HWSW Informatikai Kerekasztal: UPC Fiber Power - HWSW Informatikai Kerekasztal

Ugrás a tartalomhoz

Mellékleteink: HUP | Gamekapocs

• (60 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 49
  • 50
  • 51
  • 52
  • 53
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.

UPC Fiber Power AZ új generációs net Értékeld a témát: ***-- 2 szavazás

Szavazás: Kellene neked 120 megabites internet? (434 felhasználó adott le szavazatot)

Kellene neked 120 megabites internet?

Vendégek nem láthatják a szavazást.
Voks

#1001 Felhasználó inaktív   Jahno 

• vérképkeretezés occsón
  • PipaPipaPipaPipaPipa
  • Csoport: Stábtag

Elküldve: 2010. 04. 01. 14:04

Üzenet megtekintéseIdézet: netfreak - Dátum: 2010. 04. 01. 15:03

Megvan a megoldás. Jelenleg a sebesség 124,2 le - 10 fel.

A hiba oka, hogy a win vista 100mbit fölé nem engedi a gigabites kártyákat.

Mondogattuk, hogy nem biztos az ISP hibás.
Make love not Wor.

#1002 Felhasználó inaktív   netfreak 

• Újonc
  • Pipa
  • Csoport: Alkalmi fórumtag

Elküldve: 2010. 04. 01. 15:15

Üzenet megtekintéseIdézet: Jahno - Dátum: 2010. 04. 01. 15:04

Mondogattuk, hogy nem biztos az ISP hibás.

azt mondjuk nem értem, hogy a upc technikus miért nem vágta, hogy mit állítsak be meg mondjuk mondhattad volna te is a megoldást :)

#1003 Felhasználó inaktív   Jahno 

• vérképkeretezés occsón
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2010. 04. 01. 15:22

Üzenet megtekintéseIdézet: netfreak - Dátum: 2010. 04. 01. 16:15

azt mondjuk nem értem, hogy a upc technikus miért nem vágta, hogy mit állítsak be meg mondjuk mondhattad volna te is a megoldást :)

Én csak a MACig láttam, Vistára UPC is mondja az optimalizálós dolgot. Valamint UPCnél szét kell választani, hogy aki kijön, az koaxos/kábelezős, egy infós tudásúbb embert már nem akarnak, sem alkalmazni, sem megfizetni.
Make love not Wor.

#1004 Felhasználó inaktív   Tutivesztes 

• Újonc
  • Pipa

Elküldve: 2010. 04. 01. 23:20

Üzenet megtekintéseIdézet: netfreak - Dátum: 2010. 04. 01. 14:03

Megvan a megoldás. Jelenleg a sebesség 124,2 le - 10 fel.

A hiba oka, hogy a win vista 100mbit fölé nem engedi a gigabites kártyákat.

A teendők :

http://www.ehow.com/...dows-vista.html

azóta száguld.

Tudom, szánalmas a tudatlanságom, de képtelen vagyok megtalálni az első újraindítás utáni feladat elvégzésnek kulcsát, mert magyar vistám van, az angolt meg viccből sem beszélem. Se ezt- "After the reboot has completed, click on the windows icon and in the search type in "Services" and load the services application." se ezt- "Locate the service named "Multimedia Class Scheduler Service" and double click on it." nem találom, mert idióta vagyok. Esetleg valaki leírná az én nyelvemen is? Köszönet érte...

Update: Mégiscsak értem, de nekem továbbra is 64Mbit a max. A Vista büntet.

Szerkesztette: Tutivesztes 2010. 04. 01. 23:26 -kor

Agyatlan idiótaként élni jó. Én csak tudom.

#1005 Felhasználó inaktív   Jahno 

• vérképkeretezés occsón
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2010. 04. 01. 23:52

Üzenet megtekintéseIdézet: Tutivesztes - Dátum: 2010. 04. 02. 00:20

Tudom, szánalmas a tudatlanságom, de képtelen vagyok megtalálni az első újraindítás utáni feladat elvégzésnek kulcsát, mert magyar vistám van, az angolt meg viccből sem beszélem. Se ezt- "After the reboot has completed, click on the windows icon and in the search type in "Services" and load the services application." se ezt- "Locate the service named "Multimedia Class Scheduler Service" and double click on it." nem találom, mert idióta vagyok. Esetleg valaki leírná az én nyelvemen is? Köszönet érte...

