Ki milyen filmet látott a héten?
Elküldve: 2004. 05. 28. 08:38

Elküldve: 2004. 05. 29. 19:53
ha még érdekel akkor Lélekkeresőn keress meg.

#684 Guest__*
Elküldve: 2004. 05. 30. 20:47
Frankón megérkeztek a DVDim és neki is láttam hogy mindmegnézzem!
Megnéztem az Indul a bakterház-at is, és annak rendje és módja szerint végigröhögtem. Néha nem értem miért tudok századszorra is röhögni ugyanazon a filmen! Mármár kezdem azt hinni hogy dilis vagyok.
Faterral pedig megállapítottuk hogy csúnyán eltértek az eredeti műtől a film készitöi, mert a könyvben a Patás megrágja a lova nyelvét amikor az megdöglik, a filmben viszont nem. Ez felháborító!
A lovat egyébiránt Sanyi-nak hívták!
Elküldve: 2004. 05. 31. 08:24

Elküldve: 2004. 05. 31. 09:15
Wow a Never Ending Story megy a TV2-n. Gyerekkoromban oriasi hatassal volt ram ez a film. Kb olyan lehet mint a mai gyerekeknek a Gyuruk Ura. Mekkora kiralysag mar ez a fantasy film. Jo ideig nem volt pelda ilyen jo filmre.
Av [salalausuk]
Through war we will teach your heresy. 通过战争我们教会你异端 Through battle we will teach your frailty. 通过交锋我们教会你脆弱 Through death we will teach your fate. 通过死亡我们教会你命运 | ![]() |
#687 Guest__*
Elküldve: 2004. 05. 31. 12:29
Rám is volt nagy hatással film és remélem hogy meg tudom majd szerezni eccer dvdn és ráadásul magyarul, amit viszont egy kicsit kétlek!
A Chinese ghost story nem mai film de egyszerűen olyan jelenetek vannak benne hogy akkoriban el sem hittem hogy ilyet lehet csinálni!
Elküldve: 2004. 06. 03. 04:41
Forrest Gump
Nem egy mai film mar, de annal jobb.
Sajnos meg csak most lattam ugy igazan, azert tudtam, hogy mirol szol, meg lattam mar reszleteket is belole.
Tenyleg zsenialisat alakit benne Tom Hanks es a tortenet is nagyon ott van.
A film 3/4-ede inkabb komedia, helyzetkomikum es viccelodes aztan a vegen, mikor nagy szerelme egy ismeretlen virustol meghal onnantol inkabb fordul a film dramaba.
Kultusz film, ez nem vitas, aki nem latta, az potolja, ahogy en tettem.
[||||-] 4/5
Honey
Tipikusan olyan film, amit csak Alba kisasszony miatt erdemes megnezni, nameg akinek bejon ez a feka r&b, rap zene.
A film alaptortenete: hogyan legyunk sikeresek es emelkedjunk fel a porbol.
[|||--] 3/5 (de csak Honey miatt )
Montage Baxter - Haute Tension - Magasfeszultseg
Csak eros idegzettel rendelkezoknek es csak esti megnezesre.
Kicsit tocsogos egy francia film, de nem ezert olyan jo.
Hanem a vegen bekovetkezo csattanotol, fordulattol, ami akkora nagy, hogy szinte mar lepadloz.
Nem arulom el, nezze meg aki kivancsi egy kicsit zaftosabb, csonkolosabb horrorra, aminek a vege nagy fordulattal zarul.
[|||--] 3/5
Kill Bill Volume 2
Mint ahogy sokan mondtak, visszafogottam ez a resz ver tekinteteben, mint az elso.
A Kill Bill ugy gondolom Tarantino majsztro vezenyelesevel beirta magat a filmtortenelem nagykonyvebe.
Nagy alkotas mind2, en talan az anime betet hianyoltam egy kicsit a 2bol, de gondolom megvan ennek a pontos oka csak en nemtom.
Bar olyan, mintha ezt kivaltottak volna a kikpezos resszel, mikor az osz, oreg, bolcs mestert ismerhetjuk meg.
A harcok pedig ismet nagyon utnek benne.
[||||-] 4/5
Monster - A rem
Lehet kicsit elvakult vagyok Naomi Watts tekinteteben, mivel ujbol (mar sokadjara) bebizonyitotta a 21 grammban, hogy neki bizony igazan kijarna az Oscar es mennyire nagy szinesz.
Ezert aztan kivancsi voltam az ujdonsult Oscar holgyre, hogy mit tud nyujtani a Monsterben.
Tenyleg jol formalja meg a "ferfais" not, de megis vmi miatt nem jott be, ahogy alakitott.
Az a mindig lekonyult szaj nagyon teccett.
A film maga jo, csak en vmivel tobb muveszetet hianyoltam belole.
[||||-] 4/5
Van Helsing
Hagy mondjam el, hogy ezt a filmet megnezhettem volna premier elotti vetitesen, de nem tettem, mivel videki vagyok es Pestrol nem igazan tudtam volna hazajonni.
Es milyen jol tettem.
Ugyanis szerintem ez a film nem mas, mint egy tipikus mai szuperprodukcio teletuzdelt 3ds trukkokkel nagy semmitmondassal.
Csak a latvagy a lenyeg, hogy eladhato legyen a film, mas nem.
Inkabb a Holnaputant volna erdmesebb megnezni, mint ezt, bar meg azt nem lattam, de gondolom csak jobb lehet, mint a Van Helsing.
[||---] 2/5
Elküldve: 2004. 06. 03. 07:03
csak egyetérteni tudok, bennem is hasolno gondolatok fogalmazodtak meg, egyszeruenn egy rakas gagyi hulyeseg az a film.
viszont tegnapelott megneztuk a valaki forron szeretit merilin monroval , aztán az egy marha jooo film!!!! meg merilin néni sem rossz )
Elküldve: 2004. 06. 04. 15:25
Elküldve: 2004. 06. 04. 18:23

