majd vhogy jelzem vagy vmit csinalom vele.

Mellékleteink: HUP | Gamekapocs
Elküldve: 2004. 06. 16. 19:03
Elküldve: 2004. 06. 16. 19:15
Elküldve: 2004. 06. 20. 22:05
Boldog Születésnapot!
Tipikus magyar film:ötlettelen,unalmas!!!
Elküldve: 2004. 06. 25. 21:24
Elküldve: 2004. 06. 25. 21:56
Elküldve: 2004. 07. 02. 00:02
Ghost in The Shell (the movie)
Bevallom, en meg csak most lattam ezt a csodat.
A tortenet erdekes, a kepi megvalositas meses, gyonyoru.
A film vegen, mikor meglattam, hogy 97es a film, kicsit csodalkoztam, hogy mar akkor ilyen jo manga filmeket tudtak csinalni.
Kicsit el vagyok maradva ezzel a mufajjal, de probalom potolni, mert nagyon bejon.
A sorozatbol megvan par resz, meg azokat is meg fogom nezni.
Kivancsian varom a 2. reszt.
[||||-] 4/5
Harry Potter 3
Az elos reszhez volt szerencsem, a modikat kihagytam es most a 3. lattam.
Jo volt latni, mert en olvastam az osszes kotete (kiveve a legujabbat) es nagyon bejott mindegyik.
Igaz, hogy minden mozzatatot nem tudtak adoptalni, de ugy ereztem, mintha par dolog kimaradt volna belole.
Kicsit unalmasnak is talaltam, fiatalabbaknak, gyerekeknek biztos jobban teccik.
[||---] 2/5
The Eye 1, 2 - A szem 1, 2
Nagyon meg akartam mar nezni az elso reszt, aztan ugy jott ossze, hogy lathattam mindkettot.
Egymas utan neztem meg oket, igy talan jobban ossze tudom hasonlitani oket.
Lattam az elozetest, olvastam is rola (1. resz) es megteccett, de igy megnezve egy kicsit csalodas (mindket) film.
Durvabbra, porgosebbre, ijesztobbre szamitottam, de ket lajtosabb thrillert kaptam cserebe.
Nem mondom, hogy rossz filmek, csak en masra szamitottam.
Az elso resz velemenyem szerint a konnyebb falat, a masodik mar egy ici-picit bekemenyit.
Jah, le kell szogezni, hogy a ket alkotas meroben elter egymastol, semmi kozuk egymashoz.
Az masodik resz nem az elso folytatasa, lenyegeben ket film, csak vannak benne kozos vonasok (szellemek).
A filmekben nagyon teccettek a kamera allasok es a kamerak, ezeket nagyon jol tudjak a kis vagott szemuek hasznalni.
A szineszekkel sincs baj, teszik a dolgukat, talan meg jobban is ahogy kellene.
A masodik resz noi foszereploje (Shu Qi) jott be jobban, helyes csaj, szep.
Eddig 3 kinai filmet (Oldboy, + ezek) lattam es nagyon igenyesek, szepek.
Megirigyelhetnek az amcsik oket, mert minosegileg szvsz jobbak.
Aki pici borzongasra es agytornara vagyik, az nezze meg vmelyik filmet vagy mindkettot, mert erdemes.
[||||-] 4/5 (mind a ketto)
Elküldve: 2004. 07. 02. 05:19
The Eye 2 & Qi Shu (from The Transporter)
ez a második rész érdekelne engem is. megoldható úgy mint a múltkor?
updt:
közben ráakadtam dcn...
Elküldve: 2004. 07. 03. 00:39
Elküldve: 2004. 07. 12. 12:08
Spartan: - Rules of engadgement: weapons free! -
Szerintem kifejezetten jó film, én mondjuk csak Val Kilmer kedvéért néztem meg, illetve mert valahol olvastam, hogy katonás:) Talán csak azért, mert nem vártam sokat, de nagyon kellemesen csalódtam, és nagyon tetszett, sőt, én meghatódtam rajta... Nem igazából "katonás", inkább krimi. Viszont szerintem izgalmas, érdekes a története az útóbbi időben ilyen izgalmas filmet én nem is láttam. Nem igérem, hogy tetszeni fog mindenkinek, de nekem bejött, ahogy lassan épül fel a sztori, folyamatosan alakulva, a főszereplő karakter is bejött nekem. Aki tud együtt érezni egy harcedzett elitkatonával, aki most egy szokatlan feladatban kell hogy megfeleljen, miközben egyre bizonytalanabb lesz körülötte minden, az nézze meg. Egy lányt kell megtalálni, aki nem akárki, ezért akik kereseik, azok sem hétköznapi rendőrök, és a módszereik is mások...
