HWSW Informatikai Kerekasztal: H1N1, avagy sertés influenza - HWSW Informatikai Kerekasztal

Ugrás a tartalomhoz

Mellékleteink: HUP | Gamekapocs

• (56 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 14
  • 15
  • 16
  • 17
  • 18
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.

H1N1, avagy sertés influenza Értékeld a témát: -----

#301 Felhasználó inaktív   Valdy 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa
  • Csoport: Fórumtag

Elküldve: 2009. 11. 04. 19:01

Idézet: ottokar - Dátum: 2009. nov. 4., szerda - 19:59

Az erős immunrendszerű fiatalokat veszélyeztetik legjobban a új influenza szövődményei, mondta egy immunológus. Na erre varrjatok gombot!

Hűha, máris rohanok beoltatni magam :D
70 éves létedre eléggé naív vagy azt kell hogy mondjam.
Asus M4A785TD-V Evo, AMD Phenom™ II X4 960T @ X6, 8GB Geil Leggera DDR3, MSI R6870 Hawk, OCZ Vertex 4 128 GB, WD Caviar Black 1TB, WD Caviar Green 1TB , Pioneer BDR-206D, Asus PA246Q, Corsair VX550, Antec Three Hundred

#302 Felhasználó inaktív   Syner 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2009. 11. 04. 19:07

Idézet: Valdy - Dátum: 2009. nov. 4., szerda - 19:01

Nézd meg a halálozási arányokat életkor-csoportokra lebontva, azon röhögj.
így hamarabb megtalálsz:
MSN: gaborszi@msn.com

#303 Felhasználó inaktív   JonesC 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2009. 11. 04. 19:08

Idézet: RDaneel_hu - Dátum: 2009. nov. 4., szerda - 16:46

Azoktól is elszedném a frekvenciát.  :D

Az b@szna be. Amióta nincsen béreszóó négy után csak a drágabólgárúr betelefonálóin bírok autózás közben röhögni. :Đ
world, my finger, is on the button...
Határozottan egyetértek az enyémmel megegyező véleményekkel!
Éheztesd a fákat! Csökkentsd a co2 kibocsátást!

Idézet

Hi mi name is Paco frome Mexico, please sorry for mi bad inglisco. Mi dead cousine frm america told me how to winned at Lauge of Legan and made me win against bots. My cousin deaded yesterday thogh,but im ok because i sexed his sister. pls no copy pastarino. bye

#304 Felhasználó inaktív   Valdy 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2009. 11. 04. 19:10

Idézet: Syner - Dátum: 2009. nov. 4., szerda - 20:07

Hol érdekel engem? Túl van lihegve az egész, ottokar meg még rá is akar tenni egy lapáttal. Csak nem veszi észre hogy senki se vevő rá.
Asus M4A785TD-V Evo, AMD Phenom™ II X4 960T @ X6, 8GB Geil Leggera DDR3, MSI R6870 Hawk, OCZ Vertex 4 128 GB, WD Caviar Black 1TB, WD Caviar Green 1TB , Pioneer BDR-206D, Asus PA246Q, Corsair VX550, Antec Three Hundred

#305 Felhasználó inaktív   Warrior 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2009. 11. 04. 19:23

Idézet: ottokar - Dátum: 2009. nov. 4., szerda - 16:45

Tegnap mondta a TV-ben az egészségügyi miniszter. Ja elfelejtettem te nem nézel TV-t. Mert az is ezé a szemét kormányé.

:offtopic: Óvatosan, ha a másikról azt mondod, hogy sarkít, te ne tedd ugyanezt.

A kormányoknak vannak olyan ügyei, amikről sima földi halandó az életben nem fog tudni. Nem kell konspirációt gyanítani, ez nem erről szól. Egyszerűen "bizonyos beosztás fölött az ember már megtanulja, hogyan kell köddé válni". Az idézet egy filmből van, de az tuti, a kormányoknak bizony vannak "érdekes" dolgai. Én azért ennyire vakon nem hinnék ebben, a miniszter tud hazudni, akár meg is vezethetik, bármi lehet. De vakon hinni is hülyeség, meg elképzelni, hogy amit nem látunk, az nem is létezik. Ez örök hiba...
"Hey Ripley, don't worry. Me and my squad of ultimate badasses will protect you! Check it out! Independently targeting particle beam phalanx. Vwap! Fry half a city with this puppy. We got tactical smart missiles, phase-plasma pulse rifles, RPGs, we got sonic electronic ball breakers! We got nukes, we got knives, sharp sticks..."

#306 Felhasználó inaktív   Warrior 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2009. 11. 04. 19:33

Idézet: ottokar - Dátum: 2009. nov. 4., szerda - 19:59

Az erős immunrendszerű fiatalokat veszélyeztetik legjobban a új influenza szövődményei, mondta egy immunológus. Na erre varrjatok gombot!

:offtopic: '97 körül meg világvégének kellett volna lennie... Azt is olyan mondta, aki nem volt teljesen hülye. Mondjuk akkor már mindegy, hisz minden nap ajándék. :)

Szóval egy dolog, hogy mondta. Alátámasztotta-e valamivel? Indokolta-e? estébé. Mondani bármit lehet. Ötezerért megyek betonozni is.

