Idézet: kovacs_istv - Dátum: 2010. 07. 10. 21:54
Amúgy azért valahol egyetértek, el lehet gondolkoznunk rendesen, a fórum valóban "más", mint anno. Pedig lehetne tenni ez ellen, megmaradhatna kőkemény szakmai fórumnak, ahogyan volt is. A társaság moderáélja önmagát egy lósz@r, az indexen, origon elmegy, de egy szakmai fórumban, ahol később unokáink is (

) keresni fognak, ott lehetetlen lesz az egész, valóban, ha fröcsögés, akkor senki nem fogja olvasgatni később, egyszerűen BLOG lesz belőle.
Alázat, én meg azt gondolom, a tisztelet hiányzik (én is beszólok ám rendesen néha). Bár szerintem e 2 szó tekintetében ugyanarról beszélünk. S ezt tudják a többiek is, akik régóta gyűrik már itt a postokat. valamit tenni kéne, mert blogolni divatos lett, de saját magunkat öljüök meg ezzel a stílussal, a moderatúra hiánya pedig katalizátorként hat. Mindannyiunknak kell tenni, nem várhatjuk el a modoktól, de tisztázni kell a felállást, ki hova tartozik, mert így mindenki beleköp a nagy levesbe, abból lesz a krampampuli.

Jó lenne szabályozni, én azt mondom, s akkor visszaalakulhat szerintem. Ha a fékeket kiengedték, akkor csak a lejtő méretei szabják meg, mekkorát fogunk zakózni, de mindenképp az alján fogunk kikötni.
Szóval jó lenne fékezni. A szolgáltatói oldalról! Mert ott van jog a postok takarításához, a fórum tisztításához, a szemét kisöpréséhez, hogy ismét kereshető(bb) legyen az egész, s később olvashatóbb.
(ja, ha cégben belenézek, mutatom főnöknek, hogy itt meg itt van leírás erről meg erről, akkor később szól, hogy az egész tele van káromkodással meg beszólásokkal...

)
Kéne moderatúra, másképp hogy segítsünk, ha bárki beírhat bármit?
Szerkesztette: Warrior 2010. 07. 12. 09:00 -kor
"Hey Ripley, don't worry. Me and my squad of ultimate badasses will protect you! Check it out! Independently targeting particle beam phalanx. Vwap! Fry half a city with this puppy. We got tactical smart missiles, phase-plasma pulse rifles, RPGs, we got sonic electronic ball breakers! We got nukes, we got knives, sharp sticks..."