HWSW Informatikai Kerekasztal: F1 2010 // PC, XBOX360, PS3 // - HWSW Informatikai Kerekasztal

Ugrás a tartalomhoz

• (35 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
  • 11
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.

F1 2010 // PC, XBOX360, PS3 // ( Codemasters )

#161 Felhasználó inaktív   tjames 

• Őstag
  • Blog megtekintése
  • Csoport: GK moderátor

Elküldve: 2010. 09. 24. 16:15

Üzenet megtekintéseIdézet: Diopapa - Dátum: 2010. 09. 24. 17:10

Tesztek róla ;) Kicsit mintha elszabadult volna a dedó. No offense!

Óóóó szentemberek....
Nem vitakezdésként, de nehogy már úgy nézzen ki a szitu, mintha mi lennénk az állatkert, ti meg a közönség...
Elég egyoldalúan szemlélitek a dolgokat. Én belátom hogy voltak elmeroggynatak az elején, de akkor is leszögeztem már AZOK NEM GK-sok voltak, legalábbis NEM AKTÍV tagok.
Ellenben elég jól megkapták az itteni vénektől....az is volt egy jellemábra.
Szóval a kezdeti szirszarakodásnak mindkét fél résztvevője volt.
Persze most jön megint az, hogy ennek nem itt a helye....és igaz is. Többet nem is akarok erről mondani....

ON:
DAVEOUT, ESTE VÁROM A BESZÁMOLÓDAT A F1-RŐL ! ! !
Kép
Kép
Kép

#162 Felhasználó inaktív   Diopapa 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa
  • Csoport: Fórumtag

Elküldve: 2010. 09. 24. 16:19

Szeretem az F1-et, de ez alapján marad a Forza 3... :)
National Organization of Men Against Amazonian Masterhood

#163 Felhasználó inaktív   Diopapa 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2010. 09. 24. 16:25

Üzenet megtekintéseIdézet: tjames - Dátum: 2010. 09. 24. 17:15

Óóóó szentemberek....
Nem vitakezdésként, de nehogy már úgy nézzen ki a szitu, mintha mi lennénk az állatkert, ti meg a közönség...
Elég egyoldalúan szemlélitek a dolgokat. Én belátom hogy voltak elmeroggynatak az elején, de akkor is leszögeztem már AZOK NEM GK-sok voltak, legalábbis NEM AKTÍV tagok.
Ellenben elég jól megkapták az itteni vénektől....az is volt egy jellemábra.
Szóval a kezdeti szirszarakodásnak mindkét fél résztvevője volt.
Persze most jön megint az, hogy ennek nem itt a helye....és igaz is. Többet nem is akarok erről mondani....

ON:
DAVEOUT, ESTE VÁROM A BESZÁMOLÓDAT A F1-RŐL ! ! !

Figy, több évbe telt, mire sikerült kiirtani a HWSW fórumról a warezos hülye pistikéket (a következetes és kemény moderatúrának köszönhetően, nem azért mert az itt levő emberek különbek lennének), aminek következtében a magyar fórumok között az egyik legkultúráltabb (és legkevésbé pörgő :D) lett, ami _szerintem_ a legtöbb itteni fórumozónak megfelelt, még az olyan fórumozók is megemberelték magukat mint dani83, Max, stb, pedig ők képviseték a fiatal "hülyegyerekeket" :D Most ez az egész a semmibe megy, nézd csak meg ma pl a kiscsávót aki képtelen "flashelt" boxon elindítani a játékot és kb egy 10 éves értelmi szintjén van. Vipi pedig az egyik legjobb Forma1 expert akit ismerek, eléggé keni/vágja a dolgokat (RL) és ha megnézed a topikokat láthatod, hogy évek óta ott van a HWSW F1 bajnokság élmezőnyében, szal' elég nagy mellélövés az ő F1 "hozzánemértését" hangoztatni. Mindenesetre itt sem a moderátoroktól, sem az userektől nem ezt a stílust szoktuk meg amit itt jó néhány GK-s képvisel. Kb ennyi.

