HWSW Informatikai Kerekasztal: Re: Apró, szép, okos, csajos: Xperia X10 Mini Pro - HWSW Informatikai Kerekasztal

Ugrás a tartalomhoz

Mellékleteink: HUP | Gamekapocs

• (5 Oldal)
  • +
  • 1
  • 2
  • 3
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.

Re: Apró, szép, okos, csajos: Xperia X10 Mini Pro

#1 Felhasználó inaktív   HWSW 

• HWSW
  • PipaPipaPipaPipaPipa
  • Csoport: Stábtag

Elküldve: 2010. 06. 25. 12:36

Ha már az androidos csúcstelefonok teljes repertoárját kiveséztük, akkor nehéz lenne folytatni a sort, de a Sony Ericsson gondoskodott érdeklődést keltő fordulatról. A nehézbombázók után eljött az ideje a könnyed, nőies androidos apróságoknak is. Az X10 Mini és Mini Pro meglepően jó benyomást keltett.
https://www.hwsw.hu/hirek/44806/sony-ericsson-xperia-x10-mini-pro-android-okostelefon-teszt-kiprobaltuk.html

#2 Felhasználó inaktív   ion 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa
  • Csoport: Fórumtag

Elküldve: 2010. 06. 25. 12:36

Valahogy nem. Ez nem szép. Ezeknek a mai telefonoknak nem igazán van stílusuk. Az Ericsson GH197-nek még volt. http://m.blog.hu/no/nonstopmobil/image/2009_03/ericsson-gh197-1.jpg :)

#3 Felhasználó inaktív   aDoayen 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa
  • Csoport: Stábtag

Elküldve: 2010. 06. 25. 12:42

ízlések és pofonok :)
szerintem szép. és tegnap egy házibuliban ráugrott egy tucatnyi fél-laikus szem és egyöntetű NEED volt az ítélet.

power userként nem hiszem, hogy elégedett lennék vele, de a legtöbb ember igényeit messze képes kielégíteni. Ha ilyen telefonokat csinált volna az elmúlt években a SE, akkor most nem lennének ott, ahol.
Kár volt elveszíteni a lendületet a T610 után
chill,
aDoayen

#4 Felhasználó inaktív   Leni 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2010. 06. 25. 12:43

@ion: vagy a MOTOROLA Associate 2000-nek:D

http://retronom.hu/files/images/kepek/104/1991_Im000236.preview.jpg

#5 Felhasználó inaktív   ion 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2010. 06. 25. 14:37

Szép darab, ez kimaradt nekem. És az ízlésekkel pedig tényleg nem lehet vitatkozni. Az X10 Mini Pronak a billentyűzete egyébként oldschool.

#6 Felhasználó inaktív   Satriani 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2010. 06. 25. 19:08

Na valami ilyen Pro-féleség kéne nekem. Az összes érintőkijelzős telefon fizikai billentyűzetért kiált, nem is értem, miért csak elenyésző számú androidos készülékhez dizájnolnak qwerty billentyűzetet.

#7 Felhasználó inaktív   andikismocsok 

• Újonc
  • Pipa
  • Csoport: Alkalmi fórumtag

Elküldve: 2010. 07. 31. 08:54

Sziasztok nekem most a héten lesz mini pro10-én nagyon várom,de még nem tudom hogy lehet -e vele skypon és msn ez ni,vagy iwiw-re felmenni,valaki mondja meg köszi pussz mindenkinek.

#8 Felhasználó inaktív   hack69 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2010. 07. 31. 09:21

Nem csajos, mert én is veszek. 110 kiló, 182 centi, smasszer fazon. X10 Mini Pro, a testőröd választása XD

#9 Felhasználó inaktív   balzug2 

• Újonc
  • Pipa

Elküldve: 2010. 08. 01. 18:02

@andikismocsok: Magyarországon sajnos nics skype egyetlen androidos készülékre sem. Msn-ezéshez tudsz telepíteni klienst, én az ebuddy-t használom. Iwiw megy böngészőből.
Zoli

#10 Felhasználó inaktív   rpgboci 

• Újonc
  • Pipa

Elküldve: 2010. 08. 09. 15:13

Sziasztok!

