HWSW Informatikai Kerekasztal: H1N1, avagy sertés influenza - HWSW Informatikai Kerekasztal

Ugrás a tartalomhoz

Mellékleteink: HUP | Gamekapocs

• (56 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 35
  • 36
  • 37
  • 38
  • 39
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.

H1N1, avagy sertés influenza Értékeld a témát: -----

#721 Felhasználó inaktív   cyberde 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa
  • Csoport: Fórumtag

Elküldve: 2009. 11. 21. 19:36

Idézet: Syner - Dátum: 2009. nov. 21., szombat - 19:26

van bizonyiték, hogy a dolgok összefüggnek?
házra kötött biztositás se érvényes kocsira :)

Egy biztos. A védőoltások arról szólnak, hogy egy döglött vírust, vagy csak annak egy részét, mindenféle hordozóanyaggal együtt belédinyjektálják. :omg:

Összefüggés csak annyi van, hogy belédoltják a ragályt.  :eek:  :)

#722 Felhasználó inaktív   Ombuccmann 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2009. 11. 21. 19:38

Idézet: cyberde - Dátum: 2009. nov. 21., szombat - 13:56

:eek:

A 100% kereskedelmi árrés, maximum a kokainkereskedelemben elfogadott.

A legnagyobb árrés a műanyagon van, bótba néhány 5 dkg tömegű edényt veszel annyiért amennyibe egy mázsa granulátum kerül. (amiből aztán a gép óránként több száz készterméket képes kiokádni, alig több mint nulla élőmunka/db költséggel) A kábszer a kutyafülében nincs a műanyagbriznyichez képest.

#723 Guest_ottokar_*

• Csoport: Vendég

Elküldve: 2009. 11. 21. 19:48

Idézet: RDaneel_hu - Dátum: 2009. nov. 21., szombat - 20:14

Kolléganő gyerekét beoltatták (3 éves).
Most épp tüdőgyulladása van.

Szintén másik kolléganő beoltatta saját magát 4 napja nem dolgozik.
Folyamatos köhögés van nála, és nagyon bedurrant a mandulája.
(jah mintha az oltás evégett lett volna kitalálva, hogy ne legyünk betegek!)  :D

Ócsatok gyerekek.... ócsatok.
Toljátok magatokba a szart.  :D  :D  :D

Borzalmas hogy elemi fogalmaid nincsenek és szarnak nevezed az oltást ami világviszonylatban is nagyon jó. AZ OLTÁS AZ INFLUENZAVÍRUS ELLEN VAN !! AZ INFLUENZA SZERVEZETET GYENGÍTŐ HATÁSA ELLEN!!  A mandulagyulladáshoz  felső és alsó légúti fertőzésekhez SEMMI KÖZE!! Ezt világosan elmondták már ezerszer egy más vírus vagy baktérium  fertőzése ellen miért védene? Ilyen nincs és soha nem volt. Ezen az alapon a világ minden egyes gyógyszerét szarnak lehetne nevezni!
Mindkettő valakitől elkapta a fertőzést, ezt se fogod fel? Arra már nem is merek gondolni hogy beteg az illető mandulája évek óta és többször volt már begyulladva.

Szerkesztette: ottokar 2009. 11. 21. 19:58 -kor

#724 Felhasználó inaktív   cyberde 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2009. 11. 21. 19:55

Idézet: Ombuccmann - Dátum: 2009. nov. 21., szombat - 19:38

A legnagyobb árrés a műanyagon van, bótba néhány 5 dkg tömegű edényt veszel annyiért amennyibe egy mázsa granulátum kerül. (amiből aztán a gép óránként több száz készterméket képes kiokádni, alig több mint nulla élőmunka/db költséggel) A kábszer a kutyafülében nincs a műanyagbriznyichez képest.

Egyrészt _kereskedelmi_ árrés. Másrészt műanyag és műanyag közt hatalmas eltérések vannak. Harmadrészt, a legdzsuvább, reciklált petpalack granulátum is 100 huf/kg körül van.  :)

#725 Felhasználó inaktív   RDaneel_hu 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2009. 11. 21. 20:15

Idézet: ottokar - Dátum: 2009. nov. 21., szombat - 19:48

Borzalmas hogy elemi fogalmaid nincsenek és szarnak nevezed az oltást ami világviszonylatban is nagyon jó. AZ OLTÁS AZ INFLUENZAVÍRUS ELLEN VAN !! AZ INFLUENZA SZERVEZETET GYENGÍTŐ HATÁSA ELLEN!!  A mandulagyulladáshoz  felső és alsó légúti fertőzésekhez SEMMI KÖZE!! Ezt világosan elmondták már ezerszer egy más vírus vagy baktérium  fertőzése ellen miért védene? Ilyen nincs és soha nem volt. Ezen az alapon a világ minden egyes gyógyszerét szarnak lehetne nevezni!
Mindkettő valakitől elkapta a fertőzést, ezt se fogod fel? Arra már nem is merek gondolni hogy beteg az illető mandulája évek óta és többször volt már begyulladva.

