HWSW Informatikai Kerekasztal: Megújult a HWSW fóruma! - HWSW Informatikai Kerekasztal

Ugrás a tartalomhoz

Mellékleteink: HUP | Gamekapocs

• (89 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 29
  • 30
  • 31
  • 32
  • 33
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.

Megújult a HWSW fóruma! Új fórummotor, és egyéb változások. Értékeld a témát: ****- 15 szavazás

#591 Felhasználó inaktív   t.imi 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa
  • Csoport: Fórumtag

Elküldve: 2010. 03. 21. 18:59

Üzenet megtekintéseIdézet: Samuraj - Dátum: 2010. 03. 21. 17:20

A keresést még én se néztem eddig, most bepótoltam. Szerintem rendben van. Egyedül a "minden fórumban" hiányzik a <select>-ből, csak úgy megy, ha jelöletlenül van hagyva. Bejelölés után újra kell tölteni az oldalt, ha minden fórumot akarunk. Egyébként én beleraknék egy multiple attribútumot is és akkor lehet rugalmasan keresni a forumban. Pl a forum főoldalról linkelt keresés minden topic <option selected> lenne, csoporton belül csak a csoport fórumok, topicon belül meg csak az az egy selected. Gyorskeresés ugyanigy cgi/php-val: ?forum=all vagy ?forum=agora,pchardver,gamekapocs. Persze inkább a topickóddal célszerű: search.php?forum=346264,475214,205654. Az átfedéseket meg javaszkripttel lehet rendbe szedn: topic csoport selected és valaki bejelöl egy altopicot, akkor a csoport automatikusan unselectel, mert különben értelmetlen lenne. De ezeket tudják a rendszergazdák is.

A bolha így kicsi, kompakt, egyszerű. Normálisan megcsinálva már apronet, vatera, stb lenne belőle, de arra ott vannak ezek a nagyok nem kell mégegy hwsw-s is. Igaz, sajnos így a bolha sokmindenre nem alkalmas.

Én értem, értem? :)
Anno sem volt F1-es, de a legördülőből kiválasztottam hogy pl. alaplap, AM2, .... és ki volt listázva az odatartozó motyó.
Igaz, ha nem új ablakban nyitottam meg, kezdhettem elöről az egészet.
A másik, nem tudom mit keresek, eladó hw, lapot vegyetek, stb lehet a cím, de, dvd, ups már nem jó, mert 3 karakter.
Van fönt egy hírdetésem, de avr ups-t nem talál.
Csak szőrmentén :) Nekem van mobilszámom és NEKED?

#592 Felhasználó inaktív   HookR 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2010. 03. 21. 19:15

Üzenet megtekintéseIdézet: Samuraj - Dátum: 2010. 03. 21. 16:39

- hsz-eknél jobban szembetűnik az üres tér probléma, ezzel összefüggésben a text box nagyon kicsi.

Smiley-k mellet közvetlen van "Szerkesztő méretének növelése" ('Zöld felfele nyíl' ikon) és "Szerkesztő méretének csökkentése" ('Kék lefele nyíl' ikon) gomb, amivel tetszés szerint átméretezheted a szövegmezőt.

Már akartam is említeni, hogy legalább ez az egy hasznos új fícsör van a fórumon. https://forum.hwsw.h...tyle_emoticons/default/smile2.gif
A tévedés jogát fenntartom :)

"Consciousness is the uninterrupted stream of memories and simulations taking place within your brain using models of yourself, people you know, and other aspects of reality in order to accurately choose behaviours likely to result in the most beneficial outcomes."

Server Tower - 2in1
Server Tower - SSI MEB
DTX-Box :: Koncepció

#593 Felhasználó inaktív   Renwick 

• Renwick
  • PipaPipaPipaPipaPipa
  • Csoport: Stábtag

Elküldve: 2010. 03. 21. 19:44

Üzenet megtekintéseIdézet: bogdan - Dátum: 2010. 03. 21. 16:16

tudod pont az a gond, hogy attol, hogy valami mukodik (sot, a specifikacio szerint mukodik!), attol onmagaban nem lesz hasznalhato. pont ott szoktak a tisztan programozo gondolkodasu kodolok elrontani, hogy azt hiszik, az egyikbol kovetkezik a masik. kozben meg eleg ranezni az itteni velemenyekre, hogy kideruljon, mennyire masrol szol a ketto..