Lehet kicsit béna vagyok de lenne egy kérdésem.
Nemrég vettem egy x 10 mini-t , elöfizetésés, és mindenféle internethozzáférést leis tiltattam rajta.
Kérdésem az lenne, hogy számitogépen keresztül, hogy lehet ráfrissiteni a 2.1 vagy 2.2 es Android OS-t, mert az 1.6 ami rajta van az elég gázos.

Elöre is köszi annak aki segit.
<a href='http://s9.gladiatus.hu/game/c.php?uid=16693' target='_blank'>http://s9.gladiatus.hu/game/c.php?uid=16693</a>  gladiatus, regelj és küzdj.

Natureesya lvl 92 hc driad dead
Natureesya v2 lvl 56 hc driad
múúúúú :P

#11 Felhasználó inaktív   Samott 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2010. 08. 09. 15:30

Meg nincs hozza 2.1-es vagy 2.2-es Android, ha a Sony megcsinalja (ha egyaltalan megcsinalja hozza) akkor terjunk vissza a kerdesre.

Samott
(There is always a last time for everything.) Overhead, without any fuss, the stars were going out. | exHWSW - Értünk mindenhez IS @ PH!

#12 Felhasználó inaktív   approx1028 

• Újonc
  • Pipa

Elküldve: 2010. 10. 10. 23:09

x10 mini - csajos, pláne színes hátlappal
x10 mini pro - uniszex, ill. a minihez képest NEM csajos

65 kg / 162 cm & 140 kg / 190 cm

#13 Felhasználó inaktív   gini. 

• Újonc
  • Pipa
  • Csoport: Ellenőrzés alatt

Elküldve: 2010. 11. 13. 14:39

Sziasztok! A készüléken a bal felső sarokban ahol a lapozó ikon van,addig nyomkodtam míg nekem valami nincs kapcsolat ikon lett. Nem tudjátok véletlenül hogy mit kell kikapcsolnom,hogy eltünjön? Köszi a választ!

#14 Felhasználó inaktív   moka 

• Újonc
  • Pipa
  • Csoport: Ellenőrzés alatt

Elküldve: 2010. 11. 21. 09:41

hallo, nagyon fair leírás....ha már kitapasztaltátok, tudtok segíteni?én tegnap vettem, 2 év hűséggel 20 0000 a vodafonnál, 4000 es havi előfizetéssel
nem rossz, de nekem nagy csalódás volt egyelőre, nem mindig működik az érintés, és nem találtam meg a k660i-n megszokott fotófunkciókat...lehet, hogy nincsenek is meg?
nem tudtam kitörölni egyszerre az egész havi fotófájlt például a telefonról, és ami a legnagyobb bánatom, hogy mikor valahogy sikerült áttöltenem a képeket a számítógépre,lebutultak 36kb méretre....persze biztosan megfogomkésőbb szeretni, mert gyors, de egyelőre 2telefont használok:)

#15 Felhasználó inaktív   Fefe 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2010. 11. 21. 18:10

moka : A fotófunkciók sajnos tényleg elég szegényesek, szinte semmilyen beállítási lehetőség sincs. (Csak a vaku/segédfény ki-be, video v. fényképező mód, makró-sport-alkonyat-automata/normál-mms üzemmódok választhatóak) Az érintés érzékenységére nekem eddig nincs panasz. A fájlok kezelésére/rendezésére/csoportosítására/törlésére használj valamilyen fájlkezelő programot, a marketből ingyenesen letölthető Pl. az "Astro File Manager".

A képek gépre történő másolásánál ne a ".thumbnails" mappa tartalmát másold, mivel itt csak a képek kicsinyített, bemutató verziói vannak. (Pár tíz KB-os képek csupán) A képeket mentsd ki a memóriakártyán lévő "DCIM/100MSDCF" mappából (de itt - mint az előbb mondtam - ne a ".thumbnails" mappa tartalmát másold. :Đ )

Szerkesztette: Fefe 2010. 11. 21. 18:30 -kor

"Az élet egy félkegyelmű meséje." - William Shakespeare

#16 Felhasználó inaktív   chris77 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2010. 11. 22. 09:51

Üzenet megtekintéseIdézet: moka - Dátum: 2010. 11. 21. 09:41

hallo, nagyon fair leírás....ha már kitapasztaltátok, tudtok segíteni?én tegnap vettem, 2 év hűséggel 20 0000 a vodafonnál, 4000 es havi előfizetéssel...

