Minden idők legjobb filmjei
#121 Guest__*
Elküldve: 2008. 01. 26. 19:36
Háborús: A szakasz; Sólyom végveszélyben
Horror: Rénálom az Elm utcába(csak az egy, a többi szar volt); Hannibal trilógia
Scifi: Star Wars
Vígjáték: Amerikai Pite
Horror: Rénálom az Elm utcába(csak az egy, a többi szar volt); Hannibal trilógia
Scifi: Star Wars
Vígjáték: Amerikai Pite
Elküldve: 2008. 01. 26. 20:28
egy kicsit OFF...de azért témábavágó: most megy a duna tv-n a Zongorista c. film...nagoyn jó film ajánlom megtekintésre...bár nagyon szomorú (holokauszt)...de 5/5 mindenképpen (nemtudom hány Oscar-t kapot de sokat)...Nézzétek meg!
Elküldve: 2008. 01. 26. 21:50
Idézet
egy kicsit OFF...de azért témábavágó: most megy a duna tv-n a Zongorista c. film...nagoyn jó film ajánlom megtekintésre...bár nagyon szomorú (holokauszt)...de 5/5 mindenképpen (nemtudom hány Oscar-t kapot de sokat)...Nézzétek meg!
Elküldve: 2008. 01. 26. 22:10
ÉN már régebben láttam, tényleg, az, 2 okból nem néztem meg, nicns duna TV és mert nem volt kedvem

Elküldve: 2008. 06. 07. 00:01
Sztem ezek jo filmek - Van Helsing
- Taxi1-2-3-4
- Underworld
- Padlogaz
- Halalos Iramban 1-2
- 8 Merfold
.

- Taxi1-2-3-4
- Underworld
- Padlogaz
- Halalos Iramban 1-2
- 8 Merfold
.

A.S.O. 43v3R
#126 Guest__*
Elküldve: 2008. 07. 26. 14:06
Halálos iramban 3, Hipervándor, Indiana Jones 4, Bad Boys 1-2, Alien vs. Predator 1-2

Elküldve: 2008. 07. 26. 14:07
Idézet
Halálos iramban 3, Hipervándor, Indiana Jones 4, Bad Boys 1-2, Alien vs. Predator 1-2

#128 Guest__*
Elküldve: 2008. 07. 26. 14:17
Fűrész,Megszólít az éjszaka,Bud Spencer filemk,Esemény,stb
Elküldve: 2008. 07. 26. 14:25
Forest Gump, Star Wars(összes), Gyűrűk Ura 1-2-3, Bad Boys 1-2, Hot Fuzz, Shooter
bár ezek nem filmek, de nagy kedvencek: Naruto és Dragon Ball
bár ezek nem filmek, de nagy kedvencek: Naruto és Dragon Ball

Elküldve: 2008. 07. 26. 14:32
Star Wars Saga, Vissza a Jövőbe trilógia, Batman Begins, The Dark Knight, A Múmia, Forrest Gump, LOTR trilógia, A Remény Rabjai, Mátrix, Se7en, és még jópár film. Ilyen Halálos Iramban meg társai totálisan hidegen hagynak.
Sorozatoknál természetesen Lost, Lost, Lost és Lost.
Sorozatoknál természetesen Lost, Lost, Lost és Lost.
Elküldve: 2008. 09. 01. 18:56
Gyerek korom nagy kedvence és tavaly megjelent Transformers, vagy Deja vu,Kiképzés,300,Amerikai gengeszet,Betépve,Karib tenger kalozaimind),Halálsoron,remény rabjai,Bad Boys 1-2(de a kettö jobban bejött),Carter edzö,emléklezz a titánokra, eröproba, Keresztapa trilogia,Carlitó utja, sebhelyes arcu,rambo(összes),omen(régiek és az uj is)a majomkirály(jetli és jackie chan nagyon ott van),Dany a kutya,öld meg romet,bölcsöd lesz a koporsod,egyetlen,Háború-War,Ravasz az agy....,Blöff
hát kb ezek a nagy kedvencek, de felsorolni is sok lenne a legjobb filmeket, sztem mindenki maga válasza meg
Elküldve: 2010. 01. 13. 11:34
Idézet
én is pont így gondolom, nagyon kíváncsi leszek a Pacific-re, épp tegnap kezdtem el újra az elit alakulatot, még mindig futkos rajtam a hideg ha nézem.igényes jó sorozat.
ezen kívül örök kedvenc még:
- The Godfather trilógia
- Volt egyszer egy vadnyugat
- Szemtől szembe
- Közönséges bünözők
Elküldve: 2010. 01. 13. 11:45
Idézet
Idézet
én is pont így gondolom, nagyon kíváncsi leszek a Pacific-re, épp tegnap kezdtem el újra az elit alakulatot, még mindig futkos rajtam a hideg ha nézem.igényes jó sorozat.
- The Godfather trilógia
- Szemtől szembe
- Közönséges bünözők

Elküldve: 2010. 01. 13. 12:28
Idézet
Idézet
Idézet
- The Godfather trilógia
- Szemtől szembe
- Közönséges bünözők

- Gyűrűk Ura Trilógia
- American Gangster
- The Kingdom
- The Dark Knight
Elküldve: 2010. 01. 13. 13:00
Szerintem meg:
Blöff
A Ravasz az Agy és két füstölgő puskacső
Harcosok klubja
Alien 1-2
u.i.: Engem nem mozgatnak meg az ilyen hálivúdi sikerfilmek mint a Harry Potter, vagy a Gyűrűkura, elismerem jó filmek meg szépek, de szerintem csak középkategóriát kapnak az én értékelésem alapján, mégha felső kategóriába is vannak sorolva, és nem a látványvilág miatt, hanem így an blok az egész.
Blöff
A Ravasz az Agy és két füstölgő puskacső
Harcosok klubja
Alien 1-2
u.i.: Engem nem mozgatnak meg az ilyen hálivúdi sikerfilmek mint a Harry Potter, vagy a Gyűrűkura, elismerem jó filmek meg szépek, de szerintem csak középkategóriát kapnak az én értékelésem alapján, mégha felső kategóriába is vannak sorolva, és nem a látványvilág miatt, hanem így an blok az egész.

Elküldve: 2010. 01. 13. 13:18
amerikai ninja sorozat! bazz múltkor megnéztem az összes részt, de még kulázás közben is röhögtem rajta. ÖRÖK KLASSZIKUS

Elküldve: 2010. 01. 13. 13:28
Amerikai szépség
Nemrég láttam, de nálam be is került a legjobbak közé.
Nemrég láttam, de nálam be is került a legjobbak közé.