HWSW Informatikai Kerekasztal: Re: Itt az iPhone 4, az Apple kommunikációs katasztrófája - HWSW Informatikai Kerekasztal

Ugrás a tartalomhoz

Mellékleteink: HUP | Gamekapocs

• (6 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 4
  • 5
  • 6
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.

Re: Itt az iPhone 4, az Apple kommunikációs katasztrófája Értékeld a témát: -----

#101 Felhasználó inaktív   debaj 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa
  • Csoport: Fórumtag

Elküldve: 2010. 07. 01. 20:39

Mondjuk amiket mondasz, mindegyik úgy kezdődik, hogy leveszed a hátlapot, szétszeded, lepattintod, lehúzod, lefeszegeted, satöbbi, satöbbi. A szifon pedig annyira zseniális, hogy ezt az élményt barkácsolás nélkül tudja nyújtani.

It just works...

#102 Felhasználó inaktív   deuce 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2010. 07. 01. 20:49

Üzenet megtekintéseIdézet: debaj - Dátum: 2010. 07. 01. 21:39

Mondjuk amiket mondasz, mindegyik úgy kezdődik, hogy leveszed a hátlapot, szétszeded, lepattintod, lehúzod, lefeszegeted, satöbbi, satöbbi. A szifon pedig annyira zseniális, hogy ezt az élményt barkácsolás nélkül tudja nyújtani.

It just works...

olyan telót találtam a fiókban, aminek csak lepatt hátlap, semmi fóliába, műanyag kofferbe rejtegetett antenna, hanem tapicskolhattam a fémlapot azonnal.

a szifon valóban zseniális.. amíg az én készülékemen szinte azonnal és egyértelműen figyelhető a térerő változása, sztívdzsábz berakott egy 8-10 másodperces késleltetést, hogy kevésbé tűnjön fel az usereknek :D
szerintem próbálták ők körbelakkozni az antennájukat, készültek az EV6 által emlegetett trükkel, csak nem szállítottak elég lakkot 1,7millió darabra, esetleg a foxconn-ban elkopott az összes ecset amivel kenték. :eek:

Szerkesztette: deuce 2010. 07. 01. 20:52 -kor

#103 Felhasználó inaktív   WiZARD 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2010. 07. 01. 22:53

szerintem ez nem is volt kérdés, hogy az antenna fogdosása semminek se jó.
csak a többi gyártónak az elmúlt 20 évben volt annyi esze, hogy ne oda tegye az antennát fedetlenül, ahol a user fogja...
Soha ne vitatkozz idiótákkal! Lesüllyedsz az ő szintjükre és legyőznek a rutinjukkal.

#104 Felhasználó inaktív   Warrior 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2010. 07. 02. 09:01

Üzenet megtekintéseIdézet: WiZARD - Dátum: 2010. 07. 01. 23:53

szerintem ez nem is volt kérdés, hogy az antenna fogdosása semminek se jó.
csak a többi gyártónak az elmúlt 20 évben volt annyi esze, hogy ne oda tegye az antennát fedetlenül, ahol a user fogja...

Deuce kollégának: Köszi a fenti infókat, képeket! Valóban van néhány készülék, ahol problémás a dolog.

Annyit teszek azért hozzá, hogy az elmúlt évtizedben ettől függetlenül ekkora balhéról én sem hallottam; lehet, hogy túlfújták volna? :think:
"Hey Ripley, don't worry. Me and my squad of ultimate badasses will protect you! Check it out! Independently targeting particle beam phalanx. Vwap! Fry half a city with this puppy. We got tactical smart missiles, phase-plasma pulse rifles, RPGs, we got sonic electronic ball breakers! We got nukes, we got knives, sharp sticks..."

#105 Felhasználó inaktív   debaj 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2010. 07. 02. 09:10

Üzenet megtekintéseIdézet: Warrior - Dátum: 2010. 07. 02. 10:01

Annyit teszek azért hozzá, hogy az elmúlt évtizedben ettől függetlenül ekkora balhéról én sem hallottam; lehet, hogy túlfújták volna? :think:

Neked is csak azt tudom mondani, hogy a deuce-féle problémás készülékeket még bontogatni is kellett, hogy előidézhesd a problémát, mert általában takarta valami, ami miatt nem tudtad olyan könnyen megfogdosni.

#106 Felhasználó inaktív   molesbela 

• Újonc
  • Pipa
  • Csoport: Alkalmi fórumtag

Elküldve: 2010. 07. 02. 13:49

A GsmLine.hu-nál láttam nem gyenge áron:
http://www.gsmline.hu/hir/195-apple-iphone-4-az-elso-magyar-tesztvideo

#107 Felhasználó inaktív   deuce 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2010. 07. 02. 19:30

Üzenet megtekintéseIdézet: debaj - Dátum: 2010. 07. 02. 10:10

Neked is csak azt tudom mondani, hogy a deuce-féle problémás készülékeket még bontogatni is kellett, hogy előidézhesd a problémát, mert általában takarta valami, ami miatt nem tudtad olyan könnyen megfogdosni.

félreértesz. én nem problémás készülékeket írtam, hanem olyanokat próbáltam összeszedni neki, amiknél viszonylag könnyen hozzáférhetsz az antennához és fogdoshatod, illetve 2 ft-ot sem érnek már. :)
fáradt voltam már kicsit este, le sem írtam a legjobb készüléket erre a célra, sony ericsson k750/d750/w800. 2 pici csavart kitekersz, és voilá:

Kép
Kép

#108 Felhasználó inaktív   deuce 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2010. 07. 02. 20:36

Üzenet megtekintéseIdézet: Samott - Dátum: 2010. 07. 01. 11:10

Kevesen vagynak arra, hogy a termekuket a megbizhatatlansaggal azonositsak es rajtuk rohogjon a fel internet. Ez minden csak nem reklam. (az elborult apple rajongok szoktak magukat olyan konteokkal vigasztalni, hogy mindegy csak a cegrol beszeljenek... pedig nagyon nem mindegy milyen kontextusban hangzik el egy ceg, termek neve)

Samott

ebből is látszik, hogy te vagy az igazi proletár, mikor ezt leírod, de eddig nem akartam rámutatni...
ez nem rossz kontextus, hanem egy profin felépített kampány, és még nincs is vége, de te máris okoskodsz, okoska.

#109 Felhasználó inaktív   Samott 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2010. 07. 02. 20:38

Üzenet megtekintéseIdézet: deuce - Dátum: 2010. 07. 02. 21:36

ebből is látszik, hogy te vagy az igazi proletár, mikor ezt leírod, de eddig nem akartam rámutatni...
ez nem rossz kontextus, hanem egy profin felépített kampány, és még nincs is vége, de te máris okoskodsz, okoska.

Nyughass mar b.szod.

Samott

Szerkesztette: Samott 2010. 07. 02. 20:38 -kor

(There is always a last time for everything.) Overhead, without any fuss, the stars were going out. | exHWSW - Értünk mindenhez IS @ PH!

#110 Felhasználó inaktív   deuce 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2010. 07. 02. 22:02

Üzenet megtekintéseIdézet: Samott - Dátum: 2010. 07. 02. 21:38

Nyughass mar b.szod.

Samott

inkább dolgozd fel a konzervatív fejeddel, hogy az apple botrányosabb mint madonna, de azért jól megy nekik a "kontextusuk". :D

Téma megosztása:

• (6 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 4
  • 5
  • 6
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.

1 felhasználó olvassa ezt a témát.
0 felhasználó, 1 vendég, 0 anonim felhasználó