Idézet: Signal - Dátum: 2010. 03. 09. 11:52
Hát, akkor szerintem kár volt létrehozni. Gizike (és a tömeg) nem keres rar krakkot, de legalább adtál a trutymónak egy pofost.
Nekem az egész topik a következőképp jött le: teljesen gyanútlanul böngészgetem a fórumot, egyszer csak megjelenik itt egy figura, elkezd pattogni, hőbörögni, hogy ő be akar bizonyítani valamit. De nagyon. Mert az nem úgy van, hanem amúgy.
Én meg csak nézek, hogy jó-jó (bár nem tudom, ki kérdezte, ki vitatta egyáltalán), fórum az fórum, a lehetőség adott, mindenki számára. De most itt valaki provokálta ezt a szegény fórumozót, netán kényszerítették, asztal körül kergették, hogy ennyire ki van vetkőzve önmagából? Mik vannak...
Nekem pont fordított a meglátásom: jövök én, teljes nyugalommal, hogy nyissak egy topikot, amely idevág a témába, bele neki , in medias rest. Számtek fórum, hw- és állítólag sw is, meg minden..
Leírom, linkelek, bizonyítok, erre jön pár gyászhuszár, akinek mintha olyan volna ez a topik , mint ördögnek a tömjénfüst, nekik mindennél fontosabb hogy Gizike, egyszerű kódot adjon meg, mert
akkor nekik könnyű dolguk lesz majd feltörni, de Gizike mától ezt a topikot fogja olvasni, sőt még a kollégáinak is ki fogja majdan nyomtatni tanulságképpen, bármennyire is fáj, ez az itt jelenlévőknek.
Pedig nagyon olyan szaga van a mondanivalójuknak, hogy "Gizi-gizi látod, hogy mind1 mekkora jelszót acc meg, így-is úgy-is feltöri a Náza és a cionista bratyijaink" én pedig pont most bizonyítottam be, hogy nem mind1 mekkora kódot ad meg Gizella, és hogy így lehet, de úgy viszont SOHA nem fogják megtörni.
Szerkesztette: flashdesigner 2010. 03. 09. 14:19 -kor

Súgó
A téma zárva.