HWSW Informatikai Kerekasztal: Torchlight - HWSW Informatikai Kerekasztal

Ugrás a tartalomhoz

• (49 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 17
  • 18
  • 19
  • 20
  • 21
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.

Torchlight a Mythos készítőitől

#361 Felhasználó inaktív   Dan(td) 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa
  • Blog megtekintése
  • Csoport: Fórumtag

Elküldve: 2009. 11. 04. 14:15

Varázstekercsekkel nyomult már vki komolyabban? Én csak a haste+heal all+townportal+id-kat használom, peten meg heal self+summon skeletons.
Ahogy elnézem pedig lehetne karit építeni a spellekre bár 4 slot van nekik csak, de két támadó és két support spelllel is el lehetne lenni.

szerk: ja télleg, srácok ne nyomassátok a magic find skillt mert csak több zöld meg kék cucc esik unik meg nulla, nekem most 23% mf-em van de rosszabb unik szempontjábol mint amikor csak pár % volt....  :(

Üdv: Dan

Szerkesztette: td 2009. 11. 04. 14:24 -kor

Config.: NZXT.H440.V2.Matte+5xFractal.Design.Venturi.HF-14 ~ ASRock.Z170.OC.Formula ~ Corei7-6700k@4.4ghz ~ Scythe.Mugen.2.rev.b ~ Kingston.HyperX.Savage.Black.16GB@3000MHz.CL15 ~ XFX.RX480.BlackEdition.8GB ~ Samsung.SM961.NVMe.SSD.256GB@KryoM.2 ~ Samsung.PM951.NVMe.SSD.512GB@KryoM.2 ~ Intel.SSD.535.480GB ~ Asus.Cerberus.Keyb. ~ Logitech.G403.Prodigy ~ ENERMAX.625W.Modu82+ ~ Dell.P2414H.:.OnePlus 5T (8GB RAM/128GB ROM~Android 8.1_O).:.Moto.360.2ndGen(Android 7.1.1_N)
Kép

#362 Felhasználó inaktív   bega 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2009. 11. 04. 14:45

Idézet: td - Dátum: 2009. nov. 4., szerda - 13:15

Varázstekercsekkel nyomult már vki komolyabban? Én csak a haste+heal all+townportal+id-kat használom, peten meg heal self+summon skeletons.
Ahogy elnézem pedig lehetne karit építeni a spellekre bár 4 slot van nekik csak, de két támadó és két support spelllel is el lehetne lenni.

Én gyakorlatilag nem szoktam használni, csak town portalt vagy id-t, amúgy a skillekre összpontosítok. :) Esetleg a petnek szoktam adni frost spellt, hogy lelassítsa az ellent, de az se sokat ér.

Idézet: td - Dátum: 2009. nov. 4., szerda - 13:15

szerk: ja télleg, srácok ne nyomassátok a magic find skillt mert csak több zöld meg kék cucc esik unik meg nulla, nekem most 23% mf-em van de rosszabb unik szempontjábol mint amikor csak pár % volt....  frown.gif

Gáz. :(
F*ck Valentine's, I want Ballantine's.

#363 Felhasználó inaktív   Cellular 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2009. 11. 04. 14:52

En a Fireball 2 spellt hasznalom most. A jatek elejen Fireball 1-el nagyon jol elvoltam, mindenki egy lovesre meghalt.
Skillpontot nem raktam meg az Offensive Spell-re, szerintem nem eri meg, foleg azert mert asszem 5 masodperc cooldownja van a Fireball-nak.

SZ: Fireball 2, Life Leech 1, Haste 1, Resist All 1...ezek kozul Fireball-ozni szoktam meg a Life Leech-t kapcsolom be ha kemeny mob ellen kuzdok
A kutyamra Heal All es Summon Skeleton-t raktam, jol elvan vele.