Bogdan, az a helyzet, hogy az IPB az egyik legnagyobb licencelhető fórummotor a világon, rengeteg fórumon használják a default layouttal. Namost, -- feltételezem én -- ezt az alap layoutot nem egy programozó/designer dobta össze két pizza közt, vagyis vélhetően megvan az oka annak, hogy miért ilyenre csinálták. Feltételezem azt is, hogy ha ez fórumozók millióinak nem tetszene, már rég reszeltek volna az alap skinen, merthogy ugye az IPB is a licencdíjakból él, ergo az az érdekük, hogy lehetőleg minél több elégedett fórumozó az ő fórummotorjukkal fórumozzon.
Persze ettől még lehet az a véleményed, hogy használhatatlan, lehet, hogy az is (bár azért mégis használod, lásd idézet).
A fentiekből következik, hogy az IPB vagy a gyors csőd felé rohan, vagy mégiscsak te vagy kisebbségben a véleményeddel. :)
üdv

R.
Can you hear me, major Tom?

#594 Felhasználó inaktív   Renwick 

• Renwick
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2010. 03. 21. 20:08

Nézzétek meg a tesztfórumot (https://forum.hwsw.hu/ipb3/index.php?), itt most az alapértelmezett skin az "IPB Lo-Fi" nevű, egy nagyon egyszerű váz, gyakorlatilag csak a hozzászólás látszik, teljesen lecsupaszítva, nincsenek csatolmányok, sem bővített szerkesztő, lényegében csak egy karakteres fórumot takar. Ha akarjátok, ezt be tudom tenni a választható skinek közé itt - lenne rá igény?

üdv

R.

#595 Felhasználó inaktív   Bocee 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2010. 03. 21. 20:16

Hali,

Köszönöm a válaszokat a kérdéseimre...

A színvilágot sikerült megszelidíteni, beállítottam a sima fehérre, mert a másik nekem nem jön be. Persze ez egyéni ízlés, de valahogy nagyon "izé"...ciki...
Az fel sem tűnt, hogy keki, ott a tetején olyan rózsaszínes és mellé a kiemelés olyan zöld szerű.. brrr. Már bocs:-D

Így elviselhető..

A szerkesztő felület szokható.

A kedvencek hozzáadása/eltávolítását is megtaláltam. Azzal nincs is gond.
Ellenben, az a probléma, hogy amikor olvasok egy hozzászólást, vagy éppen írok, utána akarok ugrani az engem érdeklő következő kedvencre, akkor abban a témában nem lehet kiválasztani. A régiben állandóan látszott fent a kedvencek linkje, csak oda kellett kattintani és már válogathattam az engem érdeklő témák közül. Itt vissza kell lépni az alap fórum menűbe és csak akkor lesz jobb oldalt egy sáv ahol felsorolja a témákat.
Ami nem valami áttekinthető.. A régi szerintem sokkal felhasználó barátabb volt.

Természetesen értem, rengeteg ember dolgozik ezen, nem is keveset, és a licensz is olyan amilyen. Ha sok helyen megfelel ugyan miért ne lenne jó.
Ettől függetlenül lehet még felhasználó barát és ez nem teljesen az...
Értem azt is haladni kell a korral, de ezt ne visszafelé tegyük...

No, de majd valahogy megbarátkozom ezzel, bár abban továbbra is biztos vagyok nem szívesen jövök azóta erre felé, mióta a régi jó fórum ki lett cserélve...

