HWSW Informatikai Kerekasztal: Témarombolás - HWSW Informatikai Kerekasztal

Ugrás a tartalomhoz

Mellékleteink: HUP | Gamekapocs

• (98 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 43
  • 44
  • 45
  • 46
  • 47
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.

Témarombolás Mit lehet tenni, ha valaki témarombolást lát? Értékeld a témát: -----

#881 Felhasználó inaktív   Iguana 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa
  • Csoport: Fórumtag

Elküldve: 2011. 07. 05. 15:44

Üzenet megtekintéseIdézet: Jahno - Dátum: 2011. 07. 05. 12:28

Azonban használtam egy weboldal nevű *nie.com kinyit a Blackberry 9700 Bold. A feloldó kód hangzott azonnal és ügyfélszolgálat nagyon segítőkész. Szeretném ajánljuk ezt a weboldalt, ha azt tervezi, hogy kinyit bármelyik az alább említett Blackberry telefonok.

BIS reg-et is felold?
:]
Egy alkoholista nyakpárna kalandjai amarra, meg túl: phulop.wordpress.com BBM channel: C00490982 Twitter: @phulopblog

#882 Felhasználó inaktív   Jahno 

• vérképkeretezés occsón
  • PipaPipaPipaPipaPipa
  • Csoport: Stábtag

Elküldve: 2011. 07. 05. 16:17

Üzenet megtekintéseIdézet: *Iguana* - Dátum: 2011. 07. 05. 16:44

BIS reg-et is felold?
:]

Olyat még nem ittam, de kellő koncentrációban engem bármi felold :-)
Make love not Wor.

#883 Felhasználó inaktív   PetruZ 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2011. 07. 06. 06:41

Új spam-roham:

- Internetes tartalomszolg.-ban: ez, ez, meg ez.
- GK: ez és ez
- Op.rendszerek: ez
- Házimozi: ez, ez
- Hálózatok: ez

(Némelyik már több hetes :), de vannak frissek is.)
/ Gigabyte H67M-UDH2-B3, Core2 i5-2300@2.8, 2x2GB A-Data DDR3/PC1333 Gaming, Asus HD6870/1GB, Samsung 1TB/SATA2 + HD200HJ, LG SATA dvd-rw, Asus TA-B71 + FSP Saga II 500W, Samsung 215TW, Sweex optikai/USB, noname bill.

#884 Felhasználó inaktív   lordrolee 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2011. 07. 06. 07:27

Pont most akartam írni a GK-ban lévőt :D
Kép

Xfire profil

LordRolee

#885 Felhasználó inaktív   dareal 

• Senior tag
  • Csoport: GK moderátor

Elküldve: 2011. 07. 06. 08:20

sajnos azon GK topicokra nincs jogom, így nem tudom orvosolni. elméletileg várható, hogy oda is kapunk jogot (ha már GK), akkor ott ilyen nem nagyon lesz.
www.darjani.org - Ingyenes Star Wars Galaxies szerver (nem warez!) www.darjani.org/jgrn- Juggernauts klán (MMORPG, MMOFPS, Airsoft)
My gaming rig: Gigabyte EP45-DQ6 | Intel Core2Quad Q9550 | 2 x 2 giga Kingston HyperX DDR2-1066 | Asus 9800GX2 Extreme 1GB | 4x winyó raid 0+1-ben 1,2TB | SB Audigy 2 ZS Platinum + Yamaha házimozi | OS: Windows 7 SP1 64-bit / LOS / Haiku for fun
Mobile devices:Galaxy Note 3

#886 Felhasználó inaktív   Dr. Szöszi 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2011. 07. 06. 09:46

Üzenet megtekintéseIdézet: dareal - Dátum: 2011. 07. 06. 09:20

sajnos

Mit ne mondjak, a te aláírásod is felér egy spammal.
És igen, mivel a fórum nem hoz pénzt, így nem csoportosítunk át kellő erőforrást ahhoz, hogy az itt felmerült igényeket, bugokat miazmást megfelelően kezelni tudjuk.

#887 Felhasználó inaktív   Gabibácsi 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2011. 07. 06. 10:01

Kettővel. De már lett neki szólva. Állítólagos moderátorként lehetne több esze, hogy ne 9 soros aláírása legyen.
--- Internet is just a bigger floppy disk ---

#888 Felhasználó inaktív   Raynes 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2011. 07. 06. 10:06

Üzenet megtekintéseIdézet: Gabibácsi - Dátum: 2011. 07. 06. 11:01

De már lett neki szólva.

