HWSW Informatikai Kerekasztal: UPC Fiber Power - HWSW Informatikai Kerekasztal

Ugrás a tartalomhoz

Mellékleteink: HUP | Gamekapocs

• (60 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
  • 11
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.

UPC Fiber Power AZ új generációs net Értékeld a témát: ***-- 2 szavazás

Szavazás: Kellene neked 120 megabites internet? (434 felhasználó adott le szavazatot)

Kellene neked 120 megabites internet?

Vendégek nem láthatják a szavazást.
Voks

#161 Felhasználó inaktív   zgobolos 

• Újonc
  • Pipa
  • Csoport: Alkalmi fórumtag

Elküldve: 2009. 09. 09. 12:17

Ti milyen wifi-vel szorjatok szet a lakasban a szelesavot? Most elsosorban a nagy csomagra elofizetok esetei erdekelnek.

Eloreolvastam, tudom hogy volt mar kerdes, de felteszem megint, hatha most jobban kidolgozzuk. Ki mit talalt tehat? Es mennyiert?
"He's come to tell you what's right and wrong
Sexual Harassment Panda!"

#162 Felhasználó inaktív   zgobolos 

• Újonc
  • Pipa

Elküldve: 2009. 09. 09. 12:24

Tisztelt UPC ugyfelszolgalat,

Nyilt level kovetkezik.

Tegnap (kedd) szuleimnel nem jelent meg a szerelo akit 9-2-ig igertek. Fel sem hivtak a szuleimet. Apam telefonalt az ugyfelszolgalatra es lehordta oket. Kesobb en is telefonaltam es azt mondtak, hogy bocs, meg sajnaljak, es hogy ne haragudjunk, folyamatban van az ugyfelek ertesitese, es egesz pontosan azert nem mentek ki, mert kifogytak az eszkozbol. (hozza kell tennem apamek Philips HD boxot is rendeltek, nem csak internetet (FP60)).

Mivel mara vartam a szerelot en is, atvettem a kagylot, es megkerdeztem van-e eszkoz az en szamomra. Azt mondtak nincs, es hogy akkor inkabb legyen pentek. Ma reggel (szerda) 10-kor csongettek, jott az UPC szerelo. Mikor mondtam nekik, hogy pentekre vartam oket, csak neztek. Bekotottek rendesen a netet, elmentek, mindenki boldog.

A kerdes az, hogy nem lehetne-e javitani a customer care-en mondjuk par magnitudoval? 0-rol legalabb a 3-as szintre?

Nem varok valaszt, de ha kapok azt megkoszonom.

#163 Felhasználó inaktív   Bili 

• Újonc
  • Pipa

Elküldve: 2009. 09. 09. 12:41

Én tudok szolgálni pozitív tapasztalattal is. Nálam a szerelő pontos volt, sőt még előre telefonált, hogy hamarabb végzett egy munkával és ha otthon vagyok tud jönni előbb is.
Úgy tűnik embere (szerelője) válogatja.
Ez pár hónapja történt.. még nem fiber bekötés volt.
Egyébként fiber 60 és 120ra már kell az EuroDOSICS3 modem, és abból gyakran van hiány náluk mostanában.
_|_|_/ | |_ _/

#164 Felhasználó inaktív   Csokis 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa
  • Csoport: Fórumtag

Elküldve: 2009. 09. 09. 12:46

Idézet: zgobolos - Dátum: 2009. szept. 9., szerda - 13:17

Ti milyen wifi-vel szorjatok szet a lakasban a szelesavot? Most elsosorban a nagy csomagra elofizetok esetei erdekelnek.

Eloreolvastam, tudom hogy volt mar kerdes, de felteszem megint, hatha most jobban kidolgozzuk. Ki mit talalt tehat? Es mennyiert?

