HWSW Informatikai Kerekasztal: Megújult a HWSW fóruma! - HWSW Informatikai Kerekasztal

Ugrás a tartalomhoz

Mellékleteink: HUP | Gamekapocs

• (89 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 16
  • 17
  • 18
  • 19
  • 20
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.

Megújult a HWSW fóruma! Új fórummotor, és egyéb változások. Értékeld a témát: ****- 15 szavazás

#341 Felhasználó inaktív   Csokis 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa
  • Csoport: Fórumtag

Elküldve: 2010. 03. 13. 12:11

Üzenet megtekintéseIdézet: helloszabi - Dátum: 2010. 03. 13. 12:02

Update:
A kedvenceim menüpontban a linkek most már getnewpostosak.

:up: :respect:
Desktop: Intel i7-3770, 16GB RAM, GeForce GTX 1050 Ti, Xubuntu 18.04 Linux - Linux User #586716
Laptop: Lenovo IdeaPad G500 (Intel Pentium 2020M, 4GB RAM, 1TB HDD) --- Synology DS213j NAS
Music1: ncmpcpp ⇨ Supra USB ⇨ TEAC UD-301 DAC ⇨ Sommer Cable Aqua Blue XLR ⇨ Focal Alpha 65 + IsoAcoustics ISO-L8R155
Music2: ncmpcpp ⇨ Klotz USB ⇨ Acoustic Research AR-UA1 DAC/HeadphoneAmp
Headphone: HiFiMAN HE400S (FocusPad-A earpads + Forza AudioWorks HPC cable), Takstar TS-671, Sennheiser HD 451

#342 Felhasználó inaktív   havri1 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2010. 03. 13. 12:20

Helló!

Én csak azt szeretném megkérdezni, hogy a mellékelt képen lévő funkcióra hol lehet feliratkozni?
Ha jól értelmezem, ennek nem úgy kellene működnie, hogy az általam megjeölt témákat ide kigyűjti, és belépésnél egyből látható, hogy érkeztek e új hozzászólások?
Illetve a témafigyelési emailok szvsz nálam nem jól működnek. Annak ellenére, hogy a beállításaimban az összeset töröltem, és újra felvettem az aktívakat, majd beállítottam az azonnali email étesítést, csak pár témához érkeznek az emailok.

Kép
A képet a Képfeltöltés.hu tárolja. http://www.kepfeltoltes.hu

Köszönöm, havri
Enermax 525W Pro82+, Gigabyte GA-EP35C-DS3R, Core™2 Quad CPU Q9400, Zalman CNPS9500 AT, 2x 4GB Kingmax DDR3-1333 , Gigabyte GTX460OC 768mb, ADATA 64gb SSD, 2x 500GB SATA2 Hitachi (R0),HITACHI 1500GB 7K3000 SATA3, Pioneer 212D, Toshiba SD-M1802, 22"W Asus, Logitec MOMO Racing, APC CS500, Windows 7 / 64, Net : 25/5 DSL Extra by thome

#343 Felhasználó inaktív   Bucy 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2010. 03. 13. 12:24

Üzenet megtekintéseIdézet: helloszabi - Dátum: 2010. 03. 13. 12:02

Update:
A kedvenceim menüpontban a linkek most már getnewpostosak.

Épp most lepődtem meg. :respect:

#344 Felhasználó inaktív   Snexi 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2010. 03. 13. 12:45

mennyire csökkent a saját rang kommentszáma?

#345 Felhasználó inaktív   Renwick 

• Renwick
  • PipaPipaPipaPipaPipa
  • Csoport: Stábtag

Elküldve: 2010. 03. 13. 13:13

@snexi: 500

Udv

R.
Can you hear me, major Tom?

#346 Felhasználó inaktív   Mumia 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2010. 03. 13. 15:33

Az normális, hogy kereső, csak azt írja, hogy melyik fórumba van amit kerestem? Ezzel aztán nagyon ki vagyok segítve, beírtam valamit, és kidobott egy listát fórumrészekkel, pl gameware, stb, gyakorlatilag felsorotla az összeset, de hogy azon belül milye témában van van, azt baszik megemlíteni, ellenben felhasználónevet ad, kösz, azzal sokat érek :omg:

Bazz, ez így totálisan használhatatlan, azt hittem csak az egyszerű kereső ilyen buzi, de a részletes kereső is ezt csinálja. Beírok egy feltételt, meg hogy a gameware-n belül keressen aztán kidob egy listát 20 gameware linkel