Update: Mégiscsak értem, de nekem továbbra is 64Mbit a max. A Vista büntet.

start/vista menü, ot a fehér rublika, a keresés és futtatás, oda ezt beírod: services

Ott lesz egy lista, abban megkeresed ezt a bigyót, amit lehet magyarosított, hogy multuimédiás, blábláblá. Néztem volna, de nincs kéznél megyar OS.
Make love not Wor.

#1006 Felhasználó inaktív   kapasz 

• Tag
  • PipaPipa
  • Csoport: Fórumtag

Elküldve: 2010. 04. 04. 13:02

A minap megrendeltem a FP120-at, de csak a jövő hét közepén jönnek modemet cserélni. Megrendeléskor nem konfigolják át a sebességet automatikusan? Az upload miatt jó lenne, ha nem kéne várni a modemcseréig, 10 megát felfelé szerintem a régi modem is tudja, a lefelé nem annyira érdekel. Webstar modemem van. Vagy a szabványváltás miatt eleve csak a modemcserekor váltják át a központban a sebességet?
Olcsón eladó 1 db Yonah Celeron 1.73 GHz-es mobilproci (1MB/533MHz), továbbá 1 db Dothan Celeron M 1.3 GHz/400MHz/1MB cache), valamint 4 db 256MB-os SODIMM DDR2 laptop RAM. Ha kapok mobilszámot, a visszahívást vállalom.

#1007 Felhasználó inaktív   pzstm 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2010. 04. 04. 13:10

Üzenet megtekintéseIdézet: kapasz - Dátum: 2010. 04. 04. 14:02

A minap megrendeltem a FP120-at, de csak a jövő hét közepén jönnek modemet cserélni. Megrendeléskor nem konfigolják át a sebességet automatikusan? Az upload miatt jó lenne, ha nem kéne várni a modemcseréig, 10 megát felfelé szerintem a régi modem is tudja, a lefelé nem annyira érdekel. Webstar modemem van. Vagy a szabványváltás miatt eleve csak a modemcserekor váltják át a központban a sebességet?

Én bementem irodába, kérdezték ki tudom-e magamnak cserélni modemet. Mondtam igen. Kezembe nyomták az újat. Mire kicserélem menni fog az új sebesség azt mondták (igaz csak FP60) és valóban így is volt. Másnap délután visszavittem régi Motorolát. Nekem is jobb/gyorsabb volt így(meg persze kényelmesebb is) és szerintem nekik is.

#1008 Felhasználó inaktív   kapasz 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2010. 04. 04. 19:22

Üzenet megtekintéseIdézet: pzstm - Dátum: 2010. 04. 04. 13:10

Én bementem irodába, kérdezték ki tudom-e magamnak cserélni modemet. Mondtam igen. Kezembe nyomták az újat. Mire kicserélem menni fog az új sebesség azt mondták (igaz csak FP60) és valóban így is volt. Másnap délután visszavittem régi Motorolát. Nekem is jobb/gyorsabb volt így(meg persze kényelmesebb is) és szerintem nekik is.

A kérdés csak az, hogy a régi modemmel is gyorsult volna-e valamennyit, vagy addig nem is kezdeményezik a sebességváltást, amíg nincs meg az eurodocsis 3.0-ás új modem.
Olcsón eladó 1 db Yonah Celeron 1.73 GHz-es mobilproci (1MB/533MHz), továbbá 1 db Dothan Celeron M 1.3 GHz/400MHz/1MB cache), valamint 4 db 256MB-os SODIMM DDR2 laptop RAM. Ha kapok mobilszámot, a visszahívást vállalom.

#1009 Felhasználó inaktív   upc on-line 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2010. 04. 06. 12:25

Üzenet megtekintéseIdézet: kapasz - Dátum: 2010. 04. 04. 14:02

Mindenféleképpen kell a modemcsere, mivel a régi modem nem tud EuroDocsis 3.0-ás szabvánnyal dolgozni. Tehát a 10 MBit/s sem menne felfelé, mert nem tudja öszefogni a csatornákat felfelé irányba (ez a docsis 3.0 lényege). Erre csak a két új modemünk képes Motorola SBV6120 és a Cisco EPC3212.

