HWSW Informatikai Kerekasztal: Megújult a HWSW fóruma! - HWSW Informatikai Kerekasztal

Ugrás a tartalomhoz

Mellékleteink: HUP | Gamekapocs

• (89 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 22
  • 23
  • 24
  • 25
  • 26
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.

Megújult a HWSW fóruma! Új fórummotor, és egyéb változások. Értékeld a témát: ****- 15 szavazás

#461 Felhasználó inaktív   Renwick 

• Renwick
  • PipaPipaPipaPipaPipa
  • Csoport: Stábtag

Elküldve: 2010. 03. 19. 10:20

Üzenet megtekintéseIdézet: Mumia - Dátum: 2010. 03. 19. 10:13

Most vettem észre az 500k feltöltési limitet, ez most komoly? Globálisan összesen nem tölthetsz fel 500k-nál többet, akkor akár ki is kapcsolható ez a funkció kár terhelni a szervert vele. Csatolok 5 képet aztán el is fogyott, akkor menjek vissza és töröljem a korábbi még simán aktuális hozzászólásaimból a csatolmányokat? Ennek így semmi értelme.

Erről már volt szó korábban: a HWSW nem tárhelyszolgáltatást, hanem fórumot üzemeltet -- vagy linkelj kívülről, vagy menedzseld jobban a csatolmányaidat. Ettől még a terheléstől függően elképzelhető, hogy emelünk a limiten, de nem látom sok esélyét, hogy eltöröljük.

üdv

R.
Can you hear me, major Tom?

#462 Felhasználó inaktív   HookR 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa
  • Csoport: Fórumtag

Elküldve: 2010. 03. 19. 13:01

Az volt már, hogy hozzászólás írásánál alapból ne az új smiley-k jelenjenek meg, hanem a használat gyakoriságának sorrendjében mondjuk a Top20 (Nem muszáj egyéni, lehet globális is)? Mint, ahogy eddig is volt.

Ezt kérném szeretteimnek, barátaimnak és mindenkinek, aki szereti. :)
A tévedés jogát fenntartom :)

"Consciousness is the uninterrupted stream of memories and simulations taking place within your brain using models of yourself, people you know, and other aspects of reality in order to accurately choose behaviours likely to result in the most beneficial outcomes."

Server Tower - 2in1
Server Tower - SSI MEB
DTX-Box :: Koncepció

#463 Felhasználó inaktív   Mumia 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2010. 03. 19. 13:43

Üzenet megtekintéseIdézet: Renwick - Dátum: 2010. 03. 19. 10:20

Erről már volt szó korábban: a HWSW nem tárhelyszolgáltatást, hanem fórumot üzemeltet -- vagy linkelj kívülről, vagy menedzseld jobban a csatolmányaidat. Ettől még a terheléstől függően elképzelhető, hogy emelünk a limiten, de nem látom sok esélyét, hogy eltöröljük.

üdv

R.

Gondolod, hogy bárki is tárhelyszolgáltatásnak akarja használni? Nem, csak arra amire való, hogy a hozzászólásához magyarázatként vagy illusztrációként képeket esetleg egyéb fájlokat csatoljon, és ne kelljen ehhez egy 600 reklámot a képedbe toló külső hostot igénybe venni.

De erre pont alkalmatlan, ha 2-3 hónap után törölni kell a korábbi csatolmányokat, mert valószínű anélkül értelmét veszti a hozzászólás is. Így mindenképpen külsőt kell használni ha van még helyed ha nincs. Ezért írtam, hogy akkor jobb kikapcsolni nincs vele gond.

Szerkesztette: Mumia 2010. 03. 19. 13:43 -kor

#464 Felhasználó inaktív   Renwick 

• Renwick
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2010. 03. 19. 14:11

Üzenet megtekintéseIdézet: HookR - Dátum: 2010. 03. 19. 13:01

Az volt már, hogy hozzászólás írásánál alapból ne az új smiley-k jelenjenek meg, hanem a használat gyakoriságának sorrendjében mondjuk a Top20 (Nem muszáj egyéni, lehet globális is)? Mint, ahogy eddig is volt.

Ezt kérném szeretteimnek, barátaimnak és mindenkinek, aki szereti. :)

Nem valószínű, hogy az emotikon-készleten, illetve annak kezelésén változtatunk.

üdv

R.

#465 Felhasználó inaktív   Mumia 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2010. 03. 19. 14:15

Üzenet megtekintéseIdézet: Renwick - Dátum: 2010. 03. 19. 14:11

Nem valószínű, hogy az emotikon-készleten, illetve annak kezelésén változtatunk.

üdv

R.

És ez megint felsőbb utasítás? Komolyan nem értem, néha alapvetően szar dolgokhoz ragaszkodtok foggal körömmel. csak a hivatkozásokat kéne átírni briggin2 -ről vissza D re. meng tongue2 -ről p-re, és a fos újakat a hosszú nehezen használható kulcsszóra tenni.

