HWSW Informatikai Kerekasztal: Gépfejlesztés - HWSW Informatikai Kerekasztal

Ugrás a tartalomhoz

Mellékleteink: HUP | Gamekapocs

• (171 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 9
  • 10
  • 11
  • 12
  • 13
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.

Gépfejlesztés

#201 Felhasználó inaktív   frpeter 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa
  • Csoport: Fórumtag

Elküldve: 2004. 08. 15. 09:39

Na vettem végre egy DVD-írót, és tök jó látni, hogy majdnem 5 giga 15 perc alatt fennvan Kép Sőt, jobb DVD-re akár 8 perc Kép Az a vicc, hogy egy 5 gigás adathordozó meg 80Ft, ami sztem elég nevetséges összes ahhoz képest, hogy mi minden ráférhet. Tök jó, most happy vagyok :Đ))

#202 Felhasználó inaktív   Shifty 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa
  • Csoport: Alkalmi fórumtag

Elküldve: 2004. 08. 15. 17:54

És milyen írót és mennyiért vett a kolléga?
...when you look long into an abyss, the abyss also looks into you Friedrich Nietzsche

#203 Felhasználó inaktív   frpeter 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2004. 08. 15. 19:35

Nemtom hogy alapesetben miért nem tudok ide semmit becopyzni, csak HTML módban, de mind1.

http://www.depo.hu/?...&lid=1&csid=251
Szal itt a Link. Az LG-nek egy jobb fajta írója, 22-ért.

#204 Felhasználó inaktív   WrongWay 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2004. 08. 15. 20:08

https://www.hwsw.hu       

#205 Felhasználó inaktív   Shifty 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2004. 08. 15. 20:55

Ööö...LOL!!!

FR:előbb nekem vinyó kell aztán lehet erre spórolni majd.,..

...when you look long into an abyss, the abyss also looks into you Friedrich Nietzsche

#206 Felhasználó inaktív   frpeter 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2004. 08. 15. 21:00

https://forum.hwsw.h...showtopic=59057 - itt a topic, megnéztem. Mindenesetre én elmondanám saját véleményem. Az hogy egy CD-re vagy DVD-re mit nyomnak rá az teljesen mind1 nem az a lényeg. Nekem van egy 6  éves teljesen noname CD-m, és még mindig hibátlanul üzemel, viszont volt már TDK ami egy hónap után beadta az unalmast. Ez egyáltalán nem márka vagy írófüggő. Ha egyszer meg tudod írni, akkor az adat rajta van, és az csak szériafüggő, hogy esetleg az eltűnik, mert szar volt az adat. Viszont mondanék azért valamit, pl Verbatim RW CDkre és DVD-kre élettartam garanciát vállal, tehát ha nem karcos, és te blokkal beviszed a márkakereskedőhöz, köteles kciserélni!
Amit én hiszek az az, hogy nem kell TDK-t meg Fuji-t venni, abból is van ugyanúgy szar széria, mint egy noname-ből. Viszont pl Princo is ma már egy márka, ahogy még sok más. Én noname-t veszek inkább féláron, mert ha abból akár az 50%-a rossz lenne, még akkoris jól járnék (hozzátenném, nekem sokkal több bajom volt "márkás" lemezzel mint nonamemel!). Ezen érdemes azért picit elgondolkozni.
Arról nem tudok nyilatkozni, hogy miylen adat veszik el miről, neked CD-vel ilyen még nem volt, csak hogy tök karcos lett.
A CD és DVD írás technikája viszont még nem tökéletes módszer ezért ez a dolog is elképzelhető,d e nem hiszem hogy ez márkafüggő!

#207 Felhasználó inaktív   frpeter 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2004. 08. 15. 21:05

Na látom te is megjöttél Kép Hát igen mondjuk winyó se árt, hogy legyen honnan írni Kép
Viszont egy DVD ami monnyuk 5 gigás monnyuk 100Ft. Egy 200 gigás winyó 25eFt. 200 gigányi DVD 4000Ft. Monduk ezt nem lehet újraírni, szal legyen újraírható, és akkor 16000. Persze ez meg sok ehlyet foglal, és gyakran kell írogatni. Szal izé...
Viszont egy Seag 160-as winyót kapsz már 22-ért, szal hajrá! Kép

#208 Felhasználó inaktív   Shifty 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2004. 08. 15. 21:07

Nekem főleg Verbatim van és Philips...én a Philipsre esküszök eddig nem volt vele gondom, de a NONAME sem volt...az egy dolog mit nyomnak a cd elejére...márka miatt annyi amennyi...Ebben igaza van FR-nek...valszeg szar szériát fogtak ki a srácok!

