HWSW Informatikai Kerekasztal: Ki milyen filmet látott a héten? - HWSW Informatikai Kerekasztal

Ugrás a tartalomhoz

Mellékleteink: HUP | Gamekapocs

• (561 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 554
  • 555
  • 556
  • 557
  • 558
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.

Ki milyen filmet látott a héten?

#11101 Felhasználó inaktív   drakecsaj 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa
  • Blog megtekintése
  • Csoport: Fórumtag

Elküldve: 2010. 07. 18. 19:49

Idézet

Idézet

Legion
nekem ez a film a hulladék kategória, de ízlések és pofonok :Đ
Hát igen, részemről is a szánalmas kategóriába sorolható. De legalább jót röhögtem a filmen Kép
Az optimista a fényt látja az alagút végén. A pesszimista a sötétséget. A realista a közeledő vonatot. A mozdonyvezető meg a három hülyét a síneken.

#11102 Felhasználó inaktív   bukov 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2010. 07. 18. 19:55

Idézet

Idézet

Idézet

Legion
Hát igen, részemről is a szánalmas kategóriába sorolható. De legalább jót röhögtem a filmen Kép
Khmm... értettük!Kép
Kép

#11103 Felhasználó inaktív   szlav 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2010. 07. 18. 20:18

Megnéztem a Viharszigetet és az új Szupercsapatot. Mindkettő hatalmas :Đ
A Viharsziget nagyon beteg, elgondolkodtato, hideglelős film, krimifanoknak kötelező.
Az A-Team annyira bugyuta, de annyira szeretnivaló film. Imádtam. Egyetlen hibája, hogy Barracust nem Mr. T alakítja.

#11104 Felhasználó inaktív   david512 

• Újonc
  • Pipa
  • Csoport: Alkalmi fórumtag

Elküldve: 2010. 07. 18. 21:04

Én az Iron Man 2-t láttam. Nagyon jó film de kötelező hozzá az első rész. Jó a sztori, az akció jelenetek, és a színészi alakítások is jók. Egyetlen (bár ez nem is igazán a film hibája) hibája hogy a szinkron nagyon rossz.

swtfu2

#11105 Felhasználó inaktív   tjames 

• Őstag
  • Blog megtekintése
  • Csoport: GK moderátor

Elküldve: 2010. 07. 18. 21:15

PoP
Hát nem vártam sokat. Ennek ellenére nagyon jól szórakoztam. Igazi kis kalandmese! Sok köze nincs a játékhoz, de ez nem baj, nem is erőltetik hogy legyen. A buktaképű főhősnő karaktere nem az esetem, de azért kategóriákkal szebb, mint Robin Hood nője :Đ
Ha arra 6 pontot adtam akkor a PoP simán 8 pont

Kép
Kép
Kép

#11106 Felhasználó inaktív   zoli12i 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2010. 07. 18. 21:18

Idézet

A buktaképű főhősnő karaktere nem az esetem, de azért kategóriákkal szebb, mint Robin Hood nője :Đ

hmmm fincsi ! Kép

#11107 Felhasználó inaktív   tjames 

• Őstag
  • Blog megtekintése

Elküldve: 2010. 07. 18. 21:22

Idézet

Idézet

A buktaképű főhősnő karaktere nem az esetem, de azért kategóriákkal szebb, mint Robin Hood nője :Đ

hmmm fincsi ! Kép
erről beszéltem...
Kép
Kép
Kép

#11108 Felhasználó inaktív   Bloody 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2010. 07. 18. 21:42

Ezt pont egy hete láttam, úgyhogy még belefér:

