tegnap lezúztam a legelső versenyt a Hispania-val Bahreinben. expert fokozat és vertem az élmenőket. Kérdés ezzel kapcsolatban: van az autók között különbség vagy egyenfizikát használ? szezon közben hol lehet a fejlesztéseket nyomon követni?
irányíthatóság: elsőre felfogta a G25-öt és szerencsére nem olyan idegbeteg rángatózás az irányítása, mint a Dirtnek vagy a Gridnek. experten is kicsit vonat fílingje van, de fényévekkel jobb/precízebb, mint az előző neveké. talán ezzel kapcsolatban egy hibát tudok felsorolni. (1 verseny után, ez még változni fog természetesen:)) ha izmosan veszem a kanyart és a temetősbe fordulás határán autózom, aminek hatására felúszik az autó segge, majd virítok egy 120 fokos piruettet, valami láthatalan erő visszafordít abnormális módon a helyes irányba. azért én szeretnék kicsit piruettezni néha, ki lehet ezt kapcsolni valahol?
grafika: mindenki látta már, különösebb magyarázat nélkül, tetszetős.
teljesítmény: C2D E8400, 4GB, 9800 GT 1024MB...high-on kb. elfut. érdekes, hogy esős versenyen stabilabbnak érzem az FPS-t, mint borús időben. remélhetőleg a legelső patch ezen sokat fog segíteni.
szavatosság: 1-2 hét múlva megmondom, tucatjáték szintjén...

na.
AI: 10 körön csak a diffúzoromat látják, nem tudok ez ügyben érdemben nyilatkozni, egyedül szeretek autózni.

ma kipróbálom a teljes versenytávot -100%- és remélem ott már találkozom velük. a lekörözésnél.
élmény: eddig teljesen rendben van. váratlan műszaki hibákkal eddig nem találkoztam. a setup rendszerét nem bonyolították túl, de egy arcade játékban nem is kell. állíthatod a szárnyakat, fékeket, a felfüggesztést, a hasmagasságot, a váltóáttételt, üa. mennyiséget, a kerékdőlést-és összetartást, csomagolókat/damper...kb. ennyi. nem sok, de legalább hatással vannak az autóra. nem egetverő, de észrevenni. ami nekem nagyon tetszik, az a 3 etapos időmérő renszer, illetve, hogy itt is -mint a valóságban- 8 garnitúrha motorral kell gazdálkodni. Bahreinben gyakorlatilag széjjehajtottam a motort és a verseny végére 98%-os állapotú volt.

azért kíváncsi leszek ez 60 körön mit mutat majd.
verseny közben állítható az első szárnymagasság, a motor teljesítmény "fokozat?" illetve megadhatod, hogy kerékcserénél melyik szettet tegyék fel. ismét kíváncsi vagyok egy olyan versenyre, ahol pl. szárazon rajtolunk és leszakad az ég alja. (ha ilyen egyáltalán létezik)
észrevettem, hogy minden autóban ugyan olyan kormány van. illetve azt, hogy az rFactoros pályák kisértetiesen ugyan ilyenek. kb. mintha onnan lopták volna. bahreinben, melbournben és a hungaroringen (ezeken mentem tegnap) a hepe-hupák ugyan ott vannak, ahol a féktávok, a rázókövek felülete, mérete teljesen megegyezik, de a legdurvább hasonlóság az monte carloban van.

furcsán hangzik és műhold alapján lehet ugyan olyat készíteni, de sztem ezt egy az egyben átemelték.
60 körön azért kíváncsi vagyok el lehet-e koptatni a gumikat, úgy, hogy deffektet kapjak. tegnap -direkt- a falhoz csaptam a HRT-t és a mérnök azonnal szólt, hogy nincs nyomás a jobb elsőben. mondom, látom vazze. ezen felbuzdulva kinyomtam a lelkét a HRT-nek, de az istenért sem esett le a gumi a felniről. ez egyébként lehetséges?
ami viszont egyáltalán nem tetszett: verseny közben rádszól a mérnök, hogy be kéne fáradni a boxba kerékcserére. közeledve a boxba létezik egy felfestett vonal a bejáratnál/kijáratnál, ahol nem mehetsz gyorsabban, mint az előírt sebesség. segítségünkre van egy pitlimiter gomb, amit ha megnyomunk, nem engedi gyorsabban hajtani. a gond ezzel az, hogy kijövetnél áthaladva -bőven- a vonalon, kieresztem a limitert és abban a pillanatban nyöszörög a mérnők, hogy áthajtásos büntit kaptam. na.

a multiplayerre leszek naggggyon kíváncsi. az offline autózás nem az én világom.
összeségében nem egy rossz játék, a maga műfajában. a dirt/grid paranormális hibáihoz képest ez 8 pontos, az rFactorhoz képest 2 pontos, az iRacinghez képest -1 pontos. a 2006-os
F1-hez képest mindenképpen előrelépés, de a realizmus határainak határát is éppen csak súrolgatja.