Hát mit ne mondjak nem volt olcsó!!! :)

#17 Felhasználó inaktív   galbalazs87 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2010. 12. 06. 18:34

Én is ugyanebben a konstrukcióban vettem. Szerintem 20k-t megért. Én meg vagyok elégedve vele. Hiába olcsóbb valamivel T-nél egy telefon, van amelyiket már egy ezresért odaadják, viszont csak olyan csomagokkal, amiknek a havidíja 10 v. 15 ropi. Annyit én nem fizetnék havonta mobilért az tuti.

#18 Felhasználó inaktív   chris77 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2010. 12. 07. 07:30

Üzenet megtekintéseIdézet: Zane Lowe - Dátum: 2010. 12. 06. 18:34

Én is ugyanebben a konstrukcióban vettem. Szerintem 20k-t megért. Én meg vagyok elégedve vele. Hiába olcsóbb valamivel T-nél egy telefon, van amelyiket már egy ezresért odaadják, viszont csak olyan csomagokkal, amiknek a havidíja 10 v. 15 ropi. Annyit én nem fizetnék havonta mobilért az tuti.

Azért olvasd el légyszi még1x, hogy mennyit írt! :cool2:

#19 Felhasználó inaktív   zx84 

• Újonc
  • Pipa

Elküldve: 2010. 12. 23. 12:55

Sztem is unisex az x10, a pro pedig fekete hátlappal inkább férfiasabb - persze ezt nem csak azért írom le, mert ilyet vettem ffi létemre:D

Ár/teljesítmény miatt választottam, illetve a teló kis mérete fontosabb volt, mint a kijelző nagysága. Mint első érintőképernyős telefon vásárló, mindenképpen szerettem volna QWERTY bill.-et is, 3. SE vásárlóként a márkahűség is szerepet játszhatott, de csak látszólag: a vaku LED elemlámpaként való használata a hívás/sms után a 3. alap funkció számomra.

OP rendszerben pedig a nyíltsága miatt csak Android jöhetett szóba, Symbian sajnos lemaradt a versenyben. De csak a 2.1-el lett elfogadható kompromisszum számomra... Így a többi 2.1-es telóval összehasonlítva, funkcionalitásban nem igazán lehet különbség, max. ha vmi hardver hiányzik egy adott alkalmazás használatához, pl. GPS. Akku teljesítményben kb. egyformák ezek az okostelefonok, max. 1-2 nap aktív használat, szóval itt sincs nagy különbség.

Tény, a HTC-k egy fokkal igényesebb anyagból és kidolgozottsággal készülnek, de lehet, hogy ugyanabban a kínai gyárban:D No meg a HTC Sense felülete egyértelmű Nr. 1, a többi csak próbálja követni (szubjektív véleményem). A többi különbséget a hardver elemek mentén lehetne korrektül vizsgálni (wifi sebesség, fotó minőség, proci gyorsaság, stb.). Az meg, hogy 1-2 év múlva melyik mennyit ér, kb. csak elképzelni lehet, de a tapasztalatok szerint nem igen vannak értékálló mobilok, ennyi idő alatt az aksik (főleg okostelóknál!) úgyis galyra mennek, a fogyasztói őrület (meg hűség lejárat) miatt nagy eséllyel teljes telefon csere lesz belőle.

Szerkesztette: zx84 2010. 12. 23. 12:58 -kor

#20 Felhasználó inaktív   helpy 

• Újonc
  • Pipa

Elküldve: 2010. 12. 26. 19:25

Segítsetek kérlek! Nagy örömömre kaptam egy SE XPeria mini pro-t, de sehogy sem tudom beállítani a rezgő hívásjelzést. Sem a beállításokon belül a csendes üzemmóddal, sem a "Telefonrezgés" kipipálásával, sem a használati útmutatóban leírt módon (hangerőbillentyű minimálisra állítása). Mit rontok el? Help!!! Köszi előre is.

Téma megosztása:

• (5 Oldal)
  • +
  • 1
  • 2
  • 3
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.

1 felhasználó olvassa ezt a témát.
0 felhasználó, 1 vendég, 0 anonim felhasználó