Nulladik óra
Erre azért figyeltem fel, mert több filmben, sorozatban is megemlítik, vagy netán parodizálják de mindenképpen alapfilmnek, konkrétan a tinivígjátékok alapjának tartják. Itt ne gondoljon senki idióta Amerikai pités baromságokra, nem az a d*gjunk meg minden csajt típus.
A sztori az, hogy 5 középiskolás tölti 8 órás büntetését egy szombati napon a suli könyvtárában. A fiatalok különböző klikkekből kerülnek ki: a birkózó, az okostojás, a "suttyó" (jó nem annyira lecsúszott de azért lógós srác), a különclány és a "jókislány". Fogalmazást kell írniuk de persze ehhez semmi kedvük, a suttyó meg elkezd kötekedni a többiekkel meg a tanárnak is jól beszólogat. Később elkezdenek beszélgetni arról, ki miért van büntetésben, kinek milyenek a szülei stb és rájönnek hogy több közös dolog van bennük mint gondolták. Végül is a film vígjáték és dráma egyvelege most már értem miért alapfilm, srácok én rég láttam már ilyen jó filmet, a mostani látványmúvik közt tökéletes volt egy olyan, ami egy helyszínen játszódik szinte, kis költségvetésű és nem utolsó sorban van mondanivalója!
Az író és rendező a tavaly elhunyt John Hughes, akihez olyan filmek köthetők, mint a Meglógtam a Ferrarival, a Reszkessetek betörők, a Vakáció sorozat Chevy Chase-el vagy éppen a Beethoven.
Alapfilm mégegyszer mondom, mindenkinek ajánlom, a legvége már átment az amcsi filmekre jellemző romantikába ami váratlan is volt mert nem volt jól felépítve, úgyhogy emiatt 9,5 de talán ha ez nem lett volna kiszórom rá a 10/10 pontot.
Először a jó hír: betegséget fogunk elnevezni magáról!

#11109 Felhasználó inaktív   tjames 

• Őstag
  • Blog megtekintése

Elküldve: 2010. 07. 18. 22:19

Idézet

Idézet

Legion

Ez a film másról szól, Angyalok.
Amikor Isten elveszti az emberekbe vetett hitét, egy arkangyalokból álló sereget küld a földre, hogy beteljesítsék az Apokalipszist. De Mihály Arkangyal a hadsereg vezetője és egyben Gábriel arkangyal testvére, megszegi a parancsot!
Ez egy felemelő film, engem egyébként is foglalkoztatnak ez efféle dolgok és nekem nagyon bejött! Van benne: Vér, "Rondaságok", Akció, és Fordulat... ami még bennünk tartja a feszültséget! Érdemes megnézni, szigorúan feliratozott változatot!
10/10
nekem is....és igazad van :-D
Kép
Kép
Kép

#11110 Felhasználó inaktív   NECROSMOKE 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2010. 07. 18. 22:25

Vihar sziget
hát mitmondjak...ezses 1 kis film azt meg kell hagyni,nagyon oda kell figyelni,hogy az ember megértse.De a végén sikerült és be kell valanom,hogy tetszet.Imádom L.Dicaprioval a filmeket. SPOILER a végén azért csalodtam,azt nem gondoltam volna,hogy ő.............
PlayStation 3(FAT 80GB )-->>KILLZONE 2 EDITION

Kép

ÉN VAGYOK A LEGKEMÉNYEBB!!! HEHEHEHE(csak vicceltem)
JUST CALL ME-->SMOKE<--
HIÁNYZIK A RÉGI GAMEKAPOCS!!!

#11111 Felhasználó inaktív   tjames 

• Őstag
  • Blog megtekintése

Elküldve: 2010. 07. 18. 22:29

Idézet

Vihar sziget
hát mitmondjak...ezses 1 kis film azt meg kell hagyni,nagyon oda kell figyelni,hogy az ember megértse.De a végén sikerült és be kell valanom,hogy tetszet.Imádom L.Dicaprioval a filmeket. SPOILER a végén azért csalodtam,azt nem gondoltam volna,hogy ő.............
Én sajnos már az elején leszúrtam, hogy ő.... így Q-ra nem élveztem a filmet. Az a gáz hogy az egész film erre a titokra épült. De nekem egyből kiszúródott, mikor a szigetre ért.... innentől egy kula volt a film.
Hozzáteszem hogy én is nagy dikáprió fan vagyok, de ez a film nekem csalódás volt.

