HWSW Informatikai Kerekasztal: Re: Torvalds: a Linux nem olyan, mint ahogyan elképzeltem - HWSW Informatikai Kerekasztal

Ugrás a tartalomhoz

Mellékleteink: HUP | Gamekapocs

• (29 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 27
  • 28
  • 29
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.

Re: Torvalds: a Linux nem olyan, mint ahogyan elképzeltem Értékeld a témát: -----

#561 Felhasználó inaktív   Gerics 

• Újonc
  • Pipa
  • Blog megtekintése
  • Csoport: Alkalmi fórumtag

Elküldve: 2009. 10. 27. 08:04

LOL! Akkor én most fel vagyok függesztve?! Jajj főnök Ne! DE add ide a jelvényed! Kép

#562 Felhasználó inaktív   Nyulpapa 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa
  • Csoport: Fórumtag

Elküldve: 2009. 10. 27. 08:05

Idézet: bogdan - Dátum: 2009. okt. 27., kedd - 7:52

mar valaszoltam, de ugy tunik "kis elefant lassan tanul, gyorsan felejt" tipus vagy Te is. idezem:
bocs, de nem tekintelek vitapartnernek mar, hogy errol beszelgessunk. sok idonek kene ahhoz meg eltelnie, meg miegyeb.

Értem. Rendben. Akkor végül is a "hiteltelen", "álszakmai", "tényeket nélkülöző"  kommentekkel operáló "kis elefánt" (nézd el nekem kérlek, hogy a te szavaid használom) talált egy hasonszőrűt erre fele...

#563 Felhasználó inaktív   Warrior 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2009. 10. 27. 08:53

Idézet: Nyulpapa - Dátum: 2009. okt. 27., kedd - 7:20

...
Egyszerű kérdést teszek fel, mert különben megint kitérsz: Hol volt működő SpeedStep support a Linux kernelekben 2001-ben? Szerintem nem volt...

Annak már 8 éve, ezt is lehet mondani akár. Azóta sokat fejlődött a kernel.
"Hey Ripley, don't worry. Me and my squad of ultimate badasses will protect you! Check it out! Independently targeting particle beam phalanx. Vwap! Fry half a city with this puppy. We got tactical smart missiles, phase-plasma pulse rifles, RPGs, we got sonic electronic ball breakers! We got nukes, we got knives, sharp sticks..."

#564 Felhasználó inaktív   Nyulpapa 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2009. 10. 27. 09:07

Idézet: Warrior - Dátum: 2009. okt. 27., kedd - 8:53

Annak már 8 éve, ezt is lehet mondani akár. Azóta sokat fejlődött a kernel.

Természetesen. Úgy is kezdtem, hogy ez meddő vita.  Csak ismered már bogdan kolléga ragaszkodását a tényekhez...

#565 Felhasználó inaktív   Warrior 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2009. 10. 27. 09:24

Idézet: Nyulpapa - Dátum: 2009. okt. 27., kedd - 10:07

Természetesen. Úgy is kezdtem, hogy ez meddő vita.  Csak ismered már bogdan kolléga ragaszkodását a tényekhez...

Attól még lehet igaza. Hogy 8 évvel ezelőtt, ha felrakott az ember egy asztali disztrót, s nem ment a speedstep support, az nem azt jelenti, hogy a linux akkoriban nem tudta. Tudhatta bőven, csupán kellett hozzá ember, aki bekonfigurálja. De attól még maga a rendszer képes lehetett rá.
"Hey Ripley, don't worry. Me and my squad of ultimate badasses will protect you! Check it out! Independently targeting particle beam phalanx. Vwap! Fry half a city with this puppy. We got tactical smart missiles, phase-plasma pulse rifles, RPGs, we got sonic electronic ball breakers! We got nukes, we got knives, sharp sticks..."

#566 Felhasználó inaktív   Nyulpapa 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2009. 10. 27. 09:37

Idézet: Warrior - Dátum: 2009. okt. 27., kedd - 9:24

Attól még lehet igaza. Hogy 8 évvel ezelőtt, ha felrakott az ember egy asztali disztrót, s nem ment a speedstep support, az nem azt jelenti, hogy a linux akkoriban nem tudta. Tudhatta bőven, csupán kellett hozzá ember, aki bekonfigurálja. De attól még maga a rendszer képes lehetett rá.

Lehet, de szerintem nincs... Vagy te talán egy a fejlesztői által "known bug" -os fícsőrt fel tudsz konfigurálni működőre? Ha ez így van, jobb vagy mint gondoltam...

Téma megosztása:

• (29 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 27
  • 28
  • 29
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.

1 felhasználó olvassa ezt a témát.
0 felhasználó, 1 vendég, 0 anonim felhasználó