Szerkesztette: Warrior 2009. 11. 04. 19:35 -kor

"Hey Ripley, don't worry. Me and my squad of ultimate badasses will protect you! Check it out! Independently targeting particle beam phalanx. Vwap! Fry half a city with this puppy. We got tactical smart missiles, phase-plasma pulse rifles, RPGs, we got sonic electronic ball breakers! We got nukes, we got knives, sharp sticks..."

#307 Felhasználó inaktív   cyberde 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2009. 11. 04. 19:37

Idézet: ottokar - Dátum: 2009. nov. 4., szerda - 18:59

... mondta egy immunológus....

Ahhoz képest, hogy (saját állításod szerint) tanult ember vagy, megmosolyogtató a naivitásod.  :)

#308 Guest_ottokar_*

• Csoport: Vendég

Elküldve: 2009. 11. 04. 19:41

Idézet: Valdy - Dátum: 2009. nov. 4., szerda - 20:01

Te komolyan nem veszed észre hogy rossz helyen fürészeled az ágat amin ülsz?  :rolleyes:

#309 Felhasználó inaktív   djculture 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2009. 11. 04. 19:44

Idézet: ottokar - Dátum: 2009. nov. 4., szerda - 14:30

"hallottam, hogy sokan gyengélkedtek oltás után"

Ja hogy hallottad. Az más! Csak én meg nem láttam egyet se. Ez megint más! Más a kutya, más a füle, s megint más a kutyafüle.

Én mondom evvel nem tapasztaltam de a 2003 asnál igen sőt a kolégát is kiütötte.Elég gáz is volt kórházi ügyelet műtőbe műszerészek voltunk,igyik nap ő kapta én csináltam az ő munkáját is,másnap ez volt forditva.
Ki a halott vinyók istene?
Hádédész..

#310 Guest_ottokar_*

Elküldve: 2009. 11. 04. 19:52

Idézet: cyberde - Dátum: 2009. nov. 4., szerda - 20:37

Ahhoz képest, hogy (saját állításod szerint) tanult ember vagy, megmosolyogtató a naivitásod.  :)

Most már tényleg összerondítom magam! Azt mondta valaki ne beszéljek immunológiáról mert nem vagyok szakértő benne ami igaz! Most a televízióban egy immonológust idéztek amit én közöltem, és az is baj. Bármit mondok az nem jó egyesek szerint. Summa cum laude mond ez valakinek valamit? Aki azt hiszi hogy egy hatéves gyerek a tudás csúcsán van és öregedve az egyén egyre hülyül az az ő baja nem az enyém.

#311 Felhasználó inaktív   Ndrew 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2009. 11. 04. 19:53

Idézet: JonesC - Dátum: 2009. nov. 4., szerda - 19:08

Az b@szna be. Amióta nincsen béreszóó

:eek: Meg a Nyalaka. :Đ  :(

#312 Felhasználó inaktív   JonesC 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2009. 11. 04. 19:59

Idézet: Syner - Dátum: 2009. nov. 4., szerda - 19:07

Mivel az aktívak nagyságrendekkel jobban ki vannak téve a fertőzés veszélyének.
world, my finger, is on the button...
Határozottan egyetértek az enyémmel megegyező véleményekkel!
Éheztesd a fákat! Csökkentsd a co2 kibocsátást!

Idézet

Hi mi name is Paco frome Mexico, please sorry for mi bad inglisco. Mi dead cousine frm america told me how to winned at Lauge of Legan and made me win against bots. My cousin deaded yesterday thogh,but im ok because i sexed his sister. pls no copy pastarino. bye

#313 Guest_ottokar_*

Elküldve: 2009. 11. 04. 19:59

Idézet: djculture - Dátum: 2009. nov. 4., szerda - 20:44

Én mondom evvel nem tapasztaltam de a 2003 asnál igen sőt a kolégát is kiütötte.Elég gáz is volt kórházi ügyelet műtőbe műszerészek voltunk,igyik nap ő kapta én csináltam az ő munkáját is,másnap ez volt forditva.

De hányszor mondjam hogy ez egy személy és van ezer akinek semmi tünete nem volt. Minden egyes gyógyszernél minden gyógymódnál ez így van. Megkérdezte az orvos tőlem van e fehérje és gyógyszer érzékenységem nemleges válasz esetén oltott. Ha ez nem történik meg az az orvos hibája nem az oltóanyagé.

#314 Felhasználó inaktív   cyberde 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2009. 11. 04. 20:09

Idézet: ottokar - Dátum: 2009. nov. 4., szerda - 19:52

... Most a televízióban egy immonológust idéztek amit én közöltem, és az is baj. ...

Idézet: ottokar - Dátum: 2009. nov. 4., szerda - 13:30

Ja hogy hallottad. Az más! Csak én meg nem láttam egyet se. Ez megint más! Más a kutya, más a füle, s megint más a kutyafüle.

