HWSW Informatikai Kerekasztal: Warcraft 3: Reign of Chaos - HWSW Informatikai Kerekasztal

Ugrás a tartalomhoz

• (5 Oldal)
  • +
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.

Warcraft 3: Reign of Chaos

#21 Guest__*

• Csoport: Vendég

Elküldve: 2003. 08. 04. 03:47

Persze.Olyan mint egy Rpg,mindenkinek van egy profile-ja és ha nyersz kapsz xp-t.ha sokat vesztesz akár szintet is veszthetsz.A max szint 99 szal lehet nyomni.Sokan éjjel nappal azt nyomják hogy ladderen jó helyen legyenek.

Szerintem ez az XP zés eléggé a javára tesz a játéknak mert ez a motivum nekem anno nagyon teccett

legelején az arthas senkivel se birt el szint a a human campaign végén pedig már kisebb ghoul seregeket tettem el láb alol

#22 Felhasználó inaktív   Lord Mixxx 

• Tag
  • PipaPipa
  • Csoport: Alkalmi fórumtag

Elküldve: 2003. 08. 04. 04:01

Battlenet es server top listak: hat ebben szomoru tapasztalataim vannak. A neten nagyon sok helyen lehet talalni ilyen-olyan cheat-ot amivel kicsit lehet javitani a helyezesen az embernek.

Gep igennyel nem lehet nagyon mit tenni, tuti doom3 nalam is szaggatni fog mint allat.... es en sem fogok azert uj vga-t venni, hogy jol menjen.

Have a good byte!!!

#23 Felhasználó inaktív   Shifty 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2003. 08. 04. 15:33

Tehát ez az XP,azaz tapasztalatpont szintfejlődéssel jár!Ez a neten miben teljesedik ki??Gyorsabban építesz vagy mi????Vagy ez az XP csak a helyezésdet jelöli?Azt csak sajnálni tudom,aki csakis a ladder helyezés miatt játszik.Sose értettem az ilyet.Én a játék élvezetéért játszok,meg persze,hogy nyerjek,de szerintem ezzel mindenki így vanKép

Lord:milyen cheatre gondolsz??Csak nem tudják a laddert is befolyásolni?????

...when you look long into an abyss, the abyss also looks into you Friedrich Nietzsche

#24 Felhasználó inaktív   WrongWay 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2003. 08. 04. 16:06

Tehát ez az XP,azaz tapasztalatpont szintfejlődéssel jár!Ez a neten miben teljesedik ki??Gyorsabban építesz vagy mi????Vagy ez az XP csak a helyezésdet jelöli?Azt csak sajnálni tudom,aki csakis a ladder helyezés miatt játszik.Sose értettem az ilyet.Én a játék élvezetéért játszok,meg persze,hogy nyerjek,de szerintem ezzel mindenki így vanKép

Lord:milyen cheatre gondolsz??Csak nem tudják a laddert is befolyásolni?????

Dehogynem lehet.Úgy megy a korrupció mint kés a vajban..........Ez az xp-zés a neten abban teljesedik ki pld,hogy amikor nyitsz egy új accountot,egy sima Peon az iconod jobboldalt(mármint amikor a chaten vagy,mert ha felmész bnetre akkor először bekerülsz a magyar chatre.)De ha nyersz huszonötöt valamelyik kaszttal akkor kapsz egy olyat,általában 25 winnel egy alap támadó egység arcképét kapod meg,de a végén lehetsz Vörös sárkány is!Persze ahhoz nagyon sokat kell nyerni.Ezenkívül van még,hogy a játék a profilodban kíírja hogy hányat nyertél milyen néppel és összvissz meg külön külön hány százalékos vagy.Kiírja még a szintedet is.Ez nem segít semmit csak lehet vele villogni chaten,ahogy az iconal is.Erről tudják felismerni ha megjött a főnök a terepre..:Đ)Ha megszereztél már sok icont,akkor ki is választhatod hogy melyiket akarod pilanatnyilag használni.

#25 Felhasználó inaktív   BeneJoe 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2003. 08. 04. 19:54

Na igen, ez a dolog kétélű...

Egyrészt tönkre is teheti a játékélményt, mert mindenki erre kattan rá, hogy csak minél nagyobb rangja legyen. Másrészt viszont ez hozza ki a játékból/játékosokból a maximumot...

Only human!

#26 Felhasználó inaktív   WrongWay 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2003. 08. 04. 20:11

Egyrészt tönkre is teheti a játékélményt, mert mindenki erre kattan rá, hogy csak minél nagyobb rangja legyen. Másrészt viszont ez hozza ki a játékból/játékosokból a maximumot...

