HWSW Informatikai Kerekasztal: Gépfejlesztés - HWSW Informatikai Kerekasztal

Ugrás a tartalomhoz

Mellékleteink: HUP | Gamekapocs

• (171 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 107
  • 108
  • 109
  • 110
  • 111
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.

Gépfejlesztés

#2161 Felhasználó inaktív   Sarkadi 

• Újonc
  • Pipa
  • Csoport: Alkalmi fórumtag

Elküldve: 2009. 06. 17. 17:07

Hello!Szeretném a gépemet fejleszteni,és ezekt raknám bele:

Processzor:
AMD Athlon 64 X2 7750 Black Edition Boksz

(15,396 Ft)

Alaplap:Gigabyte GA-M52L-S3P

(12,288 Ft)

Ram:OCZ Platinum 2x2GB DDR2 1066MHz (OCZ2P10664GK)

(16,152 Ft)

Videókártya:Gigabyte 4670 512MB DDR3 (GV-R467D3-512I)

(17,100 Ft)

Összesen: 60-61.500 Ft

Az lenne a kérdésem,hgoy ezek a cuccok megérik-e az árukat,és hogy futnának-e ezek a game-k? : Far Cry 2,Assasin's Creed,POP 4.....

A Választ előre is thx!

Üdv Kép

#2162 Felhasználó inaktív   Csacso 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2009. 06. 17. 17:38

Idézet

Processzor:

(15,396 Ft)

(12,288 Ft)

(16,152 Ft)

(17,100 Ft)

Az lenne a kérdésem,hgoy ezek a cuccok megérik-e az árukat,és hogy futnának-e ezek a game-k? : Far Cry 2,Assasin's Creed,POP 4.....

A Választ előre is thx!

Üdv Kép
Sztem a gémek amiket leirtál azokbiztos futnak rajta majd rendesen....
Sam "Serious" Stone

#2163 Felhasználó inaktív   Sogi

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2009. 06. 17. 18:13

Idézet

A Választ előre is thx!

Üdv Kép
esetleg én a helyedbe nem vennék ennyi ramot, egyelőre elég lenne 2 giga, és a pénzt vga-be ölném bele... mondjuk egy 4830-as kijön 20-25 között valamiből, és többet dobna, mint 4 giga ram, azt pedig később is tudsz venni. de remélem elég tápod is van mellé, nem pedig megrendeled, azzal meg koppansz!

#2164 Felhasználó inaktív   Cootermain 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2009. 06. 17. 18:17

Idézet

Processzor:

(15,396 Ft)

(12,288 Ft)

(16,152 Ft)

(17,100 Ft)

A Választ előre is thx!

Üdv Kép

jó kis gép lesz ez.Memóriából viszont felesleges 1066-ost venni elég lesz a 800-as is,sebességben nem lesz érzékelhető különbség hiszen az AMD-nél a memóriavezérlő a prociban van és még a Phenomokhoz is elég sávszélességet biztosít 2db 800-as modul dual chanelben.Inkább vegyél Kingston vagy Kingmax ramot,2x2GB-t és az árkülönbözetet csapd hozzá a videókártyához.Az elég lenne egy HD4830-ra.Sokkal jobban járnál vele mint a ramokkal.

mod közben látom Sogi megelőzött.Mindegy itt van link ramról ebből 2 elég lenne itt pedig a VGA.

98% of the internet population has a Myspace. If you're part of the 2% that isn't an emo bastard, copy and paste this into your sig.    

#2165 Felhasználó inaktív   The FreeMan 

• Tag
  • PipaPipa
  • Csoport: Fórumtag

Elküldve: 2009. 06. 17. 18:19

Idézet

Idézet

Idézet

Üdv!
Egy kis gépfejlesztésbe fognék. Mivel más út nincs így új alaplap+CPU+memória trió kéne. Már kinéztem pár ASRock alaplapot, amik elég jónak tűnnek és olcsók is. A kérdésem az lenne inkább, hogy milyen CPU-t érdemes venni? Nem akarom a Crysist vagy a legeslegújabb játékokat full grafikán vinni. Csak azt szeretném, ha a 8600 GT VGA-mhoz egyenlő értékű/teljesítményű lenne.
Előre is kösz a segítséget.
C2D-ből a 6-7-es széria. :Đ Alaplapot sztem keress egy másikat, mert az AsRock...Ha találsz egy olcsóbb Asus-t vagy Gigabyte-ot, inkább azt vedd meg. Szerény véleményem szerint...:-D

