HWSW Informatikai Kerekasztal: UPC Fiber Power - HWSW Informatikai Kerekasztal

Ugrás a tartalomhoz

Mellékleteink: HUP | Gamekapocs

• (60 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 45
  • 46
  • 47
  • 48
  • 49
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.

UPC Fiber Power AZ új generációs net Értékeld a témát: ***-- 2 szavazás

Szavazás: Kellene neked 120 megabites internet? (434 felhasználó adott le szavazatot)

Kellene neked 120 megabites internet?

Vendégek nem láthatják a szavazást.
Voks

#921 Felhasználó inaktív   thomas1 

• Újonc
  • Pipa
  • Csoport: Alkalmi fórumtag

Elküldve: 2010. 01. 28. 06:56

Idézet: thomas1 - Dátum: 2010. jan. 27., szerda - 19:44

nálatok milyen a net?ma kicsit lassab volt mértem speedtestet és 8 mega körül van idáig simán jött 120-al mostmeg ilyet csinál:S ha közvetlen dugom gépbe akkor is:( remélem csak ma van ez a gond és holnapra megoldódik!

Megjavult!

#922 Felhasználó inaktív   whg 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa
  • Csoport: Fórumtag

Elküldve: 2010. 01. 28. 07:48

Idézet: thomas1 - Dátum: 2010. jan. 28., csütörtök - 7:56

Megjavult!

Nálam szintén megvolt a probléma tegnap.
ADSLnél valahogyan otthon sosem jönnek elő ezek a gondok...thx Enternet! :respect:

#923 Felhasználó inaktív   Hix 

• Újonc
  • Pipa

Elküldve: 2010. 02. 09. 10:49

Sziasztok!

A múlt hét folyamán bekötötték a FP120-at hozzám. Előtte Internet 30 csomagom volt, ami ment mindig maximális sebességgel (általában gyorsabban: 32Mbit/s).
Bekötésnél modem csere (Cisco). Egy hétig kb jó is volt, bár nem volt egy sebességbajnok, a 60Mbit/s-nek is örültem. Pár napja viszont annyira belassult, hogy egy mezei weblap betöltése is néha perceket vesz igénybe. Speedtest.net be se jön általában. Ha szerencsém van és be tudom tölteni, akkor is max 7-8 Mbit/s sebességet tudok mérni. UPC-t hívtam, szerintük minden rendben. Router nincs, a kábelem besorolását még nem néztem meg (amíg nem láttam ezt a fórumot nem is tudtam, hogy számíthat). Oprendszer: Windows 7. A gép kb. egy hónapos (gigabites hálókártyával). Sokszor nem is hajlandó kapcsolódni a hálókártya. Ilyenkor néhány letiltás/engedélyezés után van valami halvány netelérés. Valószínűleg nálam lesz a gond egyébként, mert egy laptopra rákötöttem szombaton és ott ment 60-70 Mbit-tel. Én viszont már kifogytam az ötletekből, hogy mi okozhatja ezt, hiába vagyok magam is informatikus. A hálózati forgalmat más nem terheli, vírusirtás, ilyenek megvoltak, de nem segített. Néha egy napig jó a net (pl.: vasárnap ment rendesen), aztán utána megint nem. Az eseménynaplót böngésztem és sokszor nem tudja a DNS szerver megtalálni a címhez tartozó IP-t. Pedig jó DNS-szervert használ (a UPC címeit). Ha kézzel állítom be a DNS szervereket, az sem segít.

Valaki látott már hasonlót? Előre is köszönöm a segítséget.

#924 Felhasználó inaktív   Hix 

• Újonc
  • Pipa

Elküldve: 2010. 02. 09. 11:53

Azt nem írtam, de a UPC mindent rendben talált a modemmel kapcsolatban. Ők úgy látják, hogy minden tökéletesen működik.