#164 Felhasználó inaktív   Pietrosz 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2010. 09. 24. 16:41

Játszik valaki X-fi xtrememusic vagy hasonló hangkarival?
Nem tudom bekapcsolni a hardware módot, restart után visszaáll software-re. Van valami megoldás?
Game módban van pedig.
- Where are we going?
- Let's go find out.

#165 Felhasználó inaktív   Csokis 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2010. 09. 24. 19:55

Teszt!

Idézet

Végre elérkezett a nagy pillanat! Mióta legelőször bemutatták az első képeket, és videókat, mindenkiben ugyan az a kérdés merül fel az egész naprendszerben: "Szimulátor lesz, vagy tömegjáték?" A választ most megtudhatjátok...

Desktop: Intel i7-3770, 16GB RAM, GeForce GTX 1050 Ti, Xubuntu 18.04 Linux - Linux User #586716
Laptop: Lenovo IdeaPad G500 (Intel Pentium 2020M, 4GB RAM, 1TB HDD) --- Synology DS213j NAS
Music1: ncmpcpp ⇨ Supra USB ⇨ TEAC UD-301 DAC ⇨ Sommer Cable Aqua Blue XLR ⇨ Focal Alpha 65 + IsoAcoustics ISO-L8R155
Music2: ncmpcpp ⇨ Klotz USB ⇨ Acoustic Research AR-UA1 DAC/HeadphoneAmp
Headphone: HiFiMAN HE400S (FocusPad-A earpads + Forza AudioWorks HPC cable), Takstar TS-671, Sennheiser HD 451

#166 Felhasználó inaktív   Gt17 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2010. 09. 24. 20:11

1 kérdés.

A gumi kopást be kell állítani,ha igen hol?Én mediumon tolom általába a 30%os versenyre megyek és még 1szer sem éreztem hogy kopnak a gumik.

#167 Felhasználó inaktív   tjames 

• Őstag
  • Blog megtekintése

Elküldve: 2010. 09. 24. 20:30

Üzenet megtekintéseIdézet: Diopapa - Dátum: 2010. 09. 24. 17:25

...elég nagy mellélövés az ő F1 "hozzánemértését" hangoztatni...

Hiába is ismétlem újfent magamat, miszerint CSAK és kizárólag az 5 perces billentyűzettel való próba alapján alkotott szakvéleményét ironizáltam.

De ez a téma már kifingott szerintem.
Sajnálom hogy így beleszarunk a levesetekbe nektek szenteknek. Eléggé így állítjátok be az egészet. De tudod mit? Szerintem szükségetek volt a vérfrissítésre, elég belterjes volt már a fórum. És ez NEM az én véleményem, csak egyetértek vele. Ez azok véleménye, akik szerint az összevonás jó ötletnek tűnt.
Kép
Kép
Kép

#168 Felhasználó inaktív   Csokis 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2010. 09. 24. 20:37

Ipon teszt!
Desktop: Intel i7-3770, 16GB RAM, GeForce GTX 1050 Ti, Xubuntu 18.04 Linux - Linux User #586716
Laptop: Lenovo IdeaPad G500 (Intel Pentium 2020M, 4GB RAM, 1TB HDD) --- Synology DS213j NAS
Music1: ncmpcpp ⇨ Supra USB ⇨ TEAC UD-301 DAC ⇨ Sommer Cable Aqua Blue XLR ⇨ Focal Alpha 65 + IsoAcoustics ISO-L8R155
Music2: ncmpcpp ⇨ Klotz USB ⇨ Acoustic Research AR-UA1 DAC/HeadphoneAmp
Headphone: HiFiMAN HE400S (FocusPad-A earpads + Forza AudioWorks HPC cable), Takstar TS-671, Sennheiser HD 451

