HWSW Informatikai Kerekasztal: Témarombolás - HWSW Informatikai Kerekasztal

Ugrás a tartalomhoz

Mellékleteink: HUP | Gamekapocs

• (98 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 23
  • 24
  • 25
  • 26
  • 27
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.

Témarombolás Mit lehet tenni, ha valaki témarombolást lát? Értékeld a témát: -----

#481 Felhasználó inaktív   Carmaged 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa
  • Csoport: Fórumtag

Elküldve: 2011. 01. 06. 11:53

Üzenet megtekintéseIdézet: didyman - Dátum: 2011. 01. 06. 09:34

2005. 09. 30 óta, pontosan.

Akkor az pontosan 4,5 év, 2010. 04. óta van új motor.

#482 Felhasználó inaktív   Raynes 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2011. 01. 06. 17:49

Gabinéninek és Iguángyíknak: tudok ezekre a moderálási alapelvekre egyértelműbb megoldást. A jövőben még csak el se olvassátok DD cikkeit (és a hozzá tartozó fórumtopikokat se), nemhogy kommenteljétek. Még csak kattintani sem érdemes ezekre. A hsz-eit fórummotorral szűrjétek ki, privátban pedig tiltsátok le. Ennél jobban nem tudtok keresztbe tenni neki. Egy idő után majd észre fogja venni, hogy lófaszt nem érdekel az a kibaszott fészbuk meg az egész lájkolás. Addig meg szépen írogasson csak write-only módban. Majd elfárad, és nem tudja majd a 2001-es multiregjeivel és az újonc kommentelőkkel sem kompenzálni ezt a hatást. Én pl. ehhez tartom magam (fórumban és privátban még nem tiltottam egyelőre). Ezt javaslom a többi törzstagnak is. Egyszerű, hatékony, idő- és energiaspórolós. Nem kell hozzá szájat tépni és moderátornak sírni. Sem most, sem később.

Szerkesztette: Wile E 2011. 01. 06. 17:50 -kor

„The volume of a pizza of thickness a and radius z can be described by the following formula: pi zz a.”

#483 Felhasználó inaktív   Jahno 

• vérképkeretezés occsón
  • PipaPipaPipaPipaPipa
  • Csoport: Stábtag

Elküldve: 2011. 01. 06. 18:33

Üzenet megtekintéseIdézet: Wile E - Dátum: 2011. 01. 06. 17:49

Majd elfárad, és nem tudja majd a 2001-es multiregjeivel és az újonc kommentelőkkel sem kompenzálni ezt a hatást.

Én most nem bírtam megállni, de van pár reg, aki nekem is gyanús. Már egyiket lebérkommentelőztem, szerintem nem vagyunk messze tőle. Úgyis olyan dátummal csinálnak júzert, amilyennek akarnak, most hirtelen beestek emberek, aztán mindenképpen a cikk alá nyomják 5+ éves regekkel? Etessék ám a fenét.
Make love not Wor.

#484 Felhasználó inaktív   Dr. Szöszi 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2011. 01. 06. 20:17

Hülye helyekre jártok olvasni.

Én miért nem találkozok soha doalyen nikkekkel?
És igen, mivel a fórum nem hoz pénzt, így nem csoportosítunk át kellő erőforrást ahhoz, hogy az itt felmerült igényeket, bugokat miazmást megfelelően kezelni tudjuk.

#485 Felhasználó inaktív   Raynes 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2011. 01. 06. 20:23

Ez igaz, de az user sorszáma is sok mindent elárul. Nekem az lett gyanús, hogy az új motorral párhuzamosan megjelentek pár hozzászólásos 2001-es ősregek (2001-es hsz-eik is vannak), akiknek a véleménye és az érdeklődése totál egyezik DD-val. Tisztára, mintha egy alvó sejt éledt volna újra.

Szerkesztette: Wile E 2011. 01. 06. 20:24 -kor

„The volume of a pizza of thickness a and radius z can be described by the following formula: pi zz a.”

