HWSW Informatikai Kerekasztal: Torchlight - HWSW Informatikai Kerekasztal

Ugrás a tartalomhoz

• (49 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 35
  • 36
  • 37
  • 38
  • 39
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.

Torchlight a Mythos készítőitől

#721 Felhasználó inaktív   zivos 

• Tag
  • PipaPipa
  • Csoport: Fórumtag

Elküldve: 2009. 11. 13. 13:57

14 -es szinten vagyok, mar valamit konyitok a jatekhoz. Teruleti sebzest mit erdemes? Nekem a Lightning bomb 7 van eddig azzal eleg jol elboldogulok, de lehet kesobb keves lesz. Kicsit nehez egyenkent lelovoldozni az ellenseget ha 10-15 jon 1xre.

#722 Felhasználó inaktív   JonesC 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2009. 11. 13. 14:06

Idézet: zivos - Dátum: 2009. nov. 13., péntek - 13:57

14 -es szinten vagyok, mar valamit konyitok a jatekhoz. Teruleti sebzest mit erdemes? Nekem a Lightning bomb 7 van eddig azzal eleg jol elboldogulok, de lehet kesobb keves lesz. Kicsit nehez egyenkent lelovoldozni az ellenseget ha 10-15 jon 1xre.

Az alacsony szintű skilleket nem érdemes feltolni szvsz 7-es szintre. Kivétel a crit sebzés, az mehet 10-ig. :) A csapdák jók, alacsonyabb szinten, de azokat sem érdemes 3 fölé vinni.  :)
world, my finger, is on the button...
Határozottan egyetértek az enyémmel megegyező véleményekkel!
Éheztesd a fákat! Csökkentsd a co2 kibocsátást!

Idézet

Hi mi name is Paco frome Mexico, please sorry for mi bad inglisco. Mi dead cousine frm america told me how to winned at Lauge of Legan and made me win against bots. My cousin deaded yesterday thogh,but im ok because i sexed his sister. pls no copy pastarino. bye

#723 Felhasználó inaktív   Cellular 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2009. 11. 13. 14:09

Tomeg ellen = Explosive Shot :)

Destroyernek a Slash Attack-je azert eleg jo, ha korbevesznek akkor azzal kalapalok, kimaxolva nagyon eros. Szorult helyzetben pedig Titan Stomp. Ennyi crowd control mar eleg :)

Megvan a Seismic Burst, jopofa skill..tavolra. Nem tudom rakok e majd meg ra tobb pontot, nem szokasom messzirol varazsolgatni :)

#724 Felhasználó inaktív   zivos 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2009. 11. 13. 15:03

De ezzel aratok a legtobbet. Amig van mana szinte halhatatlan vagyok. Egyenkent is lehetne huzogatni, de ugy unalmas  ;) . Petnek milyen tekercs ajanlott? En Healt adtam egyelore neki. A kovekrol valami leiras van valahol? Egyre jobbak lesznek, de menniyvel?

#725 Felhasználó inaktív   Cellular 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2009. 11. 13. 15:14

Koveket lehet kombinalni: 2 azonos minosegubol lesz egy jobb (Cracked + Cracked = Dull...Dull + Dull = Discolored...stb)

Majd kesobb nem lesz eleg ez a bombazas, akkor mar kelleni fog valami erosebb is es az Explosive eleg jo kis skill, nagy teruletre hat kimaxolva.

Petnek: Heal All, es valamilyen Summon (Skeleton vagy Blood Skeleton) szerintem

#726 Felhasználó inaktív   Cellular 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2009. 11. 13. 15:18

Gonosz Destroyer-em es a cicusa :D

Kép
[
Kattints ide a teljes méretű képhez ]

#727 Felhasználó inaktív   JohnnyG 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2009. 11. 13. 17:01

Idézet: Cellular - Dátum: 2009. nov. 13., péntek - 14:18

Gonosz Destroyer-em es a cicusa :D

Királyúl néz ki a kari. :up:

Nem tudok dönteni, szerinted Destroyer vagy Vanquisher jobb hard karinak?
Üdv, JohnnyG

#728 Felhasználó inaktív   Cellular 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2009. 11. 13. 17:03

Nekem Destroyer jobban bejon. Irto jol haladok vele, a sebzesem fenomenalis, velem egyszintu ellenfelek ha netan atutnek a Block-on akkor par szazat sebeznek, de jelenleg a sztorit kovetve (tehat alacsonyabb ellenfelek) jo ha 1 potit megiszok palyankent. Ja, es rengeteg jo skillje van, donteni nem tudok mire rakjak.

#729 Felhasználó inaktív   Cellular 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2009. 11. 13. 17:12

Amugy nyilvan Vanquisher is jo de talan nem elso karinak. Csinaltam egy Alchemistet is kivancsisagbol, na az aztan odab@sz. Kifogy a mana (marpedig alacsony szinten kifogy) akkor szopacs van.