Kép
Kép
Kép

#11112 Felhasználó inaktív   NECROSMOKE 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2010. 07. 18. 23:18

Idézet

Idézet

Vihar sziget
Én sajnos már az elején leszúrtam, hogy ő.... így Q-ra nem élveztem a filmet. Az a gáz hogy az egész film erre a titokra épült. De nekem egyből kiszúródott, mikor a szigetre ért.... innentől egy kula volt a film.
Hozzáteszem hogy én is nagy dikáprió fan vagyok, de ez a film nekem csalódás volt.
Amikor nyomozni kezdtek a szigeten nekem volt valami érzésem,hogy ő lehet a ludas de nem mertem volna mérget venni ráKép amugy nekem olyan 8.5/10 a skála.
PlayStation 3(FAT 80GB )-->>KILLZONE 2 EDITION

Kép

ÉN VAGYOK A LEGKEMÉNYEBB!!! HEHEHEHE(csak vicceltem)
JUST CALL ME-->SMOKE<--
HIÁNYZIK A RÉGI GAMEKAPOCS!!!

#11113 Felhasználó inaktív   tjames 

• Őstag
  • Blog megtekintése

Elküldve: 2010. 07. 19. 07:59

davidhaver: még egy ilyen spoiler, mikor kérték hogy NE....és repülsz.
Kép
Kép
Kép

#11114 Felhasználó inaktív   davidhaver. 

• Újonc
  • Pipa

Elküldve: 2010. 07. 19. 08:08

Idézet

elösször is oda írtam ,hogy SPOILER!!!! ,2, a trailerben is benne volt 3, meg az adott oldalon nem olvastam azt a részt hogy direkt kérlek ne spoilerezzetek, meg mi ez a duma hogy repülsz?mintha eddig mindenkinek az anyját szídtam volna:S

#11115 Felhasználó inaktív   tjames 

• Őstag
  • Blog megtekintése

Elküldve: 2010. 07. 19. 08:15

Idézet

Idézet

elösször is oda írtam ,hogy spoiler ,2x a trailerben is benne volt...
Szerintem meg már vágjuk el a témát.
Mostanában divatba jött mások vározásainak keresztbetéve lelőni a spoilereket.
Nem kéne....
És egyáltalán nem hívtad fel a figyelmet rá! Csak írtad hogy ez a spoiler benne volt már ittisottis...
Nemtom, nem emlékszem, de ha így is volt, akkor szkozéze papa már megroggyant. Hogy lőhetik le előre a film alappillérét adó csavart, nemtudom....
De remélem ennyit erről.
S hogy mi nézek most épp?
A te filmedet, úgyhogy ne zavarj! :Đ

Kép
Kép
Kép

#11116 Felhasználó inaktív   davidhaver. 

• Újonc
  • Pipa

Elküldve: 2010. 07. 19. 08:18

Idézet

Idézet

Idézet

elösször is oda írtam ,hogy spoiler ,2x a trailerben is benne volt...
Szerintem meg már vágjuk el a témát.
Mostanában divatba jött mások vározásainak keresztbetéve lelőni a spoilereket.
Nem kéne....
És egyáltalán nem hívtad fel a figyelmet rá! Csak írtad hogy ez a spoiler benne volt már ittisottis...
Nemtom, nem emlékszem, de ha így is volt, akkor szkozéze papa már megroggyant. Hogy lőhetik le előre a film alappillérét adó csavart, nemtudom....
De remélem ennyit erről.
S hogy mi nézek most épp?
A te filmedet, úgyhogy ne zavarj! :Đ
scuzy:)

#11117 Felhasználó inaktív   Toopac 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2010. 07. 19. 09:08

Tegnap aszonnyal megnéztük a moziban a kéjjel nappalt! Nem vártam különösebben, de nagyon tetszett! Az a hihetetlen akciófilm fajta, hasonlít a stílusa a Mr és Mrs Smith-re! Az akció jelentek szempontjából, van benne önkritika, de aki majd megnézi úgy is érti miről van szó! Jó akció vígjáték, némi túlzásokkal! :Đ

Hello I'm Johnny Cash....