#486 Felhasználó inaktív   Dr. Szöszi 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2011. 01. 06. 20:33

"A mundér becsülete..."
(Vagy becsületesen felhasználták az alvó regeket. Jelszót kell csak újat adni, és violá...)

ui.
De mink itten szigorúan csak rágalmazunk, a zigasság az IP-címek követésével derülhet ki annak számára, akinek nem érdeke kideríteni.

Szerkesztette: Dr. Szöszi 2011. 01. 06. 20:35 -kor

És igen, mivel a fórum nem hoz pénzt, így nem csoportosítunk át kellő erőforrást ahhoz, hogy az itt felmerült igényeket, bugokat miazmást megfelelően kezelni tudjuk.

#487 Felhasználó inaktív   Jahno 

• vérképkeretezés occsón
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2011. 01. 06. 20:34

Üzenet megtekintéseIdézet: Wile E - Dátum: 2011. 01. 06. 20:23

Ez igaz, de az user sorszáma is sok mindent elárul. Nekem az lett gyanús, hogy az új motorral párhuzamosan megjelentek pár hozzászólásos 2001-es ősregek (2001-es hsz-eik is vannak), akiknek a véleménye és az érdeklődése totál egyezik DD-val. Tisztára, mintha egy alvó sejt éledt volna újra.

Ja, 2001-2004 közti időszak elég jól van, de nekem pár vadi új is gyanús. Az ilyen 2004-ben reggelt, majd most hirtelen el kezd kommentelni, az már több, mint gyanús. Amúgy az sem baj, ha nem egyezik a véleménye, az jó vitaalap mindenkinek.
Make love not Wor.

#488 Felhasználó inaktív   Dr. Szöszi 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2011. 01. 06. 20:36

Üzenet megtekintéseIdézet: Jahno - Dátum: 2011. 01. 06. 20:34

Amúgy az sem baj, ha nem egyezik a véleménye, az jó vitaalap mindenkinek.

klikk++

#489 Felhasználó inaktív   Jahno 

• vérképkeretezés occsón
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2011. 01. 06. 20:48

Üzenet megtekintéseIdézet: Dr. Szöszi - Dátum: 2011. 01. 06. 20:36

klikk++

Azt mondták nem azért van, és nem számít. De tényleg.
Make love not Wor.

#490 Felhasználó inaktív   debaj 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2011. 01. 06. 21:01

Üzenet megtekintéseIdézet: Wile E - Dátum: 2011. 01. 06. 17:49

Ennél jobban nem tudtok keresztbe tenni neki. Egy idő után majd észre fogja venni, hogy lófaszt nem érdekel az a kibaszott fészbuk meg az egész lájkolás.

Az első felével egyetértek (mert ennél jobban tényleg nem tudtok innen keresztbe tenni neki), de komolyan gondolod, hogy ha az ide járó és hőbörgő tíz ember ezentúl mellőzi a Dojcsák úr cikkeit, az ki fog hatni annyira a statisztikákra, hogy bárkinek is feltűnjön? :-) Az ilyen attila9988 meg pepitox-félék úgyis benyögik mindegyik alá, hogy sokbirka, debezzegén, aztán a többi "új arc" majd szétszedi őket meg egymást is, legfeljebb adott fészbukos cikk alatt száz helyett csak kilencvennyolc komment lesz.

Azt kell csinálni, hogy hírhez csak akkor szólsz hozzá, ha mindenképpen közölni akarod a véleményedet, vitatkozni nem állsz le senkivel, úgyhogy legalább magadat nem bosszantod fölöslegesen, a kedvenc topikjaidban meg úgyse futsz össze a főoldalas keménymaggal meg a lájkolós cikkekkel. A vezetőség úgyis pottyant rá magasról, hogy kinek milyen vélt és valós sérelmei vannak, meg személy szerint kinek melyik volt a kedvenc korszaka a HWSW történetében. Hőbörögni meg kár, mert úgysincs foganatja, akkor meg csak a saját egészségedet rongálod, az meg kinek hiányzik?