Azóta csökkentett már a sorszámon. Ez már a tömörített verzió. Olyan telhetetlenek vagytok :-D
„The volume of a pizza of thickness a and radius z can be described by the following formula: pi zz a.”

#889 Felhasználó inaktív   dareal 

• Senior tag

Elküldve: 2011. 07. 06. 11:28

Üzenet megtekintéseIdézet: Dr. Szöszi - Dátum: 2011. 07. 06. 10:46

Mit ne mondjak, a te aláírásod is felér egy spammal.

a baloldali user info rész miatt éppenséggel 1 sorral lóg így ki minden rövidebb hozzászólásom. azaz ha nem lenne az az aláírás, akkor is csak 1 sorral lenne kisebb egy rövid hozzászólás. az az egy sor ilyen zavaró?
persze egy hosszú post esetén már nem, de hozzáteszem, hogy a szabályzatnak teljes mértékben megfelel.

érdekes, de az senkit sem zavar, ha képekkel van teli. lásd akár ezen topic (lordrolee, ne vedd magadra, pont tojok rá, csak nem értem. ráadásul nem hogy hosszabb és képet is tartalmaz, még külső hivatkozást is), amiben egy aláírás nagyobb, mint az enyém. ráadásul még ha komoly adatforgalom miatt problémáznátok, akkor az még így is "jóval" leterhelőbb, mert kívülről szedi a képet.

de légyen így! jön egy újabb zippelés :)

szerk.: -2 sor, lehet pezsgőt bontani :)

Szerkesztette: dareal 2011. 07. 06. 11:36 -kor

www.darjani.org - Ingyenes Star Wars Galaxies szerver (nem warez!) www.darjani.org/jgrn- Juggernauts klán (MMORPG, MMOFPS, Airsoft)
My gaming rig: Gigabyte EP45-DQ6 | Intel Core2Quad Q9550 | 2 x 2 giga Kingston HyperX DDR2-1066 | Asus 9800GX2 Extreme 1GB | 4x winyó raid 0+1-ben 1,2TB | SB Audigy 2 ZS Platinum + Yamaha házimozi | OS: Windows 7 SP1 64-bit / LOS / Haiku for fun

#890 Felhasználó inaktív   Gabibácsi 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2011. 07. 06. 12:22

Üzenet megtekintéseIdézet: dareal - Dátum: 2011. 07. 06. 12:28

a baloldali user info rész miatt éppenséggel 1 sorral lóg így ki minden rövidebb hozzászólásom. azaz ha nem lenne az az aláírás, akkor is csak 1 sorral lenne kisebb egy rövid hozzászólás. az az egy sor ilyen zavaró?
persze egy hosszú post esetén már nem, de hozzáteszem, hogy a szabályzatnak teljes mértékben megfelel.

érdekes, de az senkit sem zavar, ha képekkel van teli. lásd akár ezen topic (lordrolee, ne vedd magadra, pont tojok rá, csak nem értem. ráadásul nem hogy hosszabb és képet is tartalmaz, még külső hivatkozást is), amiben egy aláírás nagyobb, mint az enyém. ráadásul még ha komoly adatforgalom miatt problémáznátok, akkor az még így is "jóval" leterhelőbb, mert kívülről szedi a képet.

de légyen így! jön egy újabb zippelés :)

szerk.: -2 sor, lehet pezsgőt bontani :)

de, a képek is zavaróak
a te 7 sorosod is, továbbra is

#891 Felhasználó inaktív   dareal 

• Senior tag

Elküldve: 2011. 07. 06. 12:43

Üzenet megtekintéseIdézet: Gabibácsi - Dátum: 2011. 07. 06. 13:22

de, a képek is zavaróak
a te 7 sorosod is, továbbra is

mondok jobbat, a te aláírásod sértőbb, mint az én soraim (melyek ráadásul teljes mértékben megfelelnek a helyi szabályozásoknak). ajánlom figyelmedbe az alkoholreklámozás törvényben foglalt szabályozásait. :) (az oldalt 18 éven aluliak is látogatják, így elég egyértelmű a szitu)
ha már mindenképp kötekedni akarunk, akkor hajrá :)

Szerkesztette: dareal 2011. 07. 06. 12:44 -kor

#892 Felhasználó inaktív   Gabibácsi 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2011. 07. 06. 12:48