Hát persze... és pont 1 nappal mindenkinek az oltás után.
3 éves gumiból lévő gyermek meg tüdőgyulladást kap.
Persze persze... igen életszagú ez a felvetés. :D :D :D :D

Szerintem tudod kit hülyíts...  :rolleyes:  :D
RDaneel_hu

#726 Felhasználó inaktív   JonesC 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2009. 11. 21. 20:18

Az mi, hogy gumiból lévő gyerek? :think: Elxakadt a gumi, úgy lett? vagy mi?
world, my finger, is on the button...
Határozottan egyetértek az enyémmel megegyező véleményekkel!
Éheztesd a fákat! Csökkentsd a co2 kibocsátást!

Idézet

Hi mi name is Paco frome Mexico, please sorry for mi bad inglisco. Mi dead cousine frm america told me how to winned at Lauge of Legan and made me win against bots. My cousin deaded yesterday thogh,but im ok because i sexed his sister. pls no copy pastarino. bye

#727 Felhasználó inaktív   RDaneel_hu 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2009. 11. 21. 20:19

Idézet: JonesC - Dátum: 2009. nov. 21., szombat - 20:18

Az mi, hogy gumiból lévő gyerek? :think: Elxakadt a gumi, úgy lett? vagy mi?

Úgyértem egy életerős 3 éves gyermek.
nah az nem fog mindent szart elkapni az biztos.
RDaneel_hu

#728 Felhasználó inaktív   JonesC 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2009. 11. 21. 20:21

Idézet: RDaneel_hu - Dátum: 2009. nov. 21., szombat - 20:19

Úgyértem egy életerős 3 éves gyermek.
nah az nem fog mindent szart elkapni az biztos.

Hmm. Mégha vasból lévőt mondtál volna  :Đ

Idézet

Hi mi name is Paco frome Mexico, please sorry for mi bad inglisco. Mi dead cousine frm america told me how to winned at Lauge of Legan and made me win against bots. My cousin deaded yesterday thogh,but im ok because i sexed his sister. pls no copy pastarino. bye

#729 Felhasználó inaktív   Pitbull 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2009. 11. 21. 20:23

Idézet: RDaneel_hu - Dátum: 2009. nov. 21., szombat - 20:14

Kolléganő gyerekét beoltatták (3 éves).
Most épp tüdőgyulladása van.

Szintén másik kolléganő beoltatta saját magát 4 napja nem dolgozik.
Folyamatos köhögés van nála, és nagyon bedurrant a mandulája.
(jah mintha az oltás evégett lett volna kitalálva, hogy ne legyünk betegek!)  :D

Ócsatok gyerekek.... ócsatok.
Toljátok magatokba a szart.  :D  :D  :D

Ez van amikor fertőzött embert oltanak teljes vírussal és hiába elölt, azt a vad vírus kifoltozza működőképesé. Tipikus járványba oltás esete.
Hazafi vagyok nem "Demokrata".

#730 Felhasználó inaktív   RDaneel_hu 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2009. 11. 21. 20:25

Idézet: JonesC - Dátum: 2009. nov. 21., szombat - 20:21

Hmm. Mégha vasból lévőt mondtál volna  :Đ

Jó kicsit félreérthető.
Azért gumi mert ha elesnek, semmi bajuk. Persze ennek nem sok köze van a betegségekhez, legfeljebb a csontok és izületek rugalmasságához. :D

Nekem azért furcsa, hogy 1 nappal az oltás után hirtelen tüdőgyuszit kapott a gyerek.  :reklamacio:
RDaneel_hu

#731 Felhasználó inaktív   debaj 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2009. 11. 21. 20:33

Azért egy tüdőgyuszi sem tud kialakulni egy nap alatt, hirtelen meg pláne nem, legfeljebb észrevétlenül.

#732 Felhasználó inaktív   JonesC 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2009. 11. 21. 20:36

Idézet: RDaneel_hu - Dátum: 2009. nov. 21., szombat - 20:25

Jó kicsit félreérthető.
Azért gumi mert ha elesnek, semmi bajuk. Persze ennek nem sok köze van a betegségekhez, legfeljebb a csontok és izületek rugalmasságához. :D

Nekem azért furcsa, hogy 1 nappal az oltás után hirtelen tüdőgyuszit kapott a gyerek.  :reklamacio:

Jah. Múltkor hanyatt zakóztam a székkel, oszt csak pislogtam  :Đ Könyökkel olyat "tompítottam", hogy azt hittem eltört  :Đ

Bezzeg gyerekkorban napi szinten voltak ilyen zakók :Đ Hiába, öregedés van.

Idézet

#733 Guest_ottokar_*

Elküldve: 2009. 11. 21. 20:36

Idézet: RDaneel_hu - Dátum: 2009. nov. 21., szombat - 21:25

Jó kicsit félreérthető.

Most ha elővennél a hűtőből fél kiló logikát olyan nincs hogy egy nap alatt lesz tüdőgyulladás. Amikor beoltották ő már rég fertőzött volt. Semmi köze az oltáshoz. Megtaláltad a logikát? Vagy nem tartasz ?

