ergo annyi az ertelme a rar-nak, mint a kemenydrogoknak: mindketto maffia kellek.
RAR CRACK "elfelejtett" rar jelszó visszafejtése
Elküldve: 2010. 03. 03. 16:51
ergo annyi az ertelme a rar-nak, mint a kemenydrogoknak: mindketto maffia kellek.
"Ez van bazdmeg, ha nem tetszik, el lehet menni."
Elküldve: 2010. 03. 03. 21:57
Idézet: BoGyesz - Dátum: 2010. márc. 3., szerda - 15:21
Sok sikert.
Nem. Ő megtalálta a legalkalmatlanabb helyet, ahol falra lehet hányni a borsót... Nem mintha bárhol különösebb értelmét látnám, talán egy kezdő számítógéphasználókat kábítgató webhelyen elmenne.
Idézet: flashdesigner
Ez már tényleg súlyos...
#63 Guest_flashdesigner_*
Elküldve: 2010. 03. 04. 02:58
Idézet: N0zer0 - Dátum: 2010. márc. 3., szerda - 16:20
Attól, hogy nem törünk neked single PC-n 8 karakteres, 128bites AES jelszót izibe, ingyé', attól még az nem azt bizonyítja, hogy törhetetlen. De úgyse gondolsz utána, mert el vagy telve az új felfedezéseddel.
Szó sincs erről. Az hogy miért pont itt nyitottam ezt a topikot annak sincs jelentősége,van még másik 20ezer fórum csak az országban, a lényeg, hogy a "rar+crack" kifejezésre kereső kezdő , jövőbeli júzer , aki a googlebe írja e két szót, bármilyen oknál fogva:
akár mondjuk a saját elfelejtett .rar-ja miatt, akár más miatt... olvassa szépen végig ezt a topikot és vonja le belőle a logikus következtetést.
Aki pedig idelátogat, az hidd el nem az én személyemmel , hozzáálássommal, tudásommal fog foglalkozni, hanem a tárggyal , amelyről beszélünk, és hogy konkrétan, van-e lehetősége, és milyen esélyek mellett rar-t törni, vagy, hogy az ő elkódolt rar-ját ki és mikor fogja megfejteni (sohanapján kiskedden) és hogy ehhez persze milyen jelszót érdemes választania.
Pl. "TúRóSd3r3j3"
Senkit nem fog érdekelni, hogy van uszkve két nagyonnagyfejű okostojás a világon aki majd 20 évnyi fejnövesztés után majd TALÁN fog találni megoldást a rar-crackre, valami kvantumszámítógéppel és 20 millió egybekötött hagyományos számítógéppel, vagy akár az otthoni 386-osával.
Senkit nem fog továbbá érdekelni, hogy a gizike1975 típusu jelszavakat gyorsan (?) meglehet (?) törni,
mert már eleve nem olyan jelszót fog adni, a látottak után.
Csak azt fogja elhinni, amit kész tényként elétártam: egy 60 k-s 8 karakteres kódot sem tör fel senki, smmi pénzért, se technológiai se más okok miatt , akkor nyugodt szívvel fogja majd a több gigás anyagait rar-ba tömöríteni, kényelmesen a TOTAL COMMANDER , Alt+F5 billentyűkombóval, és ad meg egy "TúRóSd3r3j3" típusú jelszót, amellyel messze az ismert visszafejthetőség mögé rejti a dolgait.
Szerkesztette: flashdesigner 2010. 03. 04. 03:17 -kor
Elküldve: 2010. 03. 04. 10:39
Idézet: flashdesigner - Dátum: 2010. márc. 4., csütörtök - 1:58
És szerinted hanyadik oldalon lesz a találati listán, amit te ideszösszentettél?

[ Kattints ide a teljes méretű képhez ]
#65 Guest_flashdesigner_*
Elküldve: 2010. 03. 04. 13:14
Idézet: Sityi - Dátum: 2010. márc. 4., csütörtök - 10:39

[ Kattints ide a teljes méretű képhez ]
sityi-sityi SXT azért ennél többet néztem volna ki belőled....
legalább sejthetnéd már ennyi idő után, hogy hogy működik a google relevance...
binget eleve nem használnak az emberek keresésre
Google-t használ 100-ból 98 júzer . A maradék egyből pedig másfél Yahoo-t.
