HWSW Informatikai Kerekasztal: Torchlight - HWSW Informatikai Kerekasztal

Ugrás a tartalomhoz

• (49 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 32
  • 33
  • 34
  • 35
  • 36
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.

Torchlight a Mythos készítőitől

#661 Felhasználó inaktív   Cellular 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa
  • Csoport: Fórumtag

Elküldve: 2009. 11. 11. 17:54

Alakulok :D

Kép
[
Kattints ide a teljes méretű képhez ]

#662 Felhasználó inaktív   Dan(td) 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa
  • Blog megtekintése

Elküldve: 2009. 11. 12. 08:41

biza alakul ;)

van egy olyan mod hogy potiból meg scroll-ból 200 lehet egy slotban.

haste-et nem használod? pedig nagyon durva cucc, pl. tök hasznos ha vmiért kolbászolni kell sokat vagy csak csata közben benyomod aztán gyorsabban tudsz lőni. (ugye: +x%faster movement +x%faster attack)

JA képzeljétek találtam egy olyan halat ami adott +1 magic attributumot véglegesen.(permanently), ilyen is van :)

Üdv: Dan
Config.: NZXT.H440.V2.Matte+5xFractal.Design.Venturi.HF-14 ~ ASRock.Z170.OC.Formula ~ Corei7-6700k@4.4ghz ~ Scythe.Mugen.2.rev.b ~ Kingston.HyperX.Savage.Black.16GB@3000MHz.CL15 ~ XFX.RX480.BlackEdition.8GB ~ Samsung.SM961.NVMe.SSD.256GB@KryoM.2 ~ Samsung.PM951.NVMe.SSD.512GB@KryoM.2 ~ Intel.SSD.535.480GB ~ Asus.Cerberus.Keyb. ~ Logitech.G403.Prodigy ~ ENERMAX.625W.Modu82+ ~ Dell.P2414H.:.OnePlus 5T (8GB RAM/128GB ROM~Android 8.1_O).:.Moto.360.2ndGen(Android 7.1.1_N)
Kép

#663 Felhasználó inaktív   Dan(td) 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa
  • Blog megtekintése

Elküldve: 2009. 11. 12. 09:39

Idézet: bega - Dátum: 2009. nov. 11., szerda - 17:14

Egyetértek. Ha lenne valami limit, hogy pl. minden tárgyat mondjuk 5x lehet enchantolni, akkor OK, de így ki tudja hol a határ. :confused:  Majd TD kideríti a pisztolyával... :D

:Đ komolyan nemtudom meddig lehet növelni az értékeit elképesztő tényleg, majd teszek be este képet.

amuról + ringekről is mert azok is enyhén szólva überbrutálok lettek.

Config.: NZXT.H440.V2.Matte+5xFractal.Design.Venturi.HF-14 ~ ASRock.Z170.OC.Formula ~ Corei7-6700k@4.4ghz ~ Scythe.Mugen.2.rev.b ~ Kingston.HyperX.Savage.Black.16GB@3000MHz.CL15 ~ XFX.RX480.BlackEdition.8GB ~ Samsung.SM961.NVMe.SSD.256GB@KryoM.2 ~ Samsung.PM951.NVMe.SSD.512GB@KryoM.2 ~ Intel.SSD.535.480GB ~ Asus.Cerberus.Keyb. ~ Logitech.G403.Prodigy ~ ENERMAX.625W.Modu82+ ~ Dell.P2414H.:.OnePlus 5T (8GB RAM/128GB ROM~Android 8.1_O).:.Moto.360.2ndGen(Android 7.1.1_N)
Kép

#664 Felhasználó inaktív   Cellular 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2009. 11. 12. 10:03

Most kicsit jatszottam a Destroyerrel es azon kivul, hogy sok skillre kell a pont mar a kezdetektol fogva nem rossz.
Melyik patch javitotta, hogy fegyver+pajzs az nem dual wield? Csak mert ha mar ilyen akkor nem rakok ra pontot, a pajzs nagyon sokat segit.

SZ: Haste-t hasznaltam egy idoben de mar nem, egyszeruen masra kell a hely a spellek kozul. 3 summon es egy town portal az amit hasznalok. kellenek a summonok tankolni mert azert nem hal meg mindenki 1 lovestol :)

Szerkesztette: Cellular 2009. 11. 12. 10:04 -kor

#665 Felhasználó inaktív   JohnnyG 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2009. 11. 12. 10:08

Sziasztok!

Elkezdtem hardon egy Vanquisher karit. Elötte cheat-el megnéztem mindegyik karakter összes skilljét, és ez a karakter volt a legszimpatikusabb. Amúgy a hellgate óta sok mmo-t meg hack and slash-t kipróbáltam, de eddig csak ez tetszik igazán. Mikor jön az mmo változata a proginak? Együtt nyomulni azért sokkal nagyobb fun.