Üdv és mindenkinek jó munkát, bocee

Szerkesztette: Bocee 2010. 03. 21. 20:23 -kor

..:: Asus P5Q-E :: Intel Core 2 Duo E8500 :: Sapphire HD4870 Vapor-X 1 Gb :: 2*2 Gb GeiL Ultra DDR2-1066 :: WD2500KS  :: WD5000AAKS :: WD5000AAKS:: Pioneer DVR-212 :: Pioneer DVR-216D :: Samsung SyncMaster 206BW ::  Cooler Master CM690 :: Logitech G5 :: Logitech S510 :: Logitech Z2200 :: SB Audigy 2 ZS :: Corsair HX520 :: Razer Goliathus Control Edition :: Artic Cooling Freezer 7 Pro ::..

#596 Felhasználó inaktív   HookR 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2010. 03. 21. 20:29

Üzenet megtekintéseIdézet: Bocee - Dátum: 2010. 03. 21. 20:16

Ellenben, az a probléma, hogy amikor olvasok egy hozzászólást, vagy éppen írok, utána akarok ugrani az engem érdeklő következő kedvencre, akkor abban a témában nem lehet kiválasztani. A régiben állandóan látszott fent a kedvencek linkje, csak oda kellett kattintani és már válogathattam az engem érdeklő témák közül.

Most is ott van. Legfelül a sötétszürke sávban.

"Consciousness is the uninterrupted stream of memories and simulations taking place within your brain using models of yourself, people you know, and other aspects of reality in order to accurately choose behaviours likely to result in the most beneficial outcomes."

Server Tower - 2in1
Server Tower - SSI MEB

#597 Felhasználó inaktív   HookR 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2010. 03. 21. 20:40

Üzenet megtekintéseIdézet: Renwick - Dátum: 2010. 03. 21. 19:44

Namost, -- feltételezem én -- ezt az alap layoutot nem egy programozó/designer dobta össze két pizza közt, vagyis vélhetően megvan az oka annak, hogy miért ilyenre csinálták.

Pl. hogy WQXGA felbontást használnak pivot módban. https://forum.hwsw.h...tyle_emoticons/default/wink_2.gif

Idézet

Feltételezem azt is, hogy ha ez fórumozók millióinak nem tetszene, már rég reszeltek volna az alap skinen, merthogy ugye az IPB is a licencdíjakból él, ergo az az érdekük, hogy lehetőleg minél több elégedett fórumozó az ő fórummotorjukkal fórumozzon.

Írtatok már nekik, hogy készítsenek végre használható scriptet a régebbi idézetek konvertálásához?

Server Tower - 2in1
Server Tower - SSI MEB

#598 Felhasználó inaktív   debaj 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2010. 03. 21. 20:43

Üzenet megtekintéseIdézet: Renwick - Dátum: 2010. 03. 21. 20:08

Ha akarjátok, ezt be tudom tenni a választható skinek közé itt - lenne rá igény?

Reakció nem jött még rá, úgyhogy csak ismételni tudom magamat: a mobilos skinnel mi van? Azt nem lehet bedobni a választhatók közé?

#599 Felhasználó inaktív   Renwick 

• Renwick
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2010. 03. 21. 20:59

Üzenet megtekintéseIdézet: debaj - Dátum: 2010. 03. 21. 20:43

Reakció nem jött még rá, úgyhogy csak ismételni tudom magamat: a mobilos skinnel mi van? Azt nem lehet bedobni a választhatók közé?

Elvileg semmi akadálya, de az egy mobilra optimalizált skin, nem véletlenül.

üdv

R.

#600 Felhasználó inaktív   Mumia 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2010. 03. 21. 20:59

Üzenet megtekintéseIdézet: Renwick - Dátum: 2010. 03. 21. 20:08

Nézzétek meg a tesztfórumot (https://forum.hwsw.hu/ipb3/index.php?), itt most az alapértelmezett skin az "IPB Lo-Fi" nevű, egy nagyon egyszerű váz, gyakorlatilag csak a hozzászólás látszik, teljesen lecsupaszítva, nincsenek csatolmányok, sem bővített szerkesztő, lényegében csak egy karakteres fórumot takar. Ha akarjátok, ezt be tudom tenni a választható skinek közé itt - lenne rá igény?

üdv

R.

Csupasznak csupasz, de nem kompaktabb, szóval sok értelme nincsen, na meg túl nagy a funkcióvesztés.