Ismerős a FP120-at egy D-Link DIR-655 típusú wi-fi router-rel ossza meg, minden gond nélkül. :) Relatív nem drága (30eHUF) és nagyon stabil kis cucc! Én is ilyet fogok venni, az már tuti. ;)
Desktop: Intel i7-3770, 16GB RAM, GeForce GTX 1050 Ti, Xubuntu 18.04 Linux - Linux User #586716
Laptop: Lenovo IdeaPad G500 (Intel Pentium 2020M, 4GB RAM, 1TB HDD) --- Synology DS213j NAS
Music1: ncmpcpp ⇨ Supra USB ⇨ TEAC UD-301 DAC ⇨ Sommer Cable Aqua Blue XLR ⇨ Focal Alpha 65 + IsoAcoustics ISO-L8R155
Music2: ncmpcpp ⇨ Klotz USB ⇨ Acoustic Research AR-UA1 DAC/HeadphoneAmp
Headphone: HiFiMAN HE400S (FocusPad-A earpads + Forza AudioWorks HPC cable), Takstar TS-671, Sennheiser HD 451

#165 Felhasználó inaktív   Bili 

• Újonc
  • Pipa

Elküldve: 2009. 09. 09. 12:49

Idézet: zgobolos - Dátum: 2009. szept. 9., szerda - 11:17

Edimax BR-6574n - 16k Huf körül

Én ezt találtam. Ez a legolcsóbb gigabites wifi router. De ha tűl drága akkor vezetékes megosztásra elég egy gigabites switch is 5k körül. Wifire meg ebben az esetben marad a régi router a maga alacsonyabb sebességével.
_|_|_/ | |_ _/

#166 Felhasználó inaktív   Gubek 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2009. 09. 09. 13:17

A szerelői kiszállással soha sem volt nekem semmi gondom. Szinte mindig telefonált, hogy jön mert éppen most végzett az előző helyen. Egyetlen egyszer nem tudott jönni időben de sűrű bocsánatkérések közepette kért elnézést, sajnos pont mi lettünk volna az utolsók az aznapi listán így csak ránk nem maradt ideje mert egy korábbi munka nagyon elhúzódott (jött volna amikor végzett de már nagyon késő volt (kb hét és nyolc óra között) és pont aznap kellett apámnak túlóráznia így nem volt itthon, hogy aláírja a papírokat és nem volt meghatalmazás sem) így kellett kérni egy új időpontot a digitális tévé bekötéshez de akkor nem mi kértük a bekötést, hanem mivel régi hűséges ügyfelek vagyunk így még tavaly tavasszal ingyen kaptunk novemberig Digital Silvert. Egyébként annyira megtetszett, hogy egy hét múlva már a Gold-hoz kellő DVR-t lett bekötve és az óta is itt virít az STB a lakásban.
Volt olyan, hogy egy régi ismerősöm volt a kiszálló emberke.
------------------------------------------------------------------
Gigabyte F2A85X-D3H, AMD APU A8-6500@3,5 GHz with Radeon 8570D, CSX 8 GB RAM, Samsung 840 PRO 128GB + WD Red 1TB, Samsung SH-224DB/BEBE fekete OEM, Corsair VS450, Thermaltake Commander GS-III + Windows 7 Ultimate SP1 (64 bit) + Logitech Ultra-Flat Keyboard + Logitech Corded Mouse M500 + Dell SE2416H + Logitech X-530
Canon Pixma MP540

Internet power by UPC Fiber Power 120 with Cisco EPC3925 HGW + UPC Digital Gold + HBO MaxPak + Európa + Világ with Cisco HD DVR and Thomson SD DVR (fekete)

#167 Felhasználó inaktív   KekszNET 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2009. 09. 09. 13:19

Nalam vmi nem stimmel.

Reggel ota a http / https off, max 1 weboldal jon be es az is felig, pl a gmail csak a butitott verzioban.
Mivel lakasban kaosz van eloszor azt hittem a laptoppal van vmi, de mostanra osszeraktam az asztali gepet es az is szar.

FTProl (fsn.hu) jon 3 MB/sec -el.
Httptol (fsn.hu) jon 3MB/sec -el

De a bongeszes nem megy. Vagy igy szarul. A weblapok rottyon vannak. Gondolom vmi dns problema?!

