HWSW Informatikai Kerekasztal: Gépfejlesztés - HWSW Informatikai Kerekasztal

Ugrás a tartalomhoz

Mellékleteink: HUP | Gamekapocs

• (171 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 50
  • 51
  • 52
  • 53
  • 54
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.

Gépfejlesztés

#1021 Felhasználó inaktív   kenny22 

• Tag
  • PipaPipa
  • Csoport: Alkalmi fórumtag

Elküldve: 2007. 09. 15. 19:30

Idézet

Idézet

Milyen lenne a legjobb gép amit mo-n össze lehet rakni jelenleg(proci,RAM,videókártya)
ez már eccer levolt írva nem?
jah én írtam le... elég huszúra sikerült... de ha akrod lesd meg pár oldallal hátrébb

#1022 Felhasználó inaktív   sosyname 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2007. 09. 15. 20:30

Idézet

Idézet

ok elhiszem hogy prohardver, tehát akkor a te véleményed szerint a 8600GTS -t vegyem?
bocs ha félreértetted a linket nézd meg és dönts te!!! nem akarok ennyire beleszólni... mihelyt megnézed sztem tudni fogod, h melyik kell
a prohardvernél több értéknél a radeon x1950 pro a gyorsabb, de nem értem miért, mert a 8600gts drágább is, órajel 580 helyett 690, memória órajele 1400 helyett ! 2100mhz... igaz a radeon 256bit, de attól még....

#1023 Felhasználó inaktív   kenny22 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2007. 09. 15. 20:42

Idézet

Idézet

Idézet

ok elhiszem hogy prohardver, tehát akkor a te véleményed szerint a 8600GTS -t vegyem?
bocs ha félreértetted a linket nézd meg és dönts te!!! nem akarok ennyire beleszólni... mihelyt megnézed sztem tudni fogod, h melyik kell
a prohardvernél több értéknél a radeon x1950 pro a gyorsabb, de nem értem miért, mert a 8600gts drágább is, órajel 580 helyett 690, memória órajele 1400 helyett ! 2100mhz... igaz a radeon 256bit, de attól még....
ez nem számít semmit!!! ott van pl egy radeon x2900xt sokkal jobb lenne egy gf8800gtx-nél felépítésileg, mégis 2-szer jobban teljesít a 8800gtx... azt h mi jobb és mi rosszabb azt inkább a tesztek döntik el és persze ami sokat számít az még a szoftver hozzá, amiben az ati-s srácok nem valami jók... nah akk remélem a teszt segített dönteni

#1024 Felhasználó inaktív   sosyname 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2007. 09. 15. 21:01

Idézet

Idézet

Idézet

Idézet

ez nem számít semmit!!! ott van pl egy radeon x2900xt sokkal jobb lenne egy gf8800gtx-nél felépítésileg, mégis 2-szer jobban teljesít a 8800gtx... azt h mi jobb és mi rosszabb azt inkább a tesztek döntik el és persze ami sokat számít az még a szoftver hozzá, amiben az ati-s srácok nem valami jók... nah akk remélem a teszt segített dönteni
már megint két felé húz a dolog, a teszt atis teljesen, te meg ahogy érzem geforce felé húznál.

#1025 Felhasználó inaktív   kenny22 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2007. 09. 15. 21:18

Idézet

már megint két felé húz a dolog, a teszt atis teljesen, te meg ahogy érzem geforce felé húznál.
bazz nemrég tudtam átállni a fanatikus nvidiásból arra, h most már mind a 2 gyártó termékeit tudom értékelni és látom h melyikben mi a jó... de nem hittem volna h ez ennyire érezhető az írásaimból...Kép

#1026 Felhasználó inaktív   sosyname 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2007. 09. 15. 21:23

Idézet

Idézet

bazz nemrég tudtam átállni a fanatikus nvidiásból arra, h most már mind a 2 gyártó termékeit tudom értékelni és látom h melyikben mi a jó... de nem hittem volna h ez ennyire érezhető az írásaimból...Kép
pedig igen Kép hát.... az atisok nem tudnak drivert gyártani, ezenkívül az nvidia erős gépezet, az ati csak a gagyi gémeken tudott mutatni vmit Kép ebben az én véleményem is benne van Kép de ati még lehet jó.. meg lehet hogy azt veszek.

#1027 Felhasználó inaktív   Drago 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2007. 09. 15. 21:26

Idézet

mi sokat számít az még a szoftver hozzá, amiben az ati-s srácok nem valami jók... nah akk remélem a teszt segített dönteni
Ellenben az Nvidia több mint fél éven keresztül nem volt képes egy rendes drivert írni Vista alá... (Van már azóta rendes amúgy?)
"Let's take our sanity, let's take compassion, and be responsible for every action!"

#1028 Felhasználó inaktív   sosyname 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2007. 09. 15. 21:26

Idézet

Idézet

mi sokat számít az még a szoftver hozzá, amiben az ati-s srácok nem valami jók... nah akk remélem a teszt segített dönteni
Ellenben az Nvidia több mint fél éven keresztül nem volt képes egy rendes drivert írni Vista alá... (Van már azóta rendes amúgy?)
torrenten commenteken láttam, már régebben hogy van és beválik.Kép

#1029 Felhasználó inaktív   kenny22 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2007. 09. 16. 13:43

Idézet

Idézet

nem tom h mit mond akárkinek, de ha jól tudom akk csak az nvidiának van WHQL minősítésű drivere, ami arra utal, h azt tesztelték és szinte nincs vagy nincs benne hiba, míg ilyen minősítésű drivert az ati nem tudott idáig felmutatni, de javítsatok ki ha van...

