HWSW Informatikai Kerekasztal: Megújult a HWSW fóruma! - HWSW Informatikai Kerekasztal

Ugrás a tartalomhoz

Mellékleteink: HUP | Gamekapocs

• (89 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 73
  • 74
  • 75
  • 76
  • 77
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.

Megújult a HWSW fóruma! Új fórummotor, és egyéb változások. Értékeld a témát: ****- 15 szavazás

#1481 Felhasználó inaktív   Iguana 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa
  • Csoport: Fórumtag

Elküldve: 2010. 07. 29. 20:24

Üzenet megtekintéseIdézet: helloszabi - Dátum: 2010. 07. 29. 21:13

de ez már-már költészet!

Attól még bunkó marad.
Tényleg szükség van itt erre?
Magyarország legnagyobb informatikai portálja... az. Nézz szét a fórumon.
Nem szeretem, ha leszabályoznak, de azért némi rend lehetne.
Pár éve ilyenért (sőt, feleennyiért) úgy kipenderítették a srácok a renitens bővérű kollégákat, hogy öröm volt nézni.
Most így biztos jobb.

Szerkesztette: *Iguana* 2010. 07. 29. 20:28 -kor

Egy alkoholista nyakpárna kalandjai amarra, meg túl: phulop.wordpress.com BBM channel: C00490982 Twitter: @phulopblog

#1482 Felhasználó inaktív   helloszabi 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa
  • Blog megtekintése
  • Csoport: Stábtag

Elküldve: 2010. 07. 29. 20:26

Üzenet megtekintéseIdézet: *Iguana* - Dátum: 2010. 07. 29. 21:24

attól még bunkó marad

az lehet :Đ
hwsw staff

#1483 Felhasználó inaktív   Carmaged 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2010. 07. 29. 20:28

Üzenet megtekintéseIdézet: kovacs_istv - Dátum: 2010. 07. 29. 18:04

...fölösleges személyeskedés...

Infohiányban szenvedsz, de még ezt a nemlétező alkalmat is megragadod arra, hogy kirohanj. Vicces színfolt volt ez anno, most már unalmas - már egy anyázást sem tud elindítani. Akkor hívnák ezt közösségi moderációnak, ha ezt észre is vennéd. :-D Így viszont remekül alátámasztod, hogy itt a közösségi moderáció miért nem működik. Persze egy szekcióval odébb Eleanor is menetrendszerűen hetente bátran lehülyéz valakit a KRESZ topicban, hiába a jelzés gomb.

Komolyra.

Szerintem nem árulok el nagy titkot azzal, ha elmondom, hogy anno a modfórumban mi értesültünk vastagon előre (pedig már tavasz közepe óta nem vagyunk modok), hogy a két fórum valamikor egy lesz. Akkoriban néhány kollégával térden állva könyörögtünk az üzemeltetőknek, hogy hallgassák meg a mi véleményünket. Feltételeztük ugyanis magunkról, hogy náluk messze jobban ismerjük a fórumot sokéves modi háttérrel (4-5 év...), ezért vonjanak be minket az összevonás folyamatába, mert az összetűzéseket nekünk kell majd elsímítani. Ezt azelőtt is szívesen megtettük, csak szerintünk a társadalmi munkáért cserébe elvárható lett volna ez. Ebből az lett, hogy semmit nem símitunk el, mert nem vagyunk modok. :Đ Nyilván ezért is nem kaptunk semmilyen érdemi infot az összevonásról és ezért is nem lettünk bevonva.

A HWSW felé némi kritika: eddig azt hittem, hogy ha mentek is a fejetek után, legalább következetesen fogjátok tenni. Meghirdettétek a "nemkellmod" stratégiát, majd néhány hónap múlva mégis lett egy (amit maximálisan támogatok). Viszont az, hogy a GK modja(i) (modlista híján nem tudom megnézni, hogy hányan) modok maradtak, nekem teljesen érthetetlen (semmi bajom a GK modjaival, soha nem volt semmi kapcsolatom velük). Most akkor a "nemkellmod", a "legyenegymodmertmuszáj" és a "legyenrendesmoderatúra" közül hol vagyunk? Ha ki akartátok rakni az akkori csapatot, mert túl sokszor mondtuk ellent, egyszerűbb lett volna ezt mondani és pont. Én nem egyszer felajánlottam, hogy vonjátok meg a jogaimat a nézetkülönbségek miatt, mégis megmaradtak, én meg csináltam tovább.

Nem értem a koncepciót. Ha nem kell megérteni, szóljatok. Bár én még mindig azt hiszem, hogy ez a felhasználóról kellene, hogy szóljon.

#1484 Felhasználó inaktív   debaj 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2010. 07. 29. 20:31

Üzenet megtekintéseIdézet: *Iguana* - Dátum: 2010. 07. 29. 21:24

Attól még bunkó marad.