egy intel E5200 as élég lenne hozzá akár húzhatod is, amúgy szerintem is inkább vmi asus gigabyte vagy msi alaplapot kéne venned az elöbb felsoroltakra asszem 1 évvel több garancia van meg amúgy is tartósabbak (Asus P5QL-Pro , Gigabyte EP43-S3L vagy egy MSI P43 Neo-F) szerintem elég lenne ahoz a kártyához egy p43 as alaplap ramból meg csak választani kell úgy is annyi van minta a sár kingmax, geil, vagy OCZ mind jók (geilből inkábba a black dragont)

nekem most is ASRock alaplapom van és semmi gondom vele. Az integrált hangkártyája is jó, a volt MSI-nek viszont szörnyű hangkártyája volt. Persze később azt is vennék, mert még az egy gyenge metszett a játékoknál.
A háború: béke
A szabadság: szolgaság
A tudatlanság: erő

#2166 Felhasználó inaktív   Sarkadi 

• Újonc
  • Pipa

Elküldve: 2009. 06. 17. 18:20

oké,megfogadom a tanácsokat!Kép

THX!

#2167 Felhasználó inaktív   Cootermain 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2009. 06. 17. 18:30

Idézet

Idézet

Idézet

Idézet

Üdv!
Egy kis gépfejlesztésbe fognék. Mivel más út nincs így új alaplap+CPU+memória trió kéne. Már kinéztem pár ASRock alaplapot, amik elég jónak tűnnek és olcsók is. A kérdésem az lenne inkább, hogy milyen CPU-t érdemes venni? Nem akarom a Crysist vagy a legeslegújabb játékokat full grafikán vinni. Csak azt szeretném, ha a 8600 GT VGA-mhoz egyenlő értékű/teljesítményű lenne.
Előre is kösz a segítséget.
C2D-ből a 6-7-es széria. :Đ Alaplapot sztem keress egy másikat, mert az AsRock...Ha találsz egy olcsóbb Asus-t vagy Gigabyte-ot, inkább azt vedd meg. Szerény véleményem szerint...:-D

egy intel E5200 as élég lenne hozzá akár húzhatod is, amúgy szerintem is inkább vmi asus gigabyte vagy msi alaplapot kéne venned az elöbb felsoroltakra asszem 1 évvel több garancia van meg amúgy is tartósabbak (Asus P5QL-Pro , Gigabyte EP43-S3L vagy egy MSI P43 Neo-F) szerintem elég lenne ahoz a kártyához egy p43 as alaplap ramból meg csak választani kell úgy is annyi van minta a sár kingmax, geil, vagy OCZ mind jók (geilből inkábba a black dragont)

nekem most is ASRock alaplapom van és semmi gondom vele. Az integrált hangkártyája is jó, a volt MSI-nek viszont szörnyű hangkártyája volt. Persze később azt is vennék, mert még az egy gyenge metszett a játékoknál.
nemrég az Asus M2N4-SLi-met cseréltem le 5K ráfizetéssel egy MSI K9N Diamondra.Ég és föld a két lap.Az MSI sokkal stabilabb,még ezt a ramaty G1-es Brisbanet is felhúztam benne 3GHz-re(Asus 2750-nél már nem volt stabil és melegedett mint egy kazán) ráadásul egy Audigy SE van ráintegrálva (ami kapásból 6K lenne újonnan) és nagyon szépen szól.Előtte egy Asus M2V-m volt.Juj 2 hét után továbbadtam,most Maxxernél teljesít aktív szolgálatot a VGA-mal együtt.Persze volt Jó Asus laphoz is szerencsém egy K8N-E Deluxe személyében.Csak pozítív tapasztalataim voltak vele.Régen még jelentett valamit a minőség.

98% of the internet population has a Myspace. If you're part of the 2% that isn't an emo bastard, copy and paste this into your sig.    

