HWSW Informatikai Kerekasztal: Autóversenyek általában (melyiket várod, stb.) - HWSW Informatikai Kerekasztal

Ugrás a tartalomhoz

• (5 Oldal)
  • +
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.

Autóversenyek általában (melyiket várod, stb.)

#21 Felhasználó inaktív   WrongWay 

• Tag
  • PipaPipa
  • Csoport: Alkalmi fórumtag

Elküldve: 2004. 03. 29. 19:01

Igazad van, felnéztem, és télleg van jópár autó a Sports Car GT-hez. Amúgy Te melyik autós játékot várod a legjobban?
Hát...Nincs valami nagy választék de a GTR és a TOCA Race Driver 2 nagyon ott lesz a képek alapján.(meg naggyon-naggyon várom a driver 3-mat,dehát az nem lesz kifejezett autóverseny)A Richard Burns Rally-ról hallottál már?Én láttam belőle képeket és az se lesz rossz.

#22 Felhasználó inaktív   Lock 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2004. 04. 02. 12:17

Igazad van, felnéztem, és télleg van jópár autó a Sports Car GT-hez. Amúgy Te melyik autós játékot várod a legjobban?
Hát...Nincs valami nagy választék de a GTR és a TOCA Race Driver 2 nagyon ott lesz a képek alapján.(meg naggyon-naggyon várom a driver 3-mat,dehát az nem lesz kifejezett autóverseny)A Richard Burns Rally-ról hallottál már?Én láttam belőle képeket és az se lesz rossz.
Ezeket én is várom. A Börnszről csak annyit, hogy nekem sosem a grafika a fontos egy játékban (na jó, az is...), hanem a fizika, és a játék által nyújtott élmény (jó, nem feltétlen szép pályák, frankó játékmódok, törésmodell, többjátékos lehetőségek, és csak a végén van a grafika). Kiváncsi leszek ezen a téren mit nyújt majd...

#23 Felhasználó inaktív   WrongWay 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2004. 04. 23. 09:57

Én úgy vagyok vele,hogy egy autós játék legyen gyönyörű szép,de ne annyira hogy qrva nagy gépigénye legyen.(Lásd Grand Prix 4/NFS Underground,a legszebb autós játékok)Ha egy 1.2 -es cerkán elfut 800*600-ban GF2 mx-el,akkor jó.:)A következö a realitás és a sebességérzet(bizony ezeken áll vagy bukik minden nálam).Ha ez megvan egy játékban,akkor sok időre le tud kötni.

#24 Felhasználó inaktív   WrongWay 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2004. 04. 23. 10:00

Amúgy ügye nemrég bejelentették NFS Underground 2-t,ez a játék előlépett a legjobban várt játékaim közé!:Đ

#25 Felhasználó inaktív   Myko Alto 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2004. 04. 23. 10:15

Nagyon jó játékot csinálhatnak belőle, ha továbbfejlesztik egy picit a pályákat és kicsit változatosabb helyszíneket csinálnak, no meg az autótörést ha beteszik!

#26 Felhasználó inaktív   WrongWay 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2004. 04. 24. 22:31

Sajna az autótörésben nem vagyok teljesen biztos,nem nagyon szokott benne lenni ez a NFS játékokban...sajnos...Az tényleg igaz hogy a pályákkal csinálhatnának valamit.Engem például rettenetesen zavart hogy minden pályának volt egy olyan része(általában ez egyharmada,vagy még több)ami egy csomó másikban is benne volt.A tükrözött pályák helyett meg csinálhattak volna egy jobban kidolgozott várost is,magyarul legalább dupla annyi helyszínnel...mert így csak úgy nézett ki a dolog mintha sok pálya lett volna,de a fele csak tükrözött volt az egésznek.Persze ettől még az egyik legkedvencebb játékom az Underground.:)Na de most majd meglátjuk,remélem ismét bizonyítanak az EA-nál.Kép

#27 Felhasználó inaktív   Lock 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2004. 04. 24. 22:38

Idézet

Nagyon jó játékot csinálhatnak belőle, ha továbbfejlesztik egy picit a pályákat és kicsit változatosabb helyszíneket csinálnak, no meg az autótörést ha beteszik!

Ezt én is kíváncsian várom, de nem fogják javítani a törésmodellt... ahhoz mindenkinek jól kéne tudnia vezetni.... pedig akkor a csííííterek nem tudnának pinball módra végigpattogni a pályán 650-nel... de jó lenne...

#28 Felhasználó inaktív   WrongWay 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2004. 06. 01. 09:05

Még nem játszottam online NFS undergroundot,ugyhogy nem tudtam erről,de ha igaz hogy nincsen anti cheat az underground multiba akkor előttem leszerepelt az EA.

