HWSW Informatikai Kerekasztal: Gépfejlesztés - HWSW Informatikai Kerekasztal

Ugrás a tartalomhoz

Mellékleteink: HUP | Gamekapocs

• (171 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 100
  • 101
  • 102
  • 103
  • 104
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.

Gépfejlesztés

#2021 Guest__*

• Csoport: Vendég

Elküldve: 2009. 05. 09. 11:52

Nos, olyan fejhallgatót szeretnék venne ami vezeték nélküli és nem ellemes, hanem van egy állványa ami 220-on keresztül tölti az akksit. Hol lehet ilyet kapni? Nomeg vennék egy tápot is, mert ennek a ventillátora kezd bekakikálni.Kép
Tápból pedig már ki is néztem egy Corsair CX400-at. Vélemények? Esetleg milyen más tápot ajánlotok?

#2022 Felhasználó inaktív   Sogi

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa
  • Csoport: Alkalmi fórumtag

Elküldve: 2009. 05. 10. 10:51

Idézet

Nos, olyan fejhallgatót szeretnék venne ami vezeték nélküli és nem ellemes, hanem van egy állványa ami 220-on keresztül tölti az akksit. Hol lehet ilyet kapni? Nomeg vennék egy tápot is, mert ennek a ventillátora kezd bekakikálni.Kép
Tápból pedig már ki is néztem egy Corsair CX400-at. Vélemények? Esetleg milyen más tápot ajánlotok?
hát az az igazság, hogy nemnagyon ajánlják a vezeték nélküli füleseket, sokszor vesztik a jelet, drágák is... én se nagyon értek hozzá, esetleg nézd meg ezt, jobboldalt ottvannak a kategória legjobbjai... igazság szerint én se ajánlom a vezetéknélkülit, de te tudod.
ha a tápból elég a 400as, akkor tökéletes választás

#2023 Guest__*

Elküldve: 2009. 05. 10. 10:59

Idézet

Idézet

hát az az igazság, hogy nemnagyon ajánlják a vezeték nélküli füleseket, sokszor vesztik a jelet, drágák is... én se nagyon értek hozzá, esetleg nézd meg ezt, jobboldalt ottvannak a kategória legjobbjai... igazság szerint én se ajánlom a vezetéknélkülit, de te tudod.

Ott az adatlapomon mi van a gépben. Nem tudom elég-e a 400-asKép

#2024 Felhasználó inaktív   Sogi

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2009. 05. 10. 11:07

Idézet

Idézet

Idézet

hát szerintem nemnagyon, legalábbis nem a legstabilabb lesz vele. ajánlom akkor a Gigabyte Superb 460w-ot

#2025 Guest__*

Elküldve: 2009. 05. 10. 11:11

Idézet

Idézet

Idézet

Idézet

hát szerintem nemnagyon, legalábbis nem a legstabilabb lesz vele. ajánlom akkor a Gigabyte Superb 460w-ot
500-as kategóriában?

#2026 Felhasználó inaktív   Sogi

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2009. 05. 10. 11:15

gigabyte superb 550wKép de szerintem a 460w-os is bőven elég, sőt, még annál is jobban elég lesz

#2027 Felhasználó inaktív   Cootermain 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2009. 05. 10. 11:18

Idézet

Idézet

Idézet

Idézet

500-as kategóriában?
Egy 400-as FSP már bőven elég ahhoz a géphez.Láttam már ennél durvább gépeket is 350-es FSP-vel üzemelni stabilan.Ha nem számít annyira az ár akkor ezt ajánlanám,bár az a Giga sem rossz.

98% of the internet population has a Myspace. If you're part of the 2% that isn't an emo bastard, copy and paste this into your sig.    

#2028 Guest__*

Elküldve: 2009. 05. 10. 11:23

Én ilyenre gondoltam. nálam elsősorban a hang is számít és a CM-ek elég halkak a prohardveres kollégák szerint.Kép Bár ez már húzós, de a Collerek nagyon értik a dolgukat, főleg a Slient Pro széria.(tesztek szerint legalább isKép)

#2029 Felhasználó inaktív   Sogi

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2009. 05. 10. 11:26

Idézet

Én ilyenre gondoltam. nálam elsősorban a hang is számít és a CM-ek elég halkak a prohardveres kollégák szerint.Kép Bár ez már húzós, de a Collerek nagyon értik a dolgukat, főleg a Slient Pro széria.(tesztek szerint legalább isKép)
hát ha van rá keret, nyugodtan... de ehhez a géphez nem kell ekkora, mondjuk ha későbbre is tervezel újítani, akkor esetleg jól jöhet

#2030 Guest__*

Elküldve: 2009. 05. 10. 11:39

Idézet

Idézet

hát ha van rá keret, nyugodtan... de ehhez a géphez nem kell ekkora, mondjuk ha későbbre is tervezel újítani, akkor esetleg jól jöhet
Én tervezgetek későbbre is, de most adom el a PSP-met egy gyereknek 25-ért hétfőn. Szóval van rá keret.Kép Azért is számít sokat a hangja mert tegnap nem hallottam a ventillátortól a filmet.Kép

#2031 Guest__*

Elküldve: 2009. 05. 10. 11:42

Idézet

Idézet

Én tervezgetek későbbre is, de most adom el a PSP-met egy gyereknek 25-ért hétfőn. Szóval van rá keret.Kép Azért is számít sokat a hangja mert tegnap nem hallottam a ventillátortól a filmet.Kép
OFF: hogy-hogy eladod a psp-d? Most jött ki rá az új X-men szerintem nagyon jó lett.

#2032 Guest__*

Elküldve: 2009. 05. 10. 11:43

Idézet

Idézet

Idézet

OFF: hogy-hogy eladod a psp-d? Most jött ki rá az új X-men szerintem nagyon jó lett.
Én meguntamKép, meg kell a píz másra.

