HWSW Informatikai Kerekasztal: RAR CRACK - HWSW Informatikai Kerekasztal

Ugrás a tartalomhoz

Mellékleteink: HUP | Gamekapocs

• (6 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 4
  • 5
  • 6
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.

RAR CRACK "elfelejtett" rar jelszó visszafejtése Értékeld a témát: ****- 11 szavazás

#101 Felhasználó inaktív   SityiSXT 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa
  • Csoport: Fórumtag

Elküldve: 2010. 07. 11. 02:17

Rákérdezek: infomókus? :Đ

Szerk.: Mégsem, hiányzik a szőrös farok. Akkor korrigálok: cionista infomókus? :Đ

Szerkesztette: SityiSXT 2010. 07. 11. 02:18 -kor

#102 Felhasználó inaktív   M@Xtreme 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2010. 07. 11. 05:29

..és akko' még nekem szólt be a fél megás képekért.. Kép :laugh:

Am. Aranyos :-D

#103 Felhasználó inaktív   didyman 

• Tápszag-értő
  • PipaPipaPipaPipaPipa
  • Csoport: Stábtag

Elküldve: 2010. 07. 11. 05:59

Üzenet megtekintéseIdézet: M@Xtreme - Dátum: 2010. 07. 11. 06:29

..és akko' még nekem szólt be a fél megás képekért.. Kép :laugh:

Am. Aranyos :-D

kétmegás!! :Đ
Privát helyett email van.
Segíts nekünk, hogy segíthessünk másokon!
(Holnap délelőtt úgysem jó neki, mert nem engedem ki az ágyamból... Tündérvirág)

#104 Felhasználó inaktív   Raynes 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2010. 07. 11. 12:53

Inkább nézzétek meg a profilját. Eszméletlen.
„The volume of a pizza of thickness a and radius z can be described by the following formula: pi zz a.”

#105 Felhasználó inaktív   Warrior 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2010. 07. 11. 22:07

Üzenet megtekintéseIdézet: Informatikus - Dátum: 2010. 07. 09. 19:25

:offtopic: Az ilyeneket kéne inkább kib*szni a fórumról.

:offtopic: Meg azokat, akikben annyi gerinc sincs, hogy a virtuális önmagukat felvállalják. A többiek legalább saját nevükben írogatnak. Vagy ez valami mélyen gyökerező, egyfajta társadalmi frusztráció miatt kialakult gyűlölet, hogy az ember azt gondolja, ha több oldalról szurkálja a másikat, az olyasmi mintha egyszerre több sarat is dobálhatna az autójára, s ettől majd a másik rosszabbul fogja magát érezni? Ez - moderatúra ide vagy oda - tömény impotencia.

Szerkesztette: Warrior 2010. 07. 11. 22:08 -kor

"Hey Ripley, don't worry. Me and my squad of ultimate badasses will protect you! Check it out! Independently targeting particle beam phalanx. Vwap! Fry half a city with this puppy. We got tactical smart missiles, phase-plasma pulse rifles, RPGs, we got sonic electronic ball breakers! We got nukes, we got knives, sharp sticks..."

#106 Felhasználó inaktív   Informatikus 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2010. 07. 11. 23:25

Üzenet megtekintéseIdézet: didyman - Dátum: 2010. 07. 10. 22:47

...fotó...

csodálatos fotó, csakhogy rossz helyre töltötted fel, a profilfotódat nem itt kell megadni

#107 Felhasználó inaktív   Informatikus 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2010. 07. 11. 23:28

Üzenet megtekintéseIdézet: Warrior - Dátum: 2010. 07. 11. 22:07

:offtopic: Meg azokat, akikben annyi gerinc sincs, hogy a virtuális önmagukat felvállalják. A többiek legalább saját nevükben írogatnak. Vagy ez valami mélyen gyökerező, egyfajta társadalmi frusztráció miatt kialakult gyűlölet, hogy az ember azt gondolja, ha több oldalról szurkálja a másikat, az olyasmi mintha egyszerre több sarat is dobálhatna az autójára, s ettől majd a másik rosszabbul fogja magát érezni? Ez - moderatúra ide vagy oda - tömény impotencia.

Kedves "Warrior" ! Csak a te kedvedért még a postai irányítószámomat is meg fogom adni, de csak azután ha Te legalább egy email címet megadsz magadról !