Ezért kell a modemcsere.

Üdvözlettel: upc on-line

Twitter: upc_online_hu
Facebook: upcmagyarorszag

#1010 Felhasználó inaktív   Goodman 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2010. 04. 06. 16:38

Megadta magát a Motorola modemem (szerintem). IP Telefon megy, üfsz szerint jelszint jó, tegnapi bácsinak elmondtam mi van (switchre kötött modem, rádugott eszközök nem kapnak IP-t. Aztán próba egy géppel, az sem kap IP-t. 192.168.100.0 subnetből felvettem IP-t, ping 192.168.100.1, az sem megy.
Az ethernet link led kéken világít, direktbe kötve is megpróbáltam, úgy sem tudom pingelni már a modemet se. Akkor se, ha kihúzom belőle a koaxot. Modemet az üfsz látja, a gigás linket is rajta, de eszközt ők senem.
Technikus bácsi kért (még) egy restart modemet, hátha, nem nyert. Mire visszahívtam volna, a várakozási idő több mint 10 perc lett (15 percig).
Csütörtökön jön egy technikus, mert a ma reggeli néni már a jelszinteket se látta jónak. Remélem azért hoz egy másik modemet is :-)
Azért ha upc on-line kolléga ráhatással tud lenni a dologra, kérhetné, hogy biztosan hozzanak modemet. :-)

0017035122 ;-)

#1011 Felhasználó inaktív   Goodman 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2010. 04. 08. 19:02

Üzenet megtekintéseIdézet: Goodman - Dátum: 2010. 04. 06. 17:38

Megadta magát a Motorola modemem (szerintem). IP Telefon megy, üfsz szerint jelszint jó, tegnapi bácsinak elmondtam mi van (switchre kötött modem, rádugott eszközök nem kapnak IP-t. Aztán próba egy géppel, az sem kap IP-t. 192.168.100.0 subnetből felvettem IP-t, ping 192.168.100.1, az sem megy.
Az ethernet link led kéken világít, direktbe kötve is megpróbáltam, úgy sem tudom pingelni már a modemet se. Akkor se, ha kihúzom belőle a koaxot. Modemet az üfsz látja, a gigás linket is rajta, de eszközt ők senem.
Technikus bácsi kért (még) egy restart modemet, hátha, nem nyert. Mire visszahívtam volna, a várakozási idő több mint 10 perc lett (15 percig).
Csütörtökön jön egy technikus, mert a ma reggeli néni már a jelszinteket se látta jónak. Remélem azért hoz egy másik modemet is :-)
Azért ha upc on-line kolléga ráhatással tud lenni a dologra, kérhetné, hogy biztosan hozzanak modemet. :-)

0017035122 ;-)

kicserélte a bácsi a modemet némi jelszint méregetés után, egybőműködik :) cserébe ez cisco. de picit mintha még gyorsabb is lenne. Nem tudom hogy maguktól hozták a modemet, vagy valaki segített, de köszi :)

Kép

Szerkesztette: Goodman 2010. 04. 08. 19:08 -kor

#1012 Felhasználó inaktív   csapdani 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2010. 04. 08. 21:46

Üzenet megtekintéseIdézet: Goodman - Dátum: 2010. 04. 08. 20:02

kicserélte a bácsi a modemet némi jelszint méregetés után, egybőműködik :) cserébe ez cisco. de picit mintha még gyorsabb is lenne. Nem tudom hogy maguktól hozták a modemet, vagy valaki segített, de köszi :)

Örvendezzünk! :banana:
Phenom II 955 Black Edition + Scythe Mugen 2 cooler | Gigabyte MA-770T-UD3 | Kingmax 2x2048 MB DDR3 1333MHz | Gigabyte Radeon HD6970 2GB OC version + Windforce cooler | OCZ Vertex Plus 120 GB SSD + WD 1000GB | Corsair HX650W | Coolermaster RC-335-KKN1-GP Elite | Dell U2412M | Samsung UE-46F5000 | Razer DeathAdder 3.5G | Windows 7 64bit

#1013 Felhasználó inaktív   goldhand88 

• Újonc
  • Pipa

Elküldve: 2010. 04. 25. 12:47

Szépnapot!

Szeretnék egykét dolgot megosztani veletek (is).

