Idézet
Idézet
Idézet
Idézet
ez a film tényleg ulra gáz.
unalmas és egy dokumentumfilmnek inkáb elmenne a NatGeo-n.
Mellékleteink: HUP | Gamekapocs
Elküldve: 2010. 04. 24. 18:33
Idézet
Idézet
Idézet
Idézet

Elküldve: 2010. 04. 24. 18:44
Idézet
Elküldve: 2010. 04. 24. 18:47
Idézet
Idézet
Idézet
Idézet
Idézet
Elküldve: 2010. 04. 24. 20:19
Mozifanatikusok Éjszakáján néztem meg pár filmet, volt, amire csak úgy beültünk de nem néztük meg.
Avatar 3D: első "IGAZI" 3D-s film amit láttam moziban. Nem azt a sz.r papír piros-kék szemüveget kaptuk, hanem egy müanyag és színtelen(?) volt. Láttam már 3D-s filmeket azzal a gagyi szemüveggel és a film is kék-piros volt (Kémköly, Véres Valentin), ami nem is volt olyan, mintha kijönne a TV-ből. Itt viszont ezzel a szemüveggel, moziban hát....hihetetlen, egyszerűen tényleg kijött és az orrom előtt volt! Az első fél órában az állunk leesett, utána pedig megszoktuk. A film ettől függetlenül nálam még mindig 8/10.
Így neveld a Sárkányod 3D: az Avatar után muszáj volt mégegyszer beülni egy 3D-s filmre, s mivel a Végső Állomás 3D technikai okok miatt elmaradt a vetitése, a Titánok Harcát meg nem adták, így beültünk erre a mesére.
Vikingekről szól és sárkányokat ölnek. Az egyik "nagy" viking fia igazi pancser. De az egyik nap, mikor a sárkányok megtámadják a falut, olyat fog, amit még soha senki...
Aranyos kis mese, jót fog szórakozni az aki megnézi. 8/10
Kém a szomszédban: kiváncsi voltam rá, szeretem Jackie Chan filmeit, amik nem Kínában játszódnak, meg úgy a pali is régi kedvencem. Gondoltam ez is jó lesz. Nagyot koppantam. A film úgy kezdődik, hogy a kislány szalad a malaca után és közben visítja (a lány): "anyú, a malacom megette a bugyimat!". Nem tudtuk, hogy ez most vicces akar lenni vagy mi, de a moziban mindenki röhögött, így mi is elkezdtünk, nehogy kidobjanak minket.
Jackie bácsi a szomszéd nővel kever-kavar, annak a három kölke ennek nem örül, így megpróbálják a bácsit megszivatni. De azt senki se tudja, hogy ő valójában egy visszavonult kém.
Oké, a film első 2 percében leesett nekünk, hogy ez bizony nagyon rossz film lesz, s mikor megszólalt Jackie, hát akkor nagyot néztem. Mi a here ez az akcentus? Igaz nem annyira vészes, de akkor is! Ráadásul a film olyan jelenetei, amit csak géppel lehet megoldani...pfff szánalmas, mintha ovodások csinálták volna! Nem is néztük végig a filmet, már nem bírtuk azokat a szerencsétlen "vicceket", így nem tudom mi a film utolsó 10 perce. Majd megnézem valamikor-na nem mintha annyira érdekelne. A verekedések se annyira látványosak már, mint voltak, látszik, hogy Jackie öregszik.
Jószívű vagyok, ezért kap tőlem 4/10.
Éli könyve (lehet lelövök valami poént): hallottam, hogy jó film, az előzetese is tetszett, és ha már vetítik és "ingyen" van, akkor nézzük meg. Nem bántuk meg. Nagyon nem.