Üdv, JohnnyG

#666 Felhasználó inaktív   JonesC 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2009. 11. 12. 10:11

Idézet: pig - Dátum: 2009. nov. 11., szerda - 17:00

Én remélem, hogy nem lesz ilyen enchant a d3-ban. Ez teljesen értelmetlenné teszi a talált tárgyakat. Úgyis mindenki felturbózza őket.

Ez jogos.  :cool:
world, my finger, is on the button...
Határozottan egyetértek az enyémmel megegyező véleményekkel!
Éheztesd a fákat! Csökkentsd a co2 kibocsátást!

Idézet

Hi mi name is Paco frome Mexico, please sorry for mi bad inglisco. Mi dead cousine frm america told me how to winned at Lauge of Legan and made me win against bots. My cousin deaded yesterday thogh,but im ok because i sexed his sister. pls no copy pastarino. bye

#667 Felhasználó inaktív   Cellular 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2009. 11. 12. 10:12

Udv ismet a korunkben Johnny :)
Ennek is mint a HGL-nek van skill tervezo oldala, eme forum 17-ik oldalan TD belinkelte ha jol emlekszem, ott meg tudod nezni az osszes skillt.
Hardon jatszok en is Vanquisherrel, csak ovatosan am mert konnyen halsz :) Ajanlom, hogy hasznald a Summon spelleket ha talalsz (Summon Skeleton, Blood Skeleton, Zombies..a tobbi szar) mert megkonnyitik az eleted. A kutyanak is adhatsz egy ilyen Summon spellt, meg neki ne felejtsd el odaadni a Heal All-t se.

#668 Felhasználó inaktív   JohnnyG 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2009. 11. 12. 10:18

Idézet: td - Dátum: 2009. nov. 12., csütörtök - 8:39

:Đ komolyan nemtudom meddig lehet növelni az értékeit elképesztő tényleg, majd teszek be este képet.

Szerintem pont azért rakták bele a %-os esélyt, hogy mindent leszed az itemről, csak hát ugye itt van a 0%-os enchant mód, és ezzel már szabadon lehet garázdálkodni.
Amúgy azzol, hogy ennyire módolhatóvá tették a játékot, hogy mindenki a saját igényeire alakíthatsa a módok által, azzal elkerűlték azt az örökös vitát ami a játékoknál mindíg jelentkezik, hogy egy módosítás a játékosok egy részének tetszik a masiknak meg nem. A hellhate-nél is ez volt. Valszeg tanultak belőle.
Üdv, JohnnyG

#669 Felhasználó inaktív   Cellular 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2009. 11. 12. 10:29

Valoszinunek tartom, hogy ha majd valaki az MMO reszevel akar jatszani akkor:
-az osszes mod deaktivalodik
-egy teljesen uj karit kell inditani deaktivalt modokkal

Ha nem igy lenne akkor mindenki uberkarival jatszana es minden szorny Unique-okat dobna..stb

#670 Felhasználó inaktív   JohnnyG 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2009. 11. 12. 10:29

Idézet: Cellular - Dátum: 2009. nov. 12., csütörtök - 9:12

Udv ismet a korunkben Johnny :)
Ennek is mint a HGL-nek van skill tervezo oldala, eme forum 17-ik oldalan TD belinkelte ha jol emlekszem, ott meg tudod nezni az osszes skillt.
Hardon jatszok en is Vanquisherrel, csak ovatosan am mert konnyen halsz :) Ajanlom, hogy hasznald a Summon spelleket ha talalsz (Summon Skeleton, Blood Skeleton, Zombies..a tobbi szar) mert megkonnyitik az eleted. A kutyanak is adhatsz egy ilyen Summon spellt, meg neki ne felejtsd el odaadni a Heal All-t se.

Köszi Cellular az infókat.  :) Amúgy már nagyjából képben vagyok, mert olvasgattam a fórumot. Jó a skill tervező, de azért működés közben igazi kipróbálni a skilleket. :) A hellgate-et továbbra is nagyon sajnálom, nagyon jó game volt még nem kész állapotában is. Most meg csak a szemét koreaiak nyomhatják.  :grrr:
Üdv, JohnnyG

#671 Felhasználó inaktív   pig 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2009. 11. 12. 10:33

Na, a 33. szinten sikerült először meghalnom :spirit: Rohadt sokan rontottak rám, az animációktól semmit nem láttam, ráadásul teljesen belagolt az öreg kis laptopomon, és már későn kezdtem potit inni. De így, hogy fel lehet támadni semmi veszteséggel, nem is olyan érdekes.

Én komolyan nem találom, hol írja ki, hogy milyen eséllyel enchantol.
Az igazság az, amit a többség annak hisz.

