálunk plö azért, mert ha gond van, és más nem ért hozzá...

Téma megosztása:

• (17988 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 13253
  • 13254
  • 13255
  • 13256
  • 13257
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.