#11118 Felhasználó inaktív   Capo 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2010. 07. 19. 10:58

Viharsziget: Sokat nem írok róla, lejebb már ki lett vesézve a dolog.csak annyit, hogy nem egészen azt kaptam amit vártam, és ez miatt kicsit rossz érzéssel álltam fel a film után.kétség nem fér hozzá, hogy Caprio nagyot alakít, de nekem akkor is valahogy hiányérzetem van/volt.a trailer alapján, olyan filmet vártam, hogy az állam a bokámat veri, nem így lett, kár érte.6,5/10

A Pokolból: Nem, nem horror film.a főszerepben Johnny Depp(Frederick George "Fred" Abberline) és Heather Graham(Mary Kelly).1888 ősze London, tíz hét alatt az ötödik nőt gyilkolja meg rituálisan, evvel hatalmas pánikot és bizonytalanságot teremtve az akkori angliában.saját korának legnagyobb "sztárja" volt ő,és az első megoldatlan titok.szándékosan nem írok többet a filmről, akinek van egy kis történelmi ismerete, az tudja milyen témát dolgoz fel a film.nem kell egy sok Oszkáros filmet várni, de ettől függetlenül nekem tetszett.nem tudom, lehet, hogy a film témája miatt, vagy az akkori angilia miatt,...... nem tudom, de tetszett.8,5/10

Az utolsó jelentés: Tegnap a délutáni órákban akadtam rá, valamelyik hbo-n.az FBI soraiban tégla van,aki lepaktált az oroszokkal.természetesen a nyomok a legmagasabb szintre vezetnek.az ügy megoldására az ifjonc ügynök jelöltet küldik, hogy férközzön az igazgató bizalmába, és leplezze le.nagyon tetszett a film, jól adták vissza az öreg rutinos 25éve szolgálatot teljesítő és fiatal kezdő ügynök "sakkpartyját".aki kicsit is vevő az olyan filmekre, ahol nem lövik szét a világot, annak bátran ajénlom.8,5/10

ha el múltál 18,szeretsz pókerezni,és egy kis "zseton" is jól jönne,katt
Kép

#11119 Felhasználó inaktív   brolin10 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2010. 07. 19. 20:02

Ma végre meg tudtam nézni a Tenacious D-t.JB megint fergeteges beteg filmet alkotott.És az idétlen story is bejött bár azért lehetett volna bonyolultabb is de nállam így is 8/10.Aki szereti JB-t és a rockot annak ajánlom.Kép
Glory, glory, Man United,
As the reds go marching on, on, on.
Kép

#11120 Felhasználó inaktív   Blint19 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa
  • Blog megtekintése

Elküldve: 2010. 07. 20. 08:48

Én is megnéztem a Viharszigetet! Összességében nem csalódtam, a történet és színészi játékok mind rendben voltak! A vége pedig szerintem zseniális volt! Ahogy kezd az ember szeme előtt kibontakozni az összeesküvés elmélet, amikor azt hiszi, megvan a végső rejtély, egy újabb csavart dobnak be. A zárás engem meglepetésként ért, mert ugyan gyanítottam, hogy a főhősnek köze van a dolgokhoz, de erre nem számítottam. Jó kis film volt.

8/10
Visca el Barça!
PS3: dgabor6243

Téma megosztása:

• (561 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 554
  • 555
  • 556
  • 557
  • 558