Mondjuk továbbra is tartom, hogy érdemes lenne fórumszinten is elszeparálni a cikkes és nemcikkes topikokat, de hát le lettem szavazva, még akkor is, ha egy pillanatra úgy tűnt, hogy megfontolják a dolgot.

#491 Felhasználó inaktív   Raynes 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2011. 01. 06. 21:32

Üzenet megtekintéseIdézet: debaj - Dátum: 2011. 01. 06. 21:01

Mondjuk továbbra is tartom, hogy érdemes lenne fórumszinten is elszeparálni a cikkes és nemcikkes topikokat, de hát le lettem szavazva, még akkor is, ha egy pillanatra úgy tűnt, hogy megfontolják a dolgot.

Anno eleve ezt javasoltam én is. Szerintem igen sokan támogatnánk ezt a megoldást. Úgy néz ki az ígéretek alapján, hogy erre Renwickék is hajlandók lennének talán. Baromi jó lenne.

Nekem még az is csípné az ormányom, ha ki lehetne szűrni a bolhás topikokat is, de ebbe szerintem a hwsw vezetősége nem menne bele, meg a technikai megvalósítása is kérdéses lehet. Úgyhogy ez megmarad álomnak. Mindegy is, nem szabad telhetetlennek lenni. Eddig azt a kerülőmegoldást találtam ki rá, hogy megjelölöm az egész bolhás alfórumot az ikonjával olvasottnak, és csak utána nézek rá az új tartalomra.

Szerkesztette: Wile E 2011. 01. 06. 21:55 -kor

#492 Felhasználó inaktív   csozsi 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2011. 01. 07. 01:07

Üzenet megtekintéseIdézet: Dr. Szöszi - Dátum: 2011. 01. 06. 20:17

Hülye helyekre jártok olvasni.

Én miért nem találkozok soha doalyen nikkekkel?

Pedig a blog.hu-n is megleled, és a Picasán is, bár ott csak doyenként.
"Ha már minden kisérleted csődöt mond, olvasd el a használati utasítást" (Murphy)
"Úgy vezess, mintha te jönnél szemben is."
"semmi sem olyan állandó, mint az ideiglenes megoldások"

#493 Felhasználó inaktív   Jahno 

• vérképkeretezés occsón
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2011. 01. 07. 01:19

Üzenet megtekintéseIdézet: csozsi - Dátum: 2011. 01. 07. 01:07

Pedig a blog.hu-n is megleled, és a Picasán is, bár ott csak doyenként.

Meg az összes yammostwitteres baszon. Egyszer rákugliztam, elég sok ideje van faszságokat írogatni. Bár én is azt csinálom.
Make love not Wor.

#494 Felhasználó inaktív   MisterY 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2011. 01. 07. 08:32

Üzenet megtekintéseIdézet: Wile E - Dátum: 2011. 01. 06. 21:32

Nekem még az is csípné az ormányom, ha ki lehetne szűrni a bolhás topikokat is, de ebbe szerintem a hwsw vezetősége nem menne bele, meg a technikai megvalósítása is kérdéses lehet. Úgyhogy ez megmarad álomnak. Mindegy is, nem szabad telhetetlennek lenni. Eddig azt a kerülőmegoldást találtam ki rá, hogy megjelölöm az egész bolhás alfórumot az ikonjával olvasottnak, és csak utána nézek rá az új tartalomra.

Ha a jelenlegi rendszerbe nem lehet belepréselni, akkor az egész bolhát le kellene választani, valahogy úgy, ahogy az előző motornál volt.

