Idézet: Renwick - Dátum: 2010. 03. 19. 14:24
Én meg azt nem értem, hogy képzeled, hogy kábé öt (!) ember igénye alapján több ezer fórumozó alapbeállításait megváltoztassuk. Ott van minden régi emotikon, lekattinható, aki ragaszkodik hozzájuk, használja. Ez most komolyan ekkora probléma?
üdv
R.
Ha nem vetted volna észre pontosan azért háborgunk, mert megváltoztak az alapbeállítások, és megszokott dolgok lecserélődtek új rosszabb/bénább/használhatatlan (a megfelelő behelyettesítendő) megoldásokra. De ez kb csak minden oldalán ennek a témának 5x szerepel, de még mindig értetlenkedsz, hogy ez miért zavar minket. Meg hogy merünk mi felszólalni, meg 5 felhaszánlót érintő. Erről is volt már szó, mégis hogy a frászkarikába döntöd el, hogy hány felhasználót érint? Szerintem minden felhasználót érinti, de nem fogja mindegyik leírni ide a véleményét, még ha szavazást indítasz róla akkor se fog mindenki szavazni ilyen pitiáner dolgokról, csak mi vagyunk olyan hülyék, hogy ezzel még törődünk, és szeretnénk ha jobb lenne ez a valami, amit lassan teljesen lezüllesztetek.
Szerkesztette: Mumia 2010. 03. 19. 14:40 -kor