Idézet: kovacs_istv - Dátum: 2010. 07. 29. 18:04
...fölösleges személyeskedés...
Infohiányban szenvedsz, de még ezt a nemlétező alkalmat is megragadod arra, hogy kirohanj. Vicces színfolt volt ez anno, most már unalmas - már egy anyázást sem tud elindítani. Akkor hívnák ezt közösségi moderációnak, ha ezt észre is vennéd.

Így viszont remekül alátámasztod, hogy itt a közösségi moderáció miért nem működik. Persze egy szekcióval odébb Eleanor is menetrendszerűen hetente bátran lehülyéz valakit a KRESZ topicban, hiába a jelzés gomb.
Komolyra.
Szerintem nem árulok el nagy titkot azzal, ha elmondom, hogy anno a modfórumban mi értesültünk vastagon előre (pedig már tavasz közepe óta nem vagyunk modok), hogy a két fórum valamikor egy lesz. Akkoriban néhány kollégával térden állva könyörögtünk az üzemeltetőknek, hogy hallgassák meg a mi véleményünket. Feltételeztük ugyanis magunkról, hogy náluk messze jobban ismerjük a fórumot sokéves modi háttérrel (4-5 év...), ezért vonjanak be minket az összevonás folyamatába, mert az összetűzéseket nekünk kell majd elsímítani. Ezt azelőtt is szívesen megtettük, csak szerintünk a társadalmi munkáért cserébe elvárható lett volna ez. Ebből az lett, hogy semmit nem símitunk el, mert nem vagyunk modok.

Nyilván ezért is nem kaptunk semmilyen érdemi infot az összevonásról és ezért is nem lettünk bevonva.
A HWSW felé némi kritika: eddig azt hittem, hogy ha mentek is a fejetek után, legalább következetesen fogjátok tenni. Meghirdettétek a "nemkellmod" stratégiát, majd néhány hónap múlva mégis lett egy (amit maximálisan támogatok). Viszont az, hogy a GK modja(i) (modlista híján nem tudom megnézni, hogy hányan) modok maradtak, nekem teljesen érthetetlen (semmi bajom a GK modjaival, soha nem volt semmi kapcsolatom velük). Most akkor a "nemkellmod", a "legyenegymodmertmuszáj" és a "legyenrendesmoderatúra" közül hol vagyunk? Ha ki akartátok rakni az akkori csapatot, mert túl sokszor mondtuk ellent, egyszerűbb lett volna ezt mondani és pont. Én nem egyszer felajánlottam, hogy vonjátok meg a jogaimat a nézetkülönbségek miatt, mégis megmaradtak, én meg csináltam tovább.
Nem értem a koncepciót. Ha nem kell megérteni, szóljatok. Bár én még mindig azt hiszem, hogy ez a felhasználóról kellene, hogy szóljon.