Hagyd, kéthavonta megjelenik, picsog egy sort, beszól valakinek egy vastagat, aztán vagy eltűnik megint két hónapra, vagy még marad fél órát, aztán tűnik el. Ez van, nem kell hozzá szólni, aztán majd leszokik róla.

#1485 Felhasználó inaktív   tjames 

• Őstag
  • Blog megtekintése
  • Csoport: GK moderátor

Elküldve: 2010. 07. 29. 20:35

Üzenet megtekintéseIdézet: Carmaged - Dátum: 2010. 07. 29. 21:28

Infohiányban szenvedsz, de még ezt a nemlétező alkalmat is megragadod arra, hogy kirohanj. Vicces színfolt volt ez anno, most már unalmas - már egy anyázást sem tud elindítani. Akkor hívnák ezt közösségi moderációnak, ha ezt észre is vennéd. :-D Így viszont remekül alátámasztod, hogy itt a közösségi moderáció miért nem működik. Persze egy szekcióval odébb Eleanor is menetrendszerűen hetente bátran lehülyéz valakit a KRESZ topicban, hiába a jelzés gomb.

Komolyra.

Szerintem nem árulok el nagy titkot azzal, ha elmondom, hogy anno a modfórumban mi értesültünk vastagon előre (pedig már tavasz közepe óta nem vagyunk modok), hogy a két fórum valamikor egy lesz. Akkoriban néhány kollégával térden állva könyörögtünk az üzemeltetőknek, hogy hallgassák meg a mi véleményünket. Feltételeztük ugyanis magunkról, hogy náluk messze jobban ismerjük a fórumot sokéves modi háttérrel (4-5 év...), ezért vonjanak be minket az összevonás folyamatába, mert az összetűzéseket nekünk kell majd elsímítani. Ezt azelőtt is szívesen megtettük, csak szerintünk a társadalmi munkáért cserébe elvárható lett volna ez. Ebből az lett, hogy semmit nem símitunk el, mert nem vagyunk modok. :Đ Nyilván ezért is nem kaptunk semmilyen érdemi infot az összevonásról és ezért is nem lettünk bevonva.

A HWSW felé némi kritika: eddig azt hittem, hogy ha mentek is a fejetek után, legalább következetesen fogjátok tenni. Meghirdettétek a "nemkellmod" stratégiát, majd néhány hónap múlva mégis lett egy (amit maximálisan támogatok). Viszont az, hogy a GK modja(i) (modlista híján nem tudom megnézni, hogy hányan) modok maradtak, nekem teljesen érthetetlen (semmi bajom a GK modjaival, soha nem volt semmi kapcsolatom velük). Most akkor a "nemkellmod", a "legyenegymodmertmuszáj" és a "legyenrendesmoderatúra" közül hol vagyunk? Ha ki akartátok rakni az akkori csapatot, mert túl sokszor mondtuk ellent, egyszerűbb lett volna ezt mondani és pont. Én nem egyszer felajánlottam, hogy vonjátok meg a jogaimat a nézetkülönbségek miatt, mégis megmaradtak, én meg csináltam tovább.

Nem értem a koncepciót. Ha nem kell megérteni, szóljatok. Bár én még mindig azt hiszem, hogy ez a felhasználóról kellene, hogy szóljon.

Azzal a résszel totál egyetértek, hogy én sem értem ezt a megkülönböztetett, de lassan értelmét vesztett moderátori rangomat. Ugyanis a volt GK-s topikokra korlátozódik, és ott sem a játékos topikokkal volt sosem a nagyobb gond, inkább a treccspartis csettopikokban. Amiknek jelentős része megszűnt, vagy egybeolvadt a HWSW-s topikokkal, így már azokra nincs is jogunk moderálni. Szóval még mindig úgy vagyok, hogy megtisztelő a cím...és csinálom is a dolgom, csakúgy, mint az elmúlt 2.5 évben.
De a kérdés bennem is motoszkál...ilyentén van e még értelme????
Mert alapvetően nem született jog, így ha itt nem ez a rendszer én nem ragaszkodom hozzá. Ha az itt lévő rendszer életképes volt a közelmúltban, nem biztos hogy miattunk (3-an vagyunk + a GK stáb) fenn kell tartani a GK-s szokást. Ahol azért valljuk be soxor nagyon kevésnek is tudott bizonyulni ez a létszám.