Szerkesztette: Mumia 2010. 03. 13. 15:35 -kor

#347 Felhasználó inaktív   Renwick 

• Renwick
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2010. 03. 13. 15:46

Üzenet megtekintéseIdézet: Mumia - Dátum: 2010. 03. 13. 15:33

Az normális, hogy kereső, csak azt írja, hogy melyik fórumba van amit kerestem? Ezzel aztán nagyon ki vagyok segítve, beírtam valamit, és kidobott egy listát fórumrészekkel, pl gameware, stb, gyakorlatilag felsorotla az összeset, de hogy azon belül milye témában van van, azt baszik megemlíteni, ellenben felhasználónevet ad, kösz, azzal sokat érek :omg:

Bazz, ez így totálisan használhatatlan, azt hittem csak az egyszerű kereső ilyen buzi, de a részletes kereső is ezt csinálja. Beírok egy feltételt, meg hogy a gameware-n belül keressen aztán kidob egy listát 20 gameware linkel

Nem igazán vágom, itt most csináltam egy próbakeresést, és egy teljesen jó eredménylistát kaptam vissza.

üdv

R.

#348 Felhasználó inaktív   helloszabi 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa
  • Blog megtekintése

Elküldve: 2010. 03. 13. 16:59

Üzenet megtekintéseIdézet: Mumia - Dátum: 2010. 03. 13. 15:33

Jövő héten lecseréljük a search engine-t egy okosabbra, bár nekem is úgy tűnt, hogy a fórum default keresője is egész jó találatokat ad vissza.
hwsw staff

#349 Felhasználó inaktív   kroozo 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2010. 03. 13. 17:26

Mely tisztelettel kerdem, nem lehetne a regi default szmajlikat visszaarazsolni? Mert ezek nagyon gazok. Raadasul ahogy nezem a regi ": )" illetve "; )" nincs is meg. (Bar ha meglenne is boven kenyelmetlen lenne.

Nagyon jo volt regen az a viszonylag egyedi, jol bejaratott bagazs. Hozza tartozott a forumhoz imho.
And as we wind on down the road
Our shadows taller than our soul.

“It is often said that before you die your life passes before your eyes. It is in fact true. It's called living.”

#350 Felhasználó inaktív   Renwick 

• Renwick
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2010. 03. 13. 17:36

Üzenet megtekintéseIdézet: kroozo - Dátum: 2010. 03. 13. 17:26

Mely tisztelettel kerdem, nem lehetne a regi default szmajlikat visszaarazsolni? Mert ezek nagyon gazok. Raadasul ahogy nezem a regi ": )" illetve "; )" nincs is meg. (Bar ha meglenne is boven kenyelmetlen lenne.

Nagyon jo volt regen az a viszonylag egyedi, jol bejaratott bagazs. Hozza tartozott a forumhoz imho.

Ott vannak a régiek is, le lehet őket kattintani. Az újak jobban illenek ebbe a dizájnba, ezért lettek alapértelmezettek, de nem akartuk törölni a régieket sem, pont azért, hogy az a néhány felhasználó, aki ragaszkodik hozzájuk, tudja használni őket.

üdv

R.

#351 Felhasználó inaktív   Warton 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2010. 03. 13. 17:50

Üzenet megtekintéseIdézet: Warton - Dátum: 2010. 03. 12. 18:02

Az miért van, hogy állandóan be kell jelentkeznem, ha elhagyom az oldalt? Régen nem volt erre szükség.

Ezzel kapcsolatban van valami fejlemény, vagy én csinálok valamit rosszul?

#352 Felhasználó inaktív   kroozo 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2010. 03. 13. 17:52

Üzenet megtekintéseIdézet: Renwick - Dátum: 2010. 03. 13. 17:36

Ott vannak a régiek is, le lehet őket kattintani. Az újak jobban illenek ebbe a dizájnba, ezért lettek alapértelmezettek, de nem akartuk törölni a régieket sem, pont azért, hogy az a néhány felhasználó, aki ragaszkodik hozzájuk, tudja használni őket.

üdv

R.

Hat, izlesek es pofonok, azon nem erdemes vitatkozni, de akkor is gazok :p

Viszont most ott vannak a lista vege fele a regiek. Az elobb nem voltak https://forum.hwsw.h...tyle_emoticons/default/confused.gif Esetleg a folosleges "_" izeket nem lehetne kiirtani? mittom en :briggin2: a :briggin_2 : helyett? https://forum.hwsw.h...tyle_emoticons/default/smile2.gif
And as we wind on down the road
Our shadows taller than our soul.