#209 Felhasználó inaktív   badguy 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2004. 08. 15. 21:12

Verbatim RW CDkre és DVD-kre élettartam garanciát vállal, tehát ha nem karcos, és te blokkal beviszed a márkakereskedőhöz, köteles kciserélni!
ez jól hangzik, de nem vennék rá mérget... főleg nem kishazánkban. vagy saját tapasztalat?

"What difference do you think you can make, one man in all this madness?"

#210 Felhasználó inaktív   frpeter 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2004. 08. 15. 21:19

Még nem volt ilyesfajta gondom, de most vettem 10 Verbi DVDRW-t azon volt egy ilyen szöveg hogy lifetime warranty. Na utánanéztem a dolognak, és magyarul is le van írva a dolog! Csak mondjuk számlám ncisn róla, szal fasza. Bár ezt meg nem igazán értem, mert Verbatim DVD-t lehet csinálni is, nem csak venni vagy mi? Kép

#211 Felhasználó inaktív   WrongWay 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2004. 08. 15. 21:58

Srácok,ti most nem értettétek meg a hwsw-s topic lényegét.A lényeg annyi,hogy :
1.a DVD és a CD írás között nincs párhuzam,másképpen mennek a dolgok ha dvd-t írsz.Ezért hülyeség ilyeneket irogatni például,hogy "van egy 5 éves noname cédém de még mindig jó,úgyhogy ez biztos hülyeség".....
2.Manapság sok silány,és hamisított irható dvd van piacon,és a legtöbb,ami noname vagy érthetetlenül olcsó,olyan rossz anyagból készül,hogy valahogyan kb egy éven belül olvashatatlan lesz,mondhatni "elrohad".(persze vannak kivételek,mindenre van ugye esély.)Erről van szó a hwsw-n,és mivel ott elég hozzáértők szólnak hozzá(köztük PPéter,aki pölö a Pcguruban is cikkíró,és hetente több mint 200 lemezt ír meg,mert olyan helyen dolgozik),nem mondhatjuk azt,hogy ez hülyeség.
3.Ezeket a lemezeket érdemes megvenni a taasztalatok alapján: -Ritek(a hwsw-n a fórumban leírják hogy milyen fajtái vannak,például a traxdata lemeztokokban is Ritek lemezek rejtőznek) -Verbatim(tapasztalatok szerint a legjobb,nemhiába a garancia,az én saját lemezeimen van valami érdekes felirat,valami "Advenced AZO",ami nagyon biztonságos adattárolást tesz lehetővé) -a többit meg lusta vagyok megnézni,nézzetek rá hwsw-re ha érdekel

#212 Felhasználó inaktív   frpeter 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2004. 08. 15. 22:35

1. A Ritek elég sok CD-t gyárt melyek nem Ritek néven futnak.
2. Általában a jobbakat szokták hamisítani is.
3. Van ahol 80-120Ft közt akármilyen DVD-t kapsz szitázatlantól Princon át Verbatimig. Nem nagy  akülönbség.
4. Igen, a DVD és a CD tök más, de a név ami rajta van az nem. Régebbi cégnek nyilván nagyobb a tapasztalata, és adnak a hírükre.

#213 Felhasználó inaktív   WrongWay 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2004. 08. 15. 22:55

1.Ami Ritek,az jó.Csak meg kell nézni azt,hogy milyen a lemez felépítése,valamilyen progival,és ha kiderül róla,hogy jó a minősége,az már azért bíztató jel.Ugye itt jöhet képbe az hogy a lemez hamisított lehet.......
2......amit viszont hamisítanak,azzal igen sok gond lehet,ugyanis elcseszhetik a lemez karakterisztikáját,olvass csak a hwsw fórumában utána,lehet hogy eltart egy darabig amíg végigolvasod az egész topicot,de sztem ha most vettél írót akkor ajánlott....
3.Jó hely lehet,kár hogy nem ismerem!