Szerkesztette: tjames 2010. 07. 29. 20:36 -kor

Kép
Kép
Kép

#1486 Felhasználó inaktív   helloszabi 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa
  • Blog megtekintése

Elküldve: 2010. 07. 29. 20:35

azért is szükség van a gk-s moderátorokra, mert egyfajta mozgatórugói az ottani (azaz most már itteni) fórumos közösségnek (és ezzel nem azt mondom, hogy ti nem vagytok-voltatok azok!)
a jogaik le vannak korlátozva a gamekapocs alfórumra, tehát csak ott tevékenykedhetnek. az, hogy az új áthozott emberek, hogy reagálnak, megjósoolni sem tudtam volna. jelenleg ezt leginkább hullámzónak mondanám, de bízom benne, hogy elsimulnak a dolgok, és akkor már nem lesz arra szükség, hogy egy csapat figyeljen oda a userekre.

egyébként nem tudtam arról, hogy felajánlottátok a segítségeteket, ezért most eléggé meg vagyok lepődve.
hwsw staff

#1487 Felhasználó inaktív   helloszabi 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa
  • Blog megtekintése

Elküldve: 2010. 07. 29. 20:37

Üzenet megtekintéseIdézet: tjames - Dátum: 2010. 07. 29. 21:35

Amiknek jelentős része megszűnt, vagy egybeolvadt a HWSW-s topikokkal

ezt fejtsd ki kérlek bővebben, mert én biztos, hogy nem olvaszottam össze topikokat.
hwsw staff

#1488 Felhasználó inaktív   Carmaged 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Üzenet megtekintéseIdézet: tjames - Dátum: 2010. 07. 29. 21:35

Azzal a résszel totál egyetértek, hogy én sem értem ezt a megkülönböztetett, de lassan értelmét vesztett moderátori rangomat. Ugyanis a volt GK-s topikokra korlátozódik, és ott sem a játékos topikokkal volt sosem a nagyobb gond, inkább a treccspartis csettopikokban. Amiknek jelentős része megszűnt, vagy egybeolvadt a HWSW-s topikokkal, így már azokra nincs is jogunk moderálni. Szóval még mindig úgy vagyok, hogy megtisztelő a cím...és csinálom is a dolgom, csakúgy, mint az elmúlt 2.5 évben.
De a kérdés bennem is motoszkál...ilyentén van e még értelme????
Mert alapvetően nem született jog, így ha itt nem ez a rendszer én nem ragaszkodom hozzá. Ha az itt lévő rendszer életképes volt a közelmúltban, nem biztos hogy miattunk (3-an vagyunk + a GK stáb) fenn kell tartani a GK-s szokást. Ahol azért valljuk be soxor nagyon kevésnek is tudott bizonyulni ez a létszám.

A vége felé az aktív tagok száma nálunk simán leolvadt 4-5-re, ami szokszor kevés volt. Nagyjából 25 házigazdából.

#1489 Felhasználó inaktív   Iguana 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Üzenet megtekintéseIdézet: helloszabi - Dátum: 2010. 07. 29. 21:35

egyébként nem tudtam arról, hogy felajánlottátok a segítségeteket, ezért most eléggé meg vagyok lepődve.

Carmaged-ből kinézem
Egy alkoholista nyakpárna kalandjai amarra, meg túl: phulop.wordpress.com BBM channel: C00490982 Twitter: @phulopblog

#1490 Felhasználó inaktív   debaj 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2010. 07. 29. 20:38

Üzenet megtekintéseIdézet: Carmaged - Dátum: 2010. 07. 29. 21:37

A vége felé az aktív tagok száma nálunk simán leolvadt 4-5-re, ami szokszor kevés volt.

Naja, pár témakörben rendesen vadászni kellett a házigazdát.

#1491 Felhasználó inaktív   tjames 

• Őstag
  • Blog megtekintése

Elküldve: 2010. 07. 29. 20:40

Üzenet megtekintéseIdézet: helloszabi - Dátum: 2010. 07. 29. 21:37

ezt fejtsd ki kérlek bővebben, mert én biztos, hogy nem olvaszottam össze topikokat.

Még nem. De egész nap erről megy a szájkarate (amivel amúgy egyet értek) hogy nem legyen olyan sok OFFtopik, és ami hasonszőrű, az nem a játékok alatt legyen, hanem a Trásalgóban vagy homokozó vagy hol....ami már nem GK rész. és itt kapcsolódom az előző hsz-mhoz.
Kép
Kép
Kép

#1492 Felhasználó inaktív   Samott 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2010. 07. 29. 20:41

Viszont az, hogy a GK modja(i) (modlista híján nem tudom megnézni, hogy hányan) modok maradtak, nekem teljesen érthetetlen (semmi bajom a GK modjaival, soha nem volt semmi kapcsolatom velük). Most akkor a "nemkellmod", a "legyenegymodmertmuszáj" és a "legyenrendesmoderatúra" közül hol vagyunk?