Valami történet ezzel a világgal: alig van álló ház, homok van mindenütt, csontvázak a felgyulladt kocsiban. Denzel Washington, vagyis Éli nyugat fele tart, valami van ott. Csakhogy nincs egyedül, a maradék ember élelemért és vízért küzdenek. Mondjuk az ételt megoldják- megölnek egy embert, majd annak elveszik a vízét s megeszik a hullát. Van egy kisváros, ahol "mindent" lehet kapni. Az ottani főnök pedig egy könyvet keres, amitől elvileg nagy hatalma lesz.
Nem tudtam mire számítsak. Láttam az előzetest, abban volt bunyó, de hogy ennyire brutális lesz...na arra nem gondoltam. Repkednek kezek-fejek, megeszik egymást....blöh. A verekedések és a lövöldözések azok nagyon látványosak, meg úgy az egész film úgy ahogy van nagyon szórakoztató. 9/10 (szerintem).
A sötétség határán (asszem ez a címe:)): Mel Gibson végre láthatja immáron felnőtt lányát. Igen ám, de a lánynak van valami baja, hisz vért hány meg az is folyik ki az orrán. Szaladnak a kocsihoz, hogy orvoshoz mennyjenek, de valaki rájuk lő, majd elmenekül.
Nem lenne ez se rosz film, csak sajnos nem tudtam normálisan nézni a filmet, mert a sok kis hülyegyerek röhögni tudott.
az a 40 perc amit láttam belőle nem volt olyan nagy szám, mindenképpen megnéézem valamikor, mert érdekel.
Elküldve: 2010. 04. 24. 20:46
Idézet
Idézet
Idézet
Idézet
Idézet
Elküldve: 2010. 04. 24. 20:47
Idézet

Elküldve: 2010. 04. 26. 13:30
Elküldve: 2010. 04. 26. 14:28
Idézet
Idézet
Idézet
Idézet
Idézet
Elküldve: 2010. 04. 26. 14:34
Idézet
Én nagyon erősen tudom ajánlani a Rec-t ![]()
Spanyol horror, nagyon jól meg van csinálva, bár nálam sántít 1-2 dolog, de ezektől eltekintve, szerintem nagyon jó. Különösen az tetszik benne, hogy kézi kamerával vették fel, sokkal jobban bele lehet élni magad.
Sajnos nekem nincs meg a film, de majd megszerzem, mert szívesen megnézném még 1x, illetve megnézetném a barátnőimmel, de azt mondanám nekik, hogy ez egy tűzoltókról szóló dokumentumfilm ![]()
Ja, és amúgy érdemes eredeti nyelven, magyar felirattal nézni. ![]()
Elküldve: 2010. 04. 26. 15:12
Idézet
Idézet
Spanyol horror, nagyon jól meg van csinálva, bár nálam sántít 1-2 dolog, de ezektől eltekintve, szerintem nagyon jó. Különösen az tetszik benne, hogy kézi kamerával vették fel, sokkal jobban bele lehet élni magad.
Sajnos nekem nincs meg a film, de majd megszerzem, mert szívesen megnézném még 1x, illetve megnézetném a barátnőimmel, de azt mondanám nekik, hogy ez egy tűzoltókról szóló dokumentumfilm ![]()
Elküldve: 2010. 04. 26. 15:14
Idézet
Idézet
Idézet
Idézet
Idézet
Elküldve: 2010. 04. 26. 15:19
Idézet
Idézet
Idézet
Elküldve: 2010. 04. 26. 15:23
Elküldve: 2010. 04. 26. 15:27
Idézet
Idézet
Idézet
Idézet
(\_/)
(O.o)<--Ez egy gonosz nyúl!
(>< )o Segíts a nyúlnak elfoglalni a világot úgy, hogy bemásolod az aláírásodba!
![]()
Elküldve: 2010. 04. 26. 15:28
Idézet
Elküldve: 2010. 04. 26. 15:32
Idézet
Idézet
Elküldve: 2010. 04. 26. 15:34
Idézet
Idézet
Idézet
Elküldve: 2010. 04. 26. 16:40
Elküldve: 2010. 04. 26. 20:35