#672 Felhasználó inaktív   Cellular 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2009. 11. 12. 10:36

Az Enchant ablakban. Beteszed a targyat es kiirja folotte mennyibe kerul es mennyi az esely a bukasra.

Elso halal? Usse ko. En mar 11x haltam :D
Nincs feltamadas veszteseg nelkul, legalabbis nem helybeni. Ha ott kelsz fol ahol meghaltal akkor -XP es -Fame, ha a palya elejen akkor -Gold. Ha a varosban akkor semmit nem buksz.

#673 Felhasználó inaktív   PetruZ 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2009. 11. 12. 10:37

Idézet: td - Dátum: 2009. nov. 12., csütörtök - 9:39

Elméletileg van valami limit, hogy az egyes típusok (zöld, kék, lila, sárga) összesen hány darab enchant-tal rendelkezhet, valami olyasmit olvastam, hogy zöld = 5-6, kék = 9-10, lila = 11-12, sárga = 12-14. De mondjuk kékből ennél nekem is van jobb cuccom, meg a Runic fórumán láttam egy belinkelt képet egy zöld gyűrűről, amin valami húsz különféle enchant volt... (bár ott a kommentelők fake-nek tartották)
/ Gigabyte H67M-UDH2-B3, Core2 i5-2300@2.8, 2x2GB A-Data DDR3/PC1333 Gaming, Asus HD6870/1GB, Samsung 1TB/SATA2 + HD200HJ, LG SATA dvd-rw, Asus TA-B71 + FSP Saga II 500W, Samsung 215TW, Sweex optikai/USB, noname bill.

#674 Felhasználó inaktív   PetruZ 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2009. 11. 12. 10:40

Idézet: Cellular - Dátum: 2009. nov. 12., csütörtök - 10:36

Nincs feltamadas veszteseg nelkul, legalabbis nem helybeni. Ha ott kelsz fol ahol meghaltal akkor -XP es -Fame, ha a palya elejen akkor -Gold. Ha a varosban akkor semmit nem buksz.

Az a -gold elég jelentéktelen, legalábbis tegnap a törpe erőd 2. szintjén 27. szintű karival csak 231 aranyba fájt. :p
/ Gigabyte H67M-UDH2-B3, Core2 i5-2300@2.8, 2x2GB A-Data DDR3/PC1333 Gaming, Asus HD6870/1GB, Samsung 1TB/SATA2 + HD200HJ, LG SATA dvd-rw, Asus TA-B71 + FSP Saga II 500W, Samsung 215TW, Sweex optikai/USB, noname bill.

#675 Felhasználó inaktív   Cellular 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2009. 11. 12. 10:42

Idézet: PetruZ - Dátum: 2009. nov. 12., csütörtök - 12:40

Az a -gold elég jelentéktelen, legalábbis tegnap a törpe erőd 2. szintjén 27. szintű karival csak 231 aranyba fájt. :p

Hm, nekem tobb ezerbe kerul :)

#676 Felhasználó inaktív   JonesC 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2009. 11. 12. 10:43

Attól függ, mennyi van nálad. Százalékot kell fizetni  :)

Idézet

Hi mi name is Paco frome Mexico, please sorry for mi bad inglisco. Mi dead cousine frm america told me how to winned at Lauge of Legan and made me win against bots. My cousin deaded yesterday thogh,but im ok because i sexed his sister. pls no copy pastarino. bye

#677 Felhasználó inaktív   Cellular 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2009. 11. 12. 10:54

Oh :omg:

#678 Felhasználó inaktív   PetruZ 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2009. 11. 12. 10:54

Idézet: JonesC - Dátum: 2009. nov. 12., csütörtök - 10:43

Attól függ, mennyi van nálad. Százalékot kell fizetni  :)

Aha, szóval akkor ezért. Nálam ugyanis sosincs pénz, mindet enchant-ra költöm. :D

#679 Felhasználó inaktív   JonesC 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2009. 11. 12. 10:56

Idézet: PetruZ - Dátum: 2009. nov. 12., csütörtök - 10:54

Aha, szóval akkor ezért. Nálam ugyanis sosincs pénz, mindet enchant-ra költöm. :D

Dettó  :Đ

Idézet

#680 Felhasználó inaktív   pig 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2009. 11. 12. 11:16

Idézet: Cellular - Dátum: 2009. nov. 12., csütörtök - 11:36

Az Enchant ablakban. Beteszed a targyat es kiirja folotte mennyibe kerul es mennyi az esely a bukasra.

Nekem csak azt írja ki, hogy mennyibe kerül. Be kell ehhez kapcsolni valamit? Vagy upgrade, patch, stb kellene?  :think:

A wp mellett haltam meg, szóval nem volt gond a városban éledni.
Az igazság az, amit a többség annak hisz.

Téma megosztása:

• (49 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 32
  • 33
  • 34
  • 35
  • 36
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.