A Google relevance listájában pedig az eltelt idő / karakterpontosság ("rar crack" ) és a regionális
szűkítés számítanak, ezek alapján néhány hónap múlva ez az oldal fog elsőnek felugrani bárkinek aki
erre a témakörre keres rá
Elküldve: 2010. 03. 04. 13:47
Idézet: flashdesigner - Dátum: 2010. márc. 4., csütörtök - 13:14
Mellesleg a "rar hack hwsw" kombóra bepe_79 egy 2006ban nyitott topicja az első, ami így kezdődik:
"Mivel lehet egy RAR/WinRAR password-öt felnyomni, vagy pedig kiütni az archive-ból?"
Kár, hogy nem voltál még itt akkor, pedig megmondhattad volna neki a tutit. :Đ
Elküldve: 2010. 03. 04. 13:55
Idézet: flashdesigner - Dátum: 2010. márc. 4., csütörtök - 3:58
Senkit nem fog továbbá érdekelni, hogy a gizike1975 típusu jelszavakat gyorsan (?) meglehet (?) törni,
mert már eleve nem olyan jelszót fog adni, a látottak után.
...
Pedig de.
Ne feledkezz meg az emberi tényezőről: az ember nem (csak) racionális lény, attól még hogy leírod ide, attól még, hogy Gizike (1975) ezt valami oknál fogva elolvassa, ugyanúgy a gizike1975 jelszót fogja használni.
Amit rosszabb esetben a monitorra kiragasztott, jobb(?) esetben az egérpad alá rejtett cetlin tárol.
Tapasztalatból tudom.
Nálunk az egyik IT szaki a bárki(?!) által hozzáférhető(??!!) router aljára post-it-tal felragasztotta(???!!!) a jelszót.
Így Gizike (1975)-től tényleg, mit várunk?
A biztonsági mentések fontosságáról is mennyit papolnak mindenféle fórumokon, a leglehetetlenebb jogi szaklapban is láttam nemrég egy ilyen tárgyú cikket.
Aztán mégis napi probléma a "véletlen leformáztam, mit tegyek" kérdés.
Persze, valószínűleg többségében ugyanattól a rétegtől, akik gizike1975 típusú jelszót használják...
Elküldve: 2010. 03. 04. 14:04
Idézet: flashdesigner - Dátum: 2010. márc. 4., csütörtök - 12:14
A binges keresést csak az objektívabb kép miatt raktam be. De ha már a keresési relevanciát felhoztad: nem gondolod, hogy elsősorban a rar jelszótörők kerülnek az első oldalakra, főleg azok, amik a nagyobb letöltőoldalakon vannak? Az egységsugarú userek úgyis azzal kezdik, aztán feladják. A kutya nem fog sem a Goggle, sem a Bing, sem a Yahoo, sem az Ask, sem másmilyen kereső oldaláról idetévedni. Epic fail, de nem baj, majd legközelebb.
#69 Guest_flashdesigner_*
Elküldve: 2010. 03. 09. 00:09
Majd meglátjátok, néhány hónap múlva, hogy ebben is igazam lesz. Mivel a google elsősorban
REGIONÁLISAN keres, a "rar+crack" keresési találatokra, MAGYARORSZÁGI RÉGIÓBÓL elsősorban magyarországi webcímekről , erre a kifejezésre utaló oldalakat fog a relevancia első helyeire pakolni... a másik pedig mivel már kb. egy hete senki nem tudja megfejteni a 8 karakteres tárgykódómat, ami bizonyítja, hogy senki tud 8 karakteres kódokat visszafejteni, ezért megadom:
http://www.2shared.c...4/password.html
Elküldve: 2010. 03. 09. 08:58
Idézet: flashdesigner - Dátum: 2010. 03. 09. 01:09
Mert gondolod, hogy bárki megpróbálta...
#71 Guest_flashdesigner_*
Elküldve: 2010. 03. 09. 09:12
HA, valóban csak 8 karakteres az a kód,
HA, tudná hogy a 95 db. AlfaNumeric$+Punctuation karakterre szűkítsen,
HA, tudná hogy a kód 8 karakteres, és
HA nem a fent említett botnet hálózat lett volna a legnagyobb ezidáig, és
HA még létezne, és nem számolták volna fel a spanyol rendőrök.
95^8 = 6 634 204 312 890 625 (6,6 billiárd) / 2200 psw/sec (NVIDIA BooostUp Engine) / 13 millió botnet PC/ 86400 mp/nap =
2,6 nap...
Mindezek fényében, tulajdonképpen igaza volt azoknak akik azt állították, hogy tulajdonképpen
nem lehetetlen a .rar visszafejtése 8 karakter mellett sem, csak b*szott nehéz feladat.