#2168 Felhasználó inaktív   Bledzer 

• Tag
  • PipaPipa
  • Csoport: Fórumtag

Elküldve: 2009. 06. 17. 19:01

Idézet

Idézet

Helo

Az a problémám hogy vettem az EVGA alaplapot meg ay Evga 260 as vid karit külön külön megy mind2 visyont eggyütt csak sípol és semmi kép.. nem indul a vid kari pedig egy benga 500 Wattos táp van benne tehát az nem gond... MI A BALY???
mi ennek a benga tápnak a márkája?
Sirtec a ta'p de megoldoododd.. Nagyom LOL-ul... elvittem betettem a karit a heverom ge'pe'be ott indult s mikor hazahoztam ma'r itthon is muzsika'lt..:Đ)) ROFL

#2169 Felhasználó inaktív   Cootermain 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2009. 06. 17. 19:07

Idézet

Idézet

Idézet

Helo

Az a problémám hogy vettem az EVGA alaplapot meg ay Evga 260 as vid karit külön külön megy mind2 visyont eggyütt csak sípol és semmi kép.. nem indul a vid kari pedig egy benga 500 Wattos táp van benne tehát az nem gond... MI A BALY???
mi ennek a benga tápnak a márkája?
Sirtec a ta'p de megoldoododd.. Nagyom LOL-ul... elvittem betettem a karit a heverom ge'pe'be ott indult s mikor hazahoztam ma'r itthon is muzsika'lt..:Đ)) ROFL
előfordul az ilyen.Amikor hazahoztam a Diamonot berakom,hát nem megy.Haverral nézzük minden a helyén.Jólvan meguntam a dolgot(ventik,ledek mentek csak kép nem volt de még kölcsön vga-val sem) régi gép az asztalra,Diamondos le a földre és utánnaolvasni mi lehet a hiba.Nem találtam semmit úgyhogy fogtam és mielőtt szétszedtem volna 3.-szor a gépet de előtte visszaraktam az asztalra hogy még egyszer próbát tegyek.Láss csodát pöccre indult a gép.Azóta sem tudom mi volt a baja.

#2170 Felhasználó inaktív   Sarkadi 

• Újonc
  • Pipa

Elküldve: 2009. 06. 17. 19:42

jah,és lenne még 1kérdésem,ezt a konfigot:

Processzor:

(15,396 Ft)

(12,288 Ft)

(16,152 Ft)

(17,100 Ft)

elbírná egy FSP300W-os táp,vagy inkább cseréljem FSP 400W-osra?!?

ELőre is thx a választ!
Üdv

#2171 Felhasználó inaktív   Cootermain 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2009. 06. 17. 19:57

Idézet

jah,és lenne még 1kérdésem,ezt a konfigot:

Processzor:

(15,396 Ft)

(12,288 Ft)

(16,152 Ft)

(17,100 Ft)

elbírná egy FSP300W-os táp,vagy inkább cseréljem FSP 400W-osra?!?

ELőre is thx a választ!
Üdv
huh...ez nagyon húzós.Én a helyedben cserélném a cuccot.400-as FSP már jó de inkább Gigabyte Superb 460W-ast vennék.Olcsóbb és nagyon megbízható.

#2172 Felhasználó inaktív   Sarkadi 

• Újonc
  • Pipa

Elküldve: 2009. 06. 17. 20:08

oks,thx a segítséget!

#2173 Felhasználó inaktív   bartok.peter 

• Újonc
  • Pipa

Elküldve: 2009. 06. 17. 21:20

csácsumicsőtészta!

a kérdésem: ha veszek egy komolyabb konfigot a házhoz adott gyári táp medfig bírja? mert drága táp már nem jön ki a keretből!! 1-2 hónapig csak kibírja nem?

gondolok itt egy am3-as amd athlon II 250-es 3.ghz-s procira- 4 giga ramra - 4850-es HD ati 512-es vidkarira..
a ház meg asszem coolermaster elite ATX

kosz a helpet!!