“It is often said that before you die your life passes before your eyes. It is in fact true. It's called living.”

#353 Felhasználó inaktív   zka67 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2010. 03. 13. 17:53

Hurrá! Működik a kedvencek normálisan! Véget vetek a sztrájknak!

Köszi annak, aki vette a fáradtságot és megcsinálta!

:wub:

#354 Felhasználó inaktív   Renwick 

• Renwick
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2010. 03. 13. 17:58

Üzenet megtekintéseIdézet: Warton - Dátum: 2010. 03. 13. 17:50

Ezzel kapcsolatban van valami fejlemény, vagy én csinálok valamit rosszul?

Most már elvileg nem kéne kiléptetnie, ha mégis, a cookie-k törlése meg kell oldja.

üdv

R.

#355 Felhasználó inaktív   M@Xtreme 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2010. 03. 13. 18:44

Lehet csak az én egyéni problémám, de:
Nem lehet azt megoldani hogy a forum ne vágjon ki kb 10 perc "tétlenség" után? Baromi idegesítő (ma meg a bejelentkezve marad funkció sem működik) . Ráadásul nekem baromira hiányzik az hogy nem lehet a főoldalon bejelentkezni, hanem külön menüből kell szarakodni :)

Amúgy faxa munkát végeztetek fiúk. :cool:

Szerkesztette: M@Xtreme 2010. 03. 13. 18:50 -kor

#356 Felhasználó inaktív   Samott 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2010. 03. 13. 18:58

Üzenet megtekintéseIdézet: zka67 - Dátum: 2010. 03. 13. 17:53

Hurrá! Működik a kedvencek normálisan! Véget vetek a sztrájknak!

Köszi annak, aki vette a fáradtságot és megcsinálta! :wub:

Mar bocsanat, de mi a banat mukodik azon normalisan? Meg mindig 3-4 sor egy-egy topic es meg mindig temakorok szerint van bontva, raadasul oldalt egy tok felesleges oszlop rabolja a helyet... ez olyan mint eddig volt, nem? Ok, most mar uj hozzaszolasra ugrik, remek. Koszonet erte, de ez meg csak tuzoltas ha jol erzem, nem "vegre mukodik normalisan"...

Samott
(There is always a last time for everything.) Overhead, without any fuss, the stars were going out. | exHWSW - Értünk mindenhez IS @ PH!

#357 Felhasználó inaktív   Renwick 

• Renwick
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2010. 03. 13. 18:59

Üzenet megtekintéseIdézet: M@Xtreme - Dátum: 2010. 03. 13. 18:44

Lehet csak az én egyéni problémám, de:
Nem lehet azt megoldani hogy a forum ne vágjon ki kb 10 perc "tétlenség" után? Baromi idegesítő (ma meg a bejelentkezve marad funkció sem működik) . Ráadásul nekem baromira hiányzik az hogy nem lehet a főoldalon bejelentkezni, hanem külön menüből kell szarakodni :)

Amúgy faxa munkát végeztetek fiúk. :cool:

Nem szabadna kivágnia 10 perc után, valami egyedi para van nálad. A sütik törlése rendszerint segít ezen.

üdv

R.

#358 Felhasználó inaktív   Warton 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2010. 03. 13. 19:02

A süti törlését viszont ne a fórum alján látható gombbal hajtsd végre, hanem a böngésződ beállításaival. Nekem ez oldotta meg csak, most már jó. ;)

#359 Felhasználó inaktív   Renwick 

• Renwick
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2010. 03. 13. 19:04

Üzenet megtekintéseIdézet: Samott - Dátum: 2010. 03. 13. 18:58

Mar bocsanat, de mi a banat mukodik azon normalisan? Meg mindig 3-4 sor egy-egy topic es meg mindig temakorok szerint van bontva, raadasul oldalt egy tok felesleges oszlop rabolja a helyet... ez olyan mint eddig volt, nem? Ok, most mar uj hozzaszolasra ugrik, remek. Koszonet erte, de ez meg csak tuzoltas ha jol erzem, nem "vegre mukodik normalisan"...

Samott

Pontosan olyan biztos nem lesz, mint amilyen volt, nem tudjuk az egész fórummotort egyedi igények alapján széthekkelni.

üdv

R.

#360 Felhasználó inaktív   M@Xtreme 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2010. 03. 13. 19:04

Ok köszi, próba :beer:

Téma megosztása:

• (89 Oldal)
  • +