HWSW Informatikai Kerekasztal: T-Mobile Stick V Win7 x64 alatt nem megy - HWSW Informatikai Kerekasztal

Ugrás a tartalomhoz

Mellékleteink: HUP | Gamekapocs

Oldal 1 / 1
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.

T-Mobile Stick V Win7 x64 alatt nem megy Értékeld a témát: -----

#1 Felhasználó inaktív   artifex 

• Újonc
  • Pipa
  • Csoport: Alkalmi fórumtag

Elküldve: 2010. 04. 08. 16:51

Sziasztok!

Van egy T-Mobile Stick V termék (gyakorlatilag egy Huawei 1750), ami nem megy a Windows 7 Home Premium x64 notebook-kal. Az eredeti T-Mobilos rendszerével bedugtam, telepítette a Web'n'Walk Manager-t, majd nem ment, volt egy kis ikon ami azt mondta, hogy az adatkapcsolat nem megy. Aztán megnéztem és az eszközkezelőben sárga felkiáltójeles a "HUAWEI Mobile Connect - 3G Modem" sor, ha a tulajdonságokat megnézem, akkor azt mondja, hogy nem tudta a szükséges meghajtókat betölteni, 31-es hibakód. Többféleképpen próbáltam, nem. Aztán frissítettem a hivatalos utolsó Huawei firmware-re, minden maradt a régiben, cserébe most nem Web'n'Walk Managerem van, hanem Mobile Partner programom. Próbáltam a Huawei oldalán lévő utolsó verziójú meghajtót kézzel feltenni, ahogy a doksijában van, minden maradt a régi.

Találkozott-e más hasonló problémával (nincs adatkapcsolat, sárga felkiáltójel)? Van-e rá valami megoldás, hogy menjen? Megoldható-e, hogy a T-Mobile-os Web'n'Walk Managert, T-Mobile-os firmware-t visszategyem rá? Honnan lehet esetleg letölteni?

Köszi!

#2 Felhasználó inaktív   didyman 

• Tápszag-értő
  • PipaPipaPipaPipaPipa
  • Csoport: Stábtag

Elküldve: 2010. 04. 13. 08:39

Üzenet megtekintéseIdézet: artifex - Dátum: 2010. 04. 08. 16:51

Sziasztok!

Van egy T-Mobile Stick V termék (gyakorlatilag egy Huawei 1750), ami nem megy a Windows 7 Home Premium x64 notebook-kal. Az eredeti T-Mobilos rendszerével bedugtam, telepítette a Web'n'Walk Manager-t, majd nem ment, volt egy kis ikon ami azt mondta, hogy az adatkapcsolat nem megy. Aztán megnéztem és az eszközkezelőben sárga felkiáltójeles a "HUAWEI Mobile Connect - 3G Modem" sor, ha a tulajdonságokat megnézem, akkor azt mondja, hogy nem tudta a szükséges meghajtókat betölteni, 31-es hibakód. Többféleképpen próbáltam, nem. Aztán frissítettem a hivatalos utolsó Huawei firmware-re, minden maradt a régiben, cserébe most nem Web'n'Walk Managerem van, hanem Mobile Partner programom. Próbáltam a Huawei oldalán lévő utolsó verziójú meghajtót kézzel feltenni, ahogy a doksijában van, minden maradt a régi.

Találkozott-e más hasonló problémával (nincs adatkapcsolat, sárga felkiáltójel)? Van-e rá valami megoldás, hogy menjen? Megoldható-e, hogy a T-Mobile-os Web'n'Walk Managert, T-Mobile-os firmware-t visszategyem rá? Honnan lehet esetleg letölteni?

Köszi!

Hívd fel a t-szopportot.
Privát helyett email van.
Segíts nekünk, hogy segíthessünk másokon!
(Holnap délelőtt úgysem jó neki, mert nem engedem ki az ágyamból... Tündérvirág)

#3 Felhasználó inaktív   VKP 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa
  • Csoport: Fórumtag

Elküldve: 2010. 04. 13. 10:15

Üzenet megtekintéseIdézet: didyman - Dátum: 2010. 04. 13. 09:39

Hívd fel a t-szopportot.