Spoiler:
A baj útjába rakják, elárulják, félreteszik, de ő csak teszi a dolgát, aztán talán még többet is. Szerintem azért, mert az egyszerű, kemény ember szabályai közt szerepel még a becsület is. Pedig ő nem egy "thinker, planner", csak egy "shooter" (mint Hooten a BHD-ból). Mert a halál közelségétől megkérgesedett szív még mindig fogékonyabb a jóra, mint a döntéshozói, akik kijelölik mások végzetét...
Elküldve: 2004. 07. 12. 18:09
Spartan: (folytatás)
Ahogy gondolkozok a filmen, csak egyre jobban tetszik. A címről ennyit (egy szótár szerint, második jelentés): Rigorously self-disciplined or self-restrained. Courageous in the face of pain, danger, or adversity. Nagyon találó...
A film akciójelenetei, képei is tetszenek nekem, egy igényes, rendes film. Ami a legjobb viszont az egészben az a csapongó, sok mindent megvillantó dialógusok és történetvezetés. A legtöbb film manapság egy-két érdekes momentumot vet fet, ami köré szerveződik, és amit kibont a film során. Itt sok apró, de érdekes mondat vagy szituáció villan meg egy-egy pillanat erejéig, ami nem tölt be központi szerepet a filmben, de akit érdekel az ilyesmi, az utánagondolhat, vagy esetleg kellemes emlékeket idéz a nézőben. Ja, és El Bundy is játszik benne:)
Spoiler
Olyanokra gondolok, mint a katonai magatartásforma, a beszédstílusuk. Ahogy a "private security company", ami nyilvánvalóan korábban valami illegális zsoldos bagázs volt, megpróbálja rávenni a főszereplőt, hogy végezzen nekik is egy kis munkát. Semmi extra, de remek kis párbeszéd. Ahogy a hős a fekete ranger sráccal beszél a poszt traumás stressz zavarról, az adrenalinfüggőségről... I'm a shooter, not a planner... Kiválóan tükrözi a vérbeli katona mentalitást, amit a delta force-ról vagy SAS-ről szóló könyvekben megismerhetünk. A végén, ahogy a Secret Services csávó mondja a hangárban, hogy szükség lett volna a főszereplő szolgálataira, hiszen WW3 van odakint (terror elleni harc?), és a kis hülye csaj pont most megy kalandtúrára... A ranger csaj (van ilyen?) mondja: az egyik "zöld" a másiknak... Csomó remek kis párbeszéd, jelenet. Jó film. Biztos nem hibátlan, de jó.
Elküldve: 2004. 07. 15. 21:50
Shrek 2:) KÖTELEZŐ DARAB!
Elküldve: 2004. 07. 16. 21:28
Elküldve: 2004. 07. 16. 22:46
Befolyásolni kell az embereket:P:D
Elküldve: 2004. 07. 18. 19:18
Olyan rég néztem filmeket így gondoltam behozom a lemaradásomat és ma megnéztem pár filmet-még nincs vége a napnak-
Hellboy:
Imádom a képregényeket így egy Batman,Pókember vagy bármilyen más filmadaptációt szívesen nézek meg, az más kérdés, hogy szomorúan jövök ki a moziból. Bevallom őszintén a Hellboy-ról semmit nem tudtam így lehet ezért is volt csalódás a film. Mind1 is, mert iszonyat gyenge af ilm. A látványvilág sem tetszett sztem gagyin lett megoldva. A történet kivitelezése is szar volt így az 5/2-es osztályzatot épp hogy csípi.
