Idézet
Idézet
Igen, csakhogy akkor én a Neon Genesis Evangelion TV-re gondoltam ám, amiből leszedtem az első 7 részt. Elég sokat olvastam utána a neten, és a RahXephonból minden részt letöltöttem, de utána ha jol emléxem az usteam serverrel voltak gondok. No mindegy, lényeg az h nem töltöttem több NGE TV részt. Most viszont mióta korlátlan a netünk és nem kell figyelni a havi 1 (!) GB adatforgalomra, a töltögetés is jobban megy

) Igy ujra leszedem az NGE-t, mert sikerült kitörölni anno. Akkor meg az alapján irtam ezt, amit láttam belőle, meg amit külföldi oldalakon találtam. Sajnálom, de amikor belefogtam a RahXephon leírásába, csak akkor világosult fel bennem, h még csak keveset láttam za NGE-ből és a sok helyen történő hasonlítgatásra nincsenek alapjaim. Viszont a két anime annyira hasonlít,h nem lehetett kihagyni.DE ha akarod, akkor miután megnéztem az összes NGE részt, megnézhetjük mennyire pontos is az összehasonlítás. Nna.

)
van egy kis alapja a hasonlításnak (a RahXephon kigondolója maga is egy elég nagy NGE fan), bár azért annyira klónnak nem tartom. Jó, egykét helyen vannak elég érdekes hasonlóságok, de ...
Egyébként 2004 végén készült egy másik evaféle sorozat, azt viszont énsem láttam végig

Sokyu No Fafner: Dead Agressor (vagy Fafner of the Azure) a címe, és az animehqn _volt_ fenn 17 rész a 26ból... annyit láttam. Torrent linkek mind halottak

És készítik a második sorozatot belőle.
(na lehet elkellne egy anime topic, legközelebb majd alkotok egyet)
Hát, ha belegondolsz, akkor egy klónról nem lehetett volna ennyit irni, viszont nekem az EVA kezd jobban tetszeni, még csak ott tartok, h az első (viszont már remastered!) 4 rész és az 5. fele van lent. Jobb, mert a RahXephon ötletes, szép meg minden, csak lassú. Bár pont egy animénél beszélni lassúságról... hisz pont ezért vagyok 101%-ig animepárti az amcs diznis rajzfilmekkel szemben. Erről hosszan lehetne beszélni, szóval a lassúságot nem a motionre, hanem a történetvezetésre/változatosságra gondolom. Bár az EVA TV első 7 része is csak arról szól, h már a 3. angyal jön szép sorban, és változatos módon lelövik, de a lényeg ugyanaz. Szvsz mindkettőbe lehetne kötekedni. De nem teszem, mert nagyon ott vannak mind a ketten.
Ja, meg megvan a Macross Zero és Plus meg a Do you remember love is. Kezdem megkérdőjelezni magamban, hogy a (Macross Plus) légierő miért nem fejleszti ke ezeket a cuccokat... Mert kurvjól haználhatónak tűnnek (tulzásokkal persze ^^), de ebben a szériában (plus) nagyon odafigyeltek a modellezésre és a gép viselkedésére. Hihetetlen! Anime tech rulz!! v^^v
Minden forum jó, kivéve az unalmas forumot.