#169 Felhasználó inaktív   tjames 

• Őstag
  • Blog megtekintése

Elküldve: 2010. 09. 24. 20:42

Üzenet megtekintéseIdézet: Csokis - Dátum: 2010. 09. 24. 21:37

Teljesen korrekt elemzésnek tűnik...
Így kipróbálatlanul azt gondolom, hogy ezzel a véleménnyel totál tudok azonosulni. Úgy, hogy mindemellett nekem szerintem nagyon be fog jönni! NEM vagyok szimfan.
Kép
Kép
Kép

#170 Felhasználó inaktív   X360_FaNbOy 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2010. 09. 24. 20:53

Üzenet megtekintéseIdézet: tjames - Dátum: 2010. 09. 24. 20:42

Teljesen korrekt elemzésnek tűnik...
Így kipróbálatlanul azt gondolom, hogy ezzel a véleménnyel totál tudok azonosulni. Úgy, hogy mindemellett nekem szerintem nagyon be fog jönni! NEM vagyok szimfan.

Jó kis teszt...ki probálnám már én is.
Kép

#171 Felhasználó inaktív   Diopapa 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2010. 09. 24. 20:57

Üzenet megtekintéseIdézet: tjames - Dátum: 2010. 09. 24. 21:30

Hiába is ismétlem újfent magamat, miszerint CSAK és kizárólag az 5 perces billentyűzettel való próba alapján alkotott szakvéleményét ironizáltam.

De ez a téma már kifingott szerintem.
Sajnálom hogy így beleszarunk a levesetekbe nektek szenteknek. Eléggé így állítjátok be az egészet. De tudod mit? Szerintem szükségetek volt a vérfrissítésre, elég belterjes volt már a fórum. És ez NEM az én véleményem, csak egyetértek vele. Ez azok véleménye, akik szerint az összevonás jó ötletnek tűnt.

Nem vitatom, én is utaltam rá az előző postomban ;)

#172 Felhasználó inaktív   tjames 

• Őstag
  • Blog megtekintése

Elküldve: 2010. 09. 25. 04:53

Üzenet megtekintéseIdézet: Diopapa - Dátum: 2010. 09. 24. 21:57

Nem vitatom, én is utaltam rá az előző postomban ;)

Hát akkor itt a kezem csapj bele! :D Legyen ez a zárszó... s bevallom örülök hogy így lett ;)
Mai nap valakinek időmérő, nekem szüret :(
Egy biztos, ha esik az eső, én is látni fogom Masszát. Csak sár formájában :)
Kép
Kép
Kép

#173 Felhasználó inaktív   Diopapa 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2010. 09. 25. 06:47

Üzenet megtekintéseIdézet: tjames - Dátum: 2010. 09. 25. 05:53

Hát akkor itt a kezem csapj bele! :D Legyen ez a zárszó... s bevallom örülök hogy így lett ;)
Mai nap valakinek időmérő, nekem szüret :(
Egy biztos, ha esik az eső, én is látni fogom Masszát. Csak sár formájában :)

Utálom a szüretet. Erősen :) Őszinte részvétem.

#174 Felhasználó inaktív   Bibu 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2010. 09. 25. 21:06

Jajj, de nagyot csalódtam én is ebben a csilli-villi kirakat játékban! :bach:

Azt még csak-csak el tudnám viselni, hogy a belső nézethez atomerőrműre van szükség, hogy játszható legyen, de sajna ezért a modellautó fizikáért nincs semmi értelme a gépet fejleszteni!
Nagy kár! Pedig a hangulata baromi jó lenne, a versenyek hangulatán meg minden egyébb körítésen is látszik, a baromi sok munka amit belefektettek, de sajna még expert módban is csak egy kicsit nehezebb arcade autós játék lett belőle... :joy: :rolleyes2:

Persze, lehet pálcát törni felette, meg elájjulni a grafikán, de hogy egy F1-es autó 30m-en 200-ról 0-ra lassuljon megpörgés közben, az már egyenesen röhej!! A fű és a kavicságy modellezéséről meg jobb nem is beszélni!! Az egyenesen botrány! Egyedül a rázókövek modellezése sikerült nagyon jól, és az autó beállításai is tükrözik nagyjából az elvártat, de hogy Bahreinben TC nélkül az első kanyarból full gázzal tudok kigyorsítani miközben a motor csak visít az autó segge pedig meg se mozdul, na az végleg betette a kaput. A fékek modellezése is egy nagy 0. Olyan, hogy állóra fékezés, na olyan gyakorlatilag nincs! Szal marad a Ferrari Virtual Academy. Inkább körözgetek magányosan azon az egy pályán ami eddig van, mert azt legalább élvezem is. Közben pedig várom az rFactor2-őt!!

