Aliens vs. Predator PC/PS3/X360
Elküldve: 2010. 02. 04. 21:35
Jah ... Ez egy régi beta. Nem kellett volna így kiadni, mert ez inkább rontja a vásárlási kedvet. Persze Ok, hogy figyelmeztetnek, hogy ez nem jelenti azt, hogy a végleges verzió ilyen lesz. Szvsz ők is érezték, hogy ez nem az igazi ... nem kellett volna kiadni ezt.
Szösszenetek és egyéb dolgok: katt
Elküldve: 2010. 02. 04. 21:47
Steamről nekem 20kval jön. Tudtok valami rendes linket?
- Where are we going?
- Let's go find out.
- Let's go find out.
Elküldve: 2010. 02. 04. 21:59
Idézet: Pietrosz - Dátum: 2010. febr. 4., csütörtök - 21:47
Steamről nekem 20kval jön. Tudtok valami rendes linket?
Állítsd meg és indítsd el megint a letöltést, aztán ha mákod van tudsz vele játszani.

Nállam a szerver brózer szar mint Májkrémnél.
Szerkesztette: sutyi^ 2010. 02. 04. 22:00 -kor
"We are going to hell, so bring your sunblock."
"To borrow the pharse of the ancient philosopher Clarksonius, 4th century B.C. - How hard can it be?"
"Have you ever thought: Oh no, my shoehorn is far too heavy? Well, help is at hand with this special lightweight, carbonfiber ended shoehorn."
"Clarkson you great oaf!"
Twittegylet
"To borrow the pharse of the ancient philosopher Clarksonius, 4th century B.C. - How hard can it be?"
"Have you ever thought: Oh no, my shoehorn is far too heavy? Well, help is at hand with this special lightweight, carbonfiber ended shoehorn."
"Clarkson you great oaf!"
Twittegylet
Elküldve: 2010. 02. 04. 22:10
Avp gyorsteszt:
Első lépés a szokásos, várunk a játékra...

[ Kattints ide a teljes méretű képhez ]
Dejó, most már játszhat..nánk ha nem baszna ki minket a szerver ezzel a hibával:

Nembaj, próba újból, most biztos jó le...ne ha nem ez történne:

Semmi gond mi türelmes emberek vagyunk, 3 a magyar igazság, + 1 ráadás..
El sem hiszem sikerült.

Röviden, tömören, (beta, alfa, ide vagy oda) ez 1 SZAR.
A hangok borzalmas minőségűek (kb 11khz mono mp3 rulez) a grafika fos, a játékélmény 0.
...és a végére már csak 1 dolgunk marad kedves olvasóink:

Köszönjük megtisztelő figyelmüket.
Első lépés a szokásos, várunk a játékra...

Dejó, most már játszhat..nánk ha nem baszna ki minket a szerver ezzel a hibával:

Nembaj, próba újból, most biztos jó le...ne ha nem ez történne:

Semmi gond mi türelmes emberek vagyunk, 3 a magyar igazság, + 1 ráadás..
El sem hiszem sikerült.

Röviden, tömören, (beta, alfa, ide vagy oda) ez 1 SZAR.
A hangok borzalmas minőségűek (kb 11khz mono mp3 rulez) a grafika fos, a játékélmény 0.
...és a végére már csak 1 dolgunk marad kedves olvasóink:

Elküldve: 2010. 02. 04. 22:18
Na akkor hagyom a fenébe
:Đ

- Where are we going?
- Let's go find out.
- Let's go find out.
Elküldve: 2010. 02. 04. 22:19
Frissités után nekem is sikerült játszanom egyet.
Nem akarom elhinni, hogy ezt komolyan gondolták.
Nem akarom elhinni, hogy ezt komolyan gondolták.
Elküldve: 2010. 02. 04. 22:21
Mondjuk az előzetes gameplayek meg az utóbbi játékuk után (Rogue Warrior) kb ennyit vártam a rebelliontól

Elküldve: 2010. 02. 04. 22:36
Idézet: M@Xtreme - Dátum: 2010. febr. 4., csütörtök - 22:10
Remek tesztet rittyentettél

A barátnőm megjegyezte tegnap este az ágyban: Te egy perverz disznó vagy!
Mire én: Kemény szavak ezek egy kilenc évestől!
Elküldve: 2010. 02. 04. 22:38
jaja, élete végéig tanul az ember. Várj csak amíg jönnek a különféle menüpontokról a képek 
Viccet félretéve nem szoktam így véleményt nyilvánítani, de ez úgy felb*szta az agyam, hogy nem hagyhattam ki :Đ

Viccet félretéve nem szoktam így véleményt nyilvánítani, de ez úgy felb*szta az agyam, hogy nem hagyhattam ki :Đ
Szerkesztette: M@Xtreme 2010. 02. 04. 22:39 -kor
Elküldve: 2010. 02. 04. 22:55
Idézet: M@Xtreme - Dátum: 2010. febr. 4., csütörtök - 22:38
jaja, élete végéig tanul az ember. Várj csak amíg jönnek a különféle menüpontokról a képek 

hát igen, kicsit elnagyoltad a bemutatót, az uninstall képernyőről pl. kihagytad azt a képet, mikor az egeret a gomb fölé viszed megváltozik annak színe!!!

Azért én még adok a fullnak egy esélyt, engem annyira érdekel ebben a multi, mint kb. a Bioshock 2-ben az a förmedvény.

