Témarombolás Mit lehet tenni, ha valaki témarombolást lát?
Elküldve: 2011. 07. 12. 07:58
Segíts nekünk, hogy segíthessünk másokon!
(Holnap délelőtt úgysem jó neki, mert nem engedem ki az ágyamból... Tündérvirág)
Elküldve: 2011. 07. 12. 08:13
Idézet: didyman - Dátum: 2011. 07. 12. 08:58
Gamewareben van az első oldalon 2, illetve a videókártyás részben 1. Az alaplapos, háttértáras és egyéb szekcióban nem láttam. Gamekapocs bemergelős részt nem néztem.
Danke.
We are the swarm. But we are becoming ... much... much more. For the final metamorphosis, has only just begun.
Nem őszinteségre, meg bizalomra kell alapozni egy kapcsolatot, hanem tcp/ip-re!
Elküldve: 2011. 07. 12. 08:30
Idézet: Coppermine - Dátum: 2011. 07. 11. 14:03
-C0pp3rM!n3-
A felénk (és szerintem joggal mondhatom, hogy a legjobban informált 3 között vagyok) folytatott kommunikációban is az volt az egyértelmű indok, hogy a társaság önmoderáló lesz, ezért nincs szükség moderatúra, mindezek mellett köszönjük a sokéves fáradozást. Fölösleges találgatni, hogy mi volt az oka - a HWSW-nek mi pénzbe/erőforrásba nem kerültünk, a moderátori gárda fennállásának utolsó 2-3 éve alatt sem volt nagyobb az üzemeltetői aktivitás, mint most. Előtte meg "ittragadtak", bár EG-t érdemben nem nagyon láttam errefelé 2006-tól, mást meg főleg nem - kivéve a bolhás átalakítás idején.
Elküldve: 2011. 07. 12. 08:43
Idézet: Carmaged - Dátum: 2011. 07. 12. 09:30
Azért elég sokat rágtuk a fülüket, bár tény, hogy a közel nulla interakció nem lehetett nagyon terhes dolog. Annak idején az lett felhozva okként, hogy az oldal arculatába nem fér bele egy látványos moderátori jelenlét és a szigorú szabályozás példának okán a témazárások kapcsán, tehát hogy legyen lazább, liberálisabb a hely, a kifejezett moderátori jelenlét helyébe pedig lépjen egy teljesen észrevétlenül, csak a legkirívóbb esetekben csendben működő beavatkozás az admin jogú cikkírógárda felől, ezt leszámítva majd a közösség csendben elfordul az ide nem valóktól. Aztán flesdizájner megmutatta, hogy mennyire érdekli a csendes elfordulás, a spambotok meg azt is, hogy mennyire nem jó a jelenlegi regisztrációs rendszer.
A farkaskoma felvetésével nagyjából egyet értek, de nálunk elég tipikus, hogy jön az ember és nyit egy témát a bajának, a jelenlegi elvekbe ez a korlát ez nem fér bele megint..
(Holnap délelőtt úgysem jó neki, mert nem engedem ki az ágyamból... Tündérvirág)
Elküldve: 2011. 07. 12. 09:22
Idézet: didyman - Dátum: 2011. 07. 12. 09:43
A farkaskoma felvetésével nagyjából egyet értek, de nálunk elég tipikus, hogy jön az ember és nyit egy témát a bajának, a jelenlegi elvekbe ez a korlát ez nem fér bele megint..
ezzel csak az a baj, hogy az admin jogú cikkírógárda telibefossa azt, ha pl a háló topic első 6 topicja spam már hetek óta.
most nem azért, de idejön egy friss reges / guest, keres valamit a hálós topicban, és mit lát ? az első 6 téma vmi vegyélviagrát vagy enlargeyourpenis ... azzal a lendülettel fogja becsukni az ablakot.
nem tudom, h miért nem képes felfogni a csökött agyú cikkírógárda, hogy ezzel saját maguk alatt vágjákt a fát, és lassan a kutya sem lesz kíváncsi az egész fórumra. fórum nélkül meg asszem a hwsw látogattotsága szvsz kicsit megzuhanna - mert legyünk őszinték, IT vonalon van x más híroldal, és hogy őszinte legyek, ezek közül jó pár színvonalasabb, mint ez.
-C0pp3rM!n3-
Elküldve: 2011. 07. 12. 09:25
Idézet: didyman - Dátum: 2011. 07. 12. 09:43
Ezt úgy értelmezték, hogy aki Renwicknek beszólt, vagy Danikának, azt hajították ki páros lábbal, többiek meg nyomhatják a gombot, azon kívül, hogy vers is egy épületes faszkalap troll, az HWSWnek csak jót tesz. Flasdesignor meg olyan, amilyen, Neki lehet spammelni, én meg bírtam, hogy lófasz oszt meg is kaptam a fenyegetésem. Holott Ő ugyanazt csinálja a Win7 kontra XP kontra mindennel, csak nem ilyen röviden és tömören.
Elküldve: 2011. 07. 12. 09:26
Idézet: Coppermine - Dátum: 2011. 07. 12. 10:22
Aki meg itt marad, vagy ide jön, annak a színvonala kb. olyan lesz, mint a spamtopikoknak. Azt még mindig nem értem, hogy ha én is ehhez alacsonyodok, akkor miért vágnak ki. Este bokádtam a szemetet, reggelre már az accom sem működött, már majdnem újat kellett reggelnem. Spam az maradhat, mert jó.
Elküldve: 2011. 07. 12. 09:31

Elküldve: 2011. 07. 12. 17:10
Megtudtam, hogy "Köcsög pösti" vagyok. Ujjé!
Elküldve: 2011. 07. 12. 21:23
Idézet: DGabor_ - Dátum: 2011. 07. 12. 18:10
Idézet: didyman - Dátum: 2011. 07. 12. 08:58
Elküldve: 2011. 07. 12. 21:41
Idézet: Carmaged - Dátum: 2011. 07. 12. 09:30
El is hittétek? Nem kellett volna. Mert akkora burítás, mint a hétszentség. Mint az intelligens mosópor, mert amikor a kúton azt mondta a gyerek, hogy tankoljak az Evo Dieselből, mert azzal jobban megy. Aztán mondom neki, nézze már meg milyen autóról is van szó. Utána nem akart annyira reklámozni. (22 éves AX, ha azzal jobban megy, leszopom magam helyben, húz az normál gázolajjal is)
Szóval ha nekem ilyen szöveggel jönnének, én tutira b@sztatnám őket, hogy naaaa, árulják már el a valódi okát. Kizárt, hogy valaki tényleg ennyire hülye legyen, hogy valóban így megindokolja, s azt várja, hogy a másik bevegye.

Ez nem a chat.hu, ez elvileg egy szakmai fórum, az egész adatbázis-jellegét szétverik a felesleges postok.
ps.: ja, amúgy jut eszembe; lehet, hogy igaza volt, a társaság tényleg önmoderálóvá válik. Csak meg kellett volna kérdezni, hogy akkor mi lesz a fórummal? Mert ez fórum. Senki nem akarja a hülyeséget olvasni feleslegesen. Ennyire buták tényleg nem lehetnek, nem megy a fejembe. Tutira más oka volt.
Elküldve: 2011. 07. 13. 11:55
Idézet: Warrior - Dátum: 2011. 07. 12. 22:41
Szóval ha nekem ilyen szöveggel jönnének, én tutira b@sztatnám őket, hogy naaaa, árulják már el a valódi okát. Kizárt, hogy valaki tényleg ennyire hülye legyen, hogy valóban így megindokolja, s azt várja, hogy a másik bevegye.

Ez nem a chat.hu, ez elvileg egy szakmai fórum, az egész adatbázis-jellegét szétverik a felesleges postok.
ps.: ja, amúgy jut eszembe; lehet, hogy igaza volt, a társaság tényleg önmoderálóvá válik. Csak meg kellett volna kérdezni, hogy akkor mi lesz a fórummal? Mert ez fórum. Senki nem akarja a hülyeséget olvasni feleslegesen. Ennyire buták tényleg nem lehetnek, nem megy a fejembe. Tutira más oka volt.
Elhittük? Elfogadtuk.
Elküldve: 2011. 07. 13. 13:24
Idézet: Warrior - Dátum: 2011. 07. 12. 22:41

Ez nem hitkérdés, leírtam, mi történt.

Elküldve: 2011. 07. 14. 11:20
"Lacika112=Sandroid Multireg miatt nincs itt ban?
Ez az "élőlény" az SG-n vajon kiki, gettoharcos, Matula Lukaski, hottold és még vagy ezer más nicken, mostanában a PCfórumon flashdesigner és SkullJoe néven fut.
Tulajdonságai: Imádja feltétel nélkül az XP-t, miközben zsigerből gyűlöli a Vista Win7 vonalat. Emellett imádja a Linuxot. Saját elmondása szerint egy 900 MHz-es gépen 64 MB memóriával 3Dmax-szal Shreket megszégyenítő egész estés animációs filmeket renderel unalmában, kizárólag Linux alatt futtatott Wine-ban. Emellett programozó és mindentudó csoda pc-guru, aki a szervizben "legyalulja" a hibás gépekről a Win7-et és XP-t telepít rájuk, a vásárló konkrét szándéka (és a géppel együtt vásárolt OS licenc) ellenére is. Mert ő ilyen fasza gyerek. Ez szerinte minden problémát megold.
Meggyőződése, hogy a zsidók trójai megfigyelőrendszert integráltak a Vistába/Win7-be, amin keresztül őt próbálják megfigyelni, de ő bőszen védekezik a 64 bites titkosítású TOR segítségével, valamint a "rendesen kiherélt kalóz XP-jével".
Nagyon szeretni szerteszét formázni a szövegeit, a félkövér és kurzív kiemeléseket; a H1-es betűmérettől sem riad vissza, amennyiben a fórummotor ezt lehetővé teszi, valamint nagyon szeret sormintát rakni a falba fejelő szmájlikból, főleg, ha már minden érve elfogyott.
Kivétel nélkül minden Windows topicban megjelenik, és többé-kevésbé ugyanazt a pár mondatot hajtogatja.
@Lacika112/Sandroid: nem kell többet egy szót sem szólnod, minden fontosabb mondanivalódat összefoglaltam, azt hiszem."
Elküldve: 2011. 07. 14. 13:00
Elküldve: 2011. 07. 14. 15:56
Idézet: Jahno - Dátum: 2011. 07. 14. 12:20
...
Teljesen jogos. Ennél diplomatikusabban megfogalmazni már nem is lehetne. Ha józanul végigolvassa valaki Jahno kolléga jellemzését, s megnézi a soknevű kolléga postjait, miért nem érzi azt, hogy cselekedni kellene? Ráadásul nem csak tartalmilag kérdéses (bár az az, amivel a jelenlegi szabályzat nem tud mit kezdeni), hanem a stílusa is igen hamar "ugrik". Ezzel már csak lehetne mit kezdeni.