#108 Felhasználó inaktív   Jahno 

• vérképkeretezés occsón
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2010. 07. 12. 09:51

Üzenet megtekintéseIdézet: Informatikus - Dátum: 2010. 07. 12. 00:28

Kedves "Warrior" ! Csak a te kedvedért még a postai irányítószámomat is meg fogom adni, de csak azután ha Te legalább egy email címet megadsz magadról !

Viszonyítsátok magatok az én profilomhoz.
Make love not Wor.

#109 Felhasználó inaktív   Warrior 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2010. 07. 12. 13:16

Üzenet megtekintéseIdézet: Informatikus - Dátum: 2010. 07. 12. 00:28

:offtopic: No problemo, egy email-cím publikus is lehet. Amúgy elárulom, hogy félrebeszélsz, vagy tényleg ennyire buta lennél, hogy nem veszed a lapot? A sok-sok nick volt a lényeg: ha valamit elkezdesz egy nick-kel, akkor csináld rendesen, nem kell több nick, ha legalább mindezt egyetlen nick alatt hoztad volna össze, még az is "jobb" lenne. Én nem a személyes adatokról beszéltem. Azt írtam, hogy még a virtuális énedet fel kéne vállalni, ahogy a többiek, ahogy mi is. Mi sem adunk meg magukról személyeset. De nem is regisztrálunk másik nick-et, hanem bizony mivel ez csak virtuális dolog, nincs mit NEM bevállalni rajta, vagyis sejtem az okát, de nem ide tartozik. Most már érthetőbb vagyok? Szóval miért kellett többszörös regisztráció? :)

Szerkesztette: Warrior 2010. 07. 12. 13:33 -kor

"Hey Ripley, don't worry. Me and my squad of ultimate badasses will protect you! Check it out! Independently targeting particle beam phalanx. Vwap! Fry half a city with this puppy. We got tactical smart missiles, phase-plasma pulse rifles, RPGs, we got sonic electronic ball breakers! We got nukes, we got knives, sharp sticks..."

#110 Felhasználó inaktív   didyman 

• Tápszag-értő
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2010. 07. 13. 15:18

Üzenet megtekintéseIdézet: Warrior - Dátum: 2010. 07. 12. 14:16

:offtopic: No problemo, egy email-cím publikus is lehet. Amúgy elárulom, hogy félrebeszélsz, vagy tényleg ennyire buta lennél, hogy nem veszed a lapot? A sok-sok nick volt a lényeg: ha valamit elkezdesz egy nick-kel, akkor csináld rendesen, nem kell több nick, ha legalább mindezt egyetlen nick alatt hoztad volna össze, még az is "jobb" lenne. Én nem a személyes adatokról beszéltem. Azt írtam, hogy még a virtuális énedet fel kéne vállalni, ahogy a többiek, ahogy mi is. Mi sem adunk meg magukról személyeset. De nem is regisztrálunk másik nick-et, hanem bizony mivel ez csak virtuális dolog, nincs mit NEM bevállalni rajta, vagyis sejtem az okát, de nem ide tartozik. Most már érthetőbb vagyok? Szóval miért kellett többszörös regisztráció? :)

Ugyanmár. Te is nemnulla sokadik fikanickje vagy. Nem kell itt fényezni magad :Đ .
Privát helyett email van.
Segíts nekünk, hogy segíthessünk másokon!
(Holnap délelőtt úgysem jó neki, mert nem engedem ki az ágyamból... Tündérvirág)

#111 Felhasználó inaktív   Warrior 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2010. 07. 14. 11:18

Üzenet megtekintéseIdézet: didyman - Dátum: 2010. 07. 13. 16:18

Ugyanmár. Te is nemnulla sokadik fikanickje vagy. Nem kell itt fényezni magad :Đ .

:offtopic: Én csak a profil-beállításoknál arra a szürke "Reinkarnáció" gombra kattintottam, s új életet kezdhettem. :)

#112 Felhasználó inaktív   Raynes 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2010. 07. 14. 14:38

Üzenet megtekintéseIdézet: didyman - Dátum: 2010. 07. 13. 16:18

nemnulla, az Nincsnulla, nem nemecsek, másrészt az egy szent nick vazze :reklamacio: Hogyan lenne bármely más név illő hozzája? Teeee, tudatlan, te. Aztán miket látok ráadásnak. Megen moderált orr levé valaki. Ejjjnye azt a péhábérenc pedál-kém mindenit!
„The volume of a pizza of thickness a and radius z can be described by the following formula: pi zz a.”

Téma megosztása:

• (6 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 4
  • 5
  • 6
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.

1 felhasználó olvassa ezt a témát.
0 felhasználó, 1 vendég, 0 anonim felhasználó