A barátnőm megjegyezte tegnap este az ágyban: Te egy perverz disznó vagy!
Elküldve: 2010. 02. 04. 23:56
Sztem egész jó kis demo lett.
Nemrég volt valami frissítés azóta még fél percet sem kell várni hogy bekerülj egy lobbyba.
Nemrég volt valami frissítés azóta még fél percet sem kell várni hogy bekerülj egy lobbyba.
Elküldve: 2010. 02. 05. 01:09
egyáltalán nem lett rossz játék és elég nyilvánvaló h a demóból sok feature hiányzik ami a fullban benne lesz. ha megtanulod kezelni a karaktereket normálisan akkor nagyon gyors és izgalmas támadásokat össze lehet hozni, ami méltó ellenfél ellen elég jó meccsé alakulhat. nézzetek gameplay-eket youtube-no ha nem hiszitek.
a grafika picit elmarad a mostanában megszokott csúcstól, de cserébe nagyon gyors. az irányítással voltak bajaim, mintha késne kicsit, de megszokás kérdése ez is, ill. talán valamit javítanak rajta.
a grafika picit elmarad a mostanában megszokott csúcstól, de cserébe nagyon gyors. az irányítással voltak bajaim, mintha késne kicsit, de megszokás kérdése ez is, ill. talán valamit javítanak rajta.
Phenom II X3 720@X4 3200MHz 4GB RAM@1333MHz HD5770
Steam Community profil - Raven (friends only)
Games for Windows Live profil - BlackRaven HU
Elküldve: 2010. 02. 05. 01:41
Nekem is bejött egyébként. A grafikával sem volt bajom, max a kis késéssel az irányításnál. Várom a full-t.

i5 3570k [@ 4.2GHz] | ASUS Maximus Gene V | 16GB Samsung [DDR3 1833MHz] | Sapphire HD7950 3GB OC Dual-X | Crucial M4 128GB SSD [Sata3] | Samsung 640+1000GB [Sata2] | ASUS DVD [Sata2] | Seasonic G Series (Gold) [650W] | WACOM Graphire 4 XL | Windows 8.1 Pro [64bit] | Sound Blaster [Zx]
Elküldve: 2010. 02. 05. 02:20
Idézet: M@Xtreme - Dátum: 2010. febr. 4., csütörtök - 23:10
store látom azóta is tárolásra van fordítva.

Szerkesztette: -=IcEmAn=- 2010. 02. 05. 02:20 -kor
Phenom II X3 720@X4 3200MHz 4GB RAM@1333MHz HD5770
Elküldve: 2010. 02. 05. 02:34
Nekem tetszik 
3-an játszottunk előbb, egyedül voltam marineként 2 alien ellen :Đ
Azért kapták néha ők is, de hát nem sok esélyem volt. Rendesen paráztam párszor az biztos.

3-an játszottunk előbb, egyedül voltam marineként 2 alien ellen :Đ
Azért kapták néha ők is, de hát nem sok esélyem volt. Rendesen paráztam párszor az biztos.
- Where are we going?
- Let's go find out.
- Let's go find out.
Elküldve: 2010. 02. 05. 06:56
Én is toltam vele 5 percet. Volt valami update, és most pöccre indul.
Kövezzetek meg, de nekem tetszik. Ok, nem egy szépség, de szerintem jobb lesz a teljes játék, És meglesz szerintem a single hangulata, amit nagyon várok.
Tetszett, amikor a predi hátulról átdöfött, és a mellkasomon kibújt a penge elöl. Mondjuk esélyem annyi volt, mint léggömbárusnak a nyilzáporban, még csak hallani sem lehetett hogy közelít.
Kövezzetek meg, de nekem tetszik. Ok, nem egy szépség, de szerintem jobb lesz a teljes játék, És meglesz szerintem a single hangulata, amit nagyon várok.
Tetszett, amikor a predi hátulról átdöfött, és a mellkasomon kibújt a penge elöl. Mondjuk esélyem annyi volt, mint léggömbárusnak a nyilzáporban, még csak hallani sem lehetett hogy közelít.
Asus P5QL-E, Intel C2D E7300, Sapphire HD4850 TOXIC, 2X1Gb Geil Blackdragon 800 Mhz DDR2, Samsung 120GB HDD, Samsung 80GB HDD, Corsair450W, Aerocool GT-1000 GOLDEN TOWER,
Samsung DVD író, ACER AL1916W.
Samsung DVD író, ACER AL1916W.
Elküldve: 2010. 02. 05. 07:15
Az egérmozgás elmosást ki lehet kapcsolni valahol? Nagyon idegesítő fícsör multiban. Úgy mondanám inkább hogy marhára felesleges.
Elküldve: 2010. 02. 05. 07:33
Idézet: RedRaven - Dátum: 2010. febr. 5., péntek - 7:56
...
Tetszett, amikor a predi hátulról átdöfött, és a mellkasomon kibújt a penge elöl. ...
Tetszett, amikor a predi hátulról átdöfött, és a mellkasomon kibújt a penge elöl. ...

"Hey Ripley, don't worry. Me and my squad of ultimate badasses will protect you! Check it out! Independently targeting particle beam phalanx. Vwap! Fry half a city with this puppy. We got tactical smart missiles, phase-plasma pulse rifles, RPGs, we got sonic electronic ball breakers! We got nukes, we got knives, sharp sticks..."
Elküldve: 2010. 02. 05. 10:43
Grafikát se temetném egyesek helyében mivel némely fórumok szerint nem max részletességűek a textúrák, és még a DX10 és 11 es kód sincs aktiválva benne.
Elküldve: 2010. 02. 05. 11:10
Ja hát az eddigi összes dx10/11-es játék jóval szebb volt mint mikor DX9-ben használtad..