tegnapi "okfejtésemet" tovább bővítem.
bahrein, melbourne, kuala lumpur, sanghai és barcelona kipipálva.

most monte carloban tartok a karrierem során és végre fejleszthető a HRT, csupán annyit kell tennem, hogy a mérnök által előírt 1:25:3xx-as időt produkáljam 7 körön. (ez piskóta

) kíváncsi vagyok, miként hat az engine upgrade az autóra. a feljesztés egyébként a szabadedzéseken elérhető, csak itt lehet velük babrálni.
tegnap a maláj pályán a Q3-ban meglett a pole (igaz minden pályán:)) de itt 2.5s-et adtam Webbernek, aki a 2. helyen tanyázott. aztán kerékcsere a boxban, ami mindig elviszi a győzelmemet. hogy a fütyibe áll a HRT 19s-et a boxban? büntetést nem kaptam -ez egyébként sem tölthető le kiállásnál- és az autó is sértetlen volt. nem értem. barcelona is ezért úszott el. monte carlo pedig esővel megspékelve...na. az fini.
miért van az, hogy a futamon stabilabb az FPS, mint szabadedzésen, ahol kb. egyedül körözgetek?
barcelonában tegnap a pole-ból rajtolva végre nem ment el mellettem senki.

idáig mindig lenyomtak 2-3-an. most Alonso mester

rajtolt mögülem, de szegényt majdnem felkentem a palánkra, mint Schumacher mester

Bariccccsellllót a hungaroringen. aztán kerékcsere, szopatás a boxban, majd 22.-nek jöttem vissza.
a deffektről annyit, hogy mesterien tudom manipulálni, mikor és hol legyen. én szeretem a rázóköveket használni és ha nagyon durván teszem rá a HRT-t, azonnal kajabál a mérnök, hogy elment a nyomás.
ami viszont érdekesség számomra az az, hogy szezon közben, a fél és egész szezonnál hirdetnek csapaton belül első/másod számú pilótát, az elért eredmények alapján így a fejlesztéseket is az első számú pilóta kapja meg először, a második csak részben vagy egészben, de sokkal később. én a sok malőr és szívatás ellenére is az 5. vagyok összetettben, míg szegény Senna még pontot sem szerzett.

barcelonában a sikánnál keresztbe állt Kubica a futamon és Senna telibetorpedózta.
illetve azt is észrevettem, hogy minél jobban mész, minél jobb helyen állsz a tabellán, úgy nő a lelátokon a szurkolóid tábora. kínában és barcelonában a fekete ruhás szurkolók lengették tisztességgel a magyar zászlót.
remélem a szezon végére az összes lelátó fekete lesz.
esős versenyen, amikor eláll az eső, szépen kezd felszáradni az ideális ív. érezhetően jobb a tapadás ezen, viszont kis hiba, elfékezés is végzetes lehet. az időjárás rendszere nagyon pöpec.
ha vége a versenynek, mehetsz a paddokba interjút adni. én a gyenge szereplést ráfogtam a fejlesztések hiányára. (2 verseny után upgradelni lehet a motort) valószínüleg ez is hatással van a karrierre.
ha viszont dobogóra állsz, akkor a nagyközönség előtt kell interjút adnod, ahol ismét több lehetőség közül válogathatsz. ami a válaszlehetőségeket érinti.
még mindig tartom magam ahhoz, hogy gyönyörű, de ha egy rFactor fizikát raknának alá, akkor 30 évre el lennénk látva
F1-es szimulátorral. (természetesen ez nem következik be, mert a kórmásztersz nagy vállalat, sok alkalmazottal, akiket el kell tartani, így évente el is kell adni az
F1-et

)
Szerkesztette: norb 2010. 09. 24. 07:31 -kor