Kezdeném az elején:
2010 januárban megkeresett egy upc üzletkötő, hogy lenne 1 lehetőség amivel 7-8 ezer forintot megspórolnék havonta, ez abból állt, hogy digitális tv bronze csomag 2200ft + fiber power 60 8000ft, akkor még Gold csomagom volt azért fizettem 9900+áfát, mezei kábel tévéért pedig 5800+áfát, hát mondom akkor egye fene, váltsunk, mondta hogy fiber power miatt kellene modemet cserélni jönnek majd kollégák, oké, jött kolléga, beszerelte új modemet (Cisco EPC3212) minden sikerült, internet sebesség egyből beállt sőt még 5 megával többet is produkál letöltésnél (65mega).

Mivel 2 gépem van, asztali és egy noti és Gold csomaggal nem volt semmi probléma, ezért ethernettel és usbvel is használom a netet egyszerre, asztalin etherneten keresztül, notin usb, sebesség ígyis több.

Eddig csupa szép és jó DE...

Amióta FB 60 van, valamiért 1-1,5óránként a modem magától leáll, ha pedig megy valami letöltés mindegy, hogy melyik gépről, ether. vagy usbsel töltök akár p2p akár direkt szerverről, azonnali szakadás, modem újraindul első 2 led bevillan tovább nem majd teljes sötétség, és újra próbálkozik megint csak első 2 ledig jut ilyenkor modem kikapcs bekapcs, majd szépen újracsatlakozik rendesen mintha mise történt volna. Idő múlva megint szakad, naponta 6-8szor.

Kipróbáltam, hogy csak 1 gép legyen modemre csatlakoztatva, nehogy az legyen a baja, hogy usb és ethernet is megy egyszerre, nos hát itt is elvérzett a dolog, ha csak entherneten használtam a netet akkor is jelentkezett a probléma, ha csak usb-n akkoris. Sőt 4 operációs rendszeren is teszteltem, XP Sp3, ARCH Linux, Mac osX Leopard, Win7 mindegyik rendszernél maradt a baj.

UPC leszarja a problémám, lassan 5hónapja megy ez, 2 hónapja kértem őket, hogy vizsgálják ki, hogy mi a szent szar baj van, ilyenkor megszokott procedúra ugye:
" húzd ki modem adapterét hálózatból várjál vele 30secet dugd vissza. "

Erre a kiscsaj telefonba: " Hát nem látok semmi problémát, visszacsatlakozott rendesen, ezért nem írok munkalapot. "
Hiába pofáztam el neki, hogy igen ez megoldja a problémát átmenetileg de nem javítja akkor egész nap húzogassam kibe a tetves modemjüket?! Nem jött válasz csak habogás. Mondom jó visszhall.
Nagy nehezen beletörődtem.

Szerencsémre 2hétre rá, környéken mindenhol elszállt upc rendszere, se tévé se telefon se net, na akkor gyorsba telefon, akkor látták, hogy valami probléma van, ki is küldtek másnapra szervizes kollégákat. Átnéztek mindent, 1 T elosztót ki is cseréltek, mérni mondjuk nem mértek mert hát munkalapon az nem szerepelt. Viszont modem setupban minden oké volt.
Srác elmondta, hogy hát nem csak nálam van ilyen probléma, több helyről is kaptak ilyen bejelentéseket, hogy újraindul a modem magától egy bizonyos időközönként és nem akar csatlakozni, sőt nála is volt már ilyen de elmúlt. Szóval BIZTOS, hogy a drága szeretett upcnél van a hiba.

Mondom rendben.. Ezek után hát átböngésztem ups ászf-et, meg is találtam azt a pontot ahol le van írva ha a szolgáltató nem teljesít rendesen akkor jár(na) valami kompenzáció az ügyféllel szembe, meg is írtam nekik mi a helyzet és díjcsökkentést szeretnék kérni, 1,5hét múlva jött leírták, hogy kivizsgálták a panaszomat de nem találtak olyan hibát ami az ő rendszerükbe lenne ezért nem lesz semmiféle díjcsökkentés.

Tények:
-Ha a szervizesek elismerték, hogy a szolgáltatásban van a hiba akkor eléggé sanszos, hogy upc hazudik.
-Van ugye modemnek 1 kibaszott logfájla amit már sajnos én nem tudok megnézni de központilag meglehet és abban látszik, hogy igenis a modem újraindul. Szóval a probléma mégis létezik nem úgy ahogy állítják.
-Valami kibaszott nagy kuszaság van upcnél.

