HWSW Informatikai Kerekasztal: eMule és eDonkey - HWSW Informatikai Kerekasztal

Ugrás a tartalomhoz

Mellékleteink: HUP | Gamekapocs

• (18 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 15
  • 16
  • 17
  • 18
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.

eMule és eDonkey

#321 Felhasználó inaktív   dlt 

• Tag
  • PipaPipa
  • Csoport: Fórumtag

Elküldve: 2008. 07. 21. 20:44

Sziasztok!

Már régóta használok emulét és frissítettem is egy párszor, de most valami nem jött össze 0.49a.
Látszólag minden működik, de keresésnél nem talál semmit, csak kidob egy rakás kamu találatot és utána meg is áll a keresés. Csak eD2K szerverre csatlakozok és persze Low ID módban, de eddig így is működött. Van valami 5letetek, hogy mi lehet a gáz?

Köszi!

#322 Felhasználó inaktív   Xxx Xxx 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2008. 07. 22. 13:07

Idézet: dlt - Dátum: 2008. júl. 21., hétfő - 20:44

Sziasztok!

Már régóta használok emulét és frissítettem is egy párszor, de most valami nem jött össze 0.49a.
Látszólag minden működik, de keresésnél nem talál semmit, csak kidob egy rakás kamu találatot és utána meg is áll a keresés. Csak eD2K szerverre csatlakozok és persze Low ID módban, de eddig így is működött. Van valami 5letetek, hogy mi lehet a gáz?

Köszi!

Jó helyről frissitsd a servereket! lásd fentebb
high idvel többet érsz nem tudod azt megcsinálni?

#323 Felhasználó inaktív   Xxx Xxx 

• Tag
  • PipaPipa

Hozzászólás ikon  Elküldve: 2008. 07. 26. 08:47

Amúgy nekem tök fura szóval néha van hogy töltök Emuleval és egyszer csak megáll minden és lemegy nagyon alacsony sebességre :s
Utána IP-t váltok,újrainditom és ismét jó mondjuk az ip váltást ki lehet kerülni.
De ez érdekes mintha valami throtlingolna bár biztos hogy nem. Igazából ha nem inditom újra csak nevetséges sebességekkel tudok tölteni.

#324 Felhasználó inaktív   Root_Kiskacsa 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2008. 07. 26. 17:10

Idézet: Xxx Xxx - Dátum: 2008. júl. 19., szombat - 7:56

Egyébként szerinted van értelme használni azt a Peerguardiant ami szűri a mindenféle hülyeségeket Emulen? Pl. figyelő izék stb.
Neked egyébként milyen gyors az eMule és használsz Kadot? én használok kadot és nagyon jó,kaptam már onnan 200 kb/s-es szálat amivel aztán jött le az anyag.

Állítólag segít a PeerGuardian, pár kamu szervert is leszűr. Én nem szoktam használni, persze a letöltött anyagok miatt nem is nagyon kell aggódnom. Általában elavultságuk vagy MO-n nem kapható mivoltuk miatt nehezen beszerezhető filmeket/zenéket/játékokat szoktam letölteni, az pedig nem fogja senki szemét piszkálni.
A sebesség változó, (ritkán) van hogy 150-200k-ra is felmegy, de van hogy csak 2-3k-val tölt. Eddig ez volt minden P2P klienssel, így elmondható, hogy átlagos a sebesség. Kad használata mindenképpen javasolt, látványosan megdobja a források számát, no meg az is előfordul, hogy csak onnan van találat. Torrent sebességben jobb, ott szinte mindig normális a letöltési sebesség. eMule-on viszont jobbak a találati esélyek.
Pen-drive-on, notebookon, PDA-n kizárólag máshonnan reprodukálható/visszamásolható adat legyen!
Ami hordozható, az nem megbízható!