Szerkesztette: Hix 2010. 02. 09. 11:54 -kor

#925 Felhasználó inaktív   Adam84 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2010. 02. 09. 17:53

Idézet: Hix - Dátum: 2010. febr. 9., kedd - 11:53

Azt nem írtam, de a UPC mindent rendben talált a modemmel kapcsolatban. Ők úgy látják, hogy minden tökéletesen működik.

Winyó formázása és windows újratelepítése, esetleg előtte meg lehet próbálni a hálókártya driver frissítését.

#926 Felhasználó inaktív   csapdani 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2010. 02. 11. 08:40

Én nem kezdeném egyből a végső megoldással (újratelepítés)...
Ha a driver frissítés nem jön be, próbáld ki egy másik (gigabites) LAN-kártyával. Párezer forintért hozzád vágják.
Phenom II 955 Black Edition + Scythe Mugen 2 cooler | Gigabyte MA-770T-UD3 | Kingmax 2x2048 MB DDR3 1333MHz | Gigabyte Radeon HD6970 2GB OC version + Windforce cooler | OCZ Vertex Plus 120 GB SSD + WD 1000GB | Corsair HX650W | Coolermaster RC-335-KKN1-GP Elite | Dell U2412M | Samsung UE-46F5000 | Razer DeathAdder 3.5G | Windows 7 64bit

#927 Felhasználó inaktív   Hix 

• Újonc
  • Pipa

Elküldve: 2010. 02. 11. 10:52

Idézet: csapdani - Dátum: 2010. febr. 11., csütörtök - 8:40

Én nem kezdeném egyből a végső megoldással (újratelepítés)...
Ha a driver frissítés nem jön be, próbáld ki egy másik (gigabites) LAN-kártyával. Párezer forintért hozzád vágják.

Pedig újratelepítés lesz (más okból mindenképp muszáj). Ami még érdekessé teszi a dolgot az a következő: ha elindítom a uTorrent-et, akkor feléled a net. Eleinte persze nem kapcsoltam be, nehogy az is egye azt a kevés sávszélességet, de valamit nagyon le kellett töltenem, ezért elindítottam és csodák csodájára uTorrent-tel együtt már használható a kapcsolat. Nem egy sebességbajnok (bár a feltöltés továbbra is 10 MBit  :confused:), de legalább döcög. Semmi logikát nem találok a dologban.
A lényeg, hogy most jön egy Windows reinstall, és ha az sem oldotta meg, akkor szerzek egy hálókártyát.

#928 Felhasználó inaktív   csapdani 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2010. 02. 13. 13:25

Ja, ha amúgy is újraraktad volna, akkor persze, kezdd azzal.  :up:
Phenom II 955 Black Edition + Scythe Mugen 2 cooler | Gigabyte MA-770T-UD3 | Kingmax 2x2048 MB DDR3 1333MHz | Gigabyte Radeon HD6970 2GB OC version + Windforce cooler | OCZ Vertex Plus 120 GB SSD + WD 1000GB | Corsair HX650W | Coolermaster RC-335-KKN1-GP Elite | Dell U2412M | Samsung UE-46F5000 | Razer DeathAdder 3.5G | Windows 7 64bit

#929 Felhasználó inaktív   Hix 

• Újonc
  • Pipa

Elküldve: 2010. 02. 15. 08:58

Idézet: csapdani - Dátum: 2010. febr. 13., szombat - 13:25

Ja, ha amúgy is újraraktad volna, akkor persze, kezdd azzal.  :up:

Az újratelepítés nem segített. Ellenben egy másik hálókrátya igen. Érdekes. Ezek szerint csak "egy picit" halt meg az alaplapi. Ilyet sem láttam még. Most azon töröm a fejem, hogy mi legyen. Az alaplapot nem szívesen szerelném ki. Viszont a gépemet sem szívesem vinném be az üzletbe. Majd valahogy megegyezek velük.  :)

Amúgy a maximum amit eddig láttam, az olyan 75-80 MBit/s volt, de a hétvégén volt hogy csak 30-35. Azért ez messze nem az, amit vártam volna (persze még épp a garantált sebességen belül vagyunk, ezt nem is vitatom). Azért az pozitív, hogy a 10 MBit-es feltöltés az stabilan megvan.