Eloszor azt hittem lekorlatoztak mert 2 honapja beszamolt 450 gb-t a forgalommero, de nem jott rola mail, mert sikeresen beszenvedtem magam a webmailbe h megnezzem.
::: <a href='http://www.keksz.net' target='_blank'>www.keksz.net</a>

#168 Felhasználó inaktív   zgobolos 

• Újonc
  • Pipa

Elküldve: 2009. 09. 09. 14:02

Idézet: KekszNET - Dátum: 2009. szept. 9., szerda - 13:19

Nalam vmi nem stimmel.

Reggel ota...

Nem vagyok meg a tema szakertoje, de valami amit hallottam idevag. A szerelo ma reggel azt mondta, hogy benn a UPC-nel a szolgaltatas megkezdesekor (meg utana kicsit gondolom) figyelik a forgalmat es allitgatnak parametereket. Elofordulhat hogy resetelik a modemedet (benntrol a UPC black boxbol), es ez nem gond.

En mindenkepp felhivnam oket, sztem most elege nyuzsog ez a tema es meg biztos gyujtik a tapasztalatokat.

#169 Felhasználó inaktív   Bili 

• Újonc
  • Pipa

Elküldve: 2009. 09. 09. 16:39

Én is beállok a dicsekvők sorába:

Fiber Power 30/3 Mbit/s  :taps: :dance: :rock:

:OOO Kép :OOO

Szerkesztette: Bili 2009. 09. 09. 16:40 -kor

_|_|_/ | |_ _/

#170 Felhasználó inaktív   WiZARD 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2009. 09. 09. 18:10

most kötötték be 120as fiberpowert.

Kép

upload oké, down elég gyengus :(
upc weblapon lévő mérő 60-70 mbit körül mér.

Kép
Soha ne vitatkozz idiótákkal! Lesüllyedsz az ő szintjükre és legyőznek a rutinjukkal.

#171 Felhasználó inaktív   Gubek 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2009. 09. 09. 19:10

Nálam ezt mérte:
Kép
------------------------------------------------------------------
Gigabyte F2A85X-D3H, AMD APU A8-6500@3,5 GHz with Radeon 8570D, CSX 8 GB RAM, Samsung 840 PRO 128GB + WD Red 1TB, Samsung SH-224DB/BEBE fekete OEM, Corsair VS450, Thermaltake Commander GS-III + Windows 7 Ultimate SP1 (64 bit) + Logitech Ultra-Flat Keyboard + Logitech Corded Mouse M500 + Dell SE2416H + Logitech X-530
Canon Pixma MP540

Internet power by UPC Fiber Power 120 with Cisco EPC3925 HGW + UPC Digital Gold + HBO MaxPak + Európa + Világ with Cisco HD DVR and Thomson SD DVR (fekete)

#172 Felhasználó inaktív   WiZARD 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2009. 09. 09. 19:13

vista qos kikapcsolva:
Kép :)

Kép

Szerkesztette: WiZARD 2009. 09. 09. 19:14 -kor

Soha ne vitatkozz idiótákkal! Lesüllyedsz az ő szintjükre és legyőznek a rutinjukkal.

#173 Felhasználó inaktív   csimpok 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2009. 09. 10. 00:16

Sziasztok,

Régen volt olyan, hogy közalkalmazotti kedvezmény. A Fiber Power csomagokra is van ilyen esetleg?

Szerkesztette: csimpok 2009. 09. 10. 00:17 -kor

#174 Felhasználó inaktív   upc on-line 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2009. 09. 10. 09:20

Idézet: csimpok - Dátum: 2009. szept. 10., csütörtök - 0:16

Sziasztok,

Régen volt olyan, hogy közalkalmazotti kedvezmény. A Fiber Power csomagokra is van ilyen esetleg?

Kedves fórumozók!

Jelenleg is van lehetőség kedvezményesen igénybe venni internet szolgáltatást, közalkalmazottaknak és velünk szerződést kötött cégek alkalmazottainak. A szerződés megkötését személyes ügyfélszolgálati irodáinkban lehet megtenni, munkáltatói igazolás bemutatásával. Az így igénybe vehető DolgozóNet technikai paraméterei megegyeznek a Fiber Power 30-as csomagunkéval.
Üdvözlettel: upc on-line

Twitter: upc_online_hu
Facebook: upcmagyarorszag

#175 Felhasználó inaktív   csimpok 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2009. 09. 10. 09:42

Idézet: upc on-line - Dátum: 2009. szept. 10., csütörtök - 10:20

Kedves fórumozók!

