HWSW Informatikai Kerekasztal: Ki milyen filmet látott a héten? - HWSW Informatikai Kerekasztal

Ugrás a tartalomhoz

Mellékleteink: HUP | Gamekapocs

• (561 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 16
  • 17
  • 18
  • 19
  • 20
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.

Ki milyen filmet látott a héten?

#341 Felhasználó inaktív   badguy 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa
  • Csoport: Alkalmi fórumtag

Elküldve: 2004. 02. 04. 21:09

ELVESZETT JELENTÉS
Lost in Translation

Színes, feliratos amerikai-japán filmvígjáték, 105 perc
Szereplők: Bill Murray, Scarlett Johansson, Giovanni Ribisi, Anna Faris

Bob Harris (Bill Murray) és Charlotte (Scarlett Johansson) amerikaiak, s mindketten éppen Tokióban - egy számukra teljesen idegen kultúra világában - tartózkodnak. Bob filmsztár, aki egy whisky-reklám forgatására érkezett a városba, Charlotte pedig megszállottan munkamániás fényképész férje (Giovanni Ribisi) nyomában lohol.
Az álmatlanság valahogy egymás mellé sodorja a két elveszett embert: Bob és Charlotte útjai egy éjszaka a luxusszálló bárjában keresztezik egymást. A véletlen találkozásból rövidesen meglepő, titokzatos barátság szövődik a középkorú filmszínész és a hamvasan fiatal lány között.
Charlotte és Bob együtt kószálva fedezik fel Tokiót, s a helybéliekkel való találkozások révén számos harsányan vidám élményben lesz részük. Végső soron pedig valami újat fedeznek fel: az élet lehetőségeibe vetett friss hitet.
Sofia Coppola – teljes egészében Japánban forgatott – Elveszett jelentés című filmje azokat a váratlan találkozásokat, hirtelen szövődött kapcsolatokat vizsgálja, amelyek – legyenek bár csak rövidek és futó jellegűek – mégis örökre velünk maradnak.
Bemutató:
2004. március 11.

"What difference do you think you can make, one man in all this madness?"

#342 Felhasználó inaktív   badguy 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2004. 02. 05. 06:07

most vettem észre az Oscarért indulók között van egy 2002es brazil film is, a City of God [Cidade de Deus] Fernando Meirellestől. A Rio de Janeiro nyomornegyedeiben zajló bandaháborúkat bemutató filmet a legjobb rendezés és a legjobb forgatókönyv, a legjobb vágás és a legjobb operatőri munka Oscar-díjára jelölték. na ez spec. megérdemelné a díjakat

#343 Felhasználó inaktív   Shifty 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2004. 02. 05. 10:04

Arra lennék kiváncsi,hogy hova tűnt a hozzászólásom...nem volt rövid és nem káromkodtam benne...MOD meg sehlo szóval...na mind1

Szóval tegnap megnéztem a Végső Állomás 2-t.Nem mai film,de én még az elsőt se láttam!Tetszett a film,egyszer tényleg megnézhető!!!5/4

Looney Toons:DDDDDJujj ennyi marhaságot egy filmben:DD Dodo kacsa rullzzz:D 5/5

...when you look long into an abyss, the abyss also looks into you Friedrich Nietzsche

#344 Felhasználó inaktív   Myko Alto 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2004. 02. 05. 10:59

Na jó, egy kis lehőtlen szórakozás: POFA BE!

Nem volt kedvem visszaolvasni 6 oldalt, szóval lehet, hogy volt már szó róla. Ha nem, akkor csak közlöm, hogy a két francia isten, Zsán Renó és Zserárd Depárdjő az egyik legjópofább és legszórakoztatóbb vígjátékot rakták össze. Jómagam és a brigádom (14-en) sírtunk a röhögéstől az egész film alatt! Aki nem látta, az azonnal nézze meg! Kép

#345 Felhasználó inaktív   Shifty 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2004. 02. 05. 13:18

Halálos nyugalom:1989-s film...Nicole Kidman és Sam Niel főszereplésével készült a film!Biztos sokan látták már,de nekem sose volt alkalmam végignézni...de most:DD5/5-t érdemel
...when you look long into an abyss, the abyss also looks into you Friedrich Nietzsche

#346 Felhasználó inaktív   TyrGod 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2004. 02. 05. 16:59

Na nehogy már az Underworldot ne mutassák be! Hiszen félig negyedig sajátunknak tekinthető. :Đ
"Targer has been silenced" "Dust to dust" "...polcie girl"

#347 Felhasználó inaktív   Shifty 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2004. 02. 05. 20:13

Csak bemutatják...de mikor??

#348 Felhasználó inaktív   badguy 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2004. 02. 05. 21:33

hát ez az, MIKOR?!?