Üzenet megtekintéseIdézet: dareal - Dátum: 2011. 07. 06. 13:43

mondok jobbat, a te aláírásod sértőbb, mint az én soraim (melyek ráadásul teljes mértékben megfelelnek a helyi szabályozásoknak). ajánlom figyelmedbe az alkoholreklámozás törvényben foglalt szabályozásait. :) (az oldalt 18 éven aluliak is látogatják, így elég egyértelmű a szitu)
ha már mindenképp kötekedni akarunk, akkor hajrá :)

kemény vagy csoki
csak marhaságokat írsz :D
ráadásul másról volt szó, arról, hogy zavaró a hosszú aláírásod
ennyi

#893 Felhasználó inaktív   dareal 

• Senior tag

Elküldve: 2011. 07. 06. 13:14

Idézet

18. § (1) Tilos alkoholtartalmú ital olyan reklámja, amely
a) gyermek-, illetve fiatalkorúaknak szól,
b) gyermek- vagy fiatalkorút mutat be,
c) alkoholtartalmú ital mértéktelen fogyasztására ösztönöz, vagy negatívan tünteti fel az önmérsékletet, illetve az alkoholfogyasztástól való tartózkodást,
d) az alkohol fogyasztását jobb fizikai teljesítménnyel vagy járművezetéssel kapcsolja össze,
e) olyan benyomást kelt, hogy az alkohol fogyasztása hozzájárul a társadalmi vagy szexuális sikerhez,
f) azt állítja vagy olyan benyomást kelt, hogy az alkoholnak gyógyászati tulajdonsága van, serkentő vagy nyugtató hatású,
g) azt állítja vagy olyan benyomást kelt, hogy az alkohol személyes konfliktusok megoldásának eszköze lehet, vagy
h) a magas alkoholtartalmat az italok pozitív minőségi jellemzőjeként hangsúlyozza.
(2) Tilos közzétenni alkoholtartalmú ital reklámját
a) sajtótermék első borítólapjának külső oldalán, illetve - honlap esetén - a nyitó oldalon,
b) színházban vagy moziban 20 óra előtt, illetve gyermek-, illetve fiatalkorúak számára készült műsorszámot közvetlenül megelőzően, annak teljes időtartama alatt és közvetlenül azt követően,
c) egyértelműen játék céljára szánt terméken és annak csomagolásán, és
d) közoktatási és egészségügyi intézményben, továbbá ilyen intézmény bejáratától légvonalban mért kétszáz méteres távolságon belül szabadtéri reklámhordozón.

hivatalos támogató - rendszerességre utalás, repetitivitása (ezen az oldalon is ismétlődik, ahány postot írsz, az újból és újból feltűnik) ösztönzően hathat, fogyasztásának pozitív hatását kelti. speciel engem nem zavar, csak ha már kötekedünk, akkor olyat én is tudok.

node hagyjuk. ismétlem, a szabályzatnak teljes mértékben megfelelek, ráadásul aláírásom jóval rövidebb mint az oldal látogatóinak nagy részénél.
többszörösen rövidítettem normális felkéréseknek megfelelően (érdekes, aki normálisan kérte, annak teljesítettem a kérését, utána már nem is volt vele probléma), a kötekedésekre meg nem nagyon adok. ennyi erővel nyugodtan be lehetne szólni bármely x360 vagy ps3 profilt linkelő egyénnek, mert azon aláírások jóval hosszabbak, a tartalmat meg külső szerverről töltik be (már a dinamikus tartalommal ellátottak). csak példa volt, mert szerintem nem zavaró. felém ugatolda van, zavaró, de a többi le van tojva magasról. néha bánom, hogy hazaköltöztem a kötekedők országába.

amúgy kifejtenéd/nétek, hogy mi benne a zavaró? főleg, hogy ez már aztán tényleg nem hosszú?

ps: lásd kivel van dolgod, ismét -2 sor :D

Szerkesztette: dareal 2011. 07. 06. 13:16 -kor

#894 Felhasználó inaktív   Raynes 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2011. 07. 06. 13:15

Üzenet megtekintéseIdézet: dareal - Dátum: 2011. 07. 06. 14:14

Addig úgysem lesz elég, míg nem lesz az aláírásod mindössze fél soros :Đ
„The volume of a pizza of thickness a and radius z can be described by the following formula: pi zz a.”

