HWSW Informatikai Kerekasztal: Megújult a HWSW fóruma! - HWSW Informatikai Kerekasztal

Ugrás a tartalomhoz

Mellékleteink: HUP | Gamekapocs

• (89 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.

Megújult a HWSW fóruma! Új fórummotor, és egyéb változások. Értékeld a témát: ****- 15 szavazás

#121 Felhasználó inaktív   Mumia 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa
  • Csoport: Fórumtag

Elküldve: 2010. 03. 10. 14:07

Üzenet megtekintéseIdézet: Renwick - Dátum: 2010. 03. 10. 14:03

Tudsz mutatni példát?

üdv

R.

https://forum.hwsw.h...r/20991-wile-e/

https://forum.hwsw.h...r/35519-ilsyde/

#122 Felhasználó inaktív   Renwick 

• Renwick
  • PipaPipaPipaPipaPipa
  • Csoport: Stábtag

Elküldve: 2010. 03. 10. 14:09

Üzenet megtekintéseIdézet: Mumia - Dátum: 2010. 03. 10. 14:07

Pedig ott van mindegyiknél. Kép alatt a "becenév előzmények" linkre kattintva.

üdv

R.
Can you hear me, major Tom?

#123 Felhasználó inaktív   Wyco 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2010. 03. 10. 14:09

Üzenet megtekintéseIdézet: Mumia - Dátum: 2010. 03. 10. 13:07

szerint képest Dátum változtatása
N0zer0 Wile E Tegnap, 20:25

(picit magyartalan mondjuk, de az mas teszta :))

Szerkesztette: Wyco 2010. 03. 10. 14:13 -kor

http://backtotheukblog.wordpress.com - Anglia Blog - [Legutobbi: 20141212: Fény az alagút végén – Brit állampolgárság, útlevél]
Csodabogár vagyok. Egy ismerősöm azt mondta, hogy a hinduk szerint aki most bogár, az előző életében egysejtű volt. Ha ilyen tempóban fejlődök tovább, legközelebb már minden bizonnyal valami istenség leszek :D [Saját...]

#124 Felhasználó inaktív   Renwick 

• Renwick
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2010. 03. 10. 14:13

Üzenet megtekintéseIdézet: Wyco - Dátum: 2010. 03. 10. 14:09

szerint képest Dátum változtatása
N0zer0 Wile E Tegnap, 20:25

Hümm, ezt egy kicsit magyarosítottam. :)

üdv

R.

#125 Felhasználó inaktív   Wyco 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2010. 03. 10. 14:17

Üzenet megtekintéseIdézet: Renwick - Dátum: 2010. 03. 10. 13:13

Hümm, ezt egy kicsit magyarosítottam. :)

üdv

R.

Mostmar tokeletes :)
http://backtotheukblog.wordpress.com - Anglia Blog - [Legutobbi: 20141212: Fény az alagút végén – Brit állampolgárság, útlevél]
Csodabogár vagyok. Egy ismerősöm azt mondta, hogy a hinduk szerint aki most bogár, az előző életében egysejtű volt. Ha ilyen tempóban fejlődök tovább, legközelebb már minden bizonnyal valami istenség leszek :D [Saját...]

#126 Felhasználó inaktív   Wyco 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2010. 03. 10. 14:31

Noh, most gyorsabb lett a hsz-bevitel :) Mi torpent?

#127 Felhasználó inaktív   Renwick 

• Renwick
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2010. 03. 10. 14:33

Üzenet megtekintéseIdézet: Wyco - Dátum: 2010. 03. 10. 14:31

Noh, most gyorsabb lett a hsz-bevitel :) Mi torpent?

Részemről passz, de örülök neki. :)

üdv

R.

#128 Felhasználó inaktív   Samott 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2010. 03. 10. 14:44

Kedvencekre visszaterve, nagyon bonyolult lenne kesziteni egy enyhen modositott Új tartalom megtekintése linket a jelenlegi megoldas helyett, ami juzer specifikusan csak a Kedvencekben szereplo topikokat listazza? Es ezt hasznalni a jelenlegi kedvencek listazas helyett? Meg ez allna a legkozelebb a regi kedvencekhez... es talan olyan sok munka se lenne vele.

A feliratkozas a temara gombnal, nem lehetne az alapertelmezett radiobutton a "Nincs ertesites"? Akinek kell email, az kivalaszthatna az opciok kozt, hogy milyen formaban keri a levelet... ha mar az osszes tobbi opcio tenyleg csak a levelkuldes kulonbozosegerol szol.

A regi hozzaszolasok idezeteit azert tenyleg jo lenne meggyogyitani, mert ahogy jelenleg kinez az borzaszto... a script elcseszte, egy masik megoldja. Megvettetek anno jo penzert a forummotort, ok adtak a scripteket ha elcsesztek verjetek ki beloluk a gyogyszert. :)

Terkozre: tenyleg kevesebb tartalom fer ki, de egy kis modositassal sok helyet nyerhetunk: pl. a hozzaszolas ertekelese lekerulhetne a Valasz meg a Multidezes (ez mire is valo?) gombok melle/utan. A "Barat hozzaadasa" meg a "PU kuldese" ikonok meg a "Jelent" gomb melle, de jobbra rendezve...

Samott
(There is always a last time for everything.) Overhead, without any fuss, the stars were going out. | exHWSW - Értünk mindenhez IS @ PH!

#129 Felhasználó inaktív   Wyco 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2010. 03. 10. 14:47

Üzenet megtekintéseIdézet: Samott - Dátum: 2010. 03. 10. 13:44

A regi hozzaszolasok idezeteit azert tenyleg jo lenne meggyogyitani, mert ahogy jelenleg kinez az borzaszto... a script elcseszte, egy masik megoldja. Megvettetek anno jo penzert a forummotort, ok adtak a scripteket ha elcsesztek verjetek ki beloluk a gyogyszert. :)

Erre irtam a masikban, de akkor ide is: Visszaterve meg a regi idezetek kerdesere, ha mar nem akarjatok lecsukni a forumot ujra, nem lehetne egy scriptet csinalni ami megkeresi a marcius 7 elotti hsz-eket es a ket QUOTE tag kozti reszt megszerkeszti h telleg QUOTE legyen? Gondolom nem lenne bonyolult, search&replace script. Ejjel lefut, addig meg bezártok.

#130 Felhasználó inaktív   Krinyo 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2010. 03. 10. 14:50

Aki Chrome-mal kapcsolatosan rekalmalna, jelentem, hogy a Chrome cookie-kezelese meg van hulyulve tegnap ota (frissult azota?) es nem csak itt, de mas oldalakon, pl. az edigital shopjaban sem muxik rendesen... itt is, ott is allandoan kijelentkeztet, stb...
72792 óra, 6649 anyag, 11 376 878 karakter (6772 A4-es oldal) = az én HWSW-m

#131 Felhasználó inaktív   Wyco 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2010. 03. 10. 14:52

Üzenet megtekintéseIdézet: Krinyo - Dátum: 2010. 03. 10. 13:50

Aki Chrome-mal kapcsolatosan rekalmalna, jelentem, hogy a Chrome cookie-kezelese meg van hulyulve tegnap ota (frissult azota?) es nem csak itt, de mas oldalakon, pl. az edigital shopjaban sem muxik rendesen... itt is, ott is allandoan kijelentkeztet, stb...

En most attertem a 4-es (normal) verziora, eddig 5-os (dev) volt. Azota viszonylag turhetobb lett....de nem tokeletes. :) De legalabb jo tudni h ez globalis hiba.

#132 Felhasználó inaktív   Renwick 

• Renwick
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2010. 03. 10. 14:53

Üzenet megtekintéseIdézet: Wyco - Dátum: 2010. 03. 10. 14:47

Erre irtam a masikban, de akkor ide is: Visszaterve meg a regi idezetek kerdesere, ha mar nem akarjatok lecsukni a forumot ujra, nem lehetne egy scriptet csinalni ami megkeresi a marcius 7 elotti hsz-eket es a ket QUOTE tag kozti reszt megszerkeszti h telleg QUOTE legyen? Gondolom nem lenne bonyolult, search&replace script. Ejjel lefut, addig meg bezártok.

Meglátjuk megoldható-e, ezt viszont kérlek jelezd külön Szabinak is privátban.

üdv

R.

#133 Felhasználó inaktív   Mumia 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Üzenet megtekintéseIdézet: Renwick - Dátum: 2010. 03. 10. 14:09

Pedig ott van mindegyiknél. Kép alatt a "becenév előzmények" linkre kattintva.

üdv

R.

És ezt nem tudtad példa nélkül, én néztem a profilokat den em volt elég feltűnő ezek szerint már ha ott volt, és nem most aktiváltad titokban https://forum.hwsw.h...tyle_emoticons/default/tongue_2.gif

#134 Felhasználó inaktív   Krinyo 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Ha vegre elkuldik a sracok a motort, jelenlegi skint, magyaritast, stb, csinalok egy minimal, osszebb huzott skint, esetleg kisebb gombokkal, vagy csak szoveges linkekkel, utolso postra ugrato temafigyelovel, stb...
72792 óra, 6649 anyag, 11 376 878 karakter (6772 A4-es oldal) = az én HWSW-m

#135 Felhasználó inaktív   Wyco 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2010. 03. 10. 14:55

Üzenet megtekintéseIdézet: Renwick - Dátum: 2010. 03. 10. 13:53

Meglátjuk megoldható-e, ezt viszont kérlek jelezd külön Szabinak is privátban.

