HWSW Informatikai Kerekasztal: Megújult a HWSW fóruma! - HWSW Informatikai Kerekasztal

Ugrás a tartalomhoz

Mellékleteink: HUP | Gamekapocs

• (89 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 65
  • 66
  • 67
  • 68
  • 69
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.

Megújult a HWSW fóruma! Új fórummotor, és egyéb változások. Értékeld a témát: ****- 15 szavazás

#1321 Felhasználó inaktív   djculture 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa
  • Csoport: Fórumtag

Elküldve: 2010. 07. 15. 16:36

Üzenet megtekintéseIdézet: Carmaged - Dátum: 2010. 07. 15. 09:09

Terveim szerint soha.

öreg hiba ;)
Ki a halott vinyók istene?
Hádédész..

#1322 Felhasználó inaktív   arpadpapa 

• Újonc
  • Pipa
  • Csoport: Alkalmi fórumtag

Elküldve: 2010. 07. 16. 09:31

Üdv!
Érdeklődnék, mit jelentenek a Fórumban pl. a Bolhapiac részlegnél a hirdetett áru előtt lévő mappaikonok?
Az enyém szürke, a többieké sárga, és fekete.
Köszönöm

#1323 Felhasználó inaktív   SityiSXT 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2010. 07. 16. 09:49

Alul szépen fel van sorolva, melyik ikon micsoda, de csatoltam is. 

Csatolt fájl  forumstatus.png (14,31K)
Letöltések:: 36

Szerkesztette: SityiSXT 2010. 07. 16. 09:50 -kor

#1324 Felhasználó inaktív   arpadpapa 

• Újonc
  • Pipa
  • Csoport: Alkalmi fórumtag

Elküldve: 2010. 07. 16. 10:08

Üzenet megtekintéseIdézet: SityiSXT - Dátum: 2010. 07. 16. 09:49

Alul szépen fel van sorolva, melyik ikon micsoda, de csatoltam is.

Csatolmány forumstatus.png

Köszönöm!

#1325 Felhasználó inaktív   KingFishR 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2010. 07. 19. 13:06

Sziasztok!

Gyakran szoktam olvasgatni a fórumot telefonról, és mostanában kénytelen vagyok a Nokia beépített böngészőjét használni. Ezért áttéertem a Mobil verzióra, mert az nem forgalmaz annyi adatot. A HWSW Mobilban a cikkek után található egy "következő anyag" link, ami nagyon hasznos. De gyakran olvasgatom a kommenteket is, és a kommentek alatt csak egy "vissza a cikkhez" link van, pedig nekem ide is nagyon hiányzik a "következő anyag" linkje. Ennek hiányában jelenleg vissza kell mennem először a cikkre, majd lelapozni az aljára, majd mehetek a következő anyagra. Ez sajnálatosan lassú és kényelmetlen, főleg metróban, ahol ki kell használni azokat a a pillanatokat, amikor van térerő. Ráadásul a Nokia N82 böngészője nem cache-li az oldalakat, szóval minden visszalépésnél újra le kell tölteni a cikket is (amúgy nem is lenne problémám, ha a visszalépés nem lenne időigényes).

Kérem, hogy a kommentek aljára is tegyetek ki egy "következő anyag" linket, ha lehetséges.

Köszönöm
kfr

#1326 Felhasználó inaktív   helloszabi 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa
  • Blog megtekintése
  • Csoport: Stábtag

Elküldve: 2010. 07. 19. 18:12

Üzenet megtekintéseIdézet: KingFishR - Dátum: 2010. 07. 19. 14:06

Sziasztok!

Gyakran szoktam olvasgatni a fórumot telefonról, és mostanában kénytelen vagyok a Nokia beépített böngészőjét használni. Ezért áttéertem a Mobil verzióra, mert az nem forgalmaz annyi adatot. A HWSW Mobilban a cikkek után található egy "következő anyag" link, ami nagyon hasznos. De gyakran olvasgatom a kommenteket is, és a kommentek alatt csak egy "vissza a cikkhez" link van, pedig nekem ide is nagyon hiányzik a "következő anyag" linkje. Ennek hiányában jelenleg vissza kell mennem először a cikkre, majd lelapozni az aljára, majd mehetek a következő anyagra. Ez sajnálatosan lassú és kényelmetlen, főleg metróban, ahol ki kell használni azokat a a pillanatokat, amikor van térerő. Ráadásul a Nokia N82 böngészője nem cache-li az oldalakat, szóval minden visszalépésnél újra le kell tölteni a cikket is (amúgy nem is lenne problémám, ha a visszalépés nem lenne időigényes).

Kérem, hogy a kommentek aljára is tegyetek ki egy "következő anyag" linket, ha lehetséges.

Köszönöm
kfr

szia, megoldjuk.
hwsw staff

#1327 Felhasználó inaktív   Papesz 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2010. 07. 19. 19:19

Hello!

