HWSW Informatikai Kerekasztal: Ki milyen filmet látott a héten? - HWSW Informatikai Kerekasztal

Ugrás a tartalomhoz

Mellékleteink: HUP | Gamekapocs

• (561 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 55
  • 56
  • 57
  • 58
  • 59
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.

Ki milyen filmet látott a héten?

#1121 Felhasználó inaktív   Shifty 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa
  • Csoport: Alkalmi fórumtag

Elküldve: 2004. 11. 07. 14:47

Igen a vége tényleg mókás...:Đ
...when you look long into an abyss, the abyss also looks into you Friedrich Nietzsche

#1122 Felhasználó inaktív   rocko 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2004. 11. 08. 19:32

Ponyvaregeny. Kb. 2 hete vagtam le, hogy letezik ilyen film. Nagyon komoly. Nekem bejott, erdekesen lett megszerkesztve sok kis tortenet amik megis egy tortenette olvadnak ossze. Egyszeruen nagyszeru...jeKép
"A háború először a remény, hogy utána jobb lesz; aztán az elvárás, hogy a másiknak rosszabb lesz; aztán az elégedettség, hogy tényleg nem lett jobb neki; s végül a meglepődés, hogy mindenkinek rosszabb lett."

#1123 Felhasználó inaktív   badguy 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2004. 11. 08. 19:41

Kb. 2 hete vagtam le, hogy letezik ilyen film...
jobb később mint soha. :Đ

"What difference do you think you can make, one man in all this madness?"

#1124 Felhasználó inaktív   rocko 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2004. 11. 08. 19:44

A pone, hogy en mai napig azt hittem, hogy ez uj film. aztan ma skulban kozoltek velem, hogy mar vagy 10 eve ment a mozikban. Nem ertem, hogy hogyan maradhatott ki az eletembol. De mint mondtad, jobb kesobb mint soha.
"A háború először a remény, hogy utána jobb lesz; aztán az elvárás, hogy a másiknak rosszabb lesz; aztán az elégedettség, hogy tényleg nem lett jobb neki; s végül a meglepődés, hogy mindenkinek rosszabb lett."

#1125 Felhasználó inaktív   Shifty 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2004. 11. 09. 12:08

Tarantino előszeretettel oldja így meg a filmjeit:DD
...when you look long into an abyss, the abyss also looks into you Friedrich Nietzsche

#1126 Felhasználó inaktív   Ca$h 

• Senior tag
  • Csoport: GK moderátor

Elküldve: 2004. 11. 09. 15:25

Nemreg lattam a "The Forgotten"-t. Ha tmit mondjak? Nagyon reg nem lattam mar ennyire jo filmet. hihetetlenul kulonleges volt a hangulata es sokkal tobbet volt kepes nyujtani, mint azt gondoltam volna. A film utan pedig napokig kepes voltam gondolkodni, hogy vajon mi miert volt es hogyan?! Ezen kivul jol ossze is vesztem a batyammal, mert szamomra teljesen logikatlan felteveseket mondott... :Đ
Kép

#1127 Felhasználó inaktív   rocko 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2004. 11. 11. 23:31

Most lattam a Secret Window cimu filmet. Nekem bejott. Szerintem jol ki volt talava. Foleg a vege, hat... oszinten szolva nekem leesett az alam. Erre meg almomban sem gondoltam volna. Szerintem kotelezo darab!

#1128 Felhasználó inaktív   badguy 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2004. 11. 12. 01:44

...Forgotten...
nem akarok állandóan kekeckedőnek tűnni vagy ilyesmi, :Đ de szerintem a befejezéssel (a hangárbaérkezéstől) sikerült teljesen értelmetlenné tenni az egészet. Kép pedig addig tényleg elég jó volt.

"What difference do you think you can make, one man in all this madness?"

#1129 Felhasználó inaktív   Myko Alto 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2004. 11. 12. 09:55

Megnéztem két napja a The Incredibles c., általam nagyon várt animációs filmet. Véleményem szerint a Pixar ismét olyat alkotott, ami igencsak említésre méltó! Arról nem is beszélve, hogy hálistennek sok humorral fűszerezett filmek ezek, minek által már jobban tudok egy ilyennek örülni, mint egy valós szereplőkkel leforgatott filmnek, pláne hogy az utóbbi idők nyamvadt trendje a thrillerek készítése, amiktől már csömöröm van!!!!!!!!