#895 Felhasználó inaktív   Carmaged 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2011. 07. 06. 13:16

hivatalos támogató - rendszerességre utalás, repetitivitása (ezen az oldalon is ismétlődik, ahány postot írsz, az újból és újból feltűnik) ösztönzően hathat, fogyasztásának pozitív hatását kelti. speciel engem nem zavar, csak ha már kötekedünk, akkor olyat én is tudok.

node hagyjuk. ismétlem, a szabályzatnak teljes mértékben megfelelek, aláírásom jóval rövidebb mint az oldal látogatóinak nagy részénél.
többszörösen rövidítettem normális felkéréseknek megfelelően (érdekes, aki normálisan kérte, annak teljesítettem a kérését, utána már nem is volt vele probléma), a kötekedésekre meg nem nagyon adok. ennyi erővel nyugodtan be lehetne szólni bármely x360 vagy ps3 profilt linkelő egyénnek, mert azon aláírások jóval hosszabbak, a tartalmat meg külső szerverről töltik be (már a dinamikus tartalommal ellátottak). csak példa volt, mert szerintem nem zavaró. felém ugatolda van, zavaró, de a többi le van tojva magasról. néha bánom, hogy hazaköltöztem.

amúgy kifejtenéd/nétek, hogy mi benne a zavaró? főleg, hogy ez már aztán tényleg nem hosszú?

Most már tökéletes a hossza. Köszönjük.

#896 Felhasználó inaktív   Gabibácsi 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2011. 07. 06. 13:25

node hagyjuk. ismétlem, a szabályzatnak teljes mértékben megfelelek, ráadásul aláírásom jóval rövidebb mint az oldal látogatóinak nagy részénél.
többszörösen rövidítettem normális felkéréseknek megfelelően (érdekes, aki normálisan kérte, annak teljesítettem a kérését, utána már nem is volt vele probléma), a kötekedésekre meg nem nagyon adok. ennyi erővel nyugodtan be lehetne szólni bármely x360 vagy ps3 profilt linkelő egyénnek, mert azon aláírások jóval hosszabbak, a tartalmat meg külső szerverről töltik be (már a dinamikus tartalommal ellátottak). csak példa volt, mert szerintem nem zavaró. felém ugatolda van, zavaró, de a többi le van tojva magasról. néha bánom, hogy hazaköltöztem a kötekedők országába.

1. nem reklám
2. már sokkal jobb az aláírás

#897 Felhasználó inaktív   dareal 

• Senior tag

Elküldve: 2011. 07. 06. 13:35

Üzenet megtekintéseIdézet: Gabibácsi - Dátum: 2011. 07. 06. 14:25

1. nem reklám
2. már sokkal jobb az aláírás

2. örülök
1. nem? egy adott termék nevét mutogatod, hirdeted. hogy neveznéd akkor? (de hagyjuk, mert igazából tojok rá).

#898 Felhasználó inaktív   Gabibácsi 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2011. 07. 06. 13:42

Üzenet megtekintéseIdézet: dareal - Dátum: 2011. 07. 06. 14:35

2. örülök
1. nem? egy adott termék nevét mutogatod, hirdeted. hogy neveznéd akkor? (de hagyjuk, mert igazából tojok rá).

2. én is
1. akkor te reklámozod ebben :
Gigabyte EP45-DQ6 | Intel Core2Quad Q9550 | 2 x 2 giga Kingston HyperX DDR2-1066 | Asus 9800GX2 Extreme 1GB | 4x winyó raid 0+1-ben 1,2TB | SB Audigy 2 ZS Platinum + Yamaha házimozi | OS: Ubuntu 11.04 / SuSE 11.1 / Windows 7 SP1 64-bit / LOS / Haiku for fun

a Gigabyte, intel, kingston , asus, sb, yamaha stb cégeket?
nem, ugye?

#899 Felhasználó inaktív   dareal 

• Senior tag

Elküldve: 2011. 07. 06. 13:44

Üzenet megtekintéseIdézet: Gabibácsi - Dátum: 2011. 07. 06. 14:42

2. én is
1. akkor te reklámozod ebben :
Gigabyte EP45-DQ6 | Intel Core2Quad Q9550 | 2 x 2 giga Kingston HyperX DDR2-1066 | Asus 9800GX2 Extreme 1GB | 4x winyó raid 0+1-ben 1,2TB | SB Audigy 2 ZS Platinum + Yamaha házimozi | OS: Ubuntu 11.04 / SuSE 11.1 / Windows 7 SP1 64-bit / LOS / Haiku for fun

a Gigabyte, intel, kingston , asus, sb, yamaha stb cégeket?
nem, ugye?

és ezek hol számítanak alkohol kategóriába? :D

#900 Felhasználó inaktív   Gabibácsi 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2011. 07. 06. 13:50

Üzenet megtekintéseIdézet: dareal - Dátum: 2011. 07. 06. 14:44

és ezek hol számítanak alkohol kategóriába? :D

most arról van szó, reklám-e, nem?

az én aláírásom poén

Téma megosztása: