HWSW Informatikai Kerekasztal: Ki milyen filmet látott a héten? - HWSW Informatikai Kerekasztal

Ugrás a tartalomhoz

Mellékleteink: HUP | Gamekapocs

• (561 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 29
  • 30
  • 31
  • 32
  • 33
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.

Ki milyen filmet látott a héten?

#601 Felhasználó inaktív   badguy 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa
  • Csoport: Alkalmi fórumtag

Elküldve: 2004. 04. 22. 21:36

I, robot. sztem Smith ügynök jelenléte eleve predesztinálja, hogy ez max. egy közepes látvány film lehet (azon lesz a hangsúly). Kép pedig sokkal többet ki lehetne hozni belőle. Kép (abban reménykedek én is, hogy nem így lesz, pedig de )
"What difference do you think you can make, one man in all this madness?"

#602 Felhasználó inaktív   Shifty 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2004. 04. 22. 21:50

Miről is fog ez a filmecske szólni?
...when you look long into an abyss, the abyss also looks into you Friedrich Nietzsche

#603 Felhasználó inaktív   badguy 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2004. 04. 22. 22:23

konkrétan én is csak annyit tudok amennyi a trailerekből átjön, de vmi olyasmi, hogy a robotok megszegik az Asimovi alaptörvényeket.

#604 Felhasználó inaktív   Avium 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2004. 04. 22. 22:27

Igen kb. Az emberek bekeben elnek egymas mellett, a robotok kovetnek 3 alap torvenyt, amit nem szeghetnek meg. Aztan az egyik robotot meggyanusitjak emberolessel. De meg lehet bizni valakiben aki elvileg vedve van a torveny ellen a szamara szent es serthetetlen torvenyek altal?! Aztan ahogy elnezem leszabadul a pokol.. a robot begozolnek. Es persze kotelezo jelleggel ottvan a gonosz ember is, aki a robotokat gyartja es vedi is persze "eszszeru" ervekkel. Amugy nem ertem miert baj Will Wild West Smith reszvetele, amikor pl a Fuggetlenseg Napjaban nagyon is jol jatszott.

Av [salalausukKép]

Through war we will teach your heresy. 通过战争我们教会你异端 Through battle we will teach your frailty. 通过交锋我们教会你脆弱 Through death we will teach your fate. 通过死亡我们教会你命运

#605 Felhasználó inaktív   badguy 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2004. 04. 22. 22:44

az a gonosz ember a kulcsa már megint az egésznek, hiszen ő akarja kihasználni azt a bizalmat és vszeg átvenni a hatalmat a törvényeket felrugásra programozott robotjai segítségével.

ID4? lehet jól játszott benne, de a film volt egy nagy zéró. mindenestül. egy remek történet amit belezsúfoltak egyetlen filmbe. pedig háromban elmesélve mennyivel többet kaszálhattak volna (ha már erre megy ki a játék). Kép régebben volt egy hasonló filmsorozat. kis kreativitással simán kitelt volna még két rész az alapján. ami nem ilyen zászlólengetős popcornmozi amire fél év múlva már senki sem emlékszik. Kép hollywoodban úgy pazarolják el a jobbnál jobb történeteket mintha minden bokorban teremne, jócskán viszavetve ezzel az adott műfajban létrejöhető ígéretes filmek számát. a matrix 2-3 szerintem pl. a cyberpunk stílusnak tette be megint a kaput pár évre.

#606 Felhasználó inaktív   Myko Alto 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2004. 04. 22. 22:49

Minden végzet nehéz. Azt hiszem úgy jellemezhetném, hogy egy újabb fantasztikus Jack Nicolson film! ÉRdemes megnézni, bár kissé romantikus vígjáték... Kép

#607 Felhasználó inaktív   Avium 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2004. 04. 23. 07:30

Meg mindig azt kell mondjam, nekem az ID4 maradando film volt. Amugy a Matrix is erdekes dolog, hisz 5 reszre terveztek, aztan 3 lett belole.. kihagytak dolgokat, es relative osszesuritettek. Ha mar azt nezzuk az ID4 egy reszben nagyobb "siker", mint a matrix 3-ban.. kb ugyanaz. (sztm)

Av [salalausukKép]

Through war we will teach your heresy. 通过战争我们教会你异端 Through battle we will teach your frailty. 通过交锋我们教会你脆弱 Through death we will teach your fate. 通过死亡我们教会你命运

#608 Felhasználó inaktív   kukac7 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa
  • Csoport: Fórumtag

Elküldve: 2004. 04. 23. 13:45

nezd meg a trillert azt ajanlom. Kép
eleg latvagyos.
meg az az audi sem rossz.
"Olyan csúnya vagyok, hogy a kurva is azt mondja, fáj a fejem."

#609 Felhasználó inaktív   Shifty 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2004. 04. 23. 16:23

Jajj én annyit nevettem rajta...nagyon kellemes kis film!
...when you look long into an abyss, the abyss also looks into you Friedrich Nietzsche

#610 Felhasználó inaktív   Avium 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2004. 04. 24. 17:17

Nos ezen a hetvegen 3 filmel is gazdagodtam. Illetve film elmennyel. Lassuk..

Bad Boys 2: Vegre sikerult megneznem, bejovos volt, latvanyos, bar nem tul csavaros storyval. Valahogy inkabb a latvany kerult eloterbe, ebbol a szempontbol az 1 jobb volt. De vegulis a szokasos poenok a helyukon voltak, szal a feeling jora sikeredett.

Amerikai Pite 3: Hat bakker ez a film egyre betegebb lesz. Reszrol reszre egyre tobb benne a durva poen, de vegulis nagyon nagy vigjatek. Melto utodja az elozo kettonek. Parom soxor oda se tudott nezni, es itt visitozott a nevetestol. :Đ

Alien Hunter: Na ez a gagyihalmaz verhetetlen. Egyetlen nevesebb szinesz van benne, bar a nevet nem tudom vajon miert? ez a pasi jatszott a Stargate-ben O volt a nyelvprof szemuveges srac.. Nos a valtozatossag kedveert itt is nyelvesz... elegge vicces. Alacsony koltsegvetesu lagymatag gagyi.. Hadd ne ragozzam, senki se nezze meg!

Av [salalausukKép]

#611 Felhasználó inaktív   Shifty 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2004. 04. 24. 17:24

Idézet

Amerikai Pite 3: Hat bakker ez a film egyre betegebb lesz. Reszrol reszre egyre tobb benne a durva poen, de vegulis nagyon nagy vigjatek. Melto utodja az elozo kettonek. Parom soxor oda se tudott nezni, es itt visitozott a nevetestol. :Đ

Naja vannak benne durva dolgok...buzi bár nagyon jó rész, vagy amikor a mennyaszony szüleit fogadja vendégül azok meg legénybúcsúztatót tartanak...jajj a francia takarítónő..hmmm:D Vagy amikor azt hiszi csoki van ak ezében...ááááááá jó volt!

#612 Felhasználó inaktív   Avium 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2004. 04. 24. 17:27

Hat bakker konkretan a csokis resz volt ahol parom nem volt kepes nezni a filmet. En meg romma rohogtem magam, h meg a foga is "olyan" volt.. ez nagyon kesz!

Av [salalausukKép]

#613 Felhasználó inaktív   Shifty 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2004. 04. 24. 17:38

Hehe az tényleg kész volt...Andi nem bírta:) :Đ

#614 Felhasználó inaktív   badguy 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2004. 04. 24. 18:19

Underworld: Kép tényleg egész jó kis film kerekedett belőle. a végén levő szokásos "grandiózus" összecsapást leszámítva. Kép mintha Kate is kiesne néhol a szerepéből vagy legalábbis nem találja el rendesen. a kékes képi világ helyett pedig a szürke szerintem jobb lett volna. nyomasztóbb. mindenestre érdemes volt várni rá, jó hogy nem csak dvdn vágják hozzánk. a legvégén a stáblistán pedig a sok magyar név külön öröm. mintha a saját filmünk lenne.Kép kérem a következőt, Van Helsing... :Đ

Alien Hunter: ...
egyszerűbben egy kisköltségvetésű sci-fi.

#615 Felhasználó inaktív   kukac7 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa
  • Csoport: Fórumtag

Elküldve: 2004. 04. 24. 19:02

meg csak most lattad az underworldot?
huu en mar nem is tom mikor neztem meg, jo regen.
moziba lattad?
jah, kulon orom, hogy tenyleg sok a magyar a filmben es a keszitok kozott is.
"Olyan csúnya vagyok, hogy a kurva is azt mondja, fáj a fejem."

#616 Felhasználó inaktív   Shifty 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2004. 04. 24. 19:05

Badguy türelmes ember kivárta míg megérkezik hozzánk is-legálisanKép-

#617 Felhasználó inaktív   badguy 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2004. 04. 24. 20:33

egész más vmit moziban megnézni szélesvásznon, profi hangrendszerrel, jó közönséggel mint odahaza egy 19"es moncsin vagy akár egy házimozi szettel egyedül vagy a családdal. én imádom a mozit, a filmeket. elég kevés olyan van amire azt mondanám (még akkor is ha néha nem ez jönne le a hozzászólásaimból ), hogy ezt bizony nem érte meg megnézni, mégha nem is nyeri el a tetszésemet. sajnos egyre drágább a mozijegy is, így mindent nem lehet. lehet el kellene menni mozigépésznek? Kép

ui: a film azóta már landolt a vinyón (remélem a dvdre nem kell ennyit várni)

#618 Felhasználó inaktív   Shifty 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2004. 04. 24. 21:47

Szerintem meg kell hiszen külföldön már fél éve kint van:D

#619 Felhasználó inaktív   Avium 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2004. 04. 24. 21:50

Megneztuk a Minden6o-t. Hat megint egy beteg Jim Carrey film, de nagyon birom azt az embert. Nagyon bejott a film is. Jo otlet volt!

Av [salalausukKép]

#620 Felhasználó inaktív   Shifty 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2004. 04. 25. 18:32

Jjajjj az mekkora film:DDDDDDDDDDD

Téma megosztása:

• (561 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 29
  • 30
  • 31
  • 32
  • 33
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.