#466 Felhasználó inaktív   Renwick 

• Renwick
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2010. 03. 19. 14:24

Üzenet megtekintéseIdézet: Mumia - Dátum: 2010. 03. 19. 14:15

És ez megint felsőbb utasítás? Komolyan nem értem, néha alapvetően szar dolgokhoz ragaszkodtok foggal körömmel. csak a hivatkozásokat kéne átírni briggin2 -ről vissza D re. meng tongue2 -ről p-re, és a fos újakat a hosszú nehezen használható kulcsszóra tenni.

Én meg azt nem értem, hogy képzeled, hogy kábé öt (!) ember igénye alapján több ezer fórumozó alapbeállításait megváltoztassuk. Ott van minden régi emotikon, lekattinható, aki ragaszkodik hozzájuk, használja. Ez most komolyan ekkora probléma?

üdv

R.

#467 Felhasználó inaktív   Pietrosz 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2010. 03. 19. 14:29

Gondolom lusták és/vagy szarnak bele. kb féloldalas listát tudnék összedobni azokról a hibákról, amiktől kényelmetlenebb, használhatatlanabb lett a fórum. Ezeket nem lehetett előre látni? Ha igen, miért mentetek bele mégis a váltásba?

Szerkesztette: Pietrosz 2010. 03. 19. 14:32 -kor

- Where are we going?
- Let's go find out.

#468 Felhasználó inaktív   Samott 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2010. 03. 19. 14:30

Üzenet megtekintéseIdézet: Renwick - Dátum: 2010. 03. 19. 14:24

Én meg azt nem értem, hogy képzeled, hogy kábé öt (!) ember igénye alapján több ezer fórumozó alapbeállításait megváltoztassuk. Ott van minden régi emotikon, lekattinható, aki ragaszkodik hozzájuk, használja. Ez most komolyan ekkora probléma?

Mert a tobb ezer forumozo nap mint nap jelzi nektek, hogy nekik inkabb az uj kell? Valtoztasd meg, majd ha a tobb ezer elkezd hoborogni, akkor erdemes vitazni rola. Ez most komolyan ekkora problema? Az a tobb ezer, akikre allandoan hivatkoztok, le se sz.rja mi van a forummal. Ezek a hulyek, akik itt tobzodnak, meg csak jobba szeretnek tenni.

Samott
(There is always a last time for everything.) Overhead, without any fuss, the stars were going out. | exHWSW - Értünk mindenhez IS @ PH!

#469 Felhasználó inaktív   Pietrosz 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2010. 03. 19. 14:31

üdv

R.

De hiszen eddig ez volt az alapbeállítás, omg
- Where are we going?
- Let's go find out.

#470 Felhasználó inaktív   Mumia 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2010. 03. 19. 14:39

üdv

R.

Ha nem vetted volna észre pontosan azért háborgunk, mert megváltoztak az alapbeállítások, és megszokott dolgok lecserélődtek új rosszabb/bénább/használhatatlan (a megfelelő behelyettesítendő) megoldásokra. De ez kb csak minden oldalán ennek a témának 5x szerepel, de még mindig értetlenkedsz, hogy ez miért zavar minket. Meg hogy merünk mi felszólalni, meg 5 felhaszánlót érintő. Erről is volt már szó, mégis hogy a frászkarikába döntöd el, hogy hány felhasználót érint? Szerintem minden felhasználót érinti, de nem fogja mindegyik leírni ide a véleményét, még ha szavazást indítasz róla akkor se fog mindenki szavazni ilyen pitiáner dolgokról, csak mi vagyunk olyan hülyék, hogy ezzel még törődünk, és szeretnénk ha jobb lenne ez a valami, amit lassan teljesen lezüllesztetek.

Szerkesztette: Mumia 2010. 03. 19. 14:40 -kor

#471 Felhasználó inaktív   Renwick 

• Renwick
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2010. 03. 19. 14:42

Üzenet megtekintéseIdézet: Pietrosz - Dátum: 2010. 03. 19. 14:31

De hiszen eddig ez volt az alapbeállítás, omg

De mi megváltoztattuk (azt is elmondtam, miért), és öt emberen kívül ezzel láthatóan senkinek nincs problémája, tehát így marad.

üdv

R.

#472 Felhasználó inaktív   Jahno 

• vérképkeretezés occsón
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2010. 03. 19. 14:46

Üzenet megtekintéseIdézet: Renwick - Dátum: 2010. 03. 19. 14:42

De mi megváltoztattuk (azt is elmondtam, miért), és öt emberen kívül ezzel láthatóan senkinek nincs problémája, tehát így marad.

Olvassál egyéb és Guga topikot is. Színeknél is ez volt, még szavazást is gyártottam, kutyát nem érdekelte. Szerte a Szigeten meg anyáztak, hogy jajjholaszínem. így megy ez, már nem ír mindenki tértivevényes levelet az üzemeltetésnek, ha valami baja van.
Make love not Wor.