#730 Felhasználó inaktív   bálesz 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2009. 11. 13. 17:13

Idézet: zivos - Dátum: 2009. nov. 13., péntek - 16:03

A kovekrol valami leiras van valahol? Egyre jobbak lesznek, de menniyvel?

td írta a 18. oldalon:

Idézet

1.cracked
2.dull
3.discolored
4.normal
5.cut
6.polished
7.star
8.flawless
9.perfect
10. ez az utolsó, itt még kapnak egy hangzatos nevet pl. a lila gem: The Grand Depths Ember Shard

;)
"Olyan nincs, hogy valami nem sörnyitó..."
"Ez egy álomszép vasúti hid, ami biztosan ott lesz"
"Szabadságot Svájcnak!!!"
Konfig

#731 Felhasználó inaktív   Cellular 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2009. 11. 13. 17:14

Polished-on tul en meg nem jutottam, altalaban ekkor mar reg beraktam valamibe a kovet :D

#732 Felhasználó inaktív   JohnnyG 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2009. 11. 13. 17:28

Idézet: Cellular - Dátum: 2009. nov. 13., péntek - 16:03

Nekem Destroyer jobban bejon. Irto jol haladok vele, a sebzesem fenomenalis, velem egyszintu ellenfelek ha netan atutnek a Block-on akkor par szazat sebeznek, de jelenleg a sztorit kovetve (tehat alacsonyabb ellenfelek) jo ha 1 potit megiszok palyankent. Ja, es rengeteg jo skillje van, donteni nem tudok mire rakjak.

Köszi az infót.  :respect: Én is jobban hajlottam a Destroyer felé. Az szerinted jó lesz, ha az egyik kezébe piszoly vagy egykezes varázsbot lesz, mert nem szeretek mindenhová odabaktatni (pl. hordók), hanem messzebről szétlövöm.
Üdv, JohnnyG

#733 Felhasználó inaktív   Cellular 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2009. 11. 13. 17:31

Ooo, nem, de nyugodtan beteheted masodik szettnek (W gomb) de amugy sokkal jobban jarsz kozelharci fegyverrel hiszen a Strength (ami majd kelleni fog a nagy vedelmu targyakhoz) bonuszt ad a sebzeshez.

Amugy itt a Destroyer-em journal-ja:

Kép

164 poti 133 championra es 5442 egyeb szornyre, azert az nem rossz.

#734 Felhasználó inaktív   Cellular 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2009. 11. 13. 18:07

Na viszont az olyan szornyekkel akik tuzet vagy egyeb gazokat okadnak vigyazni kell, siman bevisz 3-4x 200akat egybol.

SZ: ah, problema megoldva...az ilyen mobok ellen kivalo a Seismic Burst :D

Szerkesztette: Cellular 2009. 11. 13. 18:11 -kor

#735 Felhasználó inaktív   JohnnyG 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2009. 11. 13. 18:17

Idézet: Cellular - Dátum: 2009. nov. 13., péntek - 16:31

Ooo, nem, de nyugodtan beteheted masodik szettnek (W gomb) de amugy sokkal jobban jarsz kozelharci fegyverrel hiszen a Strength (ami majd kelleni fog a nagy vedelmu targyakhoz) bonuszt ad a sebzeshez.

Amugy itt a Destroyer-em journal-ja:

164 poti 133 championra es 5442 egyeb szornyre, azert az nem rossz.

Köszi az infót.  :respect: Akkor dual kardos lesz. Végül is itt nincsennek nagy terek, hamar elérni mindenhová.
Be tudnád rakni a skill meg a stat elosztásodat?
A barbár mellé valamilyen ütősebb pet illene, mint a sacred2-ben a pokolkutya.  :)

Szerkesztette: JohnnyG 2009. 11. 13. 18:18 -kor

Üdv, JohnnyG

#736 Felhasználó inaktív   zivos 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2009. 11. 13. 18:34

Idézet: bálesz - Dátum: 2009. nov. 13., péntek - 18:13

td írta a 18. oldalon:

Nem erre gondoltam, ezt tudom. Hanem:
Cracked 3 mana
Dull 4 mana
Discolored 5 mana
Stb ...
Tehat erdemes e raaldozni annyi kovet a vegere vagy hagyjam a fenebe, rakjak be kicsit.

Amugy Vanquisherrel megyek, elso probalkozasra Hard, level 18, es floor 16. Maga a focselekmeny nem okozott nehezseget, viszont a mellek kuldetesek vagyis amiket a varosban veszek fel, es nyit egy uj instat igen. Ott volt par halalom, mar vagy 20 korul jarok  :D

#737 Felhasználó inaktív   Cellular 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2009. 11. 13. 18:45

Tulajdonkeppen nem mondom, hogy a dual fegyveres barbar rossz mert o egyertelmuen erosebbet tud utni mint egy pajzsos, de en eddig egy szoval nem panaszkodhatok a sebzesemre, az egyszeru mobok 1-3 utesre meghalnak.
Ne felejtsuk el a pajzs altal adott remek bonuszokat, peldaul Block es Armor. Az en karim Block-ra gyur, legalabbis ezt tartom a legfontosabbnak ahoz, hogy tuleljem. Lehet akarmekkora pancelom ha mindig megutnek, de igy, hogy 41% eselyem van a haritasra, hat eselyuk sincs. Ja, es erre meg majd jon a Block and Parry kimaxolt 20%-a, szoval 61%. Egy jobb pajzzsal ez meg nohet is :)

Te dontesz, nekem a pajzs+fegyver bevalt de lehet magasabb szinten amikor a mobok is ellenallobbak lesznek akkor kell a masik fegyo.

Sajat skill listamat nem nyomom be mert felkesz de itt mutatom, hogy mire torekszek mint vegleges build az elerheto 153 skillponttal:

Kép
[
Kattints ide a teljes méretű képhez ]

ui: rajottem mire jo a Spectral Echo! Egy enyhe tavolsagi fegyvert csinal a kezedben levobol, minden csapaskor egy energiahullam hagyja el ami az odebballokat is sebzi, skill szinttol fuggoen mennyire (elso szinten 30% DPS-t szamol, tehat nem sok, de tomeg ellen igy se rossz mert mire odaer hozzad mar felig halott)

#738 Felhasználó inaktív   Cellular 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2009. 11. 13. 18:52

Idézet: zivos - Dátum: 2009. nov. 13., péntek - 20:34

Nem erre gondoltam, ezt tudom. Hanem:
Cracked 3 mana
Dull 4 mana
Discolored 5 mana
Stb ...
Tehat erdemes e raaldozni annyi kovet a vegere vagy hagyjam a fenebe, rakjak be kicsit.

Amugy Vanquisherrel megyek, elso probalkozasra Hard, level 18, es floor 16. Maga a focselekmeny nem okozott nehezseget, viszont a mellek kuldetesek vagyis amiket a varosban veszek fel, es nyit egy uj instat igen. Ott volt par halalom, mar vagy 20 korul jarok  :D

Ez nem jo rad nezve, mert a mellekkuldetesek altalaban sajat szintedhez merten nehez, tehat ha te 20 vagy akkor a mobok is kb (18-20) es ha ok tul nehezek akkor kesobb gondban leszel. En Vanquisherem is eleg nehezen haladt ott.

Van amelyik konel megeri, van amelyiknel nem. Pure Ember mindenkeppen, hiszen tobbet er +18 armor mint +3. Igazabol en baromi keves kovet hasznalok, marmint tipusra.
Karaktertol es jatekstilustol fugg mi jobb neked.
Pl: Vanquisherrel valoszinu jobb, ha kimaxolod a Dex-et ado kovet, Destroyerrel meg a Str-et. Pure Ember minden kasztnak kotelezo, pancelt vagy sebzest ad. A tobbi (tuz sebzes, mereg, stb) helyzetfuggo, ha nem hasznalsz tuz sebzest akkor felesleges az a ko, jeg sebzes nelkul az azt ado felesleges, es igy tovabb. Ha nem utsz sima tamadassal csak skillel akkor a koponya se kell mert skillel nem lopsz eletet.

Szerkesztette: Cellular 2009. 11. 13. 18:52 -kor

#739 Felhasználó inaktív   JonesC 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2009. 11. 13. 19:24

Idézet: Cellular - Dátum: 2009. nov. 13., péntek - 17:14

Polished-on tul en meg nem jutottam, altalaban ekkor mar reg beraktam valamibe a kovet :D

Aztán ki lehet venni ott a goblinoknál a faluvégén :)
world, my finger, is on the button...
Határozottan egyetértek az enyémmel megegyező véleményekkel!
Éheztesd a fákat! Csökkentsd a co2 kibocsátást!

Idézet

Hi mi name is Paco frome Mexico, please sorry for mi bad inglisco. Mi dead cousine frm america told me how to winned at Lauge of Legan and made me win against bots. My cousin deaded yesterday thogh,but im ok because i sexed his sister. pls no copy pastarino. bye

#740 Felhasználó inaktív   bega 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2009. 11. 13. 19:43

Idézet: JonesC - Dátum: 2009. nov. 13., péntek - 18:24

Aztán ki lehet venni ott a goblinoknál a faluvégén :)

mimimimimi??? Komolyan? :eek:  Én ezt nem is tudtam! :(
F*ck Valentine's, I want Ballantine's.

Téma megosztása:

• (49 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 35
  • 36
  • 37
  • 38
  • 39
  • Utolsó »