Egyebkent az erdekes volt, hogy a topic koltoztetesek ellen az is felmerult ervkent, hogy ok csak a GK szekcioban tudnak moderalni es azert ne keruljon mashova az amugy mashova valo topic. Holott ez a hwsw foruma, minden szekciojara azonos szintu moderacio szukseges, nem?

Tudom hogy fajdalmas, de most friss a dolog, most kellene gyorsan lezavarni az osszevonasokat, mert integralni akarjuk az uj tarsasagot, nem egy elzart gettoba szamuzni oket. Es nezzuk meg, hogy a hwsw moderatura (es egy didymanhoz hasono jogosultsagokkal ellatott ex GK-s mod) hogyan tud rendettartani - mindenhol. Befogadni akarjuk oket, nem csak kisszobat kiadni alberletbe.

Samott
(There is always a last time for everything.) Overhead, without any fuss, the stars were going out. | exHWSW - Értünk mindenhez IS @ PH!

#1493 Felhasználó inaktív   helloszabi 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa
  • Blog megtekintése

Elküldve: 2010. 07. 29. 20:42

Üzenet megtekintéseIdézet: tjames - Dátum: 2010. 07. 29. 21:40

Még nem. De egész nap erről megy a szájkarate (amivel amúgy egyet értek) hogy nem legyen olyan sok OFFtopik, és ami hasonszőrű, az nem a játékok alatt legyen, hanem a Trásalgóban vagy homokozó vagy hol....ami már nem GK rész. és itt kapcsolódom az előző hsz-mhoz.

azt írtad, hogy megszűnT és hogy átalakulT, miközben semmi ilyen nem történt, csak beszélgettünk, és körbejártunk több lehetőséget. de ahogy írtam is (többször), nincs döntés, mindenki véleményét ki akarom kérni.
hwsw staff

#1494 Felhasználó inaktív   tjames 

• Őstag
  • Blog megtekintése

Elküldve: 2010. 07. 29. 20:43

Üzenet megtekintéseIdézet: helloszabi - Dátum: 2010. 07. 29. 21:37

Kép
Kép
Kép
Kép

#1495 Felhasználó inaktív   Iguana 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2010. 07. 29. 20:45

Üzenet megtekintéseIdézet: Samott - Dátum: 2010. 07. 29. 21:41

Befogadni akarjuk oket, nem csak kisszobat kiadni alberletbe.

Samott

na ez a költészet :Đ

#1496 Felhasználó inaktív   tjames 

• Őstag
  • Blog megtekintése

Elküldve: 2010. 07. 29. 20:45

Üzenet megtekintéseIdézet: Samott - Dátum: 2010. 07. 29. 21:41

...integralni akarjuk az uj tarsasagot, nem egy elzart gettoba szamuzni oket. Es nezzuk meg, hogy a hwsw moderatura (es egy didymanhoz hasono jogosultsagokkal ellatott ex GK-s mod) hogyan tud rendettartani - mindenhol. Befogadni akarjuk oket, nem csak kisszobat kiadni alberletbe.

Samott

Köszönjük! mi is így szeretnénk!
Kép
Kép
Kép

#1497 Felhasználó inaktív   helloszabi 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa
  • Blog megtekintése

Elküldve: 2010. 07. 29. 20:46

Üzenet megtekintéseIdézet: tjames - Dátum: 2010. 07. 29. 21:43

nem volt beállítva jog a gk moderátor csoportra, bocs, most próbáld, mennie kell
hwsw staff

#1498 Felhasználó inaktív   helloszabi 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa
  • Blog megtekintése

Elküldve: 2010. 07. 29. 20:46

Üzenet megtekintéseIdézet: *Iguana* - Dátum: 2010. 07. 29. 21:45

na ez a költészet :Đ

igen ez tényleg szép volt
hwsw staff

#1499 Felhasználó inaktív   tjames 

• Őstag
  • Blog megtekintése

Elküldve: 2010. 07. 29. 20:48

Üzenet megtekintéseIdézet: helloszabi - Dátum: 2010. 07. 29. 21:46

nem volt beállítva jog a gk moderátor csoportra, bocs, most próbáld, mennie kell

Ebből is látszik, nem előny modinak lenni :Đ :-D :) :) Köszi, már működik.
Kép
Kép
Kép

#1500 Felhasználó inaktív   helloszabi 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa
  • Blog megtekintése

Elküldve: 2010. 07. 29. 20:50

egyébként (és ezt most mindenféle felhang nélkül kérdem) szerintetek mit rontottam el a migrációnál? hogy kellett volna máshogy csinálni? ill. bónuszkérdés: mit gondoltok, jó ötlet-e hosszútávon ez az egész vérfrissítés?
tényleg érdekel a véleményetek.
hwsw staff

Téma megosztása:

• (89 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 73
  • 74
  • 75
  • 76
  • 77
  • Utolsó »