Szerintem ez az XP zés eléggé a javára tesz a játéknak mert ez a motivum nekem anno nagyon teccett
legelején az arthas senkivel se birt el szint a a human campaign végén pedig már kisebb ghoul seregeket tettem el láb alol
Elküldve: 2003. 08. 04. 03:47
Szerintem ez az XP zés eléggé a javára tesz a játéknak mert ez a motivum nekem anno nagyon teccett
legelején az arthas senkivel se birt el szint a a human campaign végén pedig már kisebb ghoul seregeket tettem el láb alol
Elküldve: 2003. 08. 04. 04:01
Battlenet es server top listak: hat ebben szomoru tapasztalataim vannak. A neten nagyon sok helyen lehet talalni ilyen-olyan cheat-ot amivel kicsit lehet javitani a helyezesen az embernek.
Gep igennyel nem lehet nagyon mit tenni, tuti doom3 nalam is szaggatni fog mint allat.... es en sem fogok azert uj vga-t venni, hogy jol menjen.
Elküldve: 2003. 08. 04. 15:33
Tehát ez az XP,azaz tapasztalatpont szintfejlődéssel jár!Ez a neten miben teljesedik ki??Gyorsabban építesz vagy mi????Vagy ez az XP csak a helyezésdet jelöli?Azt csak sajnálni tudom,aki csakis a ladder helyezés miatt játszik.Sose értettem az ilyet.Én a játék élvezetéért játszok,meg persze,hogy nyerjek,de szerintem ezzel mindenki így van
Lord:milyen cheatre gondolsz??Csak nem tudják a laddert is befolyásolni?????
Elküldve: 2003. 08. 04. 16:06
Tehát ez az XP,azaz tapasztalatpont szintfejlődéssel jár!Ez a neten miben teljesedik ki??Gyorsabban építesz vagy mi????Vagy ez az XP csak a helyezésdet jelöli?Azt csak sajnálni tudom,aki csakis a ladder helyezés miatt játszik.Sose értettem az ilyet.Én a játék élvezetéért játszok,meg persze,hogy nyerjek,de szerintem ezzel mindenki így van
Lord:milyen cheatre gondolsz??Csak nem tudják a laddert is befolyásolni?????
Elküldve: 2003. 08. 04. 19:54
Na igen, ez a dolog kétélű...
Egyrészt tönkre is teheti a játékélményt, mert mindenki erre kattan rá, hogy csak minél nagyobb rangja legyen. Másrészt viszont ez hozza ki a játékból/játékosokból a maximumot...
Elküldve: 2003. 08. 04. 20:11
Egyrészt tönkre is teheti a játékélményt, mert mindenki erre kattan rá, hogy csak minél nagyobb rangja legyen. Másrészt viszont ez hozza ki a játékból/játékosokból a maximumot...
Elküldve: 2003. 08. 04. 20:16
Elküldve: 2003. 08. 04. 20:23
Elküldve: 2003. 08. 04. 21:58
Értem!Vagyis ennek az egésznek két oldala van.Egyrészt a játék szempontjából másrészt meg esetleg a chaten a villogás miatt van szerepe!Tehát megéri sokat játszani és hajtani ezekre az ikonokra!!
Neked mennyi van Malfoy?
Az előttem 2vel hozzászólónak is azért igazat adok.Lehet Malfoy,hogy te neked nem az ikonok megszerzése a cél,de szerintem sokak csak erre hajtanak!Igaz ezek megtartása se könnyű,hisz ha már sok ikonod van és veszítesz,akkor gondolom sokat veszítesz.
Elküldve: 2003. 08. 04. 22:07
Értem!Vagyis ennek az egésznek két oldala van.Egyrészt a játék szempontjából másrészt meg esetleg a chaten a villogás miatt van szerepe!Tehát megéri sokat játszani és hajtani ezekre az ikonokra!!
Neked mennyi van Malfoy?
Az előttem 2vel hozzászólónak is azért igazat adok.Lehet Malfoy,hogy te neked nem az ikonok megszerzése a cél,de szerintem sokak csak erre hajtanak!Igaz ezek megtartása se könnyű,hisz ha már sok ikonod van és veszítesz,akkor gondolom sokat veszítesz.
Elküldve: 2003. 08. 05. 08:36
Ha esetleg megveszem az lesz az első,hogy kihívlak egy warra!
Ennek az ikonosnak akkor se látom sok értelmét.Mi az,hogy sorra veszít,de az ikonok megmaradnak.Még mindig azzal villog,közben márcsak 1-s szintű a srác!LOL!!!
Elküldve: 2003. 08. 06. 20:28
Ha esetleg megveszem az lesz az első,hogy kihívlak egy warra!
Ennek az ikonosnak akkor se látom sok értelmét.Mi az,hogy sorra veszít,de az ikonok megmaradnak.Még mindig azzal villog,közben márcsak 1-s szintű a srác!LOL!!!
Elküldve: 2003. 08. 07. 00:00
Elküldve: 2003. 08. 09. 19:28
Elküldve: 2003. 08. 09. 19:51
Bocsika,de miert van innen is kitorolve az en uzenetem???
Csak erdekelne,hogy miert lett kitorolve,ennyi.
Elküldve: 2003. 08. 09. 19:53
Bocsika,de miert van innen is kitorolve az en uzenetem???
Csak erdekelne,hogy miert lett kitorolve,ennyi.
Elküldve: 2003. 08. 10. 13:16
Nem téged moderált Lord?????
Elküldve: 2003. 08. 11. 01:26
Jackx!
En moderaltam ki az uzenetedet es meg is mondom miert:
Tul rovid es teljesen erdektelen volt mindenki szamara. Nem hiszem, hogy te lennel az egyetlen custom gamet nyomo egyed Irjal rola bovebben, irj a tapasztalataidrol. Ha kerdesed van akkor valami jatek specifikus legyen ha lehet. (pl ne azt kerdezd, hogy holnap fel kel-e a nap) Szoval erdekes legyen mindenkinek. Ez forum ahol az emberek tippeket, otleteket es jatekkal kapcsolatos informaciokat cserelnek. Ha valami tetszik ird le miert ha nem miert nem, hagy legyen egy vita tema.
Nem akarok senkinek sem a tyuxemere lepni, inkabb megprobalom a jatek koruli vilaggal kapcsolatos dolgokra iranyitani a figyelmet (amennyire lehet), hisz azert warcraft3 pl. a topic neve. Kikapcsolodas, jatekvilag stb topikokban nyugodtan chatoljon mindenki, itt inkabb ne.
Ha tovabbra is ugy erzed, hogy megbantottalak azzal, hogy kitoroltem a hozzaszolasod akkor itt es most bocsanatot kerek, de ugyanakkor megjegyzem, hogy a tovabbiakban is az egy mondatosokat torolni fogom userre valo tekintet nelkul.
Ui: ma 08/10-van 5 nap mulva 15-en torolni fogom ezt a hozzaszolast es az elozo 4-et is mivel nem jatekkal kapcsolatos. Ha nem ertetek ezzel egyett akkor szoljatok nyugodtan, hisz nem isten vagyok csak egy ugyanoJan user mint ti mondhatnam egy kozuletek aki csak megprobal rendet tartani.
Elküldve: 2003. 08. 11. 16:02
Szerintem legyen már vége az offnak és beszéljünk a játékról!
Az utoló pálya ahol úgyan a night elfekkel vagy,de segítenek az emberek és az orcok ki hányadjára csinálta meg???Szerintem iszonyat nehéz volt.Mire kiismertem az ellenséget...bele telt egy kis időbe!