HWSW Informatikai Kerekasztal: Ki milyen filmet látott a héten? - HWSW Informatikai Kerekasztal

Ugrás a tartalomhoz

Mellékleteink: HUP | Gamekapocs

• (561 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 59
  • 60
  • 61
  • 62
  • 63
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.

Ki milyen filmet látott a héten?

#1201 Felhasználó inaktív   kukac7 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa
  • Csoport: Fórumtag

Elküldve: 2004. 12. 05. 03:00

Saw

epp most vegeztem ki ezt a filmet is.
nekem nagyon bejott.
jol osszerakott, forulatokkal tuzdelt horror/thriller kis szereplogardaval.

[||||-] 4/5

1 GByte film

haat mit ne mondjak.
"lett egy digit kameram, aztan okorkodjunk vele" cimszohoz tartozik.
(vmi dijat is nyertek ezzel a filmmel asszem, de nem biztos)
bar nem biztos hogy igy van, de eros a gyanum.
roviden annyit, hogy a kameraval egy barati tarsasag elmegy egy kis romos hazba majus 1jen es ott isszak le magukat. :Đ
roviden ennyi.

[||----] 2/5 (csak azert 2es, mert jo latni, hogy mas is tud olyan reszeg lenni, mint en :-D)

"Olyan csúnya vagyok, hogy a kurva is azt mondja, fáj a fejem."

#1202 Felhasználó inaktív   Ca$h 

• Senior tag
  • Csoport: GK moderátor

Elküldve: 2004. 12. 06. 10:48

Szerintem a Toy Story kutyafasza az Inceridleshez kepest. Csak annyi elonye van vele szemben, hogy a Toy Story volt annak idejen az elso ilyen film, ami miatt mely nyomot hagyott az emberekben, de ha a mai napokban kerult volna a moziba az Incredibles-sel egyutt, nem lenne kerdeses, hogy melyiket szeretne a nep jobban...
Kép

#1203 Felhasználó inaktív   Myko Alto 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa
  • Csoport: Alkalmi fórumtag

Elküldve: 2004. 12. 06. 12:59

A Toy Story remek volt és nem az elsőségére gondolok itt, hanem arra, hogy remek karakterek voltak benne, a történet nagyon aranyos volt és hát legyünk őszinték, a magyar szinkron meg fenomenálisra sikerült! Összességében szerintem a Toy Story előbbre végez, bár az Incredibles-t is isten alkotásnak tartom! Kép

Nos, itten lentebb olvastam a Dodgeball (Kidobós) filmről. Nos, én vagyok a brigádban az, aki az ügyeletes buziutáló (Adam Sandler, Ben Stiller), de mindkettőnek sikerült az útóbbi alkotásaival meglepniük engem. Adam fiú az 50 első randival, Ben Stiller meg ezzel a Kidobóssal nött nagyot a szememben. Mindkét film olyan jó lett szerintem, hogy érdemes DVD-n is beszerezni őket, mert kötelező darabok! Kép

#1204 Felhasználó inaktív   Ca$h 

• Senior tag

Elküldve: 2004. 12. 06. 13:14

Ezekkel mind egyet ertek! :Đ Bar a kidobost nem lattam, de lehet hogy meg megnezem...
Kép

#1205 Felhasználó inaktív   Myko Alto 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2004. 12. 06. 13:37

Cash! AZONNAL! Szét fogod röhögni magad az első perctől kezdve!!!! Kép

#1206 Felhasználó inaktív   Ca$h 

• Senior tag

Elküldve: 2004. 12. 06. 14:29

Ha mashol nem is akkor majd nalad... :Đ Egyszer... Majd... Ha vegre talalkozunk... :-D Majd... Egyszer... Talan...
Kép

#1207 Felhasználó inaktív   Shifty 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2004. 12. 11. 00:23

És mégis mi tetszett benne annyira??Szerintem vontatott volt és egy idő után nagyon unalmassá tud vállni, hogy ezermillió cápa uszkál,felbukik a bácsi bepánikol...nem azt mondom hogy rossz a film,de én többet vártam tőle és ahogy Te is mondtad..."hát hogy lehet így befejezni"
...when you look long into an abyss, the abyss also looks into you Friedrich Nietzsche

#1208 Felhasználó inaktív   Shifty 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2004. 12. 11. 00:25

EMi:Neked mi a fene tetszett a Kidobós című jeles alkotásban???Szerintem ritka gagyi film...
...when you look long into an abyss, the abyss also looks into you Friedrich Nietzsche

#1209 Felhasználó inaktív   badguy 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2004. 12. 11. 19:40

úgylátszik nekem sikerült beleélnem magam a helyzetbe, neked meg nem. Kép remélem pár éven belül megvalósul a nagy álom és nekem is sikerül hasonló helyzetbe kerülni. Kép már abból a szempontból, hogy a ketrecem körül úszkál majd 1-2, 3? óriási "fenevad".

csak ott ne hagyjanak! Kép

egyébként maga a kilátástalan, kiszolgáltatott helyzetre épülő sztori tetszik.

"What difference do you think you can make, one man in all this madness?"

#1210 Felhasználó inaktív   Shifty 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2004. 12. 11. 19:44

Öööö nem igazán,mert már maga ez a kézikamerával való home video szerű megvalósítás sem tetszett...voltak benne ijesztő és jó részek és néha tényleg beleéltem magam, hogy "mi lenne ha ÉN...",de nem tudom 1.5 óra kevés sztem erre a filmre...

Reméljük badguy...Kép

#1211 Felhasználó inaktív   badguy 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2004. 12. 11. 19:51

...1.5 óra kevés sztem ...
kevés??? dehát már így is vontatottnak és unalmsnak találtad. :Đ mi lett volna ha hosszabb?

"What difference do you think you can make, one man in all this madness?"

#1212 Felhasználó inaktív   Shifty 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2004. 12. 11. 19:59

Igen annak találtam, de egy ilyen storyból sokkal többet is ki lehetett volna hozni,ahhoz viszont 1.5 óra kevés...

#1213 Felhasználó inaktív   Shifty 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2004. 12. 12. 01:51

Resident.Evil.Apocalypse:Öhm nekem az első rész sem igazán tetszett na de ez???Lényegében nem is a zombi írtásról, hanem az előzmények megismeréséről szólt a story...uncsi volt:(((az is tuti hogy lesz folytatás:)

Blade.Runner.Director's.Cut.DVDRip.XviD-Ice: Balga módon még nem láttam Ridely Scott ezen alkotását, de ezt most hajnalban pótoltam. Hmm érdekes kis film volt és lehet már fáradt vagyok, de a végét nagyon nem értettem:(((Mi az hogy végig üldözi a faszikám Harrison bácsit de nem történik igazából semmi majd meghal...meg a végén a kis arab csávó amit mond Harrisonnak, hogy "kár hogy a nőnek is meg kell halni"...na azt mire mondja,mert ugye a végén ott az origami asszociálva az arabra...szóval a végét mondja el vki!!!

#1214 Felhasználó inaktív   Shifty 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2004. 12. 12. 22:56

Saw.DVDSCR.XviD-KSi:Hmmm érdekes kis alkotás volt.Manapság nem vagyunk igazán eleresztve igazán jó thrillerekkel horror filmekkel így aztán a Saw érkezése tényleg maga a megváltás.Miért??Egy nagyon jól kitalált történettel megáldott kis filmet kapunk vissza, melyben nagyon jók a megvalósítások na és hogy a legeslegvégigi tartogat meglepetéseket a film. Amikor már tudod, hogy ki Ő,akkor derül ki hogy mégsem:DDDHihi...szóval kötelező a film megtekintése csakis erős idegzetűeknek!

Akinek bejött anno a Hetedik az ezt is imádni fogja! 5/4

#1215 Felhasználó inaktív   Ca$h 

• Senior tag

Elküldve: 2004. 12. 13. 16:15

Nemreg megneztem a "Kelekotya Karacsonyt" nem volt valami nagy film. Rossz sem volt, de annyit nem ert meg hogy megnezzem moziban... Ugyhogy aki meg teheti ne nezze meg moziban, boven eleg lesz majd az H.B.O.-n higyjetek nekem...
Kép

#1216 Felhasználó inaktív   Sybilla 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2004. 12. 14. 15:00

Én pedig pár napja láttam életemben először a "Van aki forrón szereti" c. filmet, nagyon tetszett. :Đ Sajnos idáig nemigen volt szerencsém Marilyn Monroe szerepeihez, de rosszul tettem ... :-D
"Párnánk puha, ágyunk öle lágyan ringat. Aztán zajok jönnek. Felrobbantják az álmainkat. ... Ugye nem félsz?" ;) (Bonanza B.)