#29 Felhasználó inaktív   Lock 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2004. 11. 01. 22:25

Azt hiszem megvan az új kedvencem. Jelenleg a Crashday-t várom a legjobban. Ellenberger a Juiced is érdekel. Lesz most 4-5 egész jó autós játék a következő fél évben.... (GTR, hogy el ne felejdjem...)

#30 Guest__*

• Csoport: Vendég

Elküldve: 2005. 08. 30. 07:18

/images/avatars/abe_02.gif

#31 Felhasználó inaktív   spartan117 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 08. 30. 11:05

Oh, a GTR mindenek felett. Nemsokára eljön az ideje annak hogy beizzítsam már-már porosodó PC kormányomat.
A pénz nem boldogít, csak ha van.

#32 Felhasználó inaktív   General Thomas 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 08. 30. 12:28

Flatout 2 of course
"Az élet szép, csak mindig jön valami és elszúrja" Myko Alto

"Did you know your phone is dead? Do you ever recharge the batteries?"
"They recharge? I just keep buying new phones."
House MD

#33 Felhasználó inaktív   gergobaby 

• Újonc
  • Pipa

Elküldve: 2005. 08. 30. 18:53

Én az új Need For Speed-eket várom nagyon...

A Need for speed U3-at meg a masikat...

Aki szereti a Kocsis Játékokat és van MSN-je az vegyen fel: hajosgergely@hotmail.comKép

#34 Felhasználó inaktív   Daks 

• Törzsvendég
  • Csoport: GK moderátor

Elküldve: 2005. 08. 30. 23:43

underground 3? ojajj egyelore nincs szo harmadik reszrol, most a "most wanted" van teriteken!
Kép
Kép

#35 Felhasználó inaktív   fojesz 

• Senior tag
  • Csoport: GK moderátor

Elküldve: 2005. 08. 31. 10:47

Idézet

underground 3? ojajj egyelore nincs szo harmadik reszrol, most a "most wanted" van teriteken!
De ő azt várja... Kép MOndjuk nekem elég volt két rész is...:Đ

#36 Felhasználó inaktív   Gotdamn 

• Újonc
  • Pipa

Elküldve: 2005. 11. 04. 12:27

üdv mkinek!!!

tényleg jók a nfs-es játékok, de a manapság megjelenő autós játékokkal egyetlen egy nagy baj van!!!!!!
MIÉRT FELEJTENEK EL KÉSZÍTENI EGY IGAZI AMERIKAI IZOMAUTÓS JÁTÉKOT?????????????????
Mert ha csak annyira telik a fejlesztőktől hogy olyat készítenek mint a muscle car 3 akkor inkább semmit!!
Olvastam hogy a mw-be milyen autókra is szavaztak és mit ne mondjak volt közte charger, chevelle, stb.....
viszont a megvalósításban semmi sincs. Jó, van egy mustang, meg egy GTO, de sajnos ezek is az ujabb verziók. Vagy csak én szeretnék egyedül egy olyan játékkal játszani amiben tényleg igazi autók vannak? Ha menne a gépemen még a street rod biztos eljátszanék vele, mert az olyan volt amilyen, de jó! Szerintem ha valaki azt fejlesztené a mai játékok szinvonalára nem lenne rossz!! Vagy pl a motorcity jó ötlet volt nagyon is, de hogy miért csak online-ra tudták összedobni??????
A lényeg!! Szeretem az autós játékokat, csak sajnos amerikai izomautókkal nemtok menni semmilyen játékban sem! Esetleg valaki tud ilyen játékot mert borzasztóan érdekelne??

Gotdamn

#37 Felhasználó inaktív   spartan117 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 11. 04. 13:16

Igaza van a srácnak. Engem is érdekelne vmi ilyesmi játék. Esetleg vki tud?
A pénz nem boldogít, csak ha van.

#38 Felhasználó inaktív   graveman 

• Újonc
  • Pipa

Elküldve: 2006. 06. 06. 15:05

Ondérgrond 3 a favorit:)Kép

I am Rock

#39 Felhasználó inaktív   graveman 

• Újonc
  • Pipa

Elküldve: 2006. 06. 06. 15:05

I am Rock

#40 Felhasználó inaktív   pappi 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 06. 06. 15:13

Idézet

csinálnak 3.-at?
ASUS P5K-C, Intel Core 2 Quad Q6600, EVGA GeForce 8800GTX 768MB, KingMax DDR2 3*1GB 1066MHz, Samsung SyncMaster 2032BW
Meg XBOX360

Téma megosztása:

• (5 Oldal)
  • +
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.

1 felhasználó olvassa ezt a témát.