üdv

R.

Oks, email ment neki.

#136 Felhasználó inaktív   Brett Shaw 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2010. 03. 10. 14:57

Üzenet megtekintéseIdézet: Samott - Dátum: 2010. 03. 10. 14:44

Kedvencekre visszaterve, nagyon bonyolult lenne kesziteni egy enyhen modositott Új tartalom megtekintése linket a jelenlegi megoldas helyett, ami juzer specifikusan csak a Kedvencekben szereplo topikokat listazza? Es ezt hasznalni a jelenlegi kedvencek listazas helyett? Meg ez allna a legkozelebb a regi kedvencekhez... es talan olyan sok munka se lenne vele.

Szerintem meg simán elegendő lenne, ha más színnel kiemelné a kedvenceket. Ez nagyon jó volt a régi motorban, a topiclistán egyből láttam, hogy a kedven topicjaim feljebb másztak-e. :up: Szóval ezt a szinkiemelést kéne megcsinálni, mert ez így a jelenlegi formában nem az igazi.
NE ESS PÁNIKBA! ...és mindig legyen nálad törülköző!
ASUS M4A785T-M|AMD Phenom II X2 550 BE@3500MHz|AC Freezer 64Pro|4x1 GB GEIL VALUE PC3-10660 CL9|PowerColor HD3870|OPTIARC AD-7243S|KINGSTON SKC300 60GB SSD+WD 500 GB SATAII|GENIUS SW-HF 5000 5.1|CHIEFTEC A80 450W|HP LP2275W 22" TFT|Windows 7 Ultimate 64 bit

#137 Felhasználó inaktív   e-lias 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2010. 03. 10. 15:02

Üzenet megtekintéseIdézet: Krinyo - Dátum: 2010. 03. 10. 14:53

Ha vegre elkuldik a sracok a motort, jelenlegi skint, magyaritast, stb, csinalok egy minimal, osszebb huzott skint, esetleg kisebb gombokkal, vagy csak szoveges linkekkel, utolso postra ugrato temafigyelovel, stb...

Ha ezt megteszed, a hálám a sírig fog üldözni :D :help:

Ha má' Wyco-t üldözi, beférsz elé te is :D

Szerkesztette: e-lias 2010. 03. 10. 15:03 -kor

#138 Felhasználó inaktív   bogdan 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2010. 03. 10. 15:05

Üzenet megtekintéseIdézet: Wile E - Dátum: 2010. 03. 10. 12:46

Ami az elégedetlenkedőket illeti: a felvetésük technikai része jogos, de érdekes, arra nem vették anno a fáradtságot, hogy teszteljenek a tesztfórumban.
nem latom az osszefuggest a ketto kozott. van aki hasznalni szeretne, de tesztelgetesre nincs ideje elszurni. ha mar jott az uj, akkor azert annyi faradtsagot vesz, hogy velemenyt mondjon es javasoljon. mi is a gond ezzel?
(speciel en egy szem alkalommal neztem meg a tesztforumot, es rogton [szamszeruen!] jeleztem a tulzo terkozoket.)

ja, a nick valtoztatasrol: kedves dolog, de igy nekem pl. eselyem sincs kitalalni, hogy ki van az uj nick mogott, hiszen jotanacsra letiltottam az avatarokat, hogy legalabb annyival szukuljenek a hozzaszolasok. igy a megmaradt avatar nekem pl. nem mond semmit!
a forum ma:
"Ez van bazdmeg, ha nem tetszik, el lehet menni."

#139 Felhasználó inaktív   bogdan 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2010. 03. 10. 15:07

a forum lassusagarol. elkuldtem most az elobb egy uj hozzaszolast (fentebb olvashatjatok!), de az a tab, ahol elkuldtem meg mindig "loading". es meg mindig, es meg mindig....

ergo nem az adatbazisba bekerulessel van gond, hanem az utana (nem) keletkezo valasszal.

na most megjott, mint latszik vagy 2 perc valaszadasi ido, no meg most mar 9-es load folott!
na, latom igyekeztek, hogy minel kozelebb keruljunk a regi forumhoz!!! :laugh:

Szerkesztette: bogdan 2010. 03. 10. 15:09 -kor

a forum ma:

#140 Felhasználó inaktív   bogdan 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2010. 03. 10. 15:11

valtozasok mentese is lassu (nem meglepo) -- most ket ablakbol forumozok, hogy hasznalhato legyen. :D
de ami a fo gond, hogy felul megjelenik egy "Toltes.." zold teglalap, de sem alul nincs loading, se mas visszajelzest nem latok ezen kivul, ami problema, mert vagy 3x megnyomtam, mire rajottem, hogy mi tortenik...

Szerkesztette: bogdan 2010. 03. 10. 15:11 -kor

a forum ma:

Téma megosztása:

• (89 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9