Szopás(fentieken túl):
Mivel csomagváltás volt mellette hűséghosszabbítás 2010. november 31.ig (előző 2éve lejárt...) Ezért nem tudom felmondani a szerződést.

Státusz:
Fogyasztóvédelmi feljelentésnél tartok.

Kérdés:
Találkozott e valaki hasonló problémával?

Bocs ha hosszúra sikeredett.

Üdv gh.

#1014 Felhasználó inaktív   Gubek 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2010. 04. 25. 13:12

Nekem hasonló szakadozások/újraindulgatások volt anno az EPX2203-as (EuroDocsis 2.0) típussal de amint jeleztem az esetet, küldetek egy új modemet egy technikussal, egy EPC2203-ast és azzal már nem voltak gondok.
Tavaly júliusban váltottam Fiber Power 120-ra és kaptam egy Motorola modemet amellyel eddig semmilyen gondom nem volt, kivéve, hogy annyira fényes a ledjei, hogy szinte minden látok sötétbe a szobában.
Kérjél te is egy modem cserét, ha lehet választani akkor Motorolát.

Mivel a Morotolán csak egy Ethernet port van így ha egyszerre akarod használni a netet a két gépen akkor kell majd egy router is, ajánlom a Linksys WRT320N (gigabites WAN/LAN port, N-es wifi) típust mert nálam is ez szolgál már szeptember vége óta és semmilyen gondom nem volt vele még és maximálisan ki tudom vele használni a 120 megabitet.
Különben is jobb az ha a két gép egy router mögött van mivel így könnyen megy a fálj másolás és a különböző eszközök (nyomtató, szkenner, külső HDD) megosztása. Plusz a notit lehet használni wifi kapcsolattal is így nem kell a modem közelében sem lenni, lehet szinte bárhol a lakásban/házban.
------------------------------------------------------------------
Gigabyte F2A85X-D3H, AMD APU A8-6500@3,5 GHz with Radeon 8570D, CSX 8 GB RAM, Samsung 840 PRO 128GB + WD Red 1TB, Samsung SH-224DB/BEBE fekete OEM, Corsair VS450, Thermaltake Commander GS-III + Windows 7 Ultimate SP1 (64 bit) + Logitech Ultra-Flat Keyboard + Logitech Corded Mouse M500 + Dell SE2416H + Logitech X-530
Canon Pixma MP540

Internet power by UPC Fiber Power 120 with Cisco EPC3925 HGW + UPC Digital Gold + HBO MaxPak + Európa + Világ with Cisco HD DVR and Thomson SD DVR (fekete)

#1015 Felhasználó inaktív   goldhand88 

• Újonc
  • Pipa

Elküldve: 2010. 04. 25. 13:53

Üzenet megtekintéseIdézet: Gubek - Dátum: 2010. 04. 25. 14:12

Nekem hasonló szakadozások/újraindulgatások volt anno az EPX2203-as (EuroDocsis 2.0) típussal de amint jeleztem az esetet, küldetek egy új modemet egy technikussal, egy EPC2203-ast és azzal már nem voltak gondok.
Tavaly júliusban váltottam Fiber Power 120-ra és kaptam egy Motorola modemet amellyel eddig semmilyen gondom nem volt, kivéve, hogy annyira fényes a ledjei, hogy szinte minden látok sötétbe a szobában.
Kérjél te is egy modem cserét, ha lehet választani akkor Motorolát.

Mivel a Morotolán csak egy Ethernet port van így ha egyszerre akarod használni a netet a két gépen akkor kell majd egy router is, ajánlom a Linksys WRT320N (gigabites WAN/LAN port, N-es wifi) típust mert nálam is ez szolgál már szeptember vége óta és semmilyen gondom nem volt vele még és maximálisan ki tudom vele használni a 120 megabitet.
Különben is jobb az ha a két gép egy router mögött van mivel így könnyen megy a fálj másolás és a különböző eszközök (nyomtató, szkenner, külső HDD) megosztása. Plusz a notit lehet használni wifi kapcsolattal is így nem kell a modem közelében sem lenni, lehet szinte bárhol a lakásban/házban.