#214 Felhasználó inaktív   frpeter 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2004. 08. 15. 23:20

Naja, csak ha találsz is ilyen progit, ahhoz eléggé témában kell lenend hogy tudd hogy jó-e. És általában ha van alkalmi vétel akkor nicsn idő hazavinni egyet, megnézni azt ha jó venni még. Veszel azt buksz vagy veszel azt nem buksz. Amíg ÉN MAGAM nem tapasztalom valamiről hogy rossz, addig mondhat nekem akárki akármit ezen a téren. Princot vettem, mert ez volt, és ezek után lehet nem azt vennék, de ki tudja. Majd fél év múlva kiderül, max buktam egy ezrest.
A hely egyébként publikus: cd.wbteam.com - Újpesten van és már eléggé kinőtte magát (sor van az üzlet előtt).
Azért nem olvasgatok különben utána, mert majd elválik hogy mivan, lehet pl másik íróval nem is így viselkedik, vagy épp csak egy hibás széria. Nem tudom, ez van.

#215 Felhasználó inaktív   Shifty 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2004. 08. 16. 09:13

Felesleges ezen veszekedni...mindenki a saját tapasztalatai alapján ítélkezik dolgok felett...

#216 Felhasználó inaktív   Avium 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2004. 08. 16. 09:16

A Ritek az egyik legjobb minoseg, es lehet kapni minden nyomas nelkul hulla olcson! Sot sok nagyobb ceg is a Ritek-tol veszi az alapanyagot.

Through war we will teach your heresy. 通过战争我们教会你异端 Through battle we will teach your frailty. 通过交锋我们教会你脆弱 Through death we will teach your fate. 通过死亡我们教会你命运

#217 Felhasználó inaktív   frpeter 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2004. 08. 16. 10:01

Igen, ez oké, tökéletesn igazad van, és énis ezt mondtam, hogy a Ritek CD nem feltétlen Ritek feliratos. Viszont a szitázatlanról meg boltban mondhatják, hogy Ritek, azt közben lehet vmi nagy gagyi szar. (igen erre van a program, de a boltban ezt hogy nézed meg?)

#218 Felhasználó inaktív   WrongWay 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2004. 08. 16. 10:36

Sehogy,ezért vannak a fórumtémák,mert ott sokszor még a lemezt is bescannelik hogy lásd hogy néz ki,de egyébként megnéztem annak a nagyon olcsó boltnak az oldalát amit írtál,és ha ott rámész az árlistára,ott pedig akármire rákattintasz,mindig kiírja hogy mit adott ki a lemezfelismerő progi,szóval ott megnézheted,hogy milyen alapú a lemez.Egyébként Ritek-ből a G04 alapú lemezek a legjobbak,olyannyira számít hogy G04 vagy nem,hogy pölö ebben a boltban is ami ilyen lemez,annak a neve mellé odaírják.

Erősen gondolkozom azon hogy rendelek olyan 50 DVD-t mert itt nagyon olcsó,csak azt nem tudom,hogy milyen tokba rakom majd a lemezeket,mert ugye itt a legtöbb DVD-t hengeresen adják,remélem lehet venni a lemezekkel együtt valami vékonytokot,csak az a lényeg hogy legyen vmi ilyesmi.

#219 Felhasználó inaktív   frpeter 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2004. 08. 16. 10:54

Igen, itt odaírják! Viszont nem kell rendelni. Odamész a boltba és kérsz. Ha mákod van akkor az van nekik még, ami mellé nicsn odaírva, hogy elfogyott Kép Egyébként ott oylan IQ bajnokok vannak hogy csak na, de maga a bolt elég jó. És itt tényleg odaírják, nem is erre gondoltam amikor mondtam. Viszont ha veszel szójjá, mer énis akarok még venni, és 50+50 az már 100 és olcsóbb Kép
Tok ügyileg viszont nem nagyon tudok mit mondani, papírtok 5Ft (ami sztem drága), DVD tok meg 35 ami nem éri meg. Szal ezt a poblémát még énse tudom. (vagyis a megoldást Kép)

#220 Felhasználó inaktív   WrongWay 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2004. 08. 16. 11:06

Van slim tok 1db 50ft,én inkább majd veszek ilyet a lemezekhez,mert főleg ilyen nagy tételben,azért jobb ha tokban tárolod az adatokat.....mondjuk nagyobb tételben ez is olcsóbb.

Téma megosztása:

• (171 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 9
  • 10
  • 11
  • 12
  • 13
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.