#325 Felhasználó inaktív   Root_Kiskacsa 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2008. 07. 26. 17:13

Idézet: Xxx Xxx - Dátum: 2008. júl. 26., szombat - 9:47

Amúgy nekem tök fura szóval néha van hogy töltök Emuleval és egyszer csak megáll minden és lemegy nagyon alacsony sebességre :s
Utána IP-t váltok,újrainditom és ismét jó mondjuk az ip váltást ki lehet kerülni.
De ez érdekes mintha valami throtlingolna bár biztos hogy nem. Igazából ha nem inditom újra csak nevetséges sebességekkel tudok tölteni.

Ilyen nekem nem szokott lenni. Ha gondolod, hogy visszafogás esete áll fenn, akkor tedd át az eMule portjait máshová, valamint kapcsold be az obfuscated connection használatát.
Pen-drive-on, notebookon, PDA-n kizárólag máshonnan reprodukálható/visszamásolható adat legyen!

#326 Felhasználó inaktív   Xxx Xxx 

• Tag
  • PipaPipa

Hozzászólás ikon  Elküldve: 2008. 07. 27. 09:51

Még egy fura dolog van néha,hogy én magamat látom a feltöltési izék közt tehát amit én osztok meg mások számára.
Ez mitől lehet?
Én töltök magamtól vagy micsoda? :D

#327 Felhasználó inaktív   Xxx Xxx 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2008. 07. 27. 09:54

Idézet: Root_Kiskacsa - Dátum: 2008. júl. 26., szombat - 17:13

Ilyen nekem nem szokott lenni. Ha gondolod, hogy visszafogás esete áll fenn, akkor tedd át az eMule portjait máshová, valamint kapcsold be az obfuscated connection használatát.

Már obfuscated a portok általában ugyanazok mert dinamikus az ipm nem hiszem hogy bárki kifigyelne mikor több ipt váltogatok.

#328 Felhasználó inaktív   Xxx Xxx 

• Tag
  • PipaPipa

Hozzászólás ikon  Elküldve: 2008. 07. 27. 11:21

Meg az a rossz tapasztalatom az Emulevel kapcsolatban,hogy ha pl megy a letöltés és elkezdek tölteni mást mondjuk ftpről akkor mindig az emules szálak lassulnak be :(
Tudnám miért,de ez van aztán lehet,hogy már vissza sem állnak.

#329 Felhasználó inaktív   Root_Kiskacsa 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2008. 07. 27. 13:26

Idézet: Xxx Xxx - Dátum: 2008. júl. 27., vasárnap - 10:51

Még egy fura dolog van néha,hogy én magamat látom a feltöltési izék közt tehát amit én osztok meg mások számára.
Ez mitől lehet?
Én töltök magamtól vagy micsoda? :D

Valószínűleg az alsó ablak nézetét átkapcsoltad letöltésre. Mivel az oszlopok ugyanazok fel- és letöltéskor is, nyilvánvalóan a te neved szerepel ott ilyenkor. :) A két ablak (le- és feltöltés) közötti részen baloldalt a "Downloading"-ot nyomd át "Uploading"-ra.

#330 Felhasználó inaktív   Xxx Xxx 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2008. 07. 27. 14:23

Idézet: Root_Kiskacsa - Dátum: 2008. júl. 27., vasárnap - 13:26

Valószínűleg az alsó ablak nézetét átkapcsoltad letöltésre. Mivel az oszlopok ugyanazok fel- és letöltéskor is, nyilvánvalóan a te neved szerepel ott ilyenkor. :) A két ablak (le- és feltöltés) közötti részen baloldalt a "Downloading"-ot nyomd át "Uploading"-ra.

De nem! Én ott a tőlem letöltőket látom tehát akiknek feltöltök.
És néha ott megjelenek én is. Asszem amúgy ez valami hiba lehet. Már olyan filet látok hogy töltök ami már rég lejött.
Egyébként te melyik mulet használod? Én 0.48a mert a 0.49a nem jött be nekem folyamatosan fagy.

#331 Felhasználó inaktív   Root_Kiskacsa 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2008. 08. 01. 17:54

Idézet: Xxx Xxx - Dátum: 2008. júl. 27., vasárnap - 15:23

De nem! Én ott a tőlem letöltőket látom tehát akiknek feltöltök.
És néha ott megjelenek én is. Asszem amúgy ez valami hiba lehet. Már olyan filet látok hogy töltök ami már rég lejött.
Egyébként te melyik mulet használod? Én 0.48a mert a 0.49a nem jött be nekem folyamatosan fagy.

Valószínűleg ténylegesen nem te töltöd, csak a nevet veszi rosszul. Ezért van az, hogy már letöltött anyag jelenik ott meg. Azért remélem nincs nagyon általános neved, mint a "http://emule-project.net". :) Legrosszabb esetben viszont egyszerűen kitörlöd a konfigot, aztán mindent újra beállítasz. Ekkor biztosan helyrerázódik.
Én mindig a legfrissebb változatot használom, azaz most a 0.49a-t. Problémám még egyikkel sem volt.

#332 Felhasználó inaktív   Xxx Xxx 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2008. 08. 01. 18:16

Idézet: Root_Kiskacsa - Dátum: 2008. aug. 1., péntek - 17:54

Valószínűleg ténylegesen nem te töltöd, csak a nevet veszi rosszul. Ezért van az, hogy már letöltött anyag jelenik ott meg. Azért remélem nincs nagyon általános neved, mint a "http://emule-project.net". :) Legrosszabb esetben viszont egyszerűen kitörlöd a konfigot, aztán mindent újra beállítasz. Ekkor biztosan helyrerázódik.
Én mindig a legfrissebb változatot használom, azaz most a 0.49a-t. Problémám még egyikkel sem volt.

Nem,speciális nevem van és felismerném ha más lenne,de az én vagyok. :D
Amúgy én modot használok te azokat nem szereted?
Morphxt modot egész jól működik.

#333 Felhasználó inaktív   Seligen 

• Újonc
  • Pipa
  • Csoport: Alkalmi fórumtag

Elküldve: 2008. 08. 02. 15:37

Pár hete váltottam ADSL-ről kábelnetre.
ADSL modem kihúz kábelmodem bedug...
Rendben is lenne minden, csak azóta egy kumma portom nincs. Az ADSL-en volt
Router nincs, a tűzfalat is leszedtem, még sincs szabad portom.
Mi ennek az oka? Lehet, hogy a szolgáltató blokkol, vagy nálam van a hiba?
A kábelmodemem: Motorola sb5101e

#334 Felhasználó inaktív   eddie 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2008. 08. 02. 16:28

Megjelent a 0.49b.

#335 Felhasználó inaktív   ERROR 404 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2008. 08. 02. 19:58

Idézet: Seligen - Dátum: 2008. aug. 2., szombat - 16:37

... azóta egy kumma portom nincs. Az ADSL-en volt
Router nincs, a tűzfalat is leszedtem, még sincs szabad portom.
Mi ennek az oka? Lehet, hogy a szolgáltató blokkol, vagy nálam van a hiba?

Beállitások->Kapcsolat-nál port-tesztet csinálj.

Gondolom te is valamely mod-ot használod, ugyanitt a Beállitások-fülön a Connection Tweaks-alatt találsz egy ilyen opciót, hogy: Random Ports, ezt pipáld be, ha esetleg nem lenne még.

Indulás után a Kiszolgálók->Napló ablakban nincs valami nyüg a jelentésben?

Szolgáltatói korlátozást én kizártnak tartom, évekig én is Kábelnetes voltam.

Amint helyreáll a gond, a tüzfalat tedd fel/állitsd be, nem az emule miatt, egyébként!

#336 Felhasználó inaktív   Seligen 

• Újonc
  • Pipa

Elküldve: 2008. 08. 02. 23:34

Idézet: ERROR 404 - Dátum: 2008. aug. 2., szombat - 19:58

Beállitások->Kapcsolat-nál port-tesztet csinálj.

Gondolom te is valamely mod-ot használod, ugyanitt a Beállitások-fülön a Connection Tweaks-alatt találsz egy ilyen opciót, hogy: Random Ports, ezt pipáld be, ha esetleg nem lenne még.

Indulás után a Kiszolgálók->Napló ablakban nincs valami nyüg a jelentésben?

Szolgáltatói korlátozást én kizártnak tartom, évekig én is Kábelnetes voltam.

Amint helyreáll a gond, a tüzfalat tedd fel/állitsd be, nem az emule miatt, egyébként!

Ezeket már végigzongoráztam, nem segített. Nem csak az emule-on nincs nyitott portom, a port scanner sem talál 5 jegyű tartományban egyet sem. A torrentem sem megy, csak passzívban, de az legalább tölt az emule meg le nem, csak fel de azt teljes sávszéllel. Végül is valakinek biztos jó :) de szeretném ha nekem is az lenne.
a MODom = MorphXT
A log minden szerverre minden porton ezt nyomja: "Your xxxxx port is not reachable. Please review your network config."
Én még sosem voltam kábelnetes, az ADSL mindig vacakolt egyebek miatt, de ilyen nyűg nem volt vele.
Winreinstall?

#337 Felhasználó inaktív   Xxx Xxx 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2008. 08. 03. 11:48

Idézet: Seligen - Dátum: 2008. aug. 2., szombat - 23:34

Ezeket már végigzongoráztam, nem segített. Nem csak az emule-on nincs nyitott portom, a port scanner sem talál 5 jegyű tartományban egyet sem. A torrentem sem megy, csak passzívban, de az legalább tölt az emule meg le nem, csak fel de azt teljes sávszéllel. Végül is valakinek biztos jó :) de szeretném ha nekem is az lenne.
a MODom = MorphXT
A log minden szerverre minden porton ezt nyomja: "Your xxxxx port is not reachable. Please review your network config."
Én még sosem voltam kábelnetes, az ADSL mindig vacakolt egyebek miatt, de ilyen nyűg nem volt vele.
Winreinstall?

Routert szerezz szerintem és ott nyisd meg a portokat régebben emktv kábelnetes voltam és ott is ez volt nem értettem,de nem ment.
Ez biztos hogy valami hardveres dolog úgyhogy win reinstall nem segít majd az szerintem 100%
Routert tudsz szerezni? Aztán nyitogasd a portokat

#338 Felhasználó inaktív   Seligen 

• Újonc
  • Pipa

Elküldve: 2008. 08. 04. 16:39

Idézet: Xxx Xxx - Dátum: 2008. aug. 3., vasárnap - 11:48

Routert szerezz szerintem és ott nyisd meg a portokat régebben emktv kábelnetes voltam és ott is ez volt nem értettem,de nem ment.
Ez biztos hogy valami hardveres dolog úgyhogy win reinstall nem segít majd az szerintem 100%
Routert tudsz szerezni? Aztán nyitogasd a portokat

SAjnos ez sem jött össze.
Szereztem egy routert, bekonfiguráltam, nyitottam kapukat, de a végeredmény ugyanaz...
Esetleg valami ötlet, hogyan nézhetem meg, mi blokkol?

#339 Felhasználó inaktív   Xxx Xxx 

• Tag
  • PipaPipa

Hozzászólás ikon  Elküldve: 2008. 08. 05. 08:13

Idézet: Seligen - Dátum: 2008. aug. 4., hétfő - 16:39

SAjnos ez sem jött össze.
Szereztem egy routert, bekonfiguráltam, nyitottam kapukat, de a végeredmény ugyanaz...
Esetleg valami ötlet, hogyan nézhetem meg, mi blokkol?

Nincs tűzfalad?

#340 Felhasználó inaktív   Seligen 

• Újonc
  • Pipa

Elküldve: 2008. 08. 05. 19:29

Idézet: Xxx Xxx - Dátum: 2008. aug. 5., kedd - 8:13

Nincs tűzfalad?

Már nincs :)
A sikertelenség után a legelső volt, hogy leírtottam.

Téma megosztása:

• (18 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 15
  • 16
  • 17
  • 18
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.

1 felhasználó olvassa ezt a témát.
0 felhasználó, 1 vendég, 0 anonim felhasználó