:nevet:

#315 Felhasználó inaktív   batagy 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2009. 11. 04. 21:52

Kicsit finomabban kellene csinálni ezt a vitatkozást!

Azt, hogy az erősebb immunrendszerűeket jobban fenyegeti a vírus, én is fenntartásokkal fogadom, ebben nem is akarok állást foglalni, de itt egy cikk ezzel kapcsolatban:

http://www.origo.hu/tudomany/20091103-h1n1...-ev-kozott.html

Amiben viszont egyetértek, hogy AMENNYIBEN nagy lesz a járvány, akkor mindenki érdeke, hogy minél többen oltassanak. Nem azért mert az illető nem fog tudni átesni a betegségen, hanem azért hogy a vírus kevésbé terjedjen, és a mutáció minél kisebb lehetőséget kapjon. Úgy értem, hogy az OK hogyha valaki minden probléma nélkül átesik rajta, de aközben több vírust terjeszt, mintha nem lenne beoltva. Az ország érdeke hogy a járvány mértékét csökkentsük, nemcsak magunk érdekében hanem embertársainkért és a mutáció csökkentésére. Szerintem.
Fordításaim: metapad, FileZilla, Avant Browser, VolumeTray, Dirkey, Regshot, HDD Thermometer, PDFCreator, Notepad++
Hifi Set 2: Squeezebox V3, Oppo DV-983H, Asus O!Play Mini Plus, Yamaha AX-497, Energy RC-10, CRT TV: Panasonic TX-28LD4P

#316 Felhasználó inaktív   hkpk 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2009. 11. 04. 22:48

Idézet: batagy - Dátum: 2009. nov. 4., szerda - 21:52

Azt, hogy az erősebb immunrendszerűeket jobban fenyegeti a vírus, én is fenntartásokkal fogadom, ebben nem is akarok állást foglalni, de itt egy cikk ezzel kapcsolatban:

Amiben viszont egyetértek, hogy AMENNYIBEN nagy lesz a járvány, akkor mindenki érdeke, hogy minél többen oltassanak. Nem azért mert az illető nem fog tudni átesni a betegségen, hanem azért hogy a vírus kevésbé terjedjen, és a mutáció minél kisebb lehetőséget kapjon. Úgy értem, hogy az OK hogyha valaki minden probléma nélkül átesik rajta, de aközben több vírust terjeszt, mintha nem lenne beoltva. Az ország érdeke hogy a járvány mértékét csökkentsük, nemcsak magunk érdekében hanem embertársainkért és a mutáció csökkentésére. Szerintem.

Ámen
(bár én hagyományból akkor sem oltatom be magam, ha elkapom, bevonulok a pinyóba, ki nem jövök onnan, míg el nem múlik  :) )

#317 Guest_ottokar_*

Elküldve: 2009. 11. 04. 23:29

Idézet: batagy - Dátum: 2009. nov. 4., szerda - 22:52

Nem olvastál róla hogy az idősebbeket miért támadja kevésbé? 1957?
Amennyiben nagy lesz a járvány akkor már késő lesz oltani. A védőoltás megelőzésre jó csak.

Szerkesztette: ottokar 2009. 11. 04. 23:30 -kor

#318 Felhasználó inaktív   Sparow2 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2009. 11. 04. 23:38

Idézet: ottokar - Dátum: 2009. nov. 4., szerda - 23:29

Amennyiben nagy lesz a járvány akkor már késő lesz oltani. A védőoltás megelőzésre jó csak.

Nem értem ...
'57-ben szinte mindenki elkapta a vírust (vagy legalábbis aki még ma is él azóta)? Vagy hogy lehet, hogy ennyien ellenállóak amiatt a régi vírus miatt?

#319 Guest_ottokar_*

Elküldve: 2009. 11. 04. 23:52

Idézet: Sparow2 - Dátum: 2009. nov. 5., csütörtök - 0:38

Nem értem ...
'57-ben szinte mindenki elkapta a vírust (vagy legalábbis aki még ma is él azóta)? Vagy hogy lehet, hogy ennyien ellenállóak amiatt a régi vírus miatt?

Az immunrendszer is emlékezik.

#320 Felhasználó inaktív   batagy 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2009. 11. 05. 01:07

Idézet: ottokar - Dátum: 2009. nov. 4., szerda - 23:29

De olvastam róla. Azokban az években egy hasonló vírustörzs fertőzött, az öregek talákoztak a vírussal már, ezért jobban védettek. A fiatalok szervezete még nem találkozott ezzel a törzssel.

Egyetértek, a járványkor már késő. Én is úgyanúgy értettem mint te. Megelőzésre kell.
Fordításaim: metapad, FileZilla, Avant Browser, VolumeTray, Dirkey, Regshot, HDD Thermometer, PDFCreator, Notepad++
Hifi Set 2: Squeezebox V3, Oppo DV-983H, Asus O!Play Mini Plus, Yamaha AX-497, Energy RC-10, CRT TV: Panasonic TX-28LD4P

Téma megosztása:

• (56 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 14
  • 15
  • 16
  • 17
  • 18
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.