#473 Felhasználó inaktív   Mumia 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2010. 03. 19. 14:47

Üzenet megtekintéseIdézet: Renwick - Dátum: 2010. 03. 19. 14:42

De mi megváltoztattuk (azt is elmondtam, miért),
Na erre qrva kiváncsi vagyok, mi az a nyomós ész érv ami miatt érdemes a jól bevált és jól kinéző smiley-kat a szabvány ipb-s ótvarokra cserélni.

Idézet

és öt emberen kívül ezzel láthatóan senkinek nincs problémája, tehát így marad.

Még mindig itt ragadtál le? Ha átmész a tilos jelzésen és csak 1 autós dudál le nem azt jelenti, hogy csak egyedül neki van ezzel problémája.

#474 Felhasználó inaktív   HookR 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2010. 03. 19. 14:47

Én meg azt nem értem, hogy képzeled, hogy kábé öt (!) ember igénye alapján több ezer fórumozó alapbeállításait megváltoztassuk.

Ó, bárcsak képzelet szüleménye lenne... :mirror: :shoot:
A tévedés jogát fenntartom :)

"Consciousness is the uninterrupted stream of memories and simulations taking place within your brain using models of yourself, people you know, and other aspects of reality in order to accurately choose behaviours likely to result in the most beneficial outcomes."

Server Tower - 2in1
Server Tower - SSI MEB
DTX-Box :: Koncepció

#475 Felhasználó inaktív   Renwick 

• Renwick
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2010. 03. 19. 14:59

Üzenet megtekintéseIdézet: Mumia - Dátum: 2010. 03. 19. 14:47

Na erre qrva kiváncsi vagyok, mi az a nyomós ész érv ami miatt érdemes a jól bevált és jól kinéző smiley-kat a szabvány ipb-s ótvarokra cserélni.

Nem tudom, feltűnt-e, de március elején lecseréltük a fórummotort, aminek hatására modernebb külsőt, ezzel együtt modernebb, a dizájnhoz jobban igazodó alapértelmezett emotikon-készletet kapott a fórum. Én elhiszem, hogy egyeseknek baromi nehéz bizonyos új dolgokhoz hozzászokni, de ne feltételezzük már ezt a többségről.

üdv

R.

#476 Felhasználó inaktív   Samott 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2010. 03. 19. 15:20

Idézet

Változás: Fórumtagoknál eltöröltük a feltöltési limitet, ugyanakkor egy hozzászóláshoz maximum 200 kilobájtnyi csatolmány fűzhető.

Ez viszont nagyon korrekt huzas volt, koszonet erte. :up: :respect:

Samott

Szerkesztette: Samott 2010. 03. 19. 15:20 -kor

(There is always a last time for everything.) Overhead, without any fuss, the stars were going out. | exHWSW - Értünk mindenhez IS @ PH!

#477 Felhasználó inaktív   Mumia 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2010. 03. 19. 15:21

Üzenet megtekintéseIdézet: Renwick - Dátum: 2010. 03. 19. 14:59

Nem tudom, feltűnt-e, de március elején lecseréltük a fórummotort, aminek hatására modernebb külsőt, ezzel együtt modernebb, a dizájnhoz jobban igazodó alapértelmezett emotikon-készletet kapott a fórum. Én elhiszem, hogy egyeseknek baromi nehéz bizonyos új dolgokhoz hozzászokni, de ne feltételezzük már ezt a többségről.

üdv

R.

Spanyol viasz? Már ipb 1.1-ben is ez a készlet volt alapból. Kezd nagyon komikus lenni ez a téma. Inkább akkor írd ki nyíltan, semmin nem változtatunk, az legalább egyértelmű lenne. És nem kell ilyen mondvacsinált kifogásokkal jönni.

Szerkesztette: Mumia 2010. 03. 19. 15:23 -kor

#478 Felhasználó inaktív   Renwick 

• Renwick
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2010. 03. 19. 15:23

Üzenet megtekintéseIdézet: Mumia - Dátum: 2010. 03. 19. 15:21

Kezd nagyon komikus lenni ez a téma.

Ebben egyetértünk.

üdv

R.

#479 Felhasználó inaktív   Carmaged 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2010. 03. 19. 15:37

üdv

R.

Velem együtt 6. Meg az a jópár, aki nem itt panaszkodik.

#480 Felhasználó inaktív   Qwerty4 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2010. 03. 19. 15:38

Üzenet megtekintéseIdézet: Renwick - Dátum: 2010. 03. 19. 15:59

üdv

R.

Hiába lett "modern" a dizájn, ha sok dolog viszont ócskább lett (pl. kedvencek).
Persze javítgatjátok a fórumot, de első ránézésre inkább visszafejlődésnen tűnt az egész.
Qwerty4

Téma megosztása:

• (89 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 22
  • 23
  • 24
  • 25
  • 26
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.