Szerkesztette: Bibu 2010. 09. 25. 21:07 -kor

#175 Felhasználó inaktív   arn 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2010. 09. 25. 21:54

hat ez ilyen se nem szimulator, se nem arkad :(

#176 Felhasználó inaktív   Daveout 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2010. 09. 26. 00:15

Egy nem simulátoron felnőtt ember véleménye:

Végre én is kezeim közé foghattam a már oly régóta várt F1 2010et. Azt hiszem az összes fejlesztői videót láttam de még a youtubeon megjelent apró szösszenetek nagyrészét is többszőr végignéztem. Igazi forma1 rajonghónak tartom magam mióta az eszemet tudom és az igazság az h már nagyon kivoltam éhezve egy ütős játékra a témával kapcsolatosan! Évről évre természetesen én is letöltöttem az aktuális rfactor modot de mivel sosme volt PCre kormányom és hasonló szettem, nem tudtam élvezni igazán azt! Nameg nem vagyok az a futamok előtt órákig a beállításokkal bíbelődő egyén, egyszerűen nem az én műfajm! Mondhatnám úgy is h soha nem a szerelő akartam lenni, hanem inkább a pilóta!

Node most...kormány bekapcs, box felmordul, DVD beolvas, és kezdődhet a játék. A menürendszer teljesen korrekt, volt aki azt kifogásolta az elején h miért kérdezi mega riporter a nevünket és egyéb marhaságokat...de kérem...ugyan hogy oldanátok meg ezt jobban! olvasva itt egyéb véleményeket akik panaszkodtak a játék full arcad mivoltára rögtön expertre állítottam a nehézséget, gondoltam legyen valami kihívás a dologban. szerződést is kaptam a lotustol, majd jöhetett az első szabadedzés!
A boxútca hangulata számomra teljesen magával ragadó, szerelgetnek a mérnökök, folyamatos kapcsolattartás a rádión, statisztika a monitoron, mllettem balra a csapattársam, nyuzsgés, sürgés forgás. mondhatni csilli villi köntösbe bújt semmittevés. Említettem h nem vagyok egy engineer, úgy éreztem nekem bőven elég a Dry időjárásnak megfelelő alap beállítás! a kocsi kicsit lentebb fekszik az úton és kb ennyi. Mint írtam experten kezdtem tehát se kipörgésgátló, se stabilizálló, se autómata válltó, és még ráadássúl az ellenfél is többet tud mint a valóságban. go the race, és máris kigurultam a boxutcából az első körömre:
Lehet hogy én vayok teljesen amatőr, és kb egy 8 éves szintjén vezetek autót (hozzátok szim fanokhoz képest) de én úgy pörögtem az első kanyarban mint a ringlispíl! ezzel még nem is lett volna semmi baj, de aztán jött a második kanyar hol ugyan ez megismétlődött, majd a harmadig, a negyedik és így tovább! Elég sokáíg köröztem így és eröltettem h "már pedig ha másnak megy, akkor nekem is megy!" De az lett a vége h kipörgésgátló on, majd stabilizáló midium. a dolog egyre jobban kezdett működni. Időmérő 18. hely és rajt! Nem voltam olyan bátor h bevállaljam a 100%ot, de egy 75%höz elég keménynek tartottam magam (37kör az 37kör!!) Rendkívül izgalmas futam volt számomra ez a bahraini, az eredetinél 1000szer izgalmasabb! A beállításomnak megfelelően a középső (lassú) szektórban tudtam hozni vetélytársaimon, de a hosszú egyenesekben nem egyszer megléptek...számomra igazi küzdelem volt. A fuam közben többször Norb szavai jutottak eszembe miszerint HTRel 10 kör alatt 2 kört vert a mezőnyre! Ennyire Ratyi lennék? nemtom! Valószínű!Legalábbis egyolyan emberhez képest aki már a dühöngőben is az rfactort rágta biztosan.
Amit viszont tudok, az az h ez a játék több tetsztelőnél is meghaladta a 80-85%-ot nem ritka a 90-95% sem! És első versenyem után én is így vélekedem! A játék számomra DAVE NSZFE OUT tehát DAVE NEM SZIMULTORON FELNŐTT EMBER OUT aki vagyok számára maximálisan hozta az elvárásokat! Izgalom, kihívás, vrseny, fantasztikus hangulat, gyönyörű látvány, az időjáráról és annak válltozásairól nem is beszélve mindenben úgymond ODAB*SZ!
Na hát ez az én első élményem (véleményem) a játékról!