Az új motor óta a kedvencnek jelölt topicjaim nem az új hozzászóláshoz dobnak, hanem a topic legelső oldalára. Ez most bug, vagy feature?

Vagy esetleg kutakodjak a beállításoknál?
Papesz

#1328 Felhasználó inaktív   gemini 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2010. 07. 19. 20:30

hiányzik a "getnewpost" ami be lett állítva az előző (átfogó) frissités után.
én sem értem miért tünt el, bosszantó hiba
Asrock G43 Twins Full-HD :: Intel E4500 @ 2,90 Ghz + Xigmatek HDT-1283S :: XFX Radeon HD5850 OC 1024Mb :: 4096Mb Corsair DHX DDR-2 800Mhz :: 2x 320Gb WD Caviar SE16 + 320Gb Seagate Barracuda 7200.10 16Mb :: Sb Audigy 4 :: Coolermaster CM690 :: Enermax Modu82+ 425w :: Logitech G5 :: Dell 2007 WFP

Abit IP35-E :: Intel E2160 @ 2,90 GHz + AC Freezer 7Pro :: Sapphire Radeon HD3850 256Mb + Zalman VF900cu :: 2048Mb Geil Ultra DDR-2 800Mhz CL4 :: 250Gb + 500Gb WD Caviar RE :: Sb Audigy 1 :: AC Silentium T1 :: Arctic/Seasonic 350w :: Logitech G5 :: FuSi P19-2

#1329 Felhasználó inaktív   helloszabi 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa
  • Blog megtekintése

Elküldve: 2010. 07. 20. 09:37

Üzenet megtekintéseIdézet: Papesz - Dátum: 2010. 07. 19. 20:19

Hello!

Az új motor óta a kedvencnek jelölt topicjaim nem az új hozzászóláshoz dobnak, hanem a topic legelső oldalára. Ez most bug, vagy feature?

Vagy esetleg kutakodjak a beállításoknál?

Üzenet megtekintéseIdézet: gemini - Dátum: 2010. 07. 19. 21:30

hiányzik a "getnewpost" ami be lett állítva az előző (átfogó) frissités után.
én sem értem miért tünt el, bosszantó hiba

megoldottam
hwsw staff

#1330 Felhasználó inaktív   Papesz 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2010. 07. 20. 10:57

Üzenet megtekintéseIdézet: helloszabi - Dátum: 2010. 07. 20. 10:37

megoldottam

Működik, hálás köszönetem/tünk. :respect:
Papesz

#1331 Felhasználó inaktív   qnadam 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2010. 07. 21. 00:22

mostanában csak engem kezdett el a bolhapiac az aprónetre emlékeztetni? :think:
de fikaszínű ma a horizont, a polipok eszegetik a pici lábam
papírhajó vagyok, most esek szét, az egész mégis bazmeg, de szép - Elefánt

#1332 Felhasználó inaktív   KingFishR 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2010. 07. 21. 05:30

Üzenet megtekintéseIdézet: helloszabi - Dátum: 2010. 07. 19. 19:12

szia, megoldjuk.

Köszönöm, szépen működik :D

#1333 Felhasználó inaktív   didyman 

• Tápszag-értő
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2010. 07. 21. 07:32

Üzenet megtekintéseIdézet: helloszabi - Dátum: 2010. 07. 20. 10:37

megoldottam

Zsír :up:
Privát helyett email van.
Segíts nekünk, hogy segíthessünk másokon!
(Holnap délelőtt úgysem jó neki, mert nem engedem ki az ágyamból... Tündérvirág)

#1334 Felhasználó inaktív   didyman 

• Tápszag-értő
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2010. 07. 21. 07:33

Üzenet megtekintéseIdézet: qnadam - Dátum: 2010. 07. 21. 01:22

Mire gondolsz? Nyomkodd a jelzést. :Đ
(Holnap délelőtt úgysem jó neki, mert nem engedem ki az ágyamból... Tündérvirág)

#1335 Felhasználó inaktív   debaj 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2010. 07. 21. 08:40

Nem.

#1336 Felhasználó inaktív   debaj 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2010. 07. 21. 08:50

Üzenet megtekintéseIdézet: didyman - Dátum: 2010. 07. 21. 08:33

Mire gondolsz? Nyomkodd a jelzést. :Đ

Igazából sok jeleznivaló nincsen, viszont tele van minden kacattal (sótartalommérő, sokkoló, ezazamaz), aztán van, hogy az Új tartalom első lapján csak ezek vannak, mert a júzer felad harminc hirdetést, aztán napi kétszer beesik, és végigupolja az összeset.

