Hali,
Köszönöm a válaszokat a kérdéseimre...
A színvilágot sikerült megszelidíteni, beállítottam a sima fehérre, mert a másik nekem nem jön be. Persze ez egyéni ízlés, de valahogy nagyon "izé"...ciki...
Az fel sem tűnt, hogy keki, ott a tetején olyan rózsaszínes és mellé a kiemelés olyan zöld szerű.. brrr. Már bocs:-D
Így elviselhető..
A szerkesztő felület szokható.
A kedvencek hozzáadása/eltávolítását is megtaláltam. Azzal nincs is gond.
Ellenben, az a probléma, hogy amikor olvasok egy hozzászólást, vagy éppen írok, utána akarok ugrani az engem érdeklő következő kedvencre, akkor abban a témában nem lehet kiválasztani. A régiben állandóan látszott fent a kedvencek linkje, csak oda kellett kattintani és már válogathattam az engem érdeklő témák közül. Itt vissza kell lépni az alap fórum menűbe és csak akkor lesz jobb oldalt egy sáv ahol felsorolja a témákat.
Ami nem valami áttekinthető.. A régi szerintem sokkal felhasználó barátabb volt.
Természetesen értem, rengeteg ember dolgozik ezen, nem is keveset, és a licensz is olyan amilyen. Ha sok helyen megfelel ugyan miért ne lenne jó.
Ettől függetlenül lehet még felhasználó barát és ez nem teljesen az...
Értem azt is haladni kell a korral, de ezt ne visszafelé tegyük...
No, de majd valahogy megbarátkozom ezzel, bár abban továbbra is biztos vagyok nem szívesen jövök azóta erre felé, mióta a régi jó fórum ki lett cserélve...
Üdv és mindenkinek jó munkát, bocee
Szerkesztette: Bocee 2010. 03. 21. 20:23 -kor
..:: Asus P5Q-E :: Intel Core 2 Duo E8500 :: Sapphire HD4870 Vapor-X 1 Gb :: 2*2 Gb GeiL Ultra DDR2-1066 :: WD2500KS :: WD5000AAKS :: WD5000AAKS:: Pioneer DVR-212 :: Pioneer DVR-216D :: Samsung SyncMaster 206BW :: Cooler Master CM690 :: Logitech G5 :: Logitech S510 :: Logitech Z2200 :: SB Audigy 2 ZS :: Corsair HX520 :: Razer Goliathus Control Edition :: Artic Cooling Freezer 7 Pro ::..