#601 Felhasználó inaktív   Mumia 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2010. 03. 21. 21:04

rengeteg fórumon használják a default layouttal
Erre van valami statisztika? Én spec itt találkoztam vele először, mármint ipb3-al. Az általam látogatott oldalak közül egy se használ ipb3-at, 2-est és 1-est annál inkább, de azoknál nem is volt gond a default layout-al. Egyébként is az a véleményem, hogy magára adó oldal nem dob be semmilyen fórummotort default skinnel, legfeljebb 1-2 nem szakmabeli kisebb költségvetésű oldal (de azok eleve nem fizetős motort fognak venni, hanem valami ingyenest).

Szerkesztette: Mumia 2010. 03. 21. 21:07 -kor

#602 Felhasználó inaktív   Bocee 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2010. 03. 21. 21:18

Üzenet megtekintéseIdézet: HookR - Dátum: 2010. 03. 21. 21:29

Most is ott van. Legfelül a sötétszürke sávban.

Hali,

Keresem, de sehogy sem találom. Bocs a bénaságomért...:-(
Valamint egy dolgot hiányolok de nagyon. A régiben volt ugrás a tetejére, azt nem lehetne itt is megvalósítani...

Tényleg nem szeretnék itt ilyen negatívnak tűnni, és nem lehet mindenkinek megfelelni, de azok szerintem nagyon jól használható funkciók voltak...

Alkalmazkodni próbálok amúgy...

Köszi, az eddigit: bocee
..:: Asus P5Q-E :: Intel Core 2 Duo E8500 :: Sapphire HD4870 Vapor-X 1 Gb :: 2*2 Gb GeiL Ultra DDR2-1066 :: WD2500KS  :: WD5000AAKS :: WD5000AAKS:: Pioneer DVR-212 :: Pioneer DVR-216D :: Samsung SyncMaster 206BW ::  Cooler Master CM690 :: Logitech G5 :: Logitech S510 :: Logitech Z2200 :: SB Audigy 2 ZS :: Corsair HX520 :: Razer Goliathus Control Edition :: Artic Cooling Freezer 7 Pro ::..

#603 Felhasználó inaktív   Renwick 

• Renwick
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2010. 03. 21. 21:23

Üzenet megtekintéseIdézet: Mumia - Dátum: 2010. 03. 21. 21:04

Erre van valami statisztika? Én spec itt találkoztam vele először, mármint ipb3-al. Az általam látogatott oldalak közül egy se használ ipb3-at, 2-est és 1-est annál inkább, de azoknál nem is volt gond a default layout-al. Egyébként is az a véleményem, hogy magára adó oldal nem dob be semmilyen fórummotort default skinnel, legfeljebb 1-2 nem szakmabeli kisebb költségvetésű oldal (de azok eleve nem fizetős motort fognak venni, hanem valami ingyenest).

Addig, amíg egyikünk sem tudja pontosan, milyen keretek közt lehet ezt a skint megváltoztatni, szerintem nem érdemes erről vitázni.

üdv

R.

#604 Felhasználó inaktív   Qwerty4 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Hozzászólás ikon  Elküldve: 2010. 03. 21. 21:24

Üzenet megtekintéseIdézet: debaj - Dátum: 2010. 03. 21. 18:15

Ilyen volt a régiben is, csak egy gombbal le kellett nyitni. :)

Egyébként szerintem százszor inkább a keymedia, mint a máshol gyakran előforduló, kommentek közé ékelt flashes bannerek. Reklámmentes úgysem lesz a fórum.

Hát ez most megdöbbent, közel 4 év HWSW fórumozás alatt nem vettem észre ezt a gyors válasz lehetőséget.
De azért mintha rémlene, hogy valamikor használtam, de mégis feledésbe merült. https://forum.hwsw.h...tyle_emoticons/default/wacko.gif
Qwerty4

#605 Felhasználó inaktív   scaurus 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa
  • Blog megtekintése

Elküldve: 2010. 03. 21. 22:12

Üzenet megtekintéseIdézet: Mumia - Dátum: 2010. 03. 21. 21:04

... Én spec itt találkoztam vele először, mármint ipb3-al.
...Egyébként is az a véleményem, hogy magára adó oldal nem dob be semmilyen fórummotort default skinnel, legfeljebb 1-2 nem szakmabeli kisebb költségvetésű oldal (de azok eleve nem fizetős motort fognak venni, hanem valami ingyenest).

Pl: a képregény.net fóruma, először én is meglepődtem, hogy most hol is vagyok... :hemuveg:

Szerkesztette: scaurus 2010. 03. 21. 22:12 -kor

"Nem érzem a számban az eper ízét", de már nem is akarom...

#606 Felhasználó inaktív   Mumia 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2010. 03. 21. 22:18

Üzenet megtekintéseIdézet: Renwick - Dátum: 2010. 03. 21. 21:23

Addig, amíg egyikünk sem tudja pontosan, milyen keretek közt lehet ezt a skint megváltoztatni, szerintem nem érdemes erről vitázni.

üdv

R.

Mocskos ferengik még olvasni se engedik a fórumukat, ha nem vagyok fizető vásárló :mad: Mármint invision

#607 Felhasználó inaktív   Samuraj 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2010. 03. 21. 22:48

Üzenet megtekintéseIdézet: Bocee - Dátum: 2010. 03. 21. 21:18

Valamint egy dolgot hiányolok de nagyon. A régiben volt ugrás a tetejére,... szerintem nagyon jól használható funkciók voltak...

Tök jó, hogy mindenkinek lényegtelen funkciók kellenek. Gördítősáv mire való? Vagy lusták vagyunk odaegerészni vagy görgőzni?Mellesleg a tetejére link az egy külön link, így a böngésző előre-hátra gombjába bekerül. Mert én viszont a "vissza" gombot használom lelkesen, pl kedvencek: topic új hsz elolvas, majd vissza, aztán a következő topic ugyanígy. De vannak már többlapos böngészők, kedvencekből középső egérgombbal újlapra meg lehet nyitni a témát, elolvas, bezár, megy a következőre.
Meg ez a skinezés. Szerintem fontosabb volna, hogy ne vakítsa ki az ember szemét a FFFFFF háttéren vékony sötét betűk, mert mindenhol ezt a "irodai" stílust pumpálják. Nekem igenis a sötét háttéren világos szöveg kell. És tök fölösleges, hogy milyen színű, nem azért netezek, hogy festményekben gyönyörködjek, jajj de szép keki, zöld vagy hupikék. Viszont nagyon lényeges lenne, hogy a szar javaszkript ne fagyassza le a gépet, hogy a negyedórája fogalmazott szöveget irhatom újra, meg a szar flessek ne fütyüljenek, sípoljanak kikapcsolhatatlanul, amikor a winamp nyomatja a ramsteint, meg villognak összevissza és dög lassú az egész (persze nem az intel7 cpu-n).
Mostanában én is hasonló "közösségi" honlapot tervezek és ilyenkor hanyattvágódok, amilyen igények vannak, ahelyett, hogy pöpecül működne. Egyébként a skinezést a legkönnyebb megcsinálni: rakás szinösszeállitás, javaszkript meg css, csak egy felület, ami rá van húzva a motorra.
A vindóz nem program! Nem lehet memória igénye! Csak egy alaprendszer, amin a programok futhatnak, nekik lehet memória igényük! A vindóz igenis érje be 64Kilobyte-val! Kiváltképp a telepítője!

#608 Felhasználó inaktív   Mumia 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2010. 03. 21. 22:56

Samuraj: Ha van valami attól még nem kötelező használni, én se használtam soha oldal tetejére linket, pont amiatt amit írsz, de ha valaki ettől lesz boldog, miért ne lehetne? Ha nem kattintasz rá nem kerül a historyba.

#609 Felhasználó inaktív   Carmaged 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2010. 03. 21. 22:57

Üzenet megtekintéseIdézet: Samuraj - Dátum: 2010. 03. 21. 22:48

Tök jó, hogy mindenkinek lényegtelen funkciók kellenek. Gördítősáv mire való? Vagy lusták vagyunk odaegerészni vagy görgőzni?Mellesleg a tetejére link az egy külön link, így a böngésző előre-hátra gombjába bekerül. Mert én viszont a "vissza" gombot használom lelkesen, pl kedvencek: topic új hsz elolvas, majd vissza, aztán a következő topic ugyanígy. De vannak már többlapos böngészők, kedvencekből középső egérgombbal újlapra meg lehet nyitni a témát, elolvas, bezár, megy a következőre.
Meg ez a skinezés. Szerintem fontosabb volna, hogy ne vakítsa ki az ember szemét a FFFFFF háttéren vékony sötét betűk, mert mindenhol ezt a "irodai" stílust pumpálják. Nekem igenis a sötét háttéren világos szöveg kell. És tök fölösleges, hogy milyen színű, nem azért netezek, hogy festményekben gyönyörködjek, jajj de szép keki, zöld vagy hupikék. Viszont nagyon lényeges lenne, hogy a szar javaszkript ne fagyassza le a gépet, hogy a negyedórája fogalmazott szöveget irhatom újra, meg a szar flessek ne fütyüljenek, sípoljanak kikapcsolhatatlanul, amikor a winamp nyomatja a ramsteint, meg villognak összevissza és dög lassú az egész (persze nem az intel7 cpu-n).
Mostanában én is hasonló "közösségi" honlapot tervezek és ilyenkor hanyattvágódok, amilyen igények vannak, ahelyett, hogy pöpecül működne. Egyébként a skinezést a legkönnyebb megcsinálni: rakás szinösszeállitás, javaszkript meg css, csak egy felület, ami rá van húzva a motorra.

Renwick: itt az igény a lo-fi skinre. :)

Samuraj: attól még, hogy neked nem kell (sőt, nem is érted: nem azt a funkciót írtad le, amit hiányolunk), másnak lehetne hasznos. A kheki meg nem azért a nép kedvence, mert jajdeszép, hanem mert 9 évig az volt a színösszeállítás, az a HWSW fórum; emellett kiválóan olvasható és a postokat nagyon jól szeparálta a "minden második postnak van azonos háttere" design.

Másrészt több, mint vicces magadat úgy bármilyen szinten is hozzáértőnek beállítani, hogy a saját gépedet sem tudod olyan szinten karbantartani, hogy egy default fórumot meg tudj vele nézni. :Đ

Szerkesztette: Carmaged 2010. 03. 21. 22:59 -kor

#610 Felhasználó inaktív   Carmaged 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2010. 03. 21. 23:02

Bogdan, az a helyzet, hogy az IPB az egyik legnagyobb licencelhető fórummotor a világon, rengeteg fórumon használják a default layouttal. Namost, -- feltételezem én -- ezt az alap layoutot nem egy programozó/designer dobta össze két pizza közt, vagyis vélhetően megvan az oka annak, hogy miért ilyenre csinálták. Feltételezem azt is, hogy ha ez fórumozók millióinak nem tetszene, már rég reszeltek volna az alap skinen, merthogy ugye az IPB is a licencdíjakból él, ergo az az érdekük, hogy lehetőleg minél több elégedett fórumozó az ő fórummotorjukkal fórumozzon.
Persze ettől még lehet az a véleményed, hogy használhatatlan, lehet, hogy az is (bár azért mégis használod, lásd idézet).
A fentiekből következik, hogy az IPB vagy a gyors csőd felé rohan, vagy mégiscsak te vagy kisebbségben a véleményeddel. :)
üdv

R.

Szóval azt mondod, hogy az itteni (immár két)maroknyi hangos fórumozó a helikopter és mindenki más normális?

Értem én, hogy a dolgok némileg bonyolultabbak, mint kívánságműsort hostolni, de mérlegelni kell, hogy a csökkent olvashatóság (ami egy honlapnak elsőszámú mérési pontja) megér-e ennyit.

Téma megosztása:

• (89 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 29
  • 30
  • 31
  • 32
  • 33
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.