Szerinted miután leverte róla a magenta szoftot milyen sikerekre számíthat?
Rendszergazda vagyok. Ha röhögni lát, mentsen!

"De sokkal nagyobb a valószínűsége annak, hogy Kecskemét külsőn fejedre esik egy bazi nagy sárga tehén."

#4 Felhasználó inaktív   artifex 

• Újonc
  • Pipa

Elküldve: 2010. 04. 13. 12:20

Üzenet megtekintéseIdézet: VKP - Dátum: 2010. 04. 13. 10:15

Szerinted miután leverte róla a magenta szoftot milyen sikerekre számíthat?

Köszi, látom fogod miről van szó. Persze utólag lehet mondani, hogy minek vertem le a magenta szart, de már megtörtént. Többek közt a leverés ténye miatt szeretném visszapakolni rá... Amit külföldi fórumokon találtam, az alapján a magenta firmware frissítéshez kell valami jelszó, de magát a firmware-t és a jelszót nem találtam.

A kezdő hozzászólás óta annyi történt, hogy egy XP-s gépen kipróbáltam a stick-et a rajta lévő Huawei programmal és tökéletesen megy, tehát a kártya, SIM, stb része tökéletesen működik, a probléma valószínűleg a Win7-nél van, úgyhogy koncentráljunk arra.

#5 Felhasználó inaktív   didyman 

• Tápszag-értő
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2010. 04. 13. 19:28

Üzenet megtekintéseIdézet: artifex - Dátum: 2010. 04. 13. 12:20

Köszi, látom fogod miről van szó. Persze utólag lehet mondani, hogy minek vertem le a magenta szart, de már megtörtént. Többek közt a leverés ténye miatt szeretném visszapakolni rá... Amit külföldi fórumokon találtam, az alapján a magenta firmware frissítéshez kell valami jelszó, de magát a firmware-t és a jelszót nem találtam.

A kezdő hozzászólás óta annyi történt, hogy egy XP-s gépen kipróbáltam a stick-et a rajta lévő Huawei programmal és tökéletesen megy, tehát a kártya, SIM, stb része tökéletesen működik, a probléma valószínűleg a Win7-nél van, úgyhogy koncentráljunk arra.

Csak azt nem tudom, hogy miért érzitek úgy, hogy jobban tudjátok, ha még fel sem hívtátok :think: .
Tehát: Hívd fel a T-onlányt és vázold, hogy az USB-s stick nem működik W7/64b alatt. Erre ő el fog küldeni neked emailben egy linket, ahonnét egy működő illesztőt tölthetsz le. Sem az eszköz gyári számáról, sem a rajta futó FW-ről nem fog szó esni, kapsz egy szabványos illesztőt, ami menni fog W7/64b alatt. Ennyi a téma bővebben, de tőlem még beszélhetünk róla, a lényeg továbbra is az lesz, hogy hívd fel őket. Nem a szám lobog, azért írtam, mert így oldottam meg. Ha szerencséd van (jó eséllyel lesz), az illesztő gond nélkül fog települni, nem T-s speciál, hanem hüvely volt.
(Holnap délelőtt úgysem jó neki, mert nem engedem ki az ágyamból... Tündérvirág)

#6 Felhasználó inaktív   artifex 

• Újonc
  • Pipa

Elküldve: 2010. 04. 13. 19:37

Üzenet megtekintéseIdézet: didyman - Dátum: 2010. 04. 13. 19:28

Csak azt nem tudom, hogy miért érzitek úgy, hogy jobban tudjátok, ha még fel sem hívtátok :think: .
Tehát: Hívd fel a T-onlányt és vázold, hogy az USB-s stick nem működik W7/64b alatt. Erre ő el fog küldeni neked emailben egy linket, ahonnét egy működő illesztőt tölthetsz le. Sem az eszköz gyári számáról, sem a rajta futó FW-ről nem fog szó esni, kapsz egy szabványos illesztőt, ami menni fog W7/64b alatt. Ennyi a téma bővebben, de tőlem még beszélhetünk róla, a lényeg továbbra is az lesz, hogy hívd fel őket. Nem a szám lobog, azért írtam, mert így oldottam meg. Ha szerencséd van (jó eséllyel lesz), az illesztő gond nélkül fog települni, nem T-s speciál, hanem hüvely volt.