#2033 Felhasználó inaktív   bartok.peter 

• Újonc
  • Pipa

Elküldve: 2009. 05. 24. 12:02

Chao mki!

Összeállítottam egy 150.000 Ft körüli pc konfigot és a véleményetekre lennék kíváncsi ez ügyben! Mire alkalmas,kompatibilisek e az egyes cuccok,stb..Röviden leírnám!

AM2+Asus M3A78 AMD770 PC-E DDRII-1066 - alaplap

AM2 AMD Athlon64 X2 5600+ 2900MHZ 1Mb 65W - proci

Galaxy PCI-E Geforce 9800GT 512 Mb DDR3 - vidkari

Ezenkívül: 2 giga kingmax memo - 250 gb vinyó maxtor - LG dvd iro - CM elite ház - stb /egér,bill,hangf./

Ez a 150.000 -es ár monitorral együtt értendő! Továbbá lenne még két kérdésem ezzel kapcsolatban!
1: DDRII-es alaplapba lehet e pakolni DDRIII-as vidkarit,memot stb?
2: Mi a különbség az AMD athlon és phenom proci között?

Előre is kösz a helpet mki!! Innentől kezdve akinek hasonló problémája van ide topicolhat nyugodtan!

#2034 Felhasználó inaktív   klemid 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa
  • Csoport: Fórumtag

Elküldve: 2009. 05. 24. 12:58

Pallos eltudtad adni a PSP-t?

#2035 Felhasználó inaktív   princeps27 

• Tag
  • PipaPipa
  • Csoport: Fórumtag

Elküldve: 2009. 05. 25. 19:57

Idézet

Chao mki!

Összeállítottam egy 150.000 Ft körüli pc konfigot és a véleményetekre lennék kíváncsi ez ügyben! Mire alkalmas,kompatibilisek e az egyes cuccok,stb..Röviden leírnám!

Ezenkívül: 2 giga kingmax memo - 250 gb vinyó maxtor - LG dvd iro - CM elite ház - stb /egér,bill,hangf./

Ez a 150.000 -es ár monitorral együtt értendő! Továbbá lenne még két kérdésem ezzel kapcsolatban!

Előre is kösz a helpet mki!! Innentől kezdve akinek hasonló problémája van ide topicolhat nyugodtan!

alaplap hát ugye asus m3a28 -ból van kismillió db a megnevezés után szokott lenni 2 betü az az érdekesebb

a processzor nem egy mai darab egy jobb kétmagos lehet jobb lenne vagy egy 3 magos

a videókártya ez az nvidia egyik sokszor átnevezett videókártyája tudásilag nem a legjobb és árban sem versenyképes helyette egy ATI(AMD) hd4830 vagy 4770 vagy 4850 jó lenne 2-3k eltéréssel lehet hozzájutni ezekhez

DDR2 es alaplapba lehet pakolni DDR3 as videókártyát ,de DDR3 ram ot nem

az athlon64 (mint a 5600) egy régebbi generáció amik között még nem voltak 2 nél többmagosak a phenom I között vannak többmagosak de ezeket hivatott leváltani a phenomII es sorozat (a későbbiekben lesznek gyengébb teljesítményü többmagos athlonok X2/X3/X4)

#2036 Felhasználó inaktív   JesusEnergy 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2009. 05. 26. 06:02

Szerintetek melyik a jobb kártya?Gainward 9600GT 1024 ddr2 vagy Gainward 9800gt 512 ddr3

#2037 Felhasználó inaktív   gerappa 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2009. 05. 26. 10:43

Idézet

Szerintetek melyik a jobb kártya?Gainward 9600GT 1024 ddr2 vagy Gainward 9800gt 512 ddr3
az utóbbi

#2038 Felhasználó inaktív   JesusEnergy 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2009. 05. 26. 15:22

Idézet

Idézet

az utóbbi
Köszi a válaszértKép

#2039 Felhasználó inaktív   bartok.peter 

• Újonc
  • Pipa

Elküldve: 2009. 05. 26. 20:55

Idézet

Idézet

Chao mki!

alaplap hát ugye asus m3a28 -ból van kismillió db a megnevezés után szokott lenni 2 betü az az érdekesebb

a processzor nem egy mai darab egy jobb kétmagos lehet jobb lenne vagy egy 3 magos

a videókártya ez az nvidia egyik sokszor átnevezett videókártyája tudásilag nem a legjobb és árban sem versenyképes helyette egy ATI(AMD) hd4830 vagy 4770 vagy 4850 jó lenne 2-3k eltéréssel lehet hozzájutni ezekhez

DDR2 es alaplapba lehet pakolni DDR3 as videókártyát ,de DDR3 ram ot nem

az athlon64 (mint a 5600) egy régebbi generáció amik között még nem voltak 2 nél többmagosak a phenom I között vannak többmagosak de ezeket hivatott leváltani a phenomII es sorozat (a későbbiekben lesznek gyengébb teljesítményü többmagos athlonok X2/X3/X4)

chao!!

az alaplap a következő: asus m3n78 VM gef8400 pci-e

vidkarit azóta átrágtam ati 4830 v 50 mellett döntöttem. amugy a 4850 erősebb mint a 4770?

procibol marad az x2-es de nem a 6000-es hanem a 7750-es. ugytudom az erősebb 2.6 ghz-s

a többi az változatlan, ugytudom ez 150.000-es keretből kijön.

vélemény? esetleg ellenvélemény? Kép

#2040 Guest__*

Elküldve: 2009. 05. 26. 21:02

Idézet

Pallos eltudtad adni a PSP-t?
El ám!Kép

Téma megosztása:

• (171 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 100