#692 Guest__*
Elküldve: 2004. 06. 05. 22:12
Elolvad????
Akkor te más filmet néztél már a végén mert szerintem az olvadásnak nyoma sincs.
Legalábbis szerintem az olasz csizmát is jég borítja.
A film emberi története tényleg gagyi lett a főtörténete meg a mi JŐVŐNK!!!
Igaz nem ilyen gyorsan fog megtörténni de ezt senki sem tudhatja előre mert csak találgatnak.
Viszont amik a film elején elhangzanak a konferencián azok igazak és nem csak kitalált dolgok.A Golf áramlat lassúl évről évre és nállunk se volt eddig igazán tornádó csak pár éve van rendszeresen.
Az időjárásunkat kinyirtuk és ezzen esetleg javítani lehet(ne)de visszafordítani már nem.
Elküldve: 2004. 06. 05. 22:31
Itt most nem erről van szó,hanem hogy egy tipikus húliwúdi ***** (baalint) kaptunk!!! Kb 5 perc szól arról amiről ennek a filmnek szólnia kellene...még nem láttam,de csak rosszat hallottam róla!!Igazán lehetett volna valóságosabb képekkel tarkítani...
OFF:végülis igazad van...

Elküldve: 2004. 06. 05. 22:37
Idézet
Az időjárásunkat kinyirtuk és ezzen esetleg javítani lehet(ne)de visszafordítani már nem.
Utálom ezt a hozzáállást...már miért ne lehetne rajta visszafelé változtatni??? A tudomány nem csak rombolni képes, csak jól kéne használni. Az a baj, hogy ez egy bizonyos nagyhatalomnak igencsak nem áll érdekében, és addig hiába is pattog bárki, a pénz beszél a kutya ugat...
Egyébiránt egy link a film tudományos körökben való megítéléséről.
http://index.hu/tech...y/hahaho040528/
/Bocs, de még mindig nem megy a linkelés! Remek.../
Elküldve: 2004. 06. 05. 23:04
...ez egy bizonyos nagyhatalomnak igencsak nem áll érdekében,
nem csak az a bizonyos nagyhatalom nem ratifikálta, csak a többieket vmiért manapság nem divat szidni.

Elküldve: 2004. 06. 05. 23:13
LOL! Szted ezért mondtam??? Nagyon jól tudod te is, hogy igenis a pénz az ami számít. És az olyan kis országok-mint mi is-általában oda állnak, ahonnan a pénz csöpög. Nameg mit ér, ha mi betartjuk a megállapodást? A töredékét nem bocsájtjuk ki annak a szennyezőanyagnak amit az usa megtermel évente! Amíg nekik nem áll érdekükben, addig nem lesz ebből Kiotói szerződés betartás...az a leggyomorforgatóbb, hogy akkor szállank ki ilyen dolgokból, amikor csak akarnak. Pedig ez sajnos nem csak az ő jövőjöket befolyásolja. Ugyangy meg fogja érezni az a sarkvidéki eszkimó, az az amazonasi indián, mint mi itt, európában. Nincs lezárva ugyanis a légkör az usa körül...
Egy példa: a Japánok hozzánk jöttek lobbizni, hogy a Világtanácsban álljunk melléjük a bálnavadászat betiltásának kérdésében, beruházásokat és különféle kedvezményeket ígértek, ha a szavazatunkat nekik adjuk. Magyarországnak, egy olyan országnajk, aminek még a közelében sincs tenger, nemhogy bálnák!!!
Elküldve: 2004. 06. 05. 23:31
Nincs lezárva ugyanis a légkör az usa körül...
sőt a többi alá nem iró ország körül sem. ők miért nem kerülnek szóba?

Elküldve: 2004. 06. 05. 23:42
Idézet sőt a többi alá nem iró ország körül sem. ők miért nem kerülnek szóba?
Hadd idézzem saját magam:
"A töredékét nem bocsájtjuk ki annak a szennyezőanyagnak amit az usa megtermel évente! "
Van még egy két nagy hal aki nem írta alá, de a legnagyobb az usa, azért említettem azt!
Elküldve: 2004. 06. 05. 23:59
Van még egy két nagy hal ...
tehát együtt mégnagyobbak, mégjobban szennyezik a környezetet. miért is nem emlegetjük őket együtt? ha a csillagos-sávosék is törvénybe iktatnák egy csapásra megoldódna minden?

Elküldve: 2004. 06. 06. 08:13
Na, utánanéztem már egy kicsit a dolgoknak...
A tények szerint az EU, Japán már ratifikálta az egyezményt. Ez a két ország a CO2 kibocsátás 30 egyhehány százalékát teszi ki. /Az USA egyedül többet, mejdnem 40%-ot.../Oroszország most fogja ratifikálni a paktumot. Tehát akkor ki marad ki a buliból? Igen, ők...
Amúgy megy most a lobbizás rendesen, a japán cégek veszik meg az oroszok felesleges kvótáit. Ezért is lépnek be az oroszok, nem pedig azért, mert annyira nayg környezetbarát ország...