Nem tudom jobban, de ismerem a céget és ez elég.

Köszi, így már más a leányka fekvése, hogy esetedben már ment ez út. Mellesleg ha Neked van linked, azt nem tudod elküldeni esetleg?

#7 Felhasználó inaktív   didyman 

• Tápszag-értő
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2010. 04. 13. 22:20

Üzenet megtekintéseIdézet: artifex - Dátum: 2010. 04. 13. 19:37

Nem tudom jobban, de ismerem a céget és ez elég.

Köszi, így már más a leányka fekvése, hogy esetedben már ment ez út. Mellesleg ha Neked van linked, azt nem tudod elküldeni esetleg?

Nem írtam olyat,hogy nekem van :-) . Ügyfelek gépe volt, azokon van. Mint látod, jelenleg nem elég az, amennyire ismered a céget ;-) .

#8 Felhasználó inaktív   artifex 

• Újonc
  • Pipa

Elküldve: 2010. 04. 14. 09:06

Üzenet megtekintéseIdézet: didyman - Dátum: 2010. 04. 13. 22:20

Nem írtam olyat,hogy nekem van :-) . Ügyfelek gépe volt, azokon van. Mint látod, jelenleg nem elég az, amennyire ismered a céget ;-) .

Ah, értem. Szomorú. :-) Legalább egy biztonsági másolatot eltehettél volna. ;-)

#9 Felhasználó inaktív   didyman 

• Tápszag-értő
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2010. 04. 14. 11:01

Üzenet megtekintéseIdézet: artifex - Dátum: 2010. 04. 14. 09:06

Ah, értem. Szomorú. :-) Legalább egy biztonsági másolatot eltehettél volna. ;-)

Volt eszemben, de én marha csak nem jutottam a tettlegességig :omg: .

#10 Felhasználó inaktív   Jahno 

• vérképkeretezés occsón
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2010. 04. 14. 15:46

Üzenet megtekintéseIdézet: artifex - Dátum: 2010. 04. 08. 17:51

Aztán frissítettem a hivatalos utolsó Huawei firmware-re, minden maradt a régiben, cserébe most nem Web'n'Walk Managerem van, hanem Mobile Partner programom.

Itt lett elcseszve.
Make love not Wor.

#11 Felhasználó inaktív   artifex 

• Újonc
  • Pipa

Elküldve: 2010. 04. 14. 20:28

Üzenet megtekintéseIdézet: Jahno - Dátum: 2010. 04. 14. 15:46

Itt lett elcseszve.

Köszi, ezzel egy milliméterrel sem kerültem közelebb a megoldáshoz.

A megjegyzésed annyiban nem teljesen igaz, hogy működik a szerkezet, csak nem Win 7 x64 alatt. De azt viszont nem tette előtte sem a magenta programmal.

#12 Felhasználó inaktív   artifex 

• Újonc
  • Pipa

Elküldve: 2010. 04. 15. 19:57

Tehát ha valaki átpakolta Huawei firmware-re a Stick V-öt, akkor a magenta irányba visszalépés lehetősége megoldott. A http://www.t-mobile.de/ oldalról le kell szedni a Stick IV programját (jelenleg ez az oldal él: http://www.t-mobile....,125629,00.html ), mivel látszólag a Huawei-ből sok stick ugyanazt a firmware-t használja, hiába nincsen például a Fusion II (ami ott a Stick V) alatt ez a firmware felsorolva. Majd szépen lefuttatod és onnantól ismét magenta programod van. Mindjárt kipróbálom ez a verzió megy-e, újabb dátum alapján, mint a Huawei.

Téma megosztása:

Oldal 1 / 1
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.

1 felhasználó olvassa ezt a témát.
0 felhasználó, 1 vendég, 0 anonim felhasználó