Szerkesztette: Cellular 2009. 11. 04. 14:53 -kor

#364 Felhasználó inaktív   bega 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2009. 11. 04. 16:10

Idézet: JonesC - Dátum: 2009. nov. 4., szerda - 12:12

Ha a skilljei kiadják :)

:) Majd meglátjuk, egyelőre egész jól lehet haladni. 2 wanddal lövöldözök, magamra rakom mindig az entropic aurát, hogy belassuljon mindenki, a titan stomp/doomquake valamelyikével robbantok, ha sokan vannak, és néha segítségül hívom a shadow bowmant is. :cool:

Jelenleg itt tartok:

Kép
[ Kattints ide a teljes méretű képhez ]

#365 Felhasználó inaktív   Cellular 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2009. 11. 04. 16:13

De azok jo lassan lonek, a kiscsajjal en is kiprobaltam de meeehh mint a csiga

#366 Felhasználó inaktív   bega 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2009. 11. 04. 16:17

Idézet: Cellular - Dátum: 2009. nov. 4., szerda - 15:13

De azok jo lassan lonek, a kiscsajjal en is kiprobaltam de meeehh mint a csiga

Na jó, az íjakhoz képest nyilván. Viszont staff-ot nem akarok neki, mert akkor közelharcos lenne, olyanom meg már van. :D Úgyhogy marad a wand. Lehet majd azt gyorsítani. ;)

#367 Felhasználó inaktív   Cellular 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2009. 11. 04. 16:35

Nem tudom de en sokkal jobb pisztolyokat es puskakat talalok/veszek mint ijakat, azok elmaradnak DPS-ben ezekhez kepest.

#368 Felhasználó inaktív   bega 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2009. 11. 04. 16:40

Idézet: Cellular - Dátum: 2009. nov. 4., szerda - 15:35

Nem tudom de en sokkal jobb pisztolyokat es puskakat talalok/veszek mint ijakat, azok elmaradnak DPS-ben ezekhez kepest.

Ja igen, még azok is. Na mindegy az "íjak" gyűjtőfogalomba beleértettem azokat is. :D De ezzel meg a magic támadásra megyek rá, a dexterity-re nem pakolok, úgyhogy ide nem igazán jók a puskák/pisztolyok szerintem.

#369 Felhasználó inaktív   Cellular 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2009. 11. 04. 17:36

kar hogy az olyan pisztolyokkal amiken van penge nem lehet kozelharcban csapkodni, ugy hogy nem strength-et venne bonuszba hanem dexterity-t :)

#370 Felhasználó inaktív   bepe_79 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2009. 11. 04. 19:05

lvl 12 lett a mágusom, lvl 11-en a dzsungelben a pókokhoz érve kénytelen voltam 1 pontot rakni az Ember Lightning skill-re, mert e nélkül lehetetlen lenne haladni. Alapvetően fire vagy ice vagy poison damage-esnek szeretném csinálni, semmiképp nem lightning-osra, ezért gondoltam, hogy lvl 15-ig kihúzom az Ember Lightning nélkül, de az rengeteg death-el és nagyon lassú haladással járna. Most így néz ki:

Kép

#371 Felhasználó inaktív   JonesC 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2009. 11. 04. 19:43

Én nem raktam lightningra. Azon a részen gólem+csapkodással mentem. Meg talán fireball. :cool:
world, my finger, is on the button...
Határozottan egyetértek az enyémmel megegyező véleményekkel!
Éheztesd a fákat! Csökkentsd a co2 kibocsátást!

Idézet

Hi mi name is Paco frome Mexico, please sorry for mi bad inglisco. Mi dead cousine frm america told me how to winned at Lauge of Legan and made me win against bots. My cousin deaded yesterday thogh,but im ok because i sexed his sister. pls no copy pastarino. bye

#372 Felhasználó inaktív   bega 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2009. 11. 04. 20:23

A Criticalra minden esetben érdemes rakni szerintetek? Mármint mindenféle karakternél? Gondolom igen.

#373 Felhasználó inaktív   JonesC 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2009. 11. 04. 20:31

Idézet: bega - Dátum: 2009. nov. 4., szerda - 20:23

A Criticalra minden esetben érdemes rakni szerintetek? Mármint mindenféle karakternél? Gondolom igen.

Jajaja. Gondolom. Úgyis olyan kevés hasznos skill van. Én minden karinál kimaxolom.

Idézet

Hi mi name is Paco frome Mexico, please sorry for mi bad inglisco. Mi dead cousine frm america told me how to winned at Lauge of Legan and made me win against bots. My cousin deaded yesterday thogh,but im ok because i sexed his sister. pls no copy pastarino. bye

#374 Felhasználó inaktív   instant_h2o 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2009. 11. 04. 21:05

Sziasztok!

Új cuccokat kerestek, vagy a meglévőket fejlesztitek inkább? Mert én a csajszival ugyanazt a stukit gyúrom már jó ideje, mert semmi jobbat nem találtam eddig.
AMD 286  0.008GHz ; 0.0048Gb RAM ; Realtek 3106 VGA  0.5Mb ; WD Caviar 0.08Gb  ; MS-DOS 6.2 + QEMM386+Windows 3.1

#375 Felhasználó inaktív   JonesC 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2009. 11. 04. 21:20

Idézet: instant_h2o - Dátum: 2009. nov. 4., szerda - 21:05

Sziasztok!

Új cuccokat kerestek, vagy a meglévőket fejlesztitek inkább? Mert én a csajszival ugyanazt a stukit gyúrom már jó ideje, mert semmi jobbat nem találtam eddig.

Amíg nincs jobb. Egyébként én azt taktikázom, hogy szénné enchantolok egy szimpatikusabb fegyót, és a másik karaktertől hoztam át elég erős gemeket. Csak sajna az aktuális pusenkára 10+ enchantból sem adott socketet. De ha találok valami jót, akkor elkezdem azt is enchantolni :)

Idézet

#376 Felhasználó inaktív   bepe_79 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2009. 11. 04. 21:27

lvl 13 lett az Alchemist karim, az Ember Lightning skill-en csak egy pont van, de olyan jól lehet vele haladni, hogy csak na. Akkorákat odadurrant az elleneknek, hogy 6-an 7 felé esnek.  :cool: Most így néz ki:

Kép

#377 Felhasználó inaktív   bega 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2009. 11. 04. 21:40

Bratyó, ezek a sebzések nem túl kicsik 13-as szinten? Annál a staff-nál biztos, hogy tudnál már jobbat használni, ugyan változatos az elementális sebzése, de mind nagyon alacsony, pedig te a magic-et nyomatod felfelé. A fizikai sebzéses pedig a 9 str miatt nem túl acélos. :D Sokkal jobbak az enchantolt kék cuccok, mint a unikok, legalábbis szerintem. Persze, ha végig ember lightning-gal nyomulsz, akkor vedd úgy, hogy nem is mondtam semmit! :Đ
szerk.: :eek: ja, most látom csak, na az a másik staff, az a zöld a 72-144 ice damage-el... tegyed a kezébe de sürgősen! :)

Szerkesztette: bega 2009. 11. 04. 21:42 -kor

#378 Felhasználó inaktív   bega 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2009. 11. 04. 21:47

Na közben még valamit magyarázzatok el nekem, mert ez sem teljesen világos! :) A skilleknél amikor ott van a leírásnál a mana költség alatt az egyik támadási típus jelképe, és egy százalékszám. Ez valami olyasmi, hogy az adott skill a karakterlapon melyik sebzésünkre épít? :think:

#379 Felhasználó inaktív   JonesC 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2009. 11. 04. 21:55

Idézet: bega - Dátum: 2009. nov. 4., szerda - 21:47

Na közben még valamit magyarázzatok el nekem, mert ez sem teljesen világos! :) A skilleknél amikor ott van a leírásnál a mana költség alatt az egyik támadási típus jelképe, és egy százalékszám. Ez valami olyasmi, hogy az adott skill a karakterlapon melyik sebzésünkre épít? :think:

Az adott skill az attribute adott arányában növekszik sebzésileg. Tehát minél magasabb az attribute, annál magasabb lesz a sebzés.

Idézet

#380 Felhasználó inaktív   bega 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2009. 11. 04. 22:03

Idézet: JonesC - Dátum: 2009. nov. 4., szerda - 20:55

Az adott skill az attribute adott arányában növekszik sebzésileg. Tehát minél magasabb az attribute, annál magasabb lesz a sebzés.

Növekszik? :think:  Na várjál, vegyünk egy példát. Nézzük mondjuk a bepe által használt Ember lightning-ot 1-es szinten. Van neki 54-128 electric sebzés, és az elementális képecske 100%-kal. Tehát az az electric sebzés a magic attribute 100%-ával növekszik? Erről lenne szó?

Téma megosztása:

• (49 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 17
  • 18
  • 19
  • 20
  • 21
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.