Jelenleg is van lehetőség kedvezményesen igénybe venni internet szolgáltatást, közalkalmazottaknak és velünk szerződést kötött cégek alkalmazottainak. A szerződés megkötését személyes ügyfélszolgálati irodáinkban lehet megtenni, munkáltatói igazolás bemutatásával. Az így igénybe vehető DolgozóNet technikai paraméterei megegyeznek a Fiber Power 30-as csomagunkéval.

Köszi, és az ár mennyi? :)

#176 Felhasználó inaktív   Modika 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2009. 09. 10. 10:50

Idézet: upc on-line - Dátum: 2009. szept. 10., csütörtök - 9:20

Kedves fórumozók!

Tisztelt UPC!

Nekem társasházi kedvezményben az Internet 30 csomag van.
Van valami különbség az Internet 30 és a Fiber Power 30 között?
Lehet váltani társasházi hűség alatt Internet 30 ról Fiber Power 30-ra.
Vagyis ez felfelé váltásnak számít?

Várható,hogy a HD-s csomag bekerül a társasházi kedvezménybe?
Várható,hogy a VH-1 24 órás lesz?
Az áram alatt lévő alkatrész ugyanúgy néz ki, mint amelyik nincs áram alatt. Csak más a fogása..

#177 Felhasználó inaktív   Deviance 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2009. 09. 10. 11:35

Kép

A problema az oszlopon levo SZURO-vel volt ;)
A helyesirasomert nem valalok feleloseget!

#178 Felhasználó inaktív   upc on-line 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2009. 09. 10. 13:10

Idézet: csimpok - Dátum: 2009. szept. 10., csütörtök - 9:42

Köszi, és az ár mennyi? :)

Kedves fórumozók!

A közalkalmazottaknak nyújtható kedvezményes DolgonóNet szolgáltatásunk havidíja bruttó 6771 Ft, melyet 3000 Ft-os bekötési díjjal tudunk biztosítani. Ez jelenleg 271 Ft-tal magasabb, mint a Fiber Power 30 akciós havi díja, viszont ez a havidíj a hűségnyilatkozatban meghatározott lejárati időre szól, míg a DolgozóNet havidíja nem rendelkezik lejárati dátummal.   

#179 Felhasználó inaktív   WiZARD 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2009. 09. 10. 13:10

eddig próbált leggyorsabb ftp-ről 8500 kb/s körül jön az anyag 120as fiberrel. (fsnről 8000 körül jött max)

torrentről jött már 10 mb/seccel :)

#180 Felhasználó inaktív   upc on-line 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2009. 09. 10. 13:36

Idézet: Modika - Dátum: 2009. szept. 10., csütörtök - 10:50

Tisztelt UPC!

Nekem társasházi kedvezményben az Internet 30 csomag van.
Van valami különbség az Internet 30 és a Fiber Power 30 között?
Lehet váltani társasházi hűség alatt Internet 30 ról Fiber Power 30-ra.
Vagyis ez felfelé váltásnak számít?

Várható,hogy a HD-s csomag bekerül a társasházi kedvezménybe?
Várható,hogy a VH-1 24 órás lesz?

Kedves Fórumozók!

A korábban forgalmazott Internet 30 és Fiber Power 30 csomag között nincs semmilyen technikai különbég, ezért felesleges lenne a csomag módosítása.

A következő akcióinkra vonatkozó kampányok még kidolgozás alatt állnak, ezért felvilágosítást csak a jelenlegi ajánlatainkról tudunk adni, melyek előre láthatólag még hónapokig érvényben maradnak.

A közeljövőben VH-1 marad a Comedy Central-lal megosztott csatorna, ahogy az eddig tapasztalható volt.

Téma megosztása:

• (60 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
  • 11