Annak megvolt minden előnye a bolha számára, amit a mostani rendszer nem tud biztosítani:
- a hirdetések szertkeszthetők, frissíthetők voltak.
- a lejárt hirdetések lezárhatók voltak.
- lehetett benne keresni, voltak valódi alkategóriák, míg most ömlesztve jelenik meg minden

#495 Felhasználó inaktív   Renwick 

• Renwick
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2011. 01. 07. 10:23

Üzenet megtekintéseIdézet: Wile E - Dátum: 2011. 01. 06. 21:32

Anno eleve ezt javasoltam én is. Szerintem igen sokan támogatnánk ezt a megoldást. Úgy néz ki az ígéretek alapján, hogy erre Renwickék is hajlandók lennének talán. Baromi jó lenne.

A félreértések elkerülése végett nem ígértem és nem is ígérek semmit (már csak azért sem, mert nem minden rajtam múlik), de most úgy tűnik, hosszabb távon valóban ez lesz a megoldás, illetve a HWSW-től, mint főoldaltól gyakorlatilag teljesen el kívánjuk különíteni a fórumot. A stábnak sem ideje sem kedve nincs már a fórummal pepecselni, ez hosszú távon láthatóan mindenkit frusztrál, titeket is, minket is. Jó hír, hogy egy tegnapi megbeszélés alapján EG hajlik arra, hogy a fórum technikai üzemeltetését átadja, ehhez azonban először is megfelelő konstrukciót és megfelelő üzemeltetőt kéne találni.

üdv

R.
Can you hear me, major Tom?

#496 Felhasználó inaktív   Eleanor 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2011. 01. 07. 10:36

Por a békejére...

Ha az agyatok fele akkora lenne, mint az arcotok… zsenik lennétek.. (T.B.)

#497 Felhasználó inaktív   Jahno 

• vérképkeretezés occsón
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2011. 01. 07. 11:12

Üzenet megtekintéseIdézet: Renwick - Dátum: 2011. 01. 07. 10:23

Jó hír, hogy egy tegnapi megbeszélés alapján EG hajlik arra, hogy a fórum technikai üzemeltetését átadja, ehhez azonban először is megfelelő konstrukciót és megfelelő üzemeltetőt kéne találni.

Ez érdekes. Nagy szopás az biztos. Utolsó, írásban tett ajánlatom a műszaki részére még akár érvényes is lehet.
Make love not Wor.

#498 Felhasználó inaktív   didyman 

• Tápszag-értő
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2011. 01. 07. 11:12

Üzenet megtekintéseIdézet: Eleanor - Dátum: 2011. 01. 07. 10:36

Por a békejére...

No de hátha. Mégis, nem hátra. :-)
Privát helyett email van.
Segíts nekünk, hogy segíthessünk másokon!
(Holnap délelőtt úgysem jó neki, mert nem engedem ki az ágyamból... Tündérvirág)

#499 Felhasználó inaktív   Renwick 

• Renwick
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2011. 01. 07. 11:26

Üzenet megtekintéseIdézet: Jahno - Dátum: 2011. 01. 07. 11:12

Ez érdekes. Nagy szopás az biztos. Utolsó, írásban tett ajánlatom a műszaki részére még akár érvényes is lehet.

Milyen ajánlatról van szó, hová/kinek küldted?
Egyébként nem feltétlenül a műszaki üzemeltetés a kérdés, hanem az adminisztráció, felhasználói igények felmérése és implementálása, tesztelés, bugok kijavítása, miazmás.

üdv

R.
Can you hear me, major Tom?

#500 Felhasználó inaktív   didyman 

• Tápszag-értő
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2011. 01. 07. 11:47

Üzenet megtekintéseIdézet: Renwick - Dátum: 2011. 01. 07. 11:26

Egyébként nem feltétlenül a műszaki üzemeltetés a kérdés, hanem az adminisztráció, felhasználói igények felmérése és implementálása, tesztelés, bugok kijavítása, miazmás.

üdv

R.

Pont az, ami nektek is nagyon döcögve ment.
Privát helyett email van.
Segíts nekünk, hogy segíthessünk másokon!
(Holnap délelőtt úgysem jó neki, mert nem engedem ki az ágyamból... Tündérvirág)

Téma megosztása:

• (98 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 23
  • 24
  • 25
  • 26
  • 27
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.