Igaz amit mondasz,de csak kis részben.Mert miért venné el a játékélményt ha sokat játszik mindenki?Ez nem olyan mint a fórum ahol lehet floodolni,itt csak nyerni vagy veszteni lehet.Egyedül a rusholók jelentenek kisebb veszélyt,viszont kis ügyességgel kicselezhetőek,és akkor meg aztán simán megverhetőek mert nem fejlesztgettek hanem csak egységeket nyomtak amik meghaltak.

#27 Felhasználó inaktív   BeneJoe 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2003. 08. 04. 20:16

Igaz amit mondasz,de csak kis részben.Mert miért venné el a játékélményt ha sokat játszik mindenki?Ez nem olyan mint a fórum ahol lehet floodolni,itt csak nyerni vagy veszteni lehet.Egyedül a rusholók jelentenek kisebb veszélyt,viszont kis ügyességgel kicselezhetőek,és akkor meg aztán simán megverhetőek mert nem fejlesztgettek hanem csak egységeket nyomtak amik meghaltak.
Én nem azt mondom, hogy gáz, hogy mindenki egy csomót nyomul, hanem az, hogy a mentalitása az egésznek a rossz, az sztem ugyanis, hogy minél többet nyerjek, és én legyek a király, nem a legfontosabb, és sztem ezt a dolgot egészégtelen szintre víve már a játékélményt is károsíthatja...(sztem!)
Only human!

#28 Felhasználó inaktív   WrongWay 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2003. 08. 04. 20:23

Én nem azt mondom, hogy gáz, hogy mindenki egy csomót nyomul, hanem az, hogy a mentalitása az egésznek a rossz, az sztem ugyanis, hogy minél többet nyerjek, és én legyek a király, nem a legfontosabb, és sztem ezt a dolgot egészégtelen szintre víve már a játékélményt is károsíthatja...(sztem!)
Játszottál már war 3-at bneten?Mert ha nem nem érzed át a lényeget.Például vannak minden nap bajnokságok is,a meccseket magától rendezi meg neked a gép(magyarul nem kell játékot indítani,beállítani,másokra várni,stb,hanem egy kattintással el is kezded a játékot,automatikusan kapsz ellenségeket meg szövetségeseket,a tudásszinted alapján,a tapasztalati szint megint itt jön elő a hasznosságával,ugye)az egész a tökéletességet sugallja.Amikor először felmész késztetést érzel hogy játssz!!!!Tapasztalatból mondom.Amikor még másoltan volt meg a gamma végignyomtam campaignt és felraktam a polcra de gondoltam egyet megvettem eredetiben mert hallottam hogy milyen jó a multi,és láss csodát beleszerettem.Azthiszem el fog még tartani egy ideig ez a fanatizmusom.

#29 Felhasználó inaktív   Shifty 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2003. 08. 04. 21:58

Értem!Vagyis ennek az egésznek két oldala van.Egyrészt a játék szempontjából másrészt meg esetleg a chaten a villogás miatt van szerepe!Tehát megéri sokat játszani és hajtani ezekre az ikonokra!!

Neked mennyi van Malfoy?

Az előttem 2vel hozzászólónak is azért igazat adok.Lehet Malfoy,hogy te neked nem az ikonok megszerzése a cél,de szerintem sokak csak erre hajtanak!Igaz ezek megtartása se könnyű,hisz ha már sok ikonod van és veszítesz,akkor gondolom sokat veszítesz.

...when you look long into an abyss, the abyss also looks into you Friedrich Nietzsche

#30 Felhasználó inaktív   WrongWay 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2003. 08. 04. 22:07

Értem!Vagyis ennek az egésznek két oldala van.Egyrészt a játék szempontjából másrészt meg esetleg a chaten a villogás miatt van szerepe!Tehát megéri sokat játszani és hajtani ezekre az ikonokra!!

Neked mennyi van Malfoy?

Az előttem 2vel hozzászólónak is azért igazat adok.Lehet Malfoy,hogy te neked nem az ikonok megszerzése a cél,de szerintem sokak csak erre hajtanak!Igaz ezek megtartása se könnyű,hisz ha már sok ikonod van és veszítesz,akkor gondolom sokat veszítesz.

Nem,ha már megvan minden ikon és olyannyira leromlasz hpgy leviszed a statodat 20%-ra akkor is megmaradnak.Csak épp 1 es szintű leszel.:)Amúgy teljesen igazad van,mert mindenki a jobb ikonért,szintért,helyezésért,stb hajt,én mondjuk egy átlagon aluli játékos vagyok kicsit nagy fanatizmussal,és kb 30% esélyem van arra hogy nyerjek egy velem egy tudásu játékossal,mert szerintem tényleg még az átlagot sem ütöm meg.Úgyhogy te is nyugodt szívvel kiállhatnál ellenem.:Đ

#31 Felhasználó inaktív   Shifty 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2003. 08. 05. 08:36

Ha esetleg megveszem az lesz az első,hogy kihívlak egy warraKép!