Cold Mountain: Alias Hideghegy:) Ööö, aki szereti a romantikus, történelmi filmeket vagy épp a drámákat, annak sztem érdemes megnéznie. Jó volt nekem tetszett és Nicole Kidman miatt is érdemes már csak beletekinteni is-ohh apám gyönyörű az a nő:DD-. Szóval nálam 5/4-t kapott, mert tetszett...
Mona Lisa Mosolya: Csak elkezdtem épp jön le a második cd, de eddig érdekesnek mondanám. Kitűnően ábrázolja a 60-as évek korát. Julia Roberts pedig megint csak nagyot alkot. Nem hiába a legjobban kereső színésznő...Eddig azt mondom 5/4, de majd a második cd megnézése után folytatom...
Elküldve: 2004. 07. 18. 19:22
Elküldve: 2004. 07. 18. 22:21
Akkor folytatnám...Szóval csak ajánlani tudom a filmet. Mint említettem a 60-as éveket kitűnően hozza vissza. Itt főleg az akkori gondolkodás módra gondoljatok, amikor az a nőknek alig-alig voltak jogaik,lehetőségeik és egy dolguk volt: megházasodni és otthon végezni a teendőket. Mellesleg szembesülnöm kellett azzal a ténnyel, hogy Julia Roberts is egy gyönyörű nő:DDD Szóval 5/4 ez is
FR:Első film természetesen a Shrek 2 legyen aztán ajánlom figyelmedbe a Hidalgo-t-épp most töltöm-, aztán itt van az általam említett két film,de sztem neked ebből csak a Cold Mountain jönne be-lehet az sem-. Aztán kukac említett valami horror filmet asszem vmi Dawn of Dead vagy micsoda, de olvass vissza:DD ott megtalálod. Anchorman is érdekes lehet-vígjáték- vagy a Taking Lives...nekem most fel van írva jó pár film amiket töltök nézek így hamarosan-HOLNAP- újabb beszámolókat köztök:DD
Elküldve: 2004. 07. 19. 08:04
Elküldve: 2004. 07. 19. 09:49
Elküldve: 2004. 07. 19. 23:49
Taking Lives: Azaz Életeken át Angelina Jolival...ááá az a nő fantasztikus:DD
Aki látta a Csontembert vagy a Kísérleti Gyilkosságot és tetszett is neki, annak ez a film kötelező. Szerintem a rendező ügyesen oldotta meg a feladatot. Amikor már azt hiszed mindent tudsz tesz bele egy csavart és nem is egyszer. Elég sok ehhez hasonló filmet láttam már és sajna a többségük olyan gagyi hogy az első 10 perc után tudod ki a gyilkos...na itt vmiért még csak sejteni se tudtam:))-talán Jolie ilyen hatással volt rám?:DD-.Mind1 sztem nézzétek meg.
Spider-Man 2: Áááá hogy lehet így elcseszni egy ilyen jó képregényt???Ugyanaz a szar kerül elénk mint ami az első részben. CGI animációk tömgelege, habár én még így is keveseltem őket sokkal többet is beletehettek volna, meg az Octopus bácsi is többet lehetett volna. Semmi érdekes gagyi story gagyi kivitelezés. Egyszer azért megnézhető...ja és TUTI LESZ 3.RÉSZ-bocs ha lelőttem a poént:DDD-.
Holnap elvileg a Secret Window és az Eurotrip beszámólóját hallhatjátok majd:DD
Elküldve: 2004. 07. 20. 04:14
Taking Lives...
sztem a vége vmi bődületesen gyenge. addig egész nézhető, de akkor is leginkább Jolie miatt. viszont a U2 - Bad című száma bombajó választás volt témának!
remélem a The Bone Collector (Csontember) jobb volt/lesz. azt még nem láttam, de már régóta érdekel.
vki említette alább (vagy többen is) a Dawn of the Deadet (Holtak Hajnala). egész kellemes meglepetés volt. lehet csak azért mert sokkal rosszabbra számítottam? aki kedveli az ilyesmit az feltétlen nézze meg az Undead című hasonlóan gyomorforgató alkotást. igaz az inkább a Braindeadhez (Hullajó) áll közelebb. ez már sokat elmond miféle lehet.
a leghihetetlenebb, hogy a Hollywoodi produkciókhoz képest aprópénzből készült az egész! ez ahol meg is látszik, mégis remekül illeszkedik a film hangulatához.