#1030 Felhasználó inaktív   tjames 

• Őstag
  • Blog megtekintése
  • Csoport: GK moderátor

Elküldve: 2007. 09. 16. 13:49

www.tomshardware.com ezen az oldalon a "CHARTS" menüpont alatt ki lehet választani mind 2 db videokártyát, és össze lehet hasonlítani hogy milyen játék (vagy tesztprogram) alatt hogy muzsikáltak. GF8600GT-t az ATI1950XT jól odaveri. Talán egy esetben nem (asszem a X- flight szimulator). Ami mondjuk érthetetlen, mert ott nagyon alulteljesít. Viszont érdemes megnézni hogy az ATI-t majd hogy csak a 8800-as NVdia kártyák verik!
Kép
Kép
Kép

#1031 Felhasználó inaktív   kenny22 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2007. 09. 16. 14:07

Idézet

www.tomshardware.com ezen az oldalon a "CHARTS" menüpont alatt ki lehet választani mind 2 db videokártyát, és össze lehet hasonlítani hogy milyen játék (vagy tesztprogram) alatt hogy muzsikáltak. GF8600GT-t az ATI1950XT jól odaveri. Talán egy esetben nem (asszem a X- flight szimulator). Ami mondjuk érthetetlen, mert ott nagyon alulteljesít. Viszont érdemes megnézni hogy az ATI-t majd hogy csak a 8800-as NVdia kártyák verik!
még szép, h odaveri!!! hiszen 2-szer annyiba kerül, de most nem is arról volt szó, h x1950xt vs 8600gt hanem x1950 pro vs 8600gts azok viszot kb ugyan olyan szinten vannak, de a radeon jobban tejesít szinte mindig, de azon nincs dx10 támogatás...

#1032 Felhasználó inaktív   zero0 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa
  • Csoport: Fórumtag

Elküldve: 2007. 09. 16. 14:51

szerintetek egy ati x1950 pro megér 33-38k-t vagy még gyűjtsek az xt-re.az úgy 50-60k körül van asszem.
I AM THE MASTER OF THE CLIT.
REMEMBER THIS FUCKING FACE!

#1033 Felhasználó inaktív   Sogi

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2007. 09. 16. 14:55

hat 50-60er inkabb mar dx10es kartyat vegyel. pl ati x2*** eza sorozat dx10es, 50-60am lenne, tutti innen vennek vmit.

#1034 Felhasználó inaktív   kenny22 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2007. 09. 16. 19:22

Idézet

szerintetek egy ati x1950 pro megér 33-38k-t vagy még gyűjtsek az xt-re.az úgy 50-60k körül van asszem.
én inkább megvárnék egy 8700 gt-t, mert az lesz kb olyan árban és az már valószínő bírja is valamennyire a dx10-et

#1035 Felhasználó inaktív   sosyname 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2007. 09. 16. 19:34

Idézet

Idézet

én inkább megvárnék egy 8700 gt-t, mert az lesz kb olyan árban és az már valószínő bírja is valamennyire a dx10-et
50-em van egy új karira, tehát vki kb 50ig tud jobbat mondani mint az ati x1950 pro vagy a geforce 8600gts? ha igen, link! pls

mert 2 hét múlva kártyát veszek, és biztosra akarok menni Kép

#1036 Felhasználó inaktív   kenny22 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2007. 09. 16. 19:45

Idézet

50-em van egy új karira, tehát vki kb 50ig tud jobbat mondani mint az ati x1950 pro vagy a geforce 8600gts? ha igen, link! pls

50-ért nem kapsz új kártyát!!!! csak fölötte vagy alatta majd ha kibővül a kínalat akk estleg... de addig válaszd ki az egyiket és kész! novemberben jön bővítés a középkategóriára az vnidia részéről és az lehet annyi lesz...

#1037 Felhasználó inaktív   sosyname 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2007. 09. 16. 19:47

Idézet

Idézet

50-ért nem kapsz új kártyát!!!! csak fölötte vagy alatta majd ha kibővül a kínalat akk estleg... de addig válaszd ki az egyiket és kész! novemberben jön bővítés a középkategóriára az vnidia részéről és az lehet annyi lesz...
na ne már, most várjak Kép novemberig? ááhh Kép... inkább akkor felettit de közelit mutass Kép

#1038 Felhasználó inaktív   Pekferi 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2007. 09. 16. 19:51

Idézet

Idézet

Idézet

na ne már, most várjak Kép novemberig? ááhh Kép... inkább akkor felettit de közelit mutass Kép
sztem várjKép

#1039 Felhasználó inaktív   kenny22 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2007. 09. 16. 20:09

Idézet

Idézet

Idézet

Idézet

sztem várjKép
hát most néztem, h olyan 45-50-ért be lehet szerezni még egy x1950xt-t, de mást már tényleg nem kapsz csak 75-80 körül

#1040 Felhasználó inaktív   sosyname 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2007. 09. 16. 20:18

Idézet

Idézet

Idézet

Idézet

Idézet

sztem várjKép
hát most néztem, h olyan 45-50-ért be lehet szerezni még egy x1950xt-t, de mást már tényleg nem kapsz csak 75-80 körül
azt írtad tjamesnek hogy az x1950xt kétszer annyiba kerül mint a 8600gts, most megyk 45-50?? adsz linket?

Téma megosztása:

• (171 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 50
  • 51
  • 52
  • 53
  • 54
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.