#2174 Felhasználó inaktív   K2 The Highest 

• Őstag
  • Csoport: GK moderátor

Elküldve: 2009. 06. 17. 21:23

Idézet

csácsumicsőtészta!

a kérdésem: ha veszek egy komolyabb konfigot a házhoz adott gyári táp medfig bírja? mert drága táp már nem jön ki a keretből!! 1-2 hónapig csak kibírja nem?

gondolok itt egy am3-as amd athlon II 250-es 3.ghz-s procira- 4 giga ramra - 4850-es HD ati 512-es vidkarira..

kosz a helpet!!
Elmondod, hogy mekkora a TÁP és megmondom, de valszeg jónak kell lennie akármeddig:)
RiG:
Mobo: ASUS P5KPL-AM-In-Roem-Si
CPU: Core 2 Quad Q9550 Stock 2.8Ghz 12Mb cache 1333MhZ
VGA: Gigabyte GTX550Ti Oc 1GB GDDR5 + ASUS GTX 260 [Just in Case]
RAM: Kinston 4GB DDR2 800MhZ
HDD: 2TB Samsung & 250GB Maxtor

Kép

#2175 Guest__*

• Csoport: Vendég

Elküldve: 2009. 06. 17. 21:23

Idézet

csácsumicsőtészta!

kosz a helpet!!
Bírni fogja persze, főleg ha nem indítod be.
Lehet szaggatni fog, mert nem jut ekég áram a cuccoknak, vagy be se indul!

#2176 Felhasználó inaktív   gerappa 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2009. 06. 17. 21:29

Idézet

Idézet

Most ezt úgy mondod, mintha törvényszerű lenne hogy a házhoz mellékelt tápok teljesen szarok lennének. Szerintem majd kiderül hogy bírja vagy sem. Mondjuk az segített volna ha leírja az arc hogy milyen erőforrást csomagolnak a házba.

#2177 Guest__*

• Csoport: Vendég

Elküldve: 2009. 06. 17. 21:34

Idézet

Idézet

Idézet

Most ezt úgy mondod, mintha törvényszerű lenne hogy a házhoz mellékelt tápok teljesen szarok lennének. Szerintem majd kiderül hogy bírja vagy sem. Mondjuk az segített volna ha leírja az arc hogy milyen erőforrást csomagolnak a házba.
A legrosszabb esetet vázoltam fel neki, mert nem tudtam, h milyen erős a táp.
Ha azt írtan neki, h nyugi minden fog menni, még kösd a klímát a gépre azt is elviszi. Akkor még elhiszi a végén és engem okol, h én hülyeséget modok neki.

#2178 Felhasználó inaktív   Cootermain 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2009. 06. 17. 21:39

Idézet

csácsumicsőtészta!

kosz a helpet!!

ház oldala levesz majd táp típusa leolvas.Utánna tudunk segíteni.

First Aye : ha kevés a táp akkor nem "szaggat" a konfig.Vagy nem indul el vagy ha sikersen bebootol stb. amint megterheled újraindul/lekapcsol szerencsés esetben(vagy annyi és meghal).Ha jó minőségű a táp lehet csak túlmelegedik majd az áramfelvétel miatt,de ki tudja szolgálni a gépet.Ha ez az opció él akkor és érdemesebb minnél előbb cserélni nehogy esetleges elhalálozás magával rántsa az alaplapot stb..

#2179 Felhasználó inaktív   F-14Tomcat 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2009. 06. 17. 21:40

Haverom kért hogy pakoljak össze neki egy gépet megbeszéltük hogy mi legyen benne a konfigban.
Aaplap: - ASUS P5Q / Proceszor: - Intel Celeron E1400 / Videokártya: - MSI 9800 GT / Memoria 2Gb / Winyó: - Samsung 160Gb
Na és itt volt a bibi hogy egy Deer 500w tápot kért a konfigba mert próbálkoztunk elíndítani a gépet de nem jött össze magyarán nem, ad le akkara teljesítményt ami rá van írva és merrem állítani hogy még 400w sem adot le mert az én Chieftec 450w tápommal pedig elíndúlt ez a konfig.
bloodravens.tk

#2180 Felhasználó inaktív   bartok.peter 

• Újonc
  • Pipa

Elküldve: 2009. 06. 17. 21:43

arcok!! holnap lesz meg a cucc. annyit tudok hogy 400wattos lesz a táp!! és ha jol emlékszem coolermaster elite atx a ház.
rem. adtam kis kiindulo pontot!!

holnapra azonban lehull a lepel!! lefirkantom mképp mi a táp neve stb..

Téma megosztása:

• (171 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 107
  • 108
  • 109
  • 110
  • 111
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.