Szerkesztette: Daveout 2010. 09. 26. 00:15 -kor

#177 Felhasználó inaktív   Janadai 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2010. 09. 26. 04:03

Csak nekem van olyan érzésem mintha az AA nem működne?Driverből sem.(10.8 CCC)Tegyem fel a 10.9-et? :think:
EVGA Supernova Nex 650G1,Asus M5A97R2 ,FX8350,4x4GB Corsair Vengeance 1866Mhz,Gigabyte R9 390 G1 Gaming,LG W2486L

#178 Felhasználó inaktív   tjames 

• Őstag
  • Blog megtekintése

Elküldve: 2010. 09. 26. 05:39

Üzenet megtekintéseIdézet: Daveout - Dátum: 2010. 09. 26. 01:15

Egy nem simulátoron felnőtt ember véleménye:
....

Nyüstöld egész hétvégén, ozt akkor újra meghallgatnálak!
Remélem is hogy nem szimulátorosabb attól ahogy írtad! A játékosok (és itt most mindenkit beleértek) durván 85%-a (legalább) NEM szimulátorozni akar, hanem JÁTSZANI! Szimulátorozni megvannak a megfelelő lehetőségek, nem is tudom különben sokan miért vártak ettől vérvalóságos telemetriát. Ha egy játék konzolokra is kijön, sejteni lehet azért hogy csak módjával lesz szimulátorosoknak való. Ám mégis úgy olvasom azért hogy sok szimfan is játszik azért vele... ;)

Idővel te is jobban bele fogsz jönni Dave, akkor majd frissítsd a mostani leírásod!
De az eddig hallottak alapján ez a játék jó lett, akár tetszik a faktorosoknak akár nem :)
Kép
Kép
Kép

#179 Felhasználó inaktív   Bbogesz 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2010. 09. 26. 07:51

Üzenet megtekintéseIdézet: tjames - Dátum: 2010. 09. 26. 06:39

Idővel te is jobban bele fogsz jönni Dave, akkor majd frissítsd a mostani leírásod!
De az eddig hallottak alapján ez a játék jó lett, akár tetszik a faktorosoknak akár nem :)

És nálad élőben mikor lehet megtekinteni a játékot Páááti? Tervbe van már a beszerzése?

#180 Felhasználó inaktív   Toopac 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2010. 09. 26. 08:36

Arra nincs időm, hogy lefossam a bokám! :) Áruljátok el a titkot, hogy van még időtök játszani?:) Bár ne panaszkodjak, mert ha 2 óra játék és 2 óra edzés között kell választanom, akkor mindig a nemes testedzés részesül előnyben! :) Meg most még suli is! :) Örömteli és boldog F1 játszadozást mindenkinek, de a véleményem Forma 1 kaki, éljen a Forza 3! :)

Hello I'm Johnny Cash....

Téma megosztása:

• (35 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
  • 11
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.