HWSW Informatikai Kerekasztal: Torchlight - HWSW Informatikai Kerekasztal

Ugrás a tartalomhoz

• (49 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 15
  • 16
  • 17
  • 18
  • 19
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.

Torchlight a Mythos készítőitől

#321 Felhasználó inaktív   ASi 

• Tag
  • PipaPipa
  • Csoport: Fórumtag

Elküldve: 2009. 11. 03. 01:29

Azért 25-ös szinten is vannak jó cuccok:)

Kép

#322 Felhasználó inaktív   JonesC 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2009. 11. 03. 01:48

Igazából csak az számít, ami a damaget tápolja. A többi, az csak sallang. :)
world, my finger, is on the button...
Határozottan egyetértek az enyémmel megegyező véleményekkel!
Éheztesd a fákat! Csökkentsd a co2 kibocsátást!

Idézet

Hi mi name is Paco frome Mexico, please sorry for mi bad inglisco. Mi dead cousine frm america told me how to winned at Lauge of Legan and made me win against bots. My cousin deaded yesterday thogh,but im ok because i sexed his sister. pls no copy pastarino. bye

#323 Felhasználó inaktív   Cellular 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2009. 11. 03. 06:28

Ezt ti honnan toltottetek le, Steam? Hol olcsobb? 20 dollar nem megterhelo, itt a boltban se lenne sokkal olcsobb de januarig nem varok. Hany gigas fajl es mit tolt le, installacios .exe-t?

#324 Felhasználó inaktív   beeci 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2009. 11. 03. 07:24

Megvenni lehet a hivatalos oldalról is: http://www.torchlightgame.com/ így valószínű több jut a fejlesztők kezébe.
A méret az kb 700Mb, azt, hogy mit tölt le, azt már nem tudom.

#325 Felhasználó inaktív   Cellular 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2009. 11. 03. 07:27

Keso, letoltottem Steam-en keresztul, illetve epp most toltodik. 840 mega kb.

#326 Felhasználó inaktív   bepe_79 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2009. 11. 03. 08:36

Idézet: Cellular - Dátum: 2009. nov. 3., kedd - 8:27

Keso, letoltottem Steam-en keresztul, illetve epp most toltodik. 840 mega kb.

Nagyon helyes! Nem fox csalódni  :respect:

#327 Felhasználó inaktív   bega 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2009. 11. 03. 09:15

Idézet: td - Dátum: 2009. nov. 2., hétfő - 11:56

szerk: azt vki megmagyarázná hogy a vanquisher rogue ágán van jópár durva melee skill és mindegyikhez dirk(tőr) használat van írva, de én eddig egy tőrt se láttam a gaméban csak kardokat  :think:

Üdv: Dan

Na kipróbáltam, annál a Stab-nál tényleg tőrt használ, és úgy, hogy mindegy mi van a kezedben, amikor használod a skillt, akkor hirtelen zsebre vágja a fegyót :D ,majd előkap 2 tőrt, és azzal szúr előre. :)
F*ck Valentine's, I want Ballantine's.

#328 Felhasználó inaktív   Cellular 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2009. 11. 03. 09:44

Na en kozben mar javaban tolom, egy Vanquisher kiscsajt kezdtem. Egyelore nem tudom meg melyik agra fogok fejlodni, valoszinu a tavolasgira mert ugye Dexterity bonusszal indult a karakter es a Strength-et felhuzni eleg sok ido lenne. Egyelore csak a Critical Chance novelo skillre raktam pontokat. Hard-on inditottam, ez igy pont jo szerintem.

#329 Felhasználó inaktív   Dan(td) 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa
  • Blog megtekintése

Elküldve: 2009. 11. 03. 10:07

Idézet: bega - Dátum: 2009. nov. 3., kedd - 9:15

Na kipróbáltam, annál a Stab-nál tényleg tőrt használ, és úgy, hogy mindegy mi van a kezedben, amikor használod a skillt, akkor hirtelen zsebre vágja a fegyót :D ,majd előkap 2 tőrt, és azzal szúr előre. :)

:omg: de akkor így a fegyód statjait nem számolja a skillhez, pedig az lett volna a logikus, így viszont ez a skill is olyan hogy tök mindegy milyen fegyód van. :) Akkor viszont tök fölösleges a melee fegyókhoz tartozó mastery, ha nincs aktív támadó skill ami azokhoz passzolna...

Config.: NZXT.H440.V2.Matte+5xFractal.Design.Venturi.HF-14 ~ ASRock.Z170.OC.Formula ~ Corei7-6700k@4.4ghz ~ Scythe.Mugen.2.rev.b ~ Kingston.HyperX.Savage.Black.16GB@3000MHz.CL15 ~ XFX.RX480.BlackEdition.8GB ~ Samsung.SM961.NVMe.SSD.256GB@KryoM.2 ~ Samsung.PM951.NVMe.SSD.512GB@KryoM.2 ~ Intel.SSD.535.480GB ~ Asus.Cerberus.Keyb. ~ Logitech.G403.Prodigy ~ ENERMAX.625W.Modu82+ ~ Dell.P2414H.:.OnePlus 5T (8GB RAM/128GB ROM~Android 8.1_O).:.Moto.360.2ndGen(Android 7.1.1_N)
Kép

#330 Felhasználó inaktív   bega 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2009. 11. 03. 10:56

Idézet: td - Dátum: 2009. nov. 3., kedd - 9:07

:omg: de akkor így a fegyód statjait nem számolja a skillhez, pedig az lett volna a logikus, így viszont ez a skill is olyan hogy tök mindegy milyen fegyód van. :) Akkor viszont tök fölösleges a melee fegyókhoz tartozó mastery, ha nincs aktív támadó skill ami azokhoz passzolna...

Igen, gyakorlatilag tényleg felesleges. :( Szóval hiába van ott az a rouge ág a kiscsajnál, nem jó közelharcosnak fejleszteni, mert nincsenek hozzá jó skillek.

A másik, hogy én még mindig nem vágom ezt a dual wiled dolgot. Tehát azt tapasztaltam, hogy ha nincs rajta pont, és két fegyvert tartok a kezemben, akkor az erősebbnek a sebzését írja ki a karakterlapon. Ha wan pont a DW skillen, akkor ugyebár ad hozzá bónuszt, és valóban, amikor az egyik fegyver mellé odateszem a másikat, egy picit nagyobb sebzést jelez. Csakhogy! Amikor pajzsot tettem mellé, akkor is nagyobb lett a sebzés. Szóval akkor meg nyilván pajzsot használ az ember, mert azzal a védelem is erősebb. Úgyhogy ez nekem nem igazán tetszik. A dual wield skillnek az lenne a lényege, hogy érdemes legyen 2 fegyverrel menni, legalábbis más játékokban ez így volt megcsinálva, de ebben még mindig érdemesebb 1 fegyver+pajzzsal tolni.

#331 Felhasználó inaktív   f_you 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2009. 11. 03. 11:05

Hát szerintem attól még, hogy a fő fegyver sebzését írja ott, a másikkal is ütögetsz külön, csak annak ott nem írja a sebzését.
Ha eddig jól vettem észre a pajzs is dual wield-nek számít igen, szóval pajzsosoknak is megéri kirakni.
A dual wield nagy hátránya az, hogy a skillek közül sok az aktuális fegyvered dps-ére támaszkodik, ergo egy kétkezessel sokkal nagyobbat tudsz a skillekkel odaütni.

#332 Felhasználó inaktív   Dan(td) 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa
  • Blog megtekintése

Elküldve: 2009. 11. 03. 11:30

Nekem nagyobb a damom dual wielding-el két pisztolyal, de amikor a skilleket használom mindig csak a jobbkézben lévő fegyverrel lő(de gondolom az összeadott dammal mert eléggé aprít), csak a sima nem skilles támadásnál lövöget felválltva a két fegyóval és persze skill használatkor se élet se mana lopás ez is elég butaság szvsz. Remélem ezt majd pecselik.

szerk: más: megtaláltam azt a unik cipőt amit enemi is mutatott 80% decreased pet travel time meg egy set amut amin szintén van 80%. :D invben tartom és amikor kell felveszem és elküldöm a petet városba eladni nos akárhol vagyok egy mindössze 1 másodpercbe tellik neki :D

Szerkesztette: td 2009. 11. 03. 11:52 -kor

Config.: NZXT.H440.V2.Matte+5xFractal.Design.Venturi.HF-14 ~ ASRock.Z170.OC.Formula ~ Corei7-6700k@4.4ghz ~ Scythe.Mugen.2.rev.b ~ Kingston.HyperX.Savage.Black.16GB@3000MHz.CL15 ~ XFX.RX480.BlackEdition.8GB ~ Samsung.SM961.NVMe.SSD.256GB@KryoM.2 ~ Samsung.PM951.NVMe.SSD.512GB@KryoM.2 ~ Intel.SSD.535.480GB ~ Asus.Cerberus.Keyb. ~ Logitech.G403.Prodigy ~ ENERMAX.625W.Modu82+ ~ Dell.P2414H.:.OnePlus 5T (8GB RAM/128GB ROM~Android 8.1_O).:.Moto.360.2ndGen(Android 7.1.1_N)
Kép

#333 Felhasználó inaktív   Cellular 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2009. 11. 03. 11:48

Szerintem nem baj, hogy skillel nem lop semmit, gondolj bele egy Ricochet lovessel hany ellenfelet tud megutni? Sokat, namost ez akkor egy instant heal-el er fol :)
En ket skillt hasznalok jelenleg, ugye az alap Ricochet meg raktam egy pontot az Ice Sphear-re vagy mi ami elloki mellolem a mobokat. Jo kis skill es tulkepp egyes szinten is eleg arra amire van.
Ezen kivul nyomtam pontot a Critical-ba es az Adventurer-be ami noveli a kapott xp-t es fame-t. A tavolsagi fegyver sebezeset novelo skillre meg nem raktam pontot, egyelore igy is jol haladok.

#334 Felhasználó inaktív   bega 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2009. 11. 03. 12:31

Idézet: f_you - Dátum: 2009. nov. 3., kedd - 10:05

Hát szerintem attól még, hogy a fő fegyver sebzését írja ott, a másikkal is ütögetsz külön, csak annak ott nem írja a sebzését.

Aha, na ezt nem tudtam. Bár az meg olyan, hogy jobb, ha mindig az erősebbel üt, mintha csak minden második alkalommal... na mindegy, nem látom én ezt át. A titan questben volt jó, ott addig nem is tehettél mindkét kezedbe fegyvert, amíg nem raktál pontot a dual wieldre! :respect:

#335 Felhasználó inaktív   Ilsyde 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2009. 11. 03. 12:48

Hat igen, nem velunk szuletett kepesseg hogy mindket kezunkben egyszerre tudjunk targyakat tartani :D
C2D 2,66GHz | 4GB DDR2 | 9800GTX+ | Win7 64bit | WinXP 32bit (dual boot) | 1440x900 (19")

#336 Felhasználó inaktív   bega 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2009. 11. 03. 12:54

Idézet: N.M.I. - Dátum: 2009. nov. 3., kedd - 11:48

Hat igen, nem velunk szuletett kepesseg hogy mindket kezunkben egyszerre tudjunk targyakat tartani :D

Jóvanna! :reklamacio:  :D Nekem akkor is a TQ megoldása tetszik jobban.

#337 Felhasználó inaktív   Cellular 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2009. 11. 03. 13:22

Megvan az Explosive Shot, jopofa skill :D

#338 Felhasználó inaktív   Dan(td) 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa
  • Blog megtekintése

Elküldve: 2009. 11. 03. 13:36

jaja :) jó kis crowd control, főleg ha van knockback is. ;)

Kép

#339 Felhasználó inaktív   Cellular 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2009. 11. 03. 13:49

Ez a jatek tenyleg egy az egyben Diablo. A zene, a hangok, a skillek. Ez a Ricochet olyan mint a Bone Spear, csak meg pattog is ha kell.
Mellesleg ugy gondolom, hogy a DPS nem a legmeghatarozobb egyseg amit nezni kell.
Pl lehet a stukker 200 DPS, de Slow, akkor en inkabb valasztok egy 180-190-es Faster-t, mert az legalabb gyorsabban tudja osztani a Critical-okat vagy gyorsabban tolti az eletet/manat.

Jopofa am pisztoly+kard komboval menni. Konnyen megmurdel a kiscsaj ugy de vicces :)

#340 Felhasználó inaktív   Nevl 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2009. 11. 03. 13:50

Mindkét fegyóval támadó skilljei csak ennek a barbárnak vannak. Ott mind a cleave mind a devastate mindkét fegyverrel egyszerre támad.
Az, hogy a life/mana stolen nem működik speckó támadással csak akkor lenne zavaró, ha nem lenne elég poti. Viszont utóbbi úgy potyog mint az atyaúristen, szal nem annyira nagy probléma. Tegnap befejeztem, utolsó 4 szinten 20 perc alatt végigszaladtam, már kicsit unalmas volt :D lvl 41 voltam és az összes unique itemet elrakosgattam shared stashbe.
"Komplexen kell vizsgálni a stratégiai kérdéseket" Unknown corporate droid
Battle tag: Nevl#2658

Téma megosztása:

• (49 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 15
  • 16
  • 17
  • 18
  • 19
  • Utolsó »