#349 Felhasználó inaktív   Myko Alto 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2004. 02. 05. 22:07

Nemcsak félig, meddig, hanem majdnemhogy teljesen, hisz igencsk magyar emberről szól... Kép

#350 Felhasználó inaktív   Ivoke 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2004. 02. 06. 10:09

Igazad van visszaolvastam, töröltem....
P5N32-E SLI-E8400; 4x1GB; 2x GF9600 GT SLI; HD103UJ, HD642JJ 2x HD403LJ; X-Fi Xtreme; LG W2253TQ-PF; XP SP3; W7 64-bit

#351 Guest__*

• Csoport: Vendég

Elküldve: 2004. 02. 06. 11:18

Fire Over Afganistan:

Sikerült egy új, low budget háborús filmet megszereznem (nem is olyan nehéz:). A War Stories felbátorított, de ez sajnos nem váltotta be a hozzá fűzött reményeket. Nem az utolsó pár perc, hanem az utolsó óra nevetséges. Az eleje még ígéretes, de sajnos átmegy idióta faszagyerekfilmbe, közhelyekkel megszakítva. Ha mondjuk ugyanezek a színészek, ugyanilyen szintű megvalósítás mellett meghúzzák magukat a hegyekben a lezuhant heli mellett, és megvárják a search and rescue csapatot, akkor azt kaptam volna, amit vártam. Így, hogy a lezuhant pilóta átlőtt hassal behatol a terrorista vezér barlangjába, és kitakarítja azt egyedül (megölve mind a négy emberét:), sajnos viccnek is rossz. Az egyetlen érdeme, hogy mutatnak belső képeket egy felderítő black hawkról (azt hiszem), és kiderült, hogy több tv van benne, mint nálnunk itthon:) Azért várom a hasonló próbálkozásokat, de inkább a War Stories nyomvonalán kéne mozogni...

#352 Felhasználó inaktív   badguy 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2004. 02. 06. 18:03

"Fire Over Afganistan"
megosztod?

#353 Felhasználó inaktív   Ca$h 

• Senior tag
  • Csoport: GK moderátor

Elküldve: 2004. 02. 06. 19:27

"Pofa Be" Iszonyatosan eszmeletlenul jo film. Azt hittem sokszro, hogy ott pusztuok meg a rohogestol! ajanlom barkinek, aki szineszzseniket akar latni vicces szerepben... Kép
Kép

#354 Guest__*

• Csoport: Vendég

Elküldve: 2004. 02. 06. 19:44

.....höhöhööhöhöööööö........megméztem a Matrix 2. részét!!!!!!Kép

Azért néha magam is meglepődök hogy mennyire le tudok lassulni és ilyen dolgokat hogy ki tudok hagyni. Szégyenlem is magamat miatta. Bár remélem hogy nem én vagyok az egyedöli aki ilyen lusta.Kép

#355 Felhasználó inaktív   Myko Alto 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2004. 02. 06. 19:46

De igen, azt hiszem ebben egyedül vagy! :Đ Semmi baj, a Matrix 3-at majd megnézed jövőre!!! Kép

#356 Felhasználó inaktív   Ca$h 

• Senior tag
  • Csoport: GK moderátor

Elküldve: 2004. 02. 06. 20:12

Hihihhiihii...juhuhuhujj! KépKépKép
Kép

#357 Felhasználó inaktív   Shifty 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2004. 02. 07. 11:43

Anger Management(Ki nevel a végén?):Jack Nicholson és Adam Sandler főszereplésével szerintem csak egy középkategóriás vígjátékot kapunk:(Kicsit elszomorít,hogy Nicholson ilyen gyenge filmben szerepel:(A poénok között elvétve lehet jókat találni a story se az igazi!5/3-t érdemel,de csak azért mert a két színész ekkorát dob a filmen!Egyszer megnézhető!

#358 Felhasználó inaktív   frpeter 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa
  • Csoport: Fórumtag

Elküldve: 2004. 02. 07. 12:47

Én láttam az élet szép c filmet. Nemtom volt e már róla szó, sztem érdemes megnézni. Két zsidóról szól, de nem akarom a elmondani az egészet...

#359 Felhasználó inaktív   Shifty 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2004. 02. 07. 17:39

Szerintem én írtam már róla,de ha nem...na mind1.Hirtelen nem jut eszembe az olasz színész neve aki a főszerepet játssza!!Nagyon jó film...elgondolkodtató,drámai,humoros!!FR:jó ízlésed vanKép

#360 Felhasználó inaktív   frpeter 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa
  • Csoport: Fórumtag

Elküldve: 2004. 02. 08. 12:59

Hehe, thx Kép Asszem ez volt az első ilyen jellegű beírásom ide (nem hogy jót írtatok, hanem hogy én is láttam valamit Kép).

Téma megosztása:

• (561 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 16
  • 17
  • 18
  • 19
  • 20
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.