#1217 Felhasználó inaktív   kukac7 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa
  • Csoport: Fórumtag

Elküldve: 2004. 12. 18. 01:05

Sky Captain And The World Of Tomorrow

egy atlagos kaland-akcio film, de a kivitelezese es a szurkes szinvilaga nagyon megfogott.
mikor tesom meglatta a filmet, azt kerdeztem, hogy ez szamitogepes film e?
nagyon ugy nez ki, mintha rendelert volna, de a hus-ver emberek es a helyszinek nagy resze nem az.
a kivitelezes, szinvilag nagyon teccett.

[|||---] 3/5

The Incredibles - A hihetetlen csalad

meses ez a mese. :Đ

[||||-] 4/5

"Olyan csúnya vagyok, hogy a kurva is azt mondja, fáj a fejem."

#1218 Felhasználó inaktív   Dudo King 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2004. 12. 18. 16:42

A mai nap elmente,m a haverokkal moziban, mivel csak 3 óra volt megtartva. Eleinte az Orion űrhajóra akartunk, elmennni, mert azt mondják, h az olyan gagyi, h látni kell. De azt sehol sem adták. Így úgy döntöttünk, h a Halhatatlanokat nézzük meg. A leírás alapján egész jó filmnek tűnt. 23. század, szörnyek, gyilkolás... Elmentünk hát a westend-be, h megnézzük. A legközelebbi előadás 13:30 kor kezdödik, szal volt még másfél óránk kezdésig. (a jegy ára amúgy csak 1190 Ft volt) Ez volt életünk leghoszabb másfél órája. De mivel egyszer minden véget ér, az unalomnak is vége lett (legalábbis reméltük). Beülünk a terembe. Eleinte meglepődtünk, mert csak 3-an voltunk a teremben. De aztán jött még 5 másik ember. Kezdődik a film. Egy csaj van aki meg akar szökni, de nem sikerül. Eddig ok. Aztán képváltás. Ott van Horus (az egyiptomi napisten) és vmi eszmáletlenül gagyi grafikával volt megtervezve (Sims 2 simán verte). Kimegy a a lebegő piramisból és két helikoptert egymásnak lök, amik olyan szörnyű gagyi képpen robbantak fel, h már akkor elment 2 ember. Ez még csak 10 perc volt a filmből. Később kiderült, h nem csak Horus, hanem szinte minden lény számítógéppel volt megtervezve, ugyanazzal a szörnyű grafikával. Kivéve a főhősnő és a pasija, + a doki. Ilyen gaygi filmet még nemláttam. A barátaim a második robbanásnál kimentek, mert nem bírták. Akkor már csak 30 perc vol t hátra  ezért benn maradtam. Ne nézzétek meg. A világ leggagyibb filmje.

#1219 Felhasználó inaktív   Shifty 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2004. 12. 18. 19:09

Immortel című alkotásra gondolsz???No igen az tényleg kicsit furcsa...elég régi technikát alkalmaznak benne de ettől szerintem még jó film...érdekes...talán érteni is kellene és nemcsak a látványt lesni:)))

#1220 Felhasználó inaktív   Shifty 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2004. 12. 18. 23:00

The Incredibles:Eddig csak jót hallottam a filmről így hát mikor végre normális minőségre leltem a neten-sajna idő és pénzhiányában nem tudtam megnézni moziban-azonnal neki estem a letöltésnek.A Shrek óta nem igazán volt komoly animációs film-ugyan volt itt vmi Cápamese,de az szörnyen rossz volt- így hát nagyon nagy kiváncsisággal vártam az Incrediblest, melyben nem kellett csalódnom. Aranyos, humoros,látványos és kiválló storyval van megáldva, melyet kitűnően kiviteleztek a Pixarnál. Egyaránt megnézheti felnőtt és gyerek mindenki nagyon jól fog szórakozni...nálam 5/5

Téma megosztása:

• (561 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 59
  • 60
  • 61
  • 62
  • 63
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.