Modem csere volt az első, dolog amit kértem tőlük, szal az is végig lett zongorázva de azt a választ kaptam, hogy nem áll módukban kicserélni a modemet. A szervizesek amikor itt voltak mondták, hogy modem csere sem segítene ezen.
Azt hiszem belevittek az erdőbe.. :angry:

#1016 Felhasználó inaktív   beta 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2010. 04. 25. 14:12

Üzenet megtekintéseIdézet: goldhand88 - Dátum: 2010. 04. 25. 14:53

Modem csere volt az első, dolog amit kértem tőlük, szal az is végig lett zongorázva de azt a választ kaptam, hogy nem áll módukban kicserélni a modemet. A szervizesek amikor itt voltak mondták, hogy modem csere sem segítene ezen.
Azt hiszem belevittek az erdőbe.. :angry:
Kozold a helpdeskkel hogy megdoglott a modem, ha tesztelni probaljak huzd ki az arambol. Kenytelenek lesznek modemcserere felvenni.

#1017 Felhasználó inaktív   Gubek 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2010. 04. 25. 16:47

Üzenet megtekintéseIdézet: beta - Dátum: 2010. 04. 25. 15:12

Kozold a helpdeskkel hogy megdoglott a modem, ha tesztelni probaljak huzd ki az arambol. Kenytelenek lesznek modemcserere felvenni.

Ez egy jó ötlet mivel ezzel a hibával biztos, hogy kihoznak egy újat, sőt hívás előtt áramtalanítsd akkor lesz ám tuti a helyzet.
Nekem anno egyik régebbinél a táp döglött meg, maga a modem jó volt így csak az lett kicserélve.
------------------------------------------------------------------
Gigabyte F2A85X-D3H, AMD APU A8-6500@3,5 GHz with Radeon 8570D, CSX 8 GB RAM, Samsung 840 PRO 128GB + WD Red 1TB, Samsung SH-224DB/BEBE fekete OEM, Corsair VS450, Thermaltake Commander GS-III + Windows 7 Ultimate SP1 (64 bit) + Logitech Ultra-Flat Keyboard + Logitech Corded Mouse M500 + Dell SE2416H + Logitech X-530
Canon Pixma MP540

Internet power by UPC Fiber Power 120 with Cisco EPC3925 HGW + UPC Digital Gold + HBO MaxPak + Európa + Világ with Cisco HD DVR and Thomson SD DVR (fekete)

#1018 Felhasználó inaktív   merlin666 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2010. 04. 27. 22:15

Nekem a legkisebb upc csomagom van, napi 2x 3x lefagy a modem, néha totál megfagy, áramtalanítás segít csak.
Néha fagyás után 5-10 secel később autoreboot.
Viszont amióta seed servert bérlek azóta a WebUI állandóan megy, és jé nem fagy a modem.
Ha elfelejtem elindítani akkor viszont megfagy a mocsok.

#1019 Felhasználó inaktív   goldhand88 

• Újonc
  • Pipa

Elküldve: 2010. 04. 28. 08:39

Fejlemények:
Nem kellett nekem leáramtalanítani a modemet, mert gondolt 1et tegnapelőtt, fogta magát és kikapcsolt teljesen aztán újra bekapcsolt magától, fel is hívtam upc-t ma hozzák új modemet. remélem.
Szakadások amúgy még megvannak tegnapi nap 2óra alatt 28szor szakadt :D

Majd írok a további történésekről!

üdv gh

#1020 Felhasználó inaktív   goldhand88 

• Újonc
  • Pipa

Elküldve: 2010. 04. 28. 15:57

Friss:
Modem csere megtörtént, probléma maradt.

Biztonság kedvéért lehúztam usbről az egyik gépet, helyette windowsba megosztottam a netet..
Jelenleg így nézünk ki:

Asztali > USB > Modem

Asztali > Ethernet > Laptop

A modem ugyanolyan típusra lett lecserélve (cisco epc3212) gondolkoztam, hogy hátha usb-t nem szereti ez a modem.
De aztán zsákutca lett mert ethernet vezérlővel is ugyanúgy szakad még mindig.
Azt hiszem cisco support beizzítása következik.:glare:

Téma megosztása:

• (60 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 49
  • 50
  • 51
  • 52
  • 53
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.