#72 Guest_flashdesigner_*
Elküldve: 2010. 03. 09. 09:24
#74 Guest_flashdesigner_*
Elküldve: 2010. 03. 09. 09:33
Elküldve: 2010. 03. 09. 09:51
#76 Guest_flashdesigner_*
Elküldve: 2010. 03. 09. 09:55
Idézet: Sityi - Dátum: 2010. 03. 04. 14:04
A binges keresést csak az objektívabb kép miatt raktam be. De ha már a keresési relevanciát felhoztad: nem gondolod, hogy elsõsorban a rar jelszótörõk kerülnek az elsõ oldalakra, fõleg azok, amik a nagyobb letöltõoldalakon vannak? Az egységsugarú userek úgyis azzal kezdik, aztán feladják. A kutya nem fog sem a Goggle, sem a Bing, sem a Yahoo, sem az Ask, sem másmilyen keresõ oldaláról idetévedni. Epic fail, de nem baj, majd legközelebb.
Screenshot.jpg (65,81K)
Letöltések:: 20 Tulajdonképpen igazad is lehetne, ha nem lenne már most, egy hét után, a 7. helyen ez a cikk, a google találati listájában , a 27 milliós (!) "rar+crack" találati listából.
Szívesen várom még az ilyen "okos" hozzászólásokat!
Szerkesztette: flashdesigner 2010. 03. 09. 09:55 -kor
#77 Guest_flashdesigner_*
Elküldve: 2010. 03. 09. 09:59
Elküldve: 2010. 03. 09. 10:12
#79 Guest_flashdesigner_*
Elküldve: 2010. 03. 09. 11:01
Idézet: debaj - Dátum: 2010. 03. 09. 10:12
Ha a világuralmi szabadkőműves páholyra gondolsz, amelyik a Windows Vistával akarja megfigyeltettettettettettettettetni a kispolgárokat világszerte, az egy meglehetősen offtopik téma, bár most hogy rákérdeztél a válasz némileg idevág:
egyrészt a Microsoft közvetlen megfigyelésre , interakcióra csak a legritkább esetben használja a beépített trójai megfigyelőrendszerét, az alapesetben csak a rendszergazda-jelszót és némi egyéb információt küld a központba, ahol
csak abban az esetben folytatnak később totális megfigyelést, távvezérlést, ha szükséges, mert az illető pl. terrorgyanús, stb...
számold ki, hogy a Microsoft a világ összes gépét egybekötve (feltéve persze mindegyikben van NVIDIA csoda)
mekkora AES-sel titkosított jelszavak feltörésére adhatná a fejét:
tegyük fel továbbá, hogy 2 milliárd egyidejűleg egybekötött NVIDIA zombi-számítógépet használnak:
ekkor pl. egy 10 karakteres rar kódnak nekiugorva, brute force technikával, 223 ASCII+ANSI karakternek nekiugorva:
223^10 = 304 122 555 034 158 459 939 649 (304 trilliárd lehetőség) / 2milliárd VistaZombiPC / 2200 psw/sec(NVIDA BooostUp Engine) /86400 mp/nap / 365nap/év = potom 2191 év múlva BIZTOSAN rájönnek ama kódra.
Úgyhogy fel a fejjel, ne adjátok fel SOHA
2191.7 / 223 = 9.8 év
Szerkesztette: flashdesigner 2010. 03. 09. 11:05 -kor
Elküldve: 2010. 03. 09. 11:52
Idézet: flashdesigner - Dátum: 2010. 03. 09. 09:55
Csak talán ott esel tévedésbe, hogy jellemzően ki is keres ilyen kombincióra? Akinél már adott egy fájl, aminek elfelejtette a jelszavát, vagy soha nem is tudta, mert úgy jutott hozzá. De még az sem biztos, hogy pont így fogja keresni.
Idézet
Hát, akkor szerintem kár volt létrehozni. Gizike (és a tömeg) nem keres rar krakkot, de legalább adtál a trutymónak egy pofost.
Nekem az egész topik a következőképp jött le: teljesen gyanútlanul böngészgetem a fórumot, egyszer csak megjelenik itt egy figura, elkezd pattogni, hőbörögni, hogy ő be akar bizonyítani valamit. De nagyon. Mert az nem úgy van, hanem amúgy.
Én meg csak nézek, hogy jó-jó (bár nem tudom, ki kérdezte, ki vitatta egyáltalán), fórum az fórum, a lehetőség adott, mindenki számára. De most itt valaki provokálta ezt a szegény fórumozót, netán kényszerítették, asztal körül kergették, hogy ennyire ki van vetkőzve önmagából? Mik vannak...

Súgó
A téma zárva.