#1130 Felhasználó inaktív   BeneJoe 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2004. 11. 13. 01:41

Emlékszem anno nagyon kellemes darab volt. Johnny Depp  szimplán vérfagyasztó...

Idézet

Foleg a vege, hat... oszinten szolva nekem leesett az
alam. Erre meg almomban sem gondoltam volna.

Hát azért a film közbeni folyamatos fáradtság és egyéb jelek eléggé sejtették már-főleg a vége felé-, hogy a srác kettős személyiség...
Only human!

#1131 Felhasználó inaktív   Myko Alto 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2004. 11. 13. 10:19

Louis De Funes - Szárnyát vagy combját. Remélem nem kell bemutatni a híres francia színészt. Az egyik (szerintem) legaranyosabb filmje ez, amiben egy világszerte megjelenő kalauz könyvnek az igazgatója, amelyben osztályozza a francia éttermeket. Persze néha álruhában, amikben igencsak nevetésre ingerlően néz ki. :Đ Érdemes megnézni...

#1132 Guest__*

• Csoport: Vendég

Elküldve: 2004. 11. 13. 12:12

Megnéztem a Szellemkastélyt és csak annyit tennék hozzá hogy BOOOOÁÁÁ!

#1133 Felhasználó inaktív   Myko Alto 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2004. 11. 13. 13:08

Az Eddie Murphy-s film? Az annyira nem hányás, lévén gyerekfilm...

#1134 Guest__*

Elküldve: 2004. 11. 13. 13:14

Nade filmet csinálni ilyen nagy nulla történettel, már bűn!

Nem is tom hogy az edimörfi miért is vállal el minden ilyen szar filmet.

#1135 Felhasználó inaktív   Shifty 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2004. 11. 13. 16:34

The Terminal: Végre sikeredett megnéznem Tom Hanks és Steven Spielberg legújabb alkotását, a Terminált. Gondolom a történettel mindenki tisztában van így arról nem igazán mesélnék...a megvalósítás nekem nagyon tetszett.A film amúgy a Számkivetett "modernizált" verziójának is tekinthető, hiszen itt nem szigeten, hanem egy Nemzetközi Váróteremben kell élnie Hanks úrnak...félelmetes, hogy mi mindenre képes az ember...pl ahogy pénzt keres:DDDDDD A filmben a szerelmi szál kevésbbé  tetszett. Szerintem tök felesleges volt belevinni, habár az is igaz, hogy Cathrine Zeta Jones minden egyes filmnek üde színfoltja tud lenni...

Összeségében egy kellemes esti mozinak elmegy a film így csak javasolni tudom megtekintés céljából:) 5/3

#1136 Felhasználó inaktív   Myko Alto 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2004. 11. 13. 18:27

NEm tudom ismered-e azt a híres közmondást, hogy "Pénz beszél, kutyaszar táncol"?! Kép

#1137 Felhasználó inaktív   Shifty 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2004. 11. 13. 20:08

Jézusom végig tudtad nézni?:DD Én bealudtam rajta annyira szar volt...

#1138 Guest__*

Elküldve: 2004. 11. 13. 20:16

Végül is ekkora összegnél az ember már könnyen prostituálódik.

És hát inkább szerepeljen ilyen filmekben minthogy Beverly Hills Cop stílusú szar filmeket csináljanak.

#1139 Felhasználó inaktív   Shifty 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2004. 11. 13. 20:21

Ehh??Azért a Beverly Hills-i Zsaru igenis jó film volt...nemtom azzal mi a bajod?Kép

#1140 Guest__*

Elküldve: 2004. 11. 13. 20:30

Utálom az ilyen magányos farkasos, rendőrös filmeket, ahol szinte bármit megtehetnek, megmentik a világot, szabadon lövöldözhetnek az egész világon bárhol is vannak és emellett olyan verdával járnak hogy az ember álla a földön koppanik, és persze minden nőt megdughatnak.

Ha legalább egy csöppnyi valóság szorult volna bele akkor azt mondanám hogy ok, de így csak egy képtelen hihetetlen történet. Kép

Téma megosztása:

• (561 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 55
  • 56
  • 57
  • 58
  • 59
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.