Ennek az ikonosnak akkor se látom sok értelmét.Mi az,hogy sorra veszít,de az ikonok megmaradnak.Még mindig azzal villog,közben márcsak 1-s szintű a srác!LOL!!!

#32 Felhasználó inaktív   WrongWay 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2003. 08. 06. 20:28

Ha esetleg megveszem az lesz az első,hogy kihívlak egy warraKép!

Ennek az ikonosnak akkor se látom sok értelmét.Mi az,hogy sorra veszít,de az ikonok megmaradnak.Még mindig azzal villog,közben márcsak 1-s szintű a srác!LOL!!!

Hmm...hering...:Đ Szerinted az tényleg reáis hogy egy level 24-es kari visszacsússzon lvl1-re?Áhh!Ha mégis akkor meg nem villoghat mert általában egy ilyen karakter nagyon nagy figyelmet kelt(pld egy lvl1-es vörös sárkány iconnal),és mindenki megnézi a profileját.Akkor meg ő lesz a bukott angyal.:-D

#33 Felhasználó inaktív   Shifty 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2003. 08. 07. 00:00

Milyen igaz.Akkor ez egy idő után igazo presztízs csata!Vagyis nem babra megy a játék.

#34 Felhasználó inaktív   Lord Mixxx 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2003. 08. 09. 19:28

Moderalta: Lord Mixxx (Panaszt ugy lehet tenni, hogy 3 db kobe vesett tablat eljutatsz Mykohoz....)
Have a good byte!!!

#35 Guest__*

Elküldve: 2003. 08. 09. 19:51

Bocsika,de miert van innen is kitorolve az en uzenetem???

Csak erdekelne,hogy miert lett kitorolve,ennyi.Kép

#36 Guest__*

Elküldve: 2003. 08. 09. 19:53

Bocsika,de miert van innen is kitorolve az en uzenetem???

Csak erdekelne,hogy miert lett kitorolve,ennyi.Kép

Mert hogy irtam ide,az teljesen biztos,es ha jol emlékszem,egy hétnél biztos nincs régebben.Néztem a masik oldalt is,de ott se látom

#37 Felhasználó inaktív   Shifty 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2003. 08. 10. 13:16

Nem téged moderált Lord?????

#38 Guest__*

Elküldve: 2003. 08. 10. 16:12

Nem téged moderált Lord?????

Hát ugy tunikKép

#39 Felhasználó inaktív   Lord Mixxx 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2003. 08. 11. 01:26

Jackx!

En moderaltam ki az uzenetedet es meg is mondom miert:

Tul rovid es teljesen erdektelen volt mindenki szamara. Nem hiszem, hogy te lennel az egyetlen custom gamet nyomo egyed :Đ Irjal rola bovebben, irj a tapasztalataidrol. Ha kerdesed van akkor valami jatek specifikus legyen ha lehet. (pl ne azt kerdezd, hogy holnap fel kel-e a nap) Szoval erdekes legyen mindenkinek. Ez forum ahol az emberek tippeket, otleteket es jatekkal kapcsolatos informaciokat cserelnek. Ha valami tetszik ird le miert ha nem miert nem, hagy legyen egy vita tema.

Nem akarok senkinek sem a tyuxemere lepni, inkabb megprobalom a jatek koruli vilaggal kapcsolatos dolgokra iranyitani a figyelmet (amennyire lehet), hisz azert warcraft3 pl. a topic neve. Kikapcsolodas, jatekvilag stb topikokban nyugodtan chatoljon mindenki, itt inkabb ne.

Ha tovabbra is ugy erzed, hogy megbantottalak azzal, hogy kitoroltem a hozzaszolasod akkor itt es most bocsanatot kerek, de ugyanakkor megjegyzem, hogy a tovabbiakban is az egy mondatosokat torolni fogom userre valo tekintet nelkul.

Ui: ma 08/10-van 5 nap mulva 15-en torolni fogom ezt a hozzaszolast es az elozo 4-et is mivel nem jatekkal kapcsolatos. Ha nem ertetek ezzel egyett akkor szoljatok nyugodtan, hisz nem isten vagyok csak egy ugyanoJan user mint ti mondhatnam egy kozuletek aki csak megprobal rendet tartani.

Have a good byte!!!

#40 Felhasználó inaktív   Shifty 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2003. 08. 11. 16:02

Szerintem legyen már vége az offnak és beszéljünk a játékról!

Az utoló pálya ahol úgyan a night elfekkel vagy,de segítenek az emberek és az orcok ki hányadjára csinálta meg???Szerintem iszonyat nehéz volt.Mire kiismertem az ellenséget...bele telt egy kis időbe!

Téma megosztása:

• (5 Oldal)
  • +
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.

1 felhasználó olvassa ezt a témát.
0 felhasználó, 1 vendég, 0 anonim felhasználó