Nehezen tudom elképzelni, hogy ezek a tjozsef, szabi1975, lumosnina és efféle júzerek magánszemélyként adogatják az évek során felhalmozódott sok cuccukat, de semmi olyat nem találok az új fórumszabályzatban (a régi határozottan tiltotta emlékeim szerint az üzletszerű hirdetéseket), ami ezt kifejezetten tiltaná, úgyhogy legföljebb puffogni lehet. Az állásbörze is tele van már fejvadász cégek hirdetéseivel (lásd Tesk Kft.), pedig korábban legalább egy arc ott volt az ottani álláslehetőségek mögött, most meg mintha csak egy álláskereső portál tartalma lenne odatükrözve.

Apropó: az gondolom, nagyon nagy meló lenne, hogy a bolhás topicok ne kerüljenek be az Új tartalomba.

Szerkesztette: debaj 2010. 07. 21. 08:50 -kor

#1337 Felhasználó inaktív   MisterY 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2010. 07. 21. 09:00

Arra gondolsz, hogy egyesek távolkeleti webshoopok teljes kínálatát hirdetik itt?

Idézet

[5. Az Üzemeltető fenntartja magának a jogot, hogy törölje az alábbi jellegű hozzászólásokat, illetve fellépjen az alábbi vétségeket elkövető fórumozókkal szemben:
  • a nyereségorientált vállalkozást, terméket, illetve szolgáltatást reklámozó célzattal létrehozott témákat és hozzászólásokat, beleértve a nyereségérdekelt, bevétel-orientált weblapokat, felhívást, állásajánlatot is. (A nem nyereségérdekelt kezdeményezésekre ez nem vonatkozik.)

Nos én azt hiszem, míg a dvd-k kereskedelme bőven belefér a fórum tagjai számára is hasznos tevékenység kategóriájába, addig pl. a kémkamerák és keyloggerek importja már nem csak a szabályzatot, de az etikus és törvényes határokat is feszegeti.
De ez csak az én privát véleményem.

Szerkesztette: MisterY 2010. 07. 21. 09:00 -kor

#1338 Felhasználó inaktív   debaj 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2010. 07. 21. 09:06

Üzenet megtekintéseIdézet: MisterY - Dátum: 2010. 07. 21. 10:00

Nos én azt hiszem

A "fenntartja magának a jogot" részt nyugodtan lehet úgy érteni, mint amit bigicigi kapott a folyamatos témarombolásért, meg zsidózásért. Régen a tilos szót használták ezekre, és léptek is, ha valami probléma volt.

#1339 Felhasználó inaktív   MisterY 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2010. 07. 21. 09:16

A topik preview gomb nálam 1024-es és 1280-as ablakszélesség mellett is gondot okoz FF alatt: ha fölé húzom az egeret, a hosszabb nevű topikok hirtelen kétsorossá válnak.
1280-nál most csak kiemelt topiknál látok ilyet, 1024-nél már többnél is, ennél kisebb ablakszélességnél már kifejezetten zavaró.

IE alatt is előidézhető ez, de ott a keret eltérően van méretezve, így ez sokkal ritkább.

#1340 Felhasználó inaktív   didyman 

• Tápszag-értő
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2010. 07. 21. 09:59

Üzenet megtekintéseIdézet: debaj - Dátum: 2010. 07. 21. 09:50

Igazából sok jeleznivaló nincsen, viszont tele van minden kacattal (sótartalommérő, sokkoló, ezazamaz), aztán van, hogy az Új tartalom első lapján csak ezek vannak, mert a júzer felad harminc hirdetést, aztán napi kétszer beesik, és végigupolja az összeset.

Nehezen tudom elképzelni, hogy ezek a tjozsef, szabi1975, lumosnina és efféle júzerek magánszemélyként adogatják az évek során felhalmozódott sok cuccukat, de semmi olyat nem találok az új fórumszabályzatban (a régi határozottan tiltotta emlékeim szerint az üzletszerű hirdetéseket), ami ezt kifejezetten tiltaná, úgyhogy legföljebb puffogni lehet. Az állásbörze is tele van már fejvadász cégek hirdetéseivel (lásd Tesk Kft.), pedig korábban legalább egy arc ott volt az ottani álláslehetőségek mögött, most meg mintha csak egy álláskereső portál tartalma lenne odatükrözve.

Apropó: az gondolom, nagyon nagy meló lenne, hogy a bolhás topicok ne kerüljenek be az Új tartalomba.

Monnyuk erről sokat nem beszéltünk még, nem hiszem, hogy lesz ezügyben valami komoly fejlemény, szvsz. Mindenesetre az egyik hirdetőnek írtam, hogy ugyan szedje már össze a vackait egy témába, mert előbb-utóbb anyázni fognak rá, én meg nem fogom egyelgetni a témát, ha elkurvul. Lehet, hogy egy-két notórikusabbnak írok még, elvégre a sokminden így ömlesztve az flood-nak minősül, és tényleg bosszantó, hogy a bolha ezekkel van tele olykor.

Téma megosztása:

• (89 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 65
  • 66
  • 67
  • 68
  • 69
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.