#734 Felhasználó inaktív   debaj 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2009. 11. 21. 20:42

Idézet: leslie - Dátum: 2009. nov. 21., szombat - 10:40

Az a fura, h más fórumokon sorban jönnek olyan emberek, akiknek az ismerőse rosszul lett az oltástól, és mehetett a kórházba.

Ja, ismerőseim nekem is vannak. Meg ismerőseim ismerősei is. Meg olyanok is, akik a buszon hallották.

#735 Guest_ottokar_*

Elküldve: 2009. 11. 21. 20:44

Idézet: RDaneel_hu - Dátum: 2009. nov. 21., szombat - 21:15

Hát persze... és pont 1 nappal mindenkinek az oltás után.
3 éves gumiból lévő gyermek meg tüdőgyulladást kap.
Persze persze... igen életszagú ez a felvetés. :D :D :D :D

Szerintem tudod kit hülyíts...  :rolleyes:  :D

Téged nem kell! 1956-ban végeztem a 8. osztályt és a kettes tanulók is tudták hogy egyes fertőző betegségeknek mennyi a lappangási ideje. Mert volt olyan tantárgyunk hogy biológia! Meg volt egy kítűnő biosz tanárunk Brozsek Imréné aki még a gyereke születését is el tudta mondani nekünk.

#736 Felhasználó inaktív   Ombuccmann 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2009. 11. 21. 20:44

Idézet: cyberde - Dátum: 2009. nov. 21., szombat - 20:55

Egyrészt _kereskedelmi_ árrés. Másrészt műanyag és műanyag közt hatalmas eltérések vannak. Harmadrészt, a legdzsuvább, reciklált petpalack granulátum is 100 huf/kg körül van.  :)

Pár hónapja dolgoztam egy plasztik milliárdosnak, szívószálakat meg evőeszközöket szállít gyorséttermekbe. Gyártó és kereskedelmi árrést is ő vágja zsebre_egyrészt, ami nem 1-200%hanem bőven fölötte van_másrészt, oszd meg ahogy akarod. Csak nehogy a hamburgeristák megtudják_harmadrészt mert akkor elszegényedik a bácsi és bukom a jó vevőmet  :D 

Szerkesztette: Ombuccmann 2009. 11. 21. 20:46 -kor

#737 Felhasználó inaktív   cyberde 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2009. 11. 21. 20:46

Idézet: ottokar - Dátum: 2009. nov. 21., szombat - 20:36

Most ha elővennél a hűtőből fél kiló logikát olyan nincs hogy egy nap alatt lesz tüdőgyulladás. Amikor beoltották ő már rég fertőzött volt. Semmi köze az oltáshoz. Megtaláltad a logikát? Vagy nem tartasz ?

Egy lappangó betegséget/gyulladást, amit esetleg pont legyőzne az immunrendszered, éppenhogy, akár egy nap alatt is, kihozhat egy "jóidőben" beadott védőoltás. :cool:

Egyébként pedig visszavehetnél a bicskanyitogató/kioktató/lekezelő stílusodból, mert eddig -a vakbuzgó oltáshájpoláson kívül- sok értelmeset nem mondtál.  :down:

#738 Felhasználó inaktív   cyberde 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2009. 11. 21. 20:49

Idézet: Ombuccmann - Dátum: 2009. nov. 21., szombat - 20:44

Pár hónapja dolgoztam egy plasztik milliárdosnak, szívószálakat meg evőeszközöket szállít gyorséttermekbe. Gyártó és kereskedelmi árrést is ő vágja zsebre_egyrészt, ami nem 1-200%hanem bőven fölötte van_másrészt, oszd meg ahogy akarod. Csak nehogy a hamburgeristák megtudják_harmadrészt mert akkor elszegényedik a bácsi és bukom a jó vevőmet  :D 

ok

#739 Felhasználó inaktív   JonesC 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2009. 11. 21. 20:52

Inkább akkor kezet csókolhatna nekem a milliárdosod, mert én lopkodom a mekiből otthonra a műanyagétkészletet  :Đ

Idézet

#740 Felhasználó inaktív   Ndrew 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2009. 11. 21. 20:58

Idézet: Ombuccmann - Dátum: 2009. nov. 21., szombat - 20:44

Járulékos költségeket beleszámoltad-e? Azért ezek a gépek fogyasztanak is. Persze lehet ilyen is, de általánosítani kár, mint mindig, pláne, ha belegondolsz, hogy ha olyan irreális az ár, akkor gyártja más. Valamit csak tud, amit más nem, esetleg rövid határidőn belül nagyobb mennyiséget legyártani, amit lehet más nem, ez eleve többlet költség, több gép, kevesebb kihasználtság. Hatalmas üzlet tud lenni, de nem az árrés miatt, hanem az iszonyatos mennyiség miatt. Veszett sok szorozva pár fillérrel az rengeteg, és ez az üzlet. Érted, oké, hogy 200% az árrés, de hozzá kell venni, hogy mennyi költség volt vele közben.
Biztosan igazad van, csak el lehet ezen is gondolkodni, azért írtam le. :)
Ú, ez nem ide való. :D

Téma megosztása:

• (56 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 35
  • 36
  • 37
  • 38
  • 39
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.