#930 Felhasználó inaktív   Goodman 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2010. 02. 17. 17:47

nem tudtam melyik él..

Szerkesztette: Goodman 2010. 02. 17. 18:57 -kor

#931 Felhasználó inaktív   Jahno 

• vérképkeretezés occsón
  • PipaPipaPipaPipaPipa
  • Csoport: Stábtag

Elküldve: 2010. 02. 17. 18:08

Idézet: Goodman - Dátum: 2010. febr. 17., szerda - 17:47

Olvassa még ezt a topicot belsős UPC-s ember?

Másikban folytassuk. Azt hittem Neked már nem kell megmagyarázni, hogy egyszerre csak egy helyen kérdezünk. Tévedtem.
Make love not Wor.

#932 Felhasználó inaktív   Modika 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2010. 02. 23. 10:10

2010.02.23. - Adathalász támadás
Tisztelt Előfizetőnk!

Tudomásunkra jutott, hogy ismeretlenek személyes adatokat próbálnak elektronikus levélben elkérni előfizetőinktől, azt a látszatot keltve, hogy ezek az adatok email szolgáltatásunk technikai támogatásához szükségesek. Tájákoztatjuk, hogy a "CHELLO.HU WEBMAIL SUPPORT" feladó megnevezéssel, valójában azonban a UPC-vel semmilyen kapcsolatban nem álló webmailsupport@sify.com email címről ("IMPOTANT KÖZLEMÉNY MINDEN CHELLO.HU MAIL FIÓK TULAJDONOSOKNAK" tárgy megjelöléssel) küldött levelet valójában nem a UPC Magyarország Kft., vagy annak bármely hivatalos meghatalmazottja küldte. Társaságunk semmilyen postafiókokat érintő adattisztítási tevékenységet nem végez, és soha nem kérjük el emailben az Ön postafiókhoz tartozó jelszavát vagy más személyes adatát.

Azt tanácsoljuk, hogy saját személyes adatai védelmében ne válaszoljon erre vagy hasonló tartalmú levélre, óvja meg a személyes adatait és ne adja ki azokat emailben, továbbá mindig ellenőrizze, hogy a feladó megnevezése mögött ténylegesen ismerős email cím található-e!

http://www.upc.hu/ro...hirek/20100223/
Az áram alatt lévő alkatrész ugyanúgy néz ki, mint amelyik nincs áram alatt. Csak más a fogása..

#933 Felhasználó inaktív   iptv 

• Újonc
  • Pipa

Elküldve: 2010. 02. 24. 13:51

Sziasztok,

nekem is nemreg kotottek be a 60 mbites UPC Fiber Powert. Tudja valaki, hogy mi a username es a password a cisco routerhez (EPC3212)? Sehol sem talalom ...

A router admin felulete itt van: http://192.168.100.1/Docsis_system.htm
A bejelnkezo screent csatoltam

Please help!!!

Koszi,
G.

Csatolt fájl:

#934 Felhasználó inaktív   SAti 

• Újonc
  • Pipa

Elküldve: 2010. 02. 24. 14:35

admin/admin nem működik?

Üdv:
SAti

#935 Felhasználó inaktív   upc on-line 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2010. 02. 24. 15:24

Idézet: iptv - Dátum: 2010. febr. 24., szerda - 13:51

Sziasztok,

nekem is nemreg kotottek be a 60 mbites UPC Fiber Powert. Tudja valaki, hogy mi a username es a password a cisco routerhez (EPC3212)? Sehol sem talalom ...

A router admin felulete itt van: http://192.168.100.1/Docsis_system.htm
A bejelnkezo screent csatoltam

Please help!!!

Koszi,
G.

A belépési adatok a Cisco modemhez: admin, W2402

A belépés után is ugyanazok az információk tekinthetőek meg, mint a kezdőlapon.( jelszintek)
Más beavatkozásra nincs mód bejelentkezett állapotban sem.
Üdvözlettel: upc on-line

Twitter: upc_online_hu
Facebook: upcmagyarorszag

#936 Felhasználó inaktív   iptv 

• Újonc
  • Pipa

Elküldve: 2010. 02. 24. 15:58

Idézet: upc on-line - Dátum: 2010. febr. 24., szerda - 15:24

A belépési adatok a Cisco modemhez: admin, W2402

A belépés után is ugyanazok az információk tekinthetőek meg, mint a kezdőlapon.( jelszintek)
Más beavatkozásra nincs mód bejelentkezett állapotban sem.

Koszonom a gyors valaszt, mukodik a dolog.

Azt esetleg tudod, hogy miert nem lehet semmit megvaltoztatni a modemben? Se jelszot, semmit ... :(

Ez direkt ilyen verzio a UPC miatt vagy mi az oka? A regebbi modemet a vegtelensegig lehetett
konfiguralni...

Ezer koszonet,
G.

#937 Felhasználó inaktív   Jahno 

• vérképkeretezés occsón
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2010. 02. 24. 17:07

Idézet: iptv - Dátum: 2010. febr. 24., szerda - 15:58

A regebbi modemet a vegtelensegig lehetett
konfiguralni...

Ebben biztos vagy? Meg mi az a végtelenségig, minek egyáltalán bármit is konfigolni benne?
Make love not Wor.

#938 Felhasználó inaktív   kaszaf 

• Újonc
  • Pipa

Elküldve: 2010. 02. 24. 19:09

Cisco EPC3212 modem logját meg tudom nézni valahol? Vannak érdekes modem fagyások kíváncsi lennék mit mutat.

Főleg akkor hal le ha két gépen játszunk egyszerre routeren keresztül. Egyik gép kábelen a másik wifin csatlakozik. A net 120as.

#939 Felhasználó inaktív   Jahno 

• vérképkeretezés occsón
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2010. 02. 24. 20:19

Idézet: kaszaf - Dátum: 2010. febr. 24., szerda - 19:09

Cisco EPC3212 modem logját meg tudom nézni valahol? Vannak érdekes modem fagyások kíváncsi lennék mit mutat.

Főleg akkor hal le ha két gépen játszunk egyszerre routeren keresztül. Egyik gép kábelen a másik wifin csatlakozik. A net 120as.

Biztos a Cisco hal le, nem a routered?
Make love not Wor.

#940 Felhasználó inaktív   dnyl 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2010. 02. 25. 02:39

Idézet: iptv - Dátum: 2010. febr. 24., szerda - 15:58

Koszonom a gyors valaszt, mukodik a dolog.

Azt esetleg tudod, hogy miert nem lehet semmit megvaltoztatni a modemben? Se jelszot, semmit ... :(

Ez direkt ilyen verzio a UPC miatt vagy mi az oka? A regebbi modemet a vegtelensegig lehetett
konfiguralni...

Ezer koszonet,
G.

Miért kell belepiszkálni? A szolgáltató tulajdona az eszköz ha jól gondolom. Ez olyan mintha elkéregetnéd mások riasztókódját, mert körbe akarsz nézni. Lehet venni saját modemet, aztán abba mászkálni.
De persze gondolom, ha esetleg valami gond adódna a modemmel és a szerelő elkérne kiszállásért x ezer forintot, meg aztán a szoftverfrissítésért, meg a konfigolásért a többi ezres, akkor a upc lenne a világ legmocskosabb bandája.